Verboden liefde Deel 33

Peter werd wakker en keek wat verdwaast om zich heen, ineens herinnerde hij zich weer waar hij was, hij was bij Marie de moeder van Jonas, waar hij sinds gisteren officieel een relatie mee had. Hij was samen met Marie mee gegaan naar haar huis omdat Jasmijn en Henk het hele weekend seks zouden hebben omdat hun ouders weg waren. Na beide wat wijntjes gedronken te hebben was Marie beginnen flirten met hem en uiteindelijk hadden ze seks gehad. Ja, dat was er gebeurd dacht hij en keek opzij, daar zag hij Marie liggen, het dekbed was grotendeels van haar lichaam gegleden en hij kon mooi de contouren van haar naakte MILF lichaam zien. Wat was het een pracht vrouw om te zien. Hij zag dat het nog donker was buiten en keek op de wekkerradio hoe laat het was, 7:10 gaf deze aan. Hij stapte uit bed en ging naar de badkamer om daar naar het toilet te gaan, gelukkig kende hij hier de weg in het donker ook goed omdat hij vroeger hier ook al vaak is blijven logeren bij Jonas voor Jonas uit de kast kwam tegenover zijn ouders. Zelf wist Peter al vanaf hun negende jaar dat Jonas op mannen viel, dat had Jonas hem toen een keer in vertrouwen gezegd. Na het toiletbezoek kroop hij stilletjes weer terug te bed en trok het dekbed over Marie en hem heen en legde daarna zijn arm om haar heen en kroop tegen haar rug aan, zijn hand bleef rusten op haar volle rechterborst, zo viel hij terug in slaap.
 
Bij Robert en Jonas, was het Robert die als eerste wakker was en kroop stilletjes uit bed om Jonas niet wakker te maken. Hij liep naar de woonkamer en ging daar naakt op de bank zitten. Hij keek eens goed rond en zijn blik bleef hangen op een ingelijste foto van zijn zus en haar vriend, Die foto was een paar dagen voor hun dood gemaakt door Robert, hij was toen een jaar of 25 a 26. Alweer 10 jaar geleden dacht hij en begon langzaam te snikken, hij miste zijn zus en haar vriend nog iedere dag. Samen konden ze de wereld aan, hun met zijn drieën tegen de rest. Een klapband op hun voorwiel had een einde gemaakt aan hun korte leven.
In de eerste jaren na het noodlottige ongeval wilde hij het liefst ook dood zodat hij weer samen met hun was, maar zelfmoord kon hij zichzelf niet aandoen. Wel ging Robert heel roekeloos leven zonder enige vorm van eigenwaarde, in de hoop dat hij dan weer snel bij hun was. Dat veranderde toen hij een relatie kreeg met Wilgo 6 jaar terug. Wilgo was een oudere man van toen 58 jaar die al bijna 15 jaar weduwe was. Zijn kinderen waren het huis al uit en hij had besloten om nooit geen relatie met een vrouw meer te beginnen en ging bij een homobar wat drinken waar hij Robert heeft leren kennen. Wilgo heeft Robert weer zin in het leven doen brengen en hoewel de relatie niet lang duurde, hooguit een half jaar, misschien 1 of 2 maanden langer maar meer ook niet. De klik tussen hun was er niet, ja ze konden goed praten met elkaar en elkaars verdriet delen, maar verder hadden ze geen raakvlakken. Robert hield van veel seks en Wilgo was heel monogaam. Ze zijn toen in goed overleg uit elkaar gegaan en het contact verwaterde langzaam. 2 Jaar geleden had Robert Wilgo nog een keer gezien en gesproken en het bleek dat hij toen een LAT relatie had met een vrouw, dus toch weer een vrouw. Robert heeft Wilgo toen meerdere keren bedankt dat Wilgo hem de ogen heeft doen openen en kijk nou, hij heeft nu een hele lieve vriend waar hij mee samen woont en word binnenkort samen met Jonas ook nog peetoom. Bij die gedachte kwam er een kleine glimlach op zijn gezicht en hij veegde zijn tranen weg en besloot snel te douchen zodat Jonas niet zou merken dat hij gehuild had, want die jongen heeft het zelf ook zeer zwaar na de afgelopen periode en dan ook nog eens in zijn eindexamenjaar. Na het douchen besloot Robert nog wat in te pakken voor de verhuizing morgen, een aantal dingen konden ze vandaag al doen maar voor het grote werk moesten ze toch wachten tot morgen, dan zouden Henk, Peter, Jasmijn en Marie er zijn om te helpen. Hij  had een paar weken geleden een paar platte karretjes met zwenkwieltjes bij de Hornbach gekocht. Hondjes noemde ze die dingen, waarom, dat mocht Joost weten. Maar die karretjes waren handig om het meubilair op te zetten of een stapel met dozen.
 
