Tom hoofdstuk 21

Nadat ik mijn blinddoek om gedaan had volgde ik frank de kamer in. Ik voelde hoe het sperma op mijn gezicht begon to drogen. Zo vernederend. Ze begonnen te applaudisseren toen ik binnen kwam. Ik voelde mijn gezicht rood kleuren.

Wat nu dacht ik terwijl ik daar stond.

“Fantastische show” zei Willem.

I knikte maar wat.

“Je hebt ons behoorlijk geil gemaakt Tommie” vervolgde Willem.

“Ik denk dat daar dus maar eens wat aan moet gebeuren”.

Ik knikte maar weer wat kon ik hier nu op zeggen. Ik had dit natuurlijk al verwacht. Tot nu toe had het alleen bij vernedering gebleven maar wat zouden deze mannen nu gaan doen. Zou ik hun lul in mijn mondje of kontje moeten nemen. Hmm eindelijk ging het dan een keer gebeuren. Mijn lul begon opnieuw te steigeren bij die gedachte. Nee niet weer he. Ik begon echt het idee te krijgen dat bij iedere keer dat dat gebeurde de ring rondom mijn lul strakker begon te staan.

“Ga hier maar eens in het midden op je knieën zitten”.

Ik deed wat me gevraagd werd. nIk voelde hoe ik omcirkelt werd. De geur of geil pre cum kwam op me af. Ik had geen idee wie er nu rondom me heen stonden maar ik voelde dat het er minimaal drie waren. I wilde met mijn handen gaan voelen maar dat mocht ik niet, ik was niet goed genoeg om hen te helpen. Ik merkte dat het niet lang duurde voordat ze begonnen zwaarder begonnen te hijgen. Mijn lul had zijn weg omhoog ook weer gevonden. De geur, de spanning het was zo makkelijk om weer geil te worden. Met mijn ballen al verschillende keren geplaagd dat ze mochten spuiten voelde ik de ring nog strakker gaan staan. Ik wachtte, wachtte totdat het sperma in mijn gezicht gespoten zou gaan worden. Ik vermoede dat dat de bedoeling zou zijn. Ik wachtte af tot de eerste zwaar hijgend begon te kreunen. Ik wachtte tot ik het voelde spuiten maar er gebeurde helemaal niets, geen natte kledders op mijn gezicht. Nummer twee en drie volgde niet lang daarna maar ook deze keer geen sperma op mijn gezicht. Ik wachtte rustig af tot het hijgen wat minder werd. Het sperma van de pizza bezorger was nu helemaal opgedroogd dat voelde ik al wel.

“Ok, slaafje. Je mag van geluk spreken. Je meesters hebben ons de opdracht gegeven als je je goed gedraagde mochten we de ring rondom je ballen weghalen. Echter wij bepalen wanneer je mag komen. We moesten zeggen dat de straf voor te vroeg klaar komen alsnog het ontvangen van bezoek morgen zou zijn”.

Ik knikte maar wat. Ik was een en al brok geil. Het maakte mij niet meer uit als ik maar klaar mocht komen uiteindelijk.

“Ok, nog twee te gaan. We gaan de ring nu weghalen. Daarna mag doe je je mond open en hoe je die open wat er ook gebeurt”.

