Tom hoofdstuk 19

Ik aarzelde even ik kon toch niet zo maar mijn broekje naar beneden doen. Ze zouden precies kunnen zien wat er in verstopt zat. Zo vernederend. Ik liet mijn hoofd zakken. Ik was genoeg vernedert ik wilde niet ook nog eens hun reactie zien. Ik duwde heel voorzichtig mijn onderbroekje naar beneden niet zeker weten of ik dit wel helemaal mocht laten zakken dus toen ik het net over mijn lul heen had getrokken liet ik het zitten. Ik wachtte op de reacties maar het bleef stil. “Mag ik het eens van wat dichter bij bekijken” hoorde ik Willem zeggen. “Tuurlijk” antwoordde frank. Ik durfde mijn eigen echter bijna niet te verroeren. “Komt er nog wat van” zei Frank. Ik liep in de richting van Willem zonder deze echt aan te kijken. Mijn lul was inmiddels al weer aan het steigeren. Het niet kunnen spuiten begon er voor te zorgen dat ik zo geil bleef dat mijn lul er geen moeite mee had om zo kort na twee maal bijna klaar gekomen te zijn weer overeind te komen. Ik keek nog steeds naar beneden en zag de hand van Willem naar mijn lul gaan. “Recht vooruit kijken”. Zei Frank. Verdomme, dan kon ik niet zien wat er ging gebeuren. Ik bewoog mijn hoofd. Ik zag dat iedereen naar mijn lul zat te staren, behalve het neefje Rafael. Hij keek mij recht in de ogen of hij wilde zien hoe ik dit allemaal beleefde. Ik voelde ook nu weer de hand dichterbij komen Shit mijn lul veerde nog wat op en duwde nu weer hard tegen zijn kooitje aan. “Ziet er interessant uit” zei Willem . “Je mag het rustig aanraken hoor,” zei Frank. “Dat vindt het slaafje helemaal niet erg he?”. “Nee” zei ik zachtjes. “Ik denk dat dat een understatement is Willem. Laten we eens kijken of jij hem net zo snel kan laten klaarkomen als Rafael. We kunnen dan gelijk het effect daarvan zien”.

Shit niet nog eens dacht ik. Ik voelde echter dat mijn lul er wel degelijk klaar voor was. De hand raakte nu achtjes de ijzeren onderdelen aan van het apparaatje. Af en toe voelde ik ook hoe zijn hand langs de huid van mijn lul ging. Verdomme mijn ballen wilde zo graag spuiten dat ik helemaal geen moeite mee had om weer naar een hoogte punt te groeien. Ik begon wat neuk bewegingen te maken. Willem reageerde daar bij na niet op en bleef zachtjes het apparaatje af tasten. Rafael zat nog steeds naar mijn gezicht te kijken. Iedere reactie in zich op nemend. Ik voelde mijn ballen weer gaan samentrekken. “Oh ik denk dat hij bijna weer zo ver is” zei Rafael. Hij had gelijk ik voelde hoe mijn gezicht nu ook helemaal rood kleurde. Willem begon net iets heftiger te strelen en dat was genoeg om mijn over de edge te helpen. Mijn ballen trokken samen en ja het kwam ik voelde het er was geen stoppen aan. Het voelde echt anders als de eerste twee keren. Ik kon nu ook niet langer stil staan en begon heftig neukbewegingen te maken. Ik wilde spuiten het moest er gewoon uit. Maar shit ook deze keer bleef het bij het gevoel. Maar toch het was anders. Nu ik weer langzaam het besef terug kreeg dat ze nu allemaal gezien hadden wat er gebeurde opende ik mijn ogen die ik net voor mijn orgasme gesloten had. “Wow, intens” zei Rafael. “Zeg dat wel” antwoordde Willem. “Weetje ik voelde echt hij zijn lul de spuit beweging wilde maken maar ik zag die ring rondom zijn lul helemaal strak gaan staan op dat moment. Dat moet best pijnlijk zijn of niet?”. Hmm wat moest ik nu antwoorden. Hij had gelijk nu hij mij er op wees was het inderdaad pijnlijk. Ik voelde namelijk hoe langzaam de ring minder strak begon te staan maar dat duurde wel even. Tijdens mijn bijna orgasme voelde ik echter niets de wil op te komen overnam ieder ander gevoel dat ik had. “Een beetje” antwoordde ik. “Wel het was goed om te zien wat er gebeurde. Misschien maken we er nog wel meer gebruik van vanavond” zei Frank. “Maar voor nu doe je je broekje maar weer omhoog”.

