Tom hoofdstuk 16

“hmm ja ik krijg wat meer eters dan ik verwachte”.
“Dus nog wat sinaasappelen dan?”.
“ah ja doe nog maar een stuk of 3 a 4”.
“Oh ok.”
Ik voelde hem dichterbij komen. Mijn lul sprong bijna uit mijn broekje. Het moest nu wel heel duidelijk zijn dat ik een stijfe had. Ik probeerde niet te trillen. Shit dit was echt vernederend. Voor mijn gevoel duurde het uren. Ik zag hem even vooruit kijken in plaats van naar de sinaasappelen. Nu begon ook mijn gezicht in vuur te staan en het begon rood te worden. Hij stond recht op en keek mij aan. “Nog iets anders, komkommer of winterpeen of heb je die van jezelf al genoeg”. Verdomme nog zo’n opmerking wat is het toch een smart ass dacht ik. “Ah wel nee maar wel wat boontjes en aardappelen”. Hij begon deze producten in te pakken. Ik voelde nog steeds dat hij van tijd tot tijd openlijk naar mijn kruis keek. Ik wilde niet al te lang hier staan maar hij maakte geen haast. Ik voelde mijn lul steeds stijver worden en geil was ik ook al. Die 3 dagen niet spuiten begon zijn effect wel te hebben nu mijn lul weer stijf kon worden. Ik wilde de aardappelen van hem aanpakken toen de zak scheurde een aantal vielen tussen de sinaasappelen, twee kon ik er nog net tegen houden door mijn benen tegen de kist aan te drukken. Ik voelde hoe ze tot rust kwamen net tegen mijn lul aan. Oh nee dacht ik, ik kon echter niets want ik had de zak met overige aardappelen nog in mijn handen. “Oh ik help wel even”.
Nee shit dacht ik, ik durfde niet te kijken maar ik wist dat hij dadelijk die aardappelen zou wegehalen. Ik voelde de opwinding stijgen naar een hoogtepunt verdomme, als hij nu maar niet mijn lul aan raakt want dan hou ik het niet meer.
Ik durfde niet te kijken maar wachtte tot wat er ging gebeuren. Ik voelde hm dichterbij komen en shit ja hoor terwijl hij de eerste aardappel pakte raakte hij voorzichtig mijn lul aan. Deze begon onmiddellijk te steigeren en eigenlijk al te verlangen naar het hoogte punt. Ik hield mijn adem in, wat waarschijnlijk alleen nog maar tot meer opwinding lijden.

Hij legde de aardappel bij de andere in mijn handen. “Nog even zo beet houden dan doe ik ze zo in een plastic zak. Ik denk dat dat wat steviger is”.
Ik knikte maar wat. Geduldig wachtte ik tot ik zijn hand voelde. Ja shit, op het moment hij zijn hand langzaam naar beneden schoof was dat voelde voor mij om een diepe zucht te laten en ik voelde mijn ballen samentrekken. Ik kon het niet laten om daar en public klaar te komen maar verdomme het bleef bij het gevoel dat er gespoten zou worden want er kwam niets. Ik was weer vergeten hoe dat voelde. Wel van de ene kant was het maar goed want ik kon toch niet zo en publiek spuiten maar ik had het gevoel dat iedereen het toch zou zien. Hij legde de aardappel bij de rest in mijn handen en zij: “Al klaar”. Ik voelde het bloed nu echt naar mijn gezicht stijgen en probeerde maar wat recht voor mij uit te kijken. Ik voelde hoe hij de aardappelen overnam en in een andere plastiek zal deed. Echt iets zinnigs uitbrengen kon ik niet dus ik zei ” Bedankt” en draaide me om. Ik wist niet hoe snel ik weg moest komen uit de winkel. Mijn lul zakte langzaam weg maar het gevoel in mijn ballen niet, dat was heel vreemd alsof het er wel was maar niet weg kon.
Thuis aangekomen ruimde ik de groentes op. Ik verwachte ieder moment een mailtje maar dat kwam niet. Met nog een uur te gaan begon ik de maaltijd klaar te maken, half weg ongeveer hoorde ik de mail gaan. Ik liep gespannen naar de PC, mijn lul begon al weer te steigeren. Jezus, ik kikte toch wel heel erg op dit soort dingen. Het was moeilijk om te zeggen dat het niet zo was, daar hadden de meesters toch wel gelijk in. Ik opende de mail en dit is wat ik las:

Beste Slaaf, Tot zo ver zo goed maar we zijn benieuwd of je deze avond het er ook zo goed van af brengt. Je lul hoeft nog niet op slot je mag die gewoon zo laten, lekker stijf dus dat moet je wel fijn vinden. We hebben 5 gasten uitgenodigd. Als ze niet allemaal komen moet jij zelf maar zorgen dat er 5 aanwezig zijn want dat is noodzakelijk. Desnoods nodig je maar een vriend of collega of zo uit. Je moet doen wat je goed dunkt als slaaf vanavond. Als je twijfelt mag je altijd contact met ons opnemen via de chat die aanstaat. Echter wij waarderen het als je zelf beslist er staat dan bij een goede beslissing ook geen straf op. Als je ons wel raadpleegt moet je met jezelf spelen tot je klaar komt. Daar wordt je misschien wel meegeholpen. Mocht je echter een verkeerde keuze maken dan zullen we dat aan het einde van de avond laten weten. Je straf is dan dat je morgen iemand in gepaste kledij ontvangt. Wat voor keuze maken vraag je je af wel misschien vragen de gasten iets dat niet kan of dat je als slaaf niet kan maar dat is iets dat jezelf maar moet uitzoeken. Ook als je een opdracht of taak die je wordt opgedragen niet goed uitvoert moet je met jezelf spelen tot je klaar komt. Als kleding trek je een leuke tanga aan een kort strak broekje kijk zelf maar welke. Geen t-shirt, geen sokken en geen schoenen.
Veel plezier.
Je meesters.

Verdomme, bekende gasten ontvangen dat kan ik niet, niet in die vernederende sportbroek en onderbroek. Met het ver uit zicht nog een keer klaar te komen stond me aan en tegen te gelijkertijd. Ik was geil genoeg er voor, echter ik wist dat het ultieme gevoel niet zou komen. Wel ik moest maar zien wat ik kon en dan nog de vraag wie er zouden komen. Misschien de receptionist van de gymzaal wel of iemand van de kaartjes die mij meester aan die jonge knullen gegeven hadden.
Trillend liep ik terug naar de keuken.

2277 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.