Jasmijn werd wakker en keek op haar telefoon hoe laat het was, he een gemiste oproep van Peter, gisterenavond om 20:43 en een smsje van hem. Ze opende het berichtje en las dat hij niet thuis kwam slapen vannacht en dat zij en Henk zondag rond 8:30 werden verwacht bij Robert voor de verhuizing. Ze legde haar telefoontje weg en draaide op haar andere zij en zag dat Henk nog in diepe rust was, ook zijn 23 cm grote gevaarte waar hij haar gisteren regelmatig mee vol had gepompt lag nog slap op zijn buik. Ze legde haar hand op zijn lul en begon er zachtjes aan te trekken en mee te spelen, binnen no-time had ze zijn lul stijf en ze verbaasde zich er nog steeds over dat hij zijn hele gevaarte in haar kutje kon laten glijden. Ze liet de lul met rust en legde haar arm op zijn buik en viel terug in slaap. Om 9 uur werd Marie wakker en voelde de hand van Peter op haar borst. Ze draaide zich om en zag dat hij nog in diepe slaap was, ze kuste zijn voorhoofd en sloop uit bed, ze deed haar ochtendjas aan en liep naar beneden. Ze zette de oven aan en plaatste de afbakbroodjes erin, ook zette ze koffie. Door de geur van de afbakbroodjes en verse koffie werd Peter opnieuw wakker en zag dat Marie eruit was. Haar kleren lagen nog op de vloer en dat enkel haar ochtendjas weg was. Hij deed zijn boxer aan en liep naar beneden, beneden zag hij Marie in de keuken staan en zo te zien had ze haar ochtendjas niet dicht geknoopt. Goedemorgen Marie, Marie schrok want ze had Peter niet beneden horen komen en draaide zich om, hallo lekkere vent. Peter keek haar aan en zag dat Marie niet eens de moeite deed om haar ochtendjas dicht te doen en hij dat mooie naakte lichaam van haar zag, meteen begon zijn lul te groeien. Marie lachte, zo Peter 2 is ook weer van de partij zie ik.
Dat krijg je ervan als er zo een mooie vrouw bijna naakt voor je staat zei Peter en hij liep op Marie af en gaf haar een tongzoen. Marie wreef over de bobbel in de boxer van Peter en zei, die mag straks weer bevrijd worden, kom ga maar zitten dan gaan we samen ontbijten.
 
Jonas werd wakker van het gerommel dat Robert veroorzaakte met het inpakken, hij kwam uit bed en liep slaperig naar de woonkamer. Goedemorgen schone slaper zei Robert, morge, kwam slaperig uit de mond van Jonas en hij schonk een kop koffie in. Ik ben stiekem wel benieuwd hoe het met je moeder en Peter is vergaan vannacht. Ik zal ze straks wel even bellen, en Peter zie ik vanmiddag ook nog in de winkel. Ik ga vanmiddag al wat spullen naar boven brengen, wat ik vanmiddag al doe hoeven we morgen niet meer te doen. Robert gaf Jonas een tongzoen en wreef over het schaamhaar van Jonas wat meteen een flinke erectie tot gevolg had en Jonas begon te kreunen. Hoe laat moet je gaan werken vroeg Robert? Ik moet om 13 uur beginnen tot 18 uur. Kom dan gaan we samen douchen en Robert trok Jonas mee naar de badkamer waar hevig tongend elkaar aftrokken. Dit wordt een van onze laatste keren hier zei Jonas, ja nu je het zegt, daar had ik nog niet echt bij stil gestaan. Robert ging op zijn knieën zitten en nam de paal van Jonas in zijn mond en begon te zuigen alsof zijn leven er vanaf hing. Ook duwde hij een vinger in zijn kontje, en al snel volgde er nog 2. Het duurde niet lang voor Jonas zwaarder begon te hijgen en hij zijn zaad in de mond van Robert spoot. Na Jonas wat bekomen was draaide Robert Jonas om en ramde hij zijn lul meteen tot aan de wortel is het kontje van Jonas, Jonas die het liefst op deze manier genomen werd begon wederom luid te kreunen. Robert stootte hard door en haalde daarbij regelmatig zijn lul helemaal uit het kontje van Jonas om hem daarna weer zonder genade in een keer erin te rammen. Na ongeveer een kwartier voelde Robert dat hij ging komen en hij trok zijn lul uit Jonas en gebood hem om te draaien en zijn mond open te doen. Jonas draaide snel om en had net zijn mond open toen Robert begon te spuiten, 3 stralen gingen in de mond en de overige 3 in het gezicht van Jonas.
Jonas slikte gewillig alles door wat in zijn mond was gekomen en bleef Robert met een met sperma besmeurd gezicht aankijken. Daarna gaven ze elkaar nog een tongzoen en Robert spoelde het gezicht van Jonas schoon. Na dit vluggertje droogde ze elkaar af en trokken wat kleren aan om vervolgens samen nog wat in te pakken en alvast naar boven te brengen.

2109 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.