Biperikelen

Je zou me een echte bi kunnen noemen. Pas op oudere leeftijd kreeg ik sex met mannen, terwijl ik daarnaast ook sex met vrouwen had. Vanaf mijn jeugd fantaseerde ik over herenliefde, maar omdat de sex met mijn vriendin van uitstekende kwaliteit was, werd dat altijd een beetje op de achtergrond gedrongen. Pas toen dat om een bepaalde reden voorbij was, richtte ik mij op mannen. Ik ben begonnen bij een erotische masseur. Dat was geen succes. Hij stonk en wilde steeds maar weer dat ik zijn slap pikje ging zuigen. Gelukkig vond ik niet ver van mijn woonplaats een geweldige, oudere masseur. Ik kwam er regelmatig en als ik voor zijn deur stond stroomde het al voorvocht rijkelijk uit mijn stijve pik. Hij leerde me de fijne kneepjes van het vak en ik ging altijd met een voldaan gevoel naar huis. Maar hij leerde me vooral zelfvertrouwen te hebben in mijn lichaam en vooral in mijn pik.  Daardoor durfde ik contact te leggen met andere mannen. Bij hen beleefde ik mooie, geile momenten. Ik vond, eigenlijk vind, het geweldig om het naakte lichaam van een man te strelen, te likken en vooral zijn pik te pijpen. In het begin een beetje onwennig heb ik enkele mannen geneukt. Dat was genieten als ik mijn lans langzaam in het kontje van mijn minnaar schoof. Voorzichtig maakte ik stotende bewegingen, totdat ik het niet meer hield en steeds sneller neukte. De explosie van de orgasme was geweldig. Maar ik ontwikkelde ook een eigenaardigheid: een voorliefde voor gay sauna's. De warmte, de geile sfeer en iedereen schoon, het trok mij enorm aan. Daarbij kwam dat ik sex met meerdere mannen lekker vind.

Om zelf daar onderdeel van te zijn, of om er naar te kijken. Een tijd geleden was ik in Tutti Frutti in Apeldoorn. Dat is een soort sauna met filmcabines, darkroom, sling, etc. Voordeel is dat je beneden bij de filmcabines naakt met een ochtendjasje kunt rondlopen. Dat deed ik dan ook. Ik was niet de enige. In het schemer liepen meer mannen en we wisten van elkaar dat we maar één ding wilden: sex. Ik was al een paar keer gepijpt door een man (zonder klaar te komen) en iemand had mij heerlijk gevingerd in mijn anus. Dat vind ik heerlijk. Ik was dat ook hartstikke geil en ging in zo'n filmcabine zitten om bij te komen. Ik had een erectie waar ik iemand bewusteloos mee kon slaan...In deze cabines staan beeldschermen met gayporno. Ik ging op een stoel zitten en keek naar het scherm met sexende shemales. Ik trok mij langzaam af tot er een man binnen kwam die naast me ging staan en zei: "Lekker, vrouwen met een pik". Ik beaamde dat en zonder te vragen pakte hij een condoom, haalde hem uit de verpakking en legde hem op mijn eikel. Ik begreep natuurlijk wat hij van plan was en rolde het condoom over mijn stijve pik. De man deed zijn ochtendjas uit en ging met de rug naar me toe op mijn pik zitten. Hij had zijn sterretje flink ingevet en mijn pik gleed moeiteloos naar binnen. We waren een tijdje lekker bezig toen er nog een man binnen kwam. Hij was naakt en had een mooie erectie. Ik wenkte hem en nam zijn pik in mijn hand en trok hem af. Hij kwam dichter bij me staan en richtte zijn pik op mijn mond. Ik vind pijpen heerlijk, dus ik begon gelijk te zuigen. Hij stond wat oncomfortabel en ging boven op 2 stoelen staan, zodanig dat zijn pik op mijn mondhoogte kwam. Ik ging gelijk weer door met pijpen. Ik had ook weinig keus, want ik zat met de rug tegen de muur en mijn pijpvriendje met de rug tegen de rug van de man die ik neukte. Ik kneep stevig in zijn ballen, die erg strak stonden door een Cockring. Het duurde niet lang of hij kwam gillende klaar.

Een enorme hoeveelheid sperma spoot hij in mijn mond. Een deel slikte ik, maar het was zo veel, dat het langs mijn mondhoeken op de grond terecht kwam. Zonder veel te zeggen sprong hij op de grond en liep weg. De man die ik neukte trok zich zelf af en na korte tijd kwam hij kreunend en zuchtend klaar. Hij kwam van mijn pik af en mompelde "dank je wel" en liep weg. Ik zat nog met een volle zak. Ik liep een rondje in de hoop iemand te vinden, maar Iedereen was al weg. Omdat ik nog steeds enorm geil was, ging ik twee dagen later naar een gay sauna bij mij in de buurt. Ik kwam er wel vaker. De inrichting was enigszins gedateerd en de gasten waren meestal wat oudere mannen. Ik voelde me er wel thuis. Toen ik binnen kwam begon mijn pik gelijk te steigeren. De geur, de naakte mannen, het gekreun, ik was op de goede plaats. In het Turks stoombad zat ik nog maar net of ik voelde een hand over mijn dij strijken. Ik gaf aan dat ik hier op zat te wachten. Als snel waren we in een heerlijk sex-spel gewikkeld. Ik knielde voor hem en begon hem te pijpen. Als snel voelde ik een hand van een andere man over mijn billen gaan. Hij duwde mijn billen uit elkaar en stak een vinger in mijn sterretje. Ik kreunde van genot, vooral toen hij met zijn tong mijn sterretje bewerkte. Maar de man die ik pijpte stond op en fluisterde dat hij nog niet klaar wilde komen. Ik besloot naar boven te gaan om in de relexruimte wat bij te komen. Maar dat lukte niet. Verschillende mannen waren daar in een geweldige orgie gewikkeld. Overal naakte lijven, zwaaiende piempels en geil gekreun. Mijn pik kreeg geen rust, want iemand kwam naar me toen en begon mij te pijpen. Vlak voor me werd een man beestachtig geneukt. Dat vond hij lekker, want hij gilde het uit. Toen de neuker was klaar gekomen, nam een ander zijn plaats in en begon hem ook te neuken. Hij hield het niet lang vol want met een geweldig brul schoot hij zijn condoom vol. De slet had nog niet genoeg en keek mij smeekend aan. Ik deed snel een condoom om en duwde mijn pik in één stoot naar binnen. De geilheid van afgelopen dagen deed zijn werk, want na een paar stoten kwam ik op een ongelofelijke manier klaar. Ik zag letterlijk sterretjes!
Ja, gay sauna's is echt mijn ding...
  

7154 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.