Tom hoofdstuk 14

De volgende ochtend gebruikte ik om dat te doen wat ik altijd doe op een zaterdag namelijk mijn appartement schoon te maken. Ik voelde me belachelijk in mijn broekje en morgens ja s’morgens toen ik een stijve had willen krijgen begonnen voor het eerst mijn ballen zeer te doen. Het was niet te pijnlijk maar ook weer niet erg lekker. Ik wist niet wat er s’avond zou gebeuren maar vond de spanning om het niet te weten ook niet echt prettig op een gegeven moment hoorde ik de e-mail gaan. Ik snelde, ja ik moest toch wel zeggen dat de spanning me opgewonden begon te maken. Met trillende handen opende ik de e-mail. Ik had al gezien dat het een adres was dat ik niet kende. Het was niet het gebruikelijke adres van mijn meesters.

Beste slaaf,

Ziet er geil uit, goed dat we je vanavond van dichterbij kunnen bekijken.

Tot dan,

Groetjes

Een bewonderaar.

Wat was dit nu weer dacht ik verdomme iemand die de website gevonden had of … verdomme maar ook nog uitgenodigd vanavond dat kon toch niet. Ik wilde dit niet maar ik voelde me ook opgewonden raken mijn lul wilde wel en ik wilde niet of toch wel. Ik stond te trillen op mijn voeten. Hmm ik kan maar beter verder gaan als er visite komt moet de boel een beetje opgeruimd zijn. Ik ging dus verder met de schoonmaak. Toen ik een half uur later even iets zat te drinken hoorde ik de -email weer gaan. Wat nu dacht ik. Ik zag dat het nu wel van mijn meesters was dus ik begon weer te trillen en openende de mail.

Beste Slaaf,

Morgen heb je vrij en zullen we zelfs de website uit de lucht halen dat is als je vanavond een braaf slaafje bent. Dan heb je een dag voor jezelf verdiend. Misschien wil je wel iemand op bezoek uitnodigen. We zullen dan zorgen dat er een set goede kleding aanwezig is dus dit is je kans. Het kan wel even duren voordat het weer zal gebeuren.

( ik wist het die moest ik grijpen ik zou mijn moeder uitnodigen dan hoefde ik geen onverwacht bezoek van haar te verwachten voorlopig. Ik las verder).

Je krijgt vanavond gasten op bezoek een drietal. Voor hen ga je een maaltijd koken en opdienen. Je doet precies wat er gevraagd wordt.

Zo dadelijk ga je eerst om boodschappen. Daarbij ga je het witte sportbroekje dragen dat klaar ligt. Je zorgt er zo goed mogelijk voor dat je voorkant steeds te zien is dus niet de hele tijd met je gezicht naar de rekken toe.

Veel plezier.

1759 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.