Tom hoofdstuk 20

Ik wachtte geduldig af niet zeker weten wat er ging komen de bel ging en …..
“Ok slaafje steek je beide handen een beetje naar voren en langzaam”.
Heel langzaam deed ik wat er gezegd was en ik stak mijn handen naar voren. Ik hoorde zowel Willem als Rafael wat zwaarder gaan hijgen. Shit ik raakte iets aan iets stoffigs en ohhhh neeeee op het moment dat ik mij realiseerde wat ik aanraakte begon mijn lul met stapjes vooruit te springen. De warmte die door de stof kwam maakte mij duidelijk dat zij in hun onderbroekjes stonden en dat ik hun lul aanraakt. “Zie je wel dat is meer dan voldoende”. Frank had helemaal gelijk. Ik wilde snel mijn handen weg trekken zodat ook misschien mijn lul weer wat zou ontspannen. Ik werd echter bevolen omdat toch vooral niet te doen. Ik voelde hoe ook hun lullen onder mijn handen langzaam iets meer werden dan alleen maar lulletjes. Met pijn in mijn lul stond ik daar, kei hard tegen de bovenkant aan te drukken. Mijn ballen wilde meer, die wilde bevrijdt worden van inmiddels zeer veel geil vocht. Ik kon het niet laten en begon zachtjes weer wat neuk bewegingen te maken. “Ok stop maar, handen terug” zei Frank. “We willen niet dat je NU al klaarkomt”. De nadruk op nu bracht me terug bij wat er zo dadelijk zou gaan gebeuren de pizza bezorger was in middels al op weg naar boven. Het was nog een momentje of zo en dan zou de deur bel gaan. “Ga alvast maar naar de hal tommetje en doe gelijk die blinddoek af als je daar bent”.

Nu niet meer stijf van de zenuwen maar eerder stijf van geilheid draaide ik mij om en liep naar de hal. Ik voelde de deurknop en opende de deur en vervolgens deed ik mijn blinddoek af. Er was nog niemand te zien maar dat zou slechts maar even zijn. Ik voelde mijn lul nu meer van vernedering om zo de deur open te moeten doen verder steigeren. Steeds met ieder stootje tegen de bovenkant van het apparaatje aan komen. Met moeite lukte me het om niet zachtjes met mijn onderlichaam neuk bewegingen te maken. Ik was zo verschrikkelijk geil. Mijn gedachten waren helemaal overgenomen door het idee om lekker klaar te komen. Ik zou hiervoor bijna alles doen bedacht ik. Een schaduw wierp zich over de deur. Ik gleurde door het raampje langs het gordijntje om te zien of het diezelfde jongen was maar gelukkig was dat niet het geval. De bel ging en ik had het helemaal niet meer. Ik voelde me zo vernedert en zo geil gelijktijdig. Ik stapte naar de deur. Ik zag dat het een nog niet zo’n oude maar wel stevig gebouwde knul was. Ik openende deur. Ik wist beter dan dat alleen maar een stukje te doen dus ik sloeg hem helemaal open. Hij begon iets te zeggen maar toen hij mij zag werd zijn blik naar mijn onderbroekje getrokken en viel hij stil.