Ik deed langzaam mijn broekje weer omhoog en probeerde mijn lul die deze keer behoorlijk stijf bleef er weer terug in te stoppen. “Ok laten we nu eerst maar eens de soep op eten anders wordt die koud”. Frank had echt het heft in handen. Ik ging zitten en wilde mijn lepel pakken. “Eh, had ik je permissie gegeven om te gaan zitten slaafje”. Verdomme dacht ik. Zonder iets te zeggen stond ik weer op. “Dat is beter dan hebben we iets om van te genieten terwijl we aan het eten zijn. Jij kan je soep ook staande eten. Maar ehhh niet knoeien he”. Oh jeee hoe ging ik dat nu ook weer doen. Ik stond nog steeds niet erg stevig op mijn benen. Drie maal klaarkomen zonder te spuiten had best wel wat energy gekost. Voorzichtig begon ik met kleine beetje mijn soep te eten. Steeds zorgend dat de lepel niet te vol was. Het ging goed maar wel langzaam. Plots bemerkte ik dat ze min of meer allemaal naar mij zaten te kijken. Ze hadden hun soep allemaal al op en ik was zeker nog niet half weg. Ik voelde hoe mijn gezicht begon te kleuren en mijn lul reageerde door weer op te veren. Tijdens de volgende anderhalf uur ging het zo min of meer verder. Ik verdiende nog 4 maal een straf maar de uitvoering ervan werd steeds uitgesteld. Mijn lul had al die tijd min of meer stijf in mijn broekje gestaan. Dit was niet leuk meer, mijn ballen begonnen steeds pijnlijker te worden. Nog even en ik zou spontaan een orgasme krijgen dacht ik. Ik had ze inmiddels een toetje opgediend. Ik mocht dat niet eten en stond er bij zo maar te wachten. Rafael bleef mij steeds maar aankijken. Iedere reactie op mijn gezicht peilen. Ik wist bijna zeker dat hij hiervan genoot. “Ok slaafje voordat je de tafel afruimt en ons iets te drinken geeft wil ik dat je je nog iets verteld over een van je opdrachten”. Oeps nog meer vernedering hoe kon ik ze dat nu eenmaal vertellen. Ik had nog niet zo veel gedaan en er bleven echter maar twee over voor zover ik mij kon herinneren. Die in de gym en het pizza gebeuren. Ik begon te vertellen over de gym maar Frank kapte dat af. “Verkeerde keuze slaafje, dat verhaal ken ik al, ik was er zelf bij”. Ik kleurde weer en bedacht wel ja dan dat van de pizza maar he. Ik begon langzaam te vertellen en met wat stotteren vertelde ik het hele verhaal. Toen ik op het punt stond waar de bezorger naast mij stond borrelde de geile gevoelens van toen weer helemaal terug. Nee niet weer he dacht ik maar ik wist dat terwijl ik dit vertelde ik weer zou komen. Aangekomen bij het moment waarop hij mijn broekje aanraakte begonnen mijn ballen zich weer samen te trekken en het heerlijk gevoel van ……. he nee he shit. Iedere keer hoopte ik weer dat ik ging spuiten maar er kwam niets een half orgasme verdomme. Ik was opgehouden met vertellen en hijgde nu snel.
“Oh wat leuk, daar ging he weer. Zagen jullie hoe intens zijn neukbewegingen deze keer waren”