Ah daar zou het gaan gebeuren. Ik voelde hoe de ring er af ging. Mijn lul sprong helemaal vrij en ik had het moeilijk om niet gelijk neuk bewegingen te gaan maken. Ik wachtte en een paar seconden later voelde ik hoe een lul in mijn mond werd geschoven. Hmm heerlijk de smaak van voorvocht bedacht ik me. Het duurde niet lang voor dat mijn onderlichaam neuk bewegingen ging maken. Ik wilde zo graag. Dat was schijnbaar het teken voor de lul om zich weer terug te trekken. Ik hoorde dat de eigenaar behoorlijk geil was. Ik wachtte in gespannen geilheid af wat er nu ging gebeuren. Ik wachtte en daar kwam lul twee, die mijn mondje ging verkrachten. Dit voelde wat meer onervaren aan. Hij maakte duidelijk neukbewegingen maar ze waren niet erg gericht. Dit moest het neefje zijn dacht ik. Dat alleen was weer genoeg om een nieuwe golf van geilheid door mijn lichaam te laten gaan. Ik wist het gewoon allemaal niet meer. Op een bepaald moment werd het hijgen en kreunen van die twee behoorlijk luid. De lul werd uit mijn mond genomen en ik wachtte af met mijn mond geopend. Maar weer gebeurde er niets. Ze kwamen allebei ongeveer gelijk klaar dat was zeker maar er kwamen geen spetters op mijn gezicht op in mijn mond terecht. Mijn lul stond gespannen voor mijn lichaam, mijn ballen vol en strak er onder. Ik voelde een hand op mijn lul en dat was bijna genoeg om te komen maar in mijn geilheid besefte ik blijkbaar ook dat dat nog niet mocht. Ik was een compleet geil slaafje geworden. Iets werd aan mijn lul gedaan maar ik kon niet precies op maken wat het was. Het zat redelijk strak rondom mijn eikel.

“Ok, slaafje Tom. Je mag zo dadelijk klaar gekomen. Maar alleen als je wat er ook gaat gebeuren je mond open houdt. Als je die dicht doet mag je ook niet meer klaar komen begrepen”.

Ik knikte, mijn onderlichaam schokte zachtjes op en neer. Mijn handen werden nog steeds op mijn rug gehouden dus ik kon mezelf niet helpen. Ik hield mijn mond open en wachtte. Mijn ballen wilde spuiten maar ik wist dat het nog net niet mocht. Toen voelde ik een vloeistof mijn mond in komen. Het smaakte vreemd. Toen er nog meer in gegoten was en ik probeerde met mijn mond open te slikken iets dat maar gedeeltelijk lukte kwam er genoeg vloeistof achterin mijn mond om te realiseren wat ik daar dronk. SPERMA het kon niet anders maar hun sperma zijn. Meer in grotere golven kwam nu in mijn mond terecht. Je begrijpt dat mijn geilheid daardoor tot een hoogte punt steeg en ik voelde mijn ballen samen trekken. Ik slikte nog een keer en voelde wederom meer sperma mijn mond in lopen. Dit was te veel en met een geweldige kracht begonnen mijn ballen het opgekropte sperma van een hele geile dag naar buiten toe te schieten. In sterke continue doorgaande bewegingen. Niet 3 of 4 maal maar het moet minimaal 8 of 9 maal geweest zijn voor ik weer wat tot rust kwam. Een van de eerste dingen die ik me realiseerde toen ik van mijn hoogtepunt terug kwam was dat de geur van sperma nog steeds rond mijn mond hing. Ik begon een beetje te kokhalzen maar wist dat te onderdrukken. Ik heb geen idee hoe lang ik daar zo zat tot dat ik op een gegeven moment realiseerde dat het stil geworden was. Ik keek langzaam rondom me heen en besefte dat ik alleen was. Alleen dacht ik, waren ze weg. Ik keek nogmaals rond en inderdaad ik was alleen. Langzaam kwam het besef terug wat er allemaal gebeurt was. Het ongelooflijke orgasme had me totaal verrast zo fantastisch, zo vol emotie en ontlading. Ik keek naar mijn lul en zag dat die weer helemaal opgesloten zat in zijn cel. Niet dat ik al weer stijf had kunnen worden, daar geloofde ik helemaal niets van. Ik kwam langzaam omhoog en voelde mijn benen trillen toen ik stond. Helemaal uitgeput realiseerde ik me. Ik slenterde naar mijn slaapkamer en viel bijna direct in slaap.

......... een heel avontuur... wat staat hem nog meer te wachten.... laat maar weten als je idee hebt of stem in ieder geval of stuur een berichtje... Tim

2472 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.