Hij wist met moeite zijn gezicht weer wat omhoog te richten en zei: “De pizza”. “Ja dank je” antwoordde ik. Ik wilde hem aanpakken maar hij trok de pizza terug. “Dat is dan 12 euro”. Shit geld dat was ik helemaal vergeten. Ik wist dat ik niet zonder blinddoek de kamer in mocht lopen dus ik stond daar voor paal, in mijn onderbroekje zonder geld. Hij zag mij aarzelen. “Hmm geil knulletje, wel misschien kun je me op een andere manier van dienst zijn” zei hij. Oh nee shit dacht ik.
“Ik kom nog wel een keer terug he deze ronde is voor mij”. Ik zei niks terwijl hij mij de pizza overhandigde. “Akkoord” vroeg hij. Ik knikte maar wat, wat moest ik hier nou weer mee. In plaats van zijn hand terugtrekken toen hij de pizza aan mij gaf ging hij onder de pizza door en raakte heel voorzicht mijn onderbroekje aan. Ik wist dat mijn lul hier heel duidelijk in stond dus hij wist dat ik stijf was. Ik voelde echter mijn geilheid weer helemaal de overhad nemen. Ik wachtte dus ook niet tot hij mijn onderbroekje aanraakte maar duwde mijn onderlichaam naar voren en begon tegen zijn hand aan te rijden. “Oh, wat een lekker geil ding ben je, maar wat heb je toch in dat broekje van je zitten”. Ik wilde iets zeggen maar ik was inmiddels harder gaan hijgen en ik kon me niet mee controleren. Ik moest gewoon spuiten. “Zeg maar niets sletje ik voel het al wel een lekkere geile jongeheer. Maar zo maar zonder meer spuiten hier aan deur je durft wel he”. Ik wist dat ik zou gaan komen. Ik bereide me voor op het gevoel van net niet komen. Mijn ballen trokken samen en met een laatste beweging naar voren bereikte ik mijn orgasme. Ik schreeuwde het uit om dat deze keer de ring wel heel strak stond en mij lul wat pijn bezorgde.
“Oh geil knul maar waarom wordt je broekje niet nat”.

Shit, wat nu dacht ik. Ik opende mijn ogen en keek hem nu recht in zijn ogen aan.
“Kan ik niet” zij ik zachtjes. “Oh geil, dat moet je me nog maar eens laten zien. Helaas maar ik moet er weer vandoor. Had best even zelf willen ….” en hij keek naar beneden en volgde zijn blik naar zijn broek die behoorlijk strak stond, ” maar ja dat moet mijn vriendin dan straks maar afwerken. Goed ik moet nu gaan maar die 12 euro blijf je me schuldig”. Hij liep weg en net toen ik de deur dicht wilde doen hoorde ik hem iets roepen. Ik wachtte even en net toen ik de deur dicht wilde doen stond hij er weer. “Shit kan zo niet op bezoek bij de volgende. Snel op je knieën”.
Hij duwde de deur dicht, drukte me op mijn knieën, opende zijn broek en haalde er zijn stijf lul uit. Wow, mijn hormonen sloegen gelijk weer op hol bij het zien van zo’n lekkere lul. Ik wilde naar voren gaan om hem af te gaan zuigen. Normaal had ik dit nooit gedaan. Maar toen ik dichterbij kwam duwde hij me weg met zijn handen die duchtig aan zijn lul zaten. Verdomme, ik wilde het ik verlangde ernaar. Hoe kon hij toch verdomme. Mij lul had wederom zijn weg gevonden naar boven en drukte weer tegen het apparaatje aan. Dit was niet normaal. Op het ritme van zijn gekreun dat steeds sneller ging begon ik weer neuk bewegingen te maken. Ik wilde niet maar kon me ook niet beheersen. Ik zag hoe hij zijn lul sneller en sneller bespeelde en even later werd mijn gezicht bespoten met sperma. Niet een beetje maar behoorlijk wat. De geur van het sperma en zijn gekreun was genoeg voor mij om opnieuw een orgasme te krijgen. Ik schokte helemaal. Mijn ballen spuwde vuur maar er gebeurde helemaal niets. Wederom had de ring zich zeer strak rondom mijn lul getrokken.

Ik openende mijn ogen toen hij zijn broek weer dicht knoopte. “Bedankt he, en nog veel plezier”. Behoorlijk verdwaast bleef ik daar achter. Verdomme dit was meer dan ik verwacht hij, zo vernedert te worden. De deur naar de kamer ging open.
Een lachende Frank liep naar me toe. “Prima, kon niet beter moet je je hier nu zien zitten”. Ik kon me niet bewegen. “Hier je blinddoek, doe die om dan gaan we terug naar de kamer. De geilheid vliegt je daar om je oren”.

2493 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.