“Ja je hebt helemaal gelijk Willem. Hij moet er echt van genieten om vernedert te worden anders werd hij er niet zo geil van” antwoorde Frank. “Ok ik denk dat je weer wel even genoeg hebt ruim de tafel af en breng voor ons wat te drinken mee terug”. Trillend liep ik naar de keuken op en neer om de tafel af te ruimen. Ik bracht de drank mee terug en zetten deze op de salon tafel aangezien ze daar allemaal waren gaan zitten. “ga maar even zitten” Opgelucht dat ik even mocht gaan zitten maakte ik daar dankbaar gebruik van. Gedurende de hele maaltijd hadden ze me laten staan. Echter op het moment dat ik zat begonnen mijn ballen zeer pijnlijk te kloppen. Allemaal sperma dat er uit wil. Ik ging er iets meer onderuit zitten waardoor ze wat meer ruimte kregen. Ik probeerde te luisteren naar wat er allemaal gezegd werd maar mijn stijve lul en harde ballen leidde me behoorlijk af. Het leek wel of er wat ervaringen werden uitgewisseld maar echt volgen kon ik niet.
Ik kwam weer tot de realiteit toen Frank op mijn schouder tikte. “Het is tijd voor wat meer fun slaafje”. Ik keek hem aan en knikte maar wat. “Goed zo, je begrijpt het tenminste. Tot nu toe ben jij alleen nog maar aan je trekken gekomen maar ik denk dat het ook tijd wordt voor ons om wat plezier te hebben.”. Ik bleef hem strak aankijken en voelde de blik van de andere op mijn gezicht. “Je moet nog 4 straffen ondergaan maar we hebben een alternatief voor je waarmee je die 4 straffen in een keer allemaal weg poetst. Ik weet niet of je nog wel 4 keer achter elkaar een orgasme wil krijgen namelijk”. Ik wist dat hij daar helemaal gelijk in had dat zou ik nooit overleven. Ik wachtte tot hij zou zeggen wat de alternatieve straf was. “Wel wat wil je slaafje”. “Ehhh, je verteld me niet wat de straf dan wordt zodat ik kan kiezen”. Frank lachte en zei: “Tuurlijk niet de keuze is aan jouw nu”. Ik twijfelde, ik kon kiezen tussen iets wat ik al wist en iets onbekends. Maar ja wat zouden mijn meesters willen dat ik zou kiezen. Ik moest wel de juiste beslissing nemen. Anders ……
“Wel komt er nog wat van slaafje”. Shit, een goed slaafje zou gaan voor nee dat zouden ze niet willen. Ik kon het beste ja… dat was altijd goed. “Alternatief ” zei ik zachtjes. “Goed zo daar hadden wij al opgehoopt”. Zijn antwoord versterkte bij mij het gevoel dat ik er goed aan gedaan had. “Ok, je verhaal heeft ons geïnspireerd slaafje dus je gaat het volgende doen. Je belt dadelijk de pizza zaak en laat een pizza komen. Je gaat vervolgens open doen en je betaald hem”. Oh neeeeeeeeeeeeeee, “Oh ja” zei Frank. Shit ik moet dat hardop gezegd hebben. Ik keek de andere aan. Op de meeste gezichte lag een beetje een gespannen glimlach. Ik wist dat ik geen keuze had. Ik kon morgen niemand uitnodigen dat wilde ik gewoon niet. “Ok, ” zei ik en liep naar de telefoon. Ik belde en vroeg om een pizza. Ik kreeg als antwoord dat hij over 15 minuten bezorgd zou worden. Toen ik dat de andere vertelde zei Frank “Prima dat geeft ons even tijd om de cam te plaatsen”. Ik keek hem aan maar zei niets. Er werd een cam opgesteld. Na een paar minuten stond ik te trillen op mijn benen. Mijn lul was gekrompen van de spanning. “Hmm ik denk dat we aan je lul nog even iets moeten doen”. Zei Frank.
Oh nee ze wilde me echt met een stijve de deur laten openen. Wel er was geen weg terug. “Hier doe deze maar eens om”. Frank reikte me een blinddoek aan. “Straks wanneer de bel beneden is gegaan ga je naar de hal en doe je die af. Je moet hem echter weer terug om doen voordat je terug de huiskamer in komt begrepen”. Ik knikte en deed de blinddoek om. Er werd gecheckt of hij wel goed zat. “Goed slaafje. Ga hier maar eens staan”. Ik stond nu zo’n beetje in het midden van de kamer. Mijn lul begon al weer een beetje te steigeren. Niet veel maar helemaal slap was ie niet meer. “Willem en Rafael gaan jullie eens even voor hem staan”. Ik voelde hoe Willem en Rafael redelijk dicht bij mij stonden. “Ok wij zullen straks de beneden deur open gaan doen. Op dat moment dat dat gebeurt is tot dat de bel hier boven gaat hebben we een verrassing voor jouw. Echter zodra de bel gaat moet je naar de hal lopen. Je staat nu ongeveer 2 meter voor die deur dus als je jezelf omdraait en er recht naar toe loopt moet dat met blinddoek op ook kunnen”. Daar stonden te wachten. Ik begon weer langzaam meer en meer te trillen. Ik had geen idee hoe ze mijn lul stijf wilde krijgen. Ik voelde Willem en Rafael heel dichtbij maar hun aanraking zou ook niet genoeg zijn daar was ik te gespannen voor. Het wachten duurde lang, toen ging de bel ………

2641 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.