Verboden liefde Deel 34

Zondagmorgen om 9 uur kwam iedereen samen bij Robert en Jonas om mee over te huizen. Marie en Peter, Henk en Jasmijn, Lotte en Lucas en Sabine en Yousra, al mocht Yousra niet al te veel zware dingen tillen in verband met haar zwangerschap. Jonas, Peter, Henk en lucas zouden de zware dingen gaan verhuizen, zoals het bankstel, de kasten, het bed en al dat soort andere dingen.
Jasmijn, Lotte en Sabine zouden met kleine karretjes de dozen gaan overhuizen.
Marie zou de laatste dingen inpakken en zorgen dat de lopers konden blijven lopen met dozen en niets hoefden in te pakken. Robert zou in het nieuwe appartement zijn om te zeggen waar alles moest komen en al dingen uitpakken en in elkaar zetten. En Yousra, Yousra had de belangrijkste taak van allemaal, Robert en Jonas hadden de catering onder haar hoede gegeven en ze zou samen met Robert boven zijn en eventueel Robert helpen met dingen vasthouden bij het in elkaar zetten. Na een kop koffie of thee met een koek begonnen ze met overhuizen.
Rond half 11 was er voor iedereen koffie of thee samen met 1 of 2 worstenbroodjes die Yousra warm had gemaakt, ook maakte Marie en Peter tijdens de pauze aan iedereen bekend dat ze nu officieel een stelletje waren. Iedereen buiten Robert en Jonas was verbaasd, maar niemand had er problemen mee en feliciteerde hun met hun relatie. Marie had een dag eerder samen met Peter heerlijk zelfgemaakte tomatensoep gemaakt die Yousra rond de middag aan het opwarmen was, ook maakte de broodrooster flink overuren met brood roosteren. Rond half een zat iedereen boven gezamenlijk aan tafel te genieten van de soep met geroosterd brood en vers belegde broodjes.

Doordat ze met zoveel waren ze rond etenstijd al voor een groot gedeelte over gehuisd, en moest nog 1 kast en het bed moest nog, maar die werd eerst helemaal uit elkaar gehaald om hem boven weer in elkaar te zetten. Om drie uur was er weer koffie of thee met een warme appelflap of een warme gevulde koek.
Rond 17 uur was alles boven en stond alles in elkaar. Yousra en Robert hadden aan iedereen gevraagd wat ze wilden eten van de vettempel, toen iedereen hun bestelling had door gegeven had Robert de bestelling door gebeld naar de snackbar en omdat het een grote bestelling was zou het eten thuis bezorgd worden. Een half uur later was het eten er en iedereen genoot van de friet en snacks. Kort daarna ging bijna iedereen moe naar huis, alleen Marie en Peter bleven nog even helpen om mee af te ruimen. Na het afruimen namen Marie en Peter ook afscheid van Robert en Jonas en ze fietsten samen naar het huis van Marie. Daar nam Peter snel afscheid van Marie want hij was doodop en wilde snel douchen en gaan slapen. Hij gaf Marie een tongzoen en zei dat hij haar morgen zou appen of smsen zodat ze kon reageren als het uitkwam. Peter fietste naar huis en toen hij thuis kwam zaten Jasmijn en Henk samen op de bank nog bij te komen van de verhuis.
 
Hoi broer, Marie veilig thuis gebracht? Ja, ze is thuis, ze was ook doodmoe.
Eigenlijk had ik het al wel een beetje verwacht van je Peter dat je meer van de oudere vrouwen was, aangezien dat je meiden van je eigen leeftijd volledig links liet liggen zodra ze wat te intiem werden naar jou zin. Voor mij was het echt wel een verassing zei Henk, maar als jullie samen gelukkig zijn dan gun ik jullie dat geluk en ben blij dat je niet meer alleen bent, ik persoonlijk vond dat geluk bij je zus. Dankje zusje en Henk, willen jullie het nog niet aan iedereen door vertellen, we willen het rustig aan opbouwen, zeker ook nu de scheiding pas net rond is en de rechtszaak binnenkort is, daarbij willen we het persoonlijk tegen pappa en mamma zeggen, al zie ik daar best tegen op. Als je wilt willen wij best back-up zijn voor jullie als jullie het pap en mam gaan zeggen, maar ik denk niet dat ze heel moeilijk gaan doen, pap en mam kennende. Dankje zusje, hoe was jullie weekend trouwens verder?
Wat denk je broertje, als de kat van huis is dansen de muizen toch, we zijn heel druk aan het oefenen geweest voor de toekomst om jou dan ome Peter te laten worden. Robert en Jonas zaten uitgeput op de bank en lagen half te slapen.
Blij dat het achter de rug is, ik zag er best tegenop, anders ik wel, maar het is allemaal goed gegaan dankzij alle hulp, nu kan je moeder rustig aan de gang in ons oude stulpje en over een paar weken haar nog mee overhuizen en dan kunnen we weer een hoofdstuk afsluiten. Ik ga even snel douchen en dan te bed want morgen toch weer gewoon school voor mij, groot gelijk, ik kom ook zo, ik kijk het nieuws van 20 uur nog en kom dan ook. Robert ging rond 20:30 douchen en daarna te bed, Jonas lag al te bed en sliep al. Robert lag nog even op zijn rug en keek naar de sterrenhemel door het grote dakraam en verzonk even in gedachten en dacht aan zijn zus en zwager. Daarna draaide hij op zijn zij en legde een arm om Jonas en viel in slaap.
 
De week na de verhuizing was Robert nog druk bezig om alles uit te pakken, Jonas was samen met zijn moeder en Peter bezig om het oude appartement van een nieuw likje verf te voorzien. 2 Weken na dat Robert en Jonas waren over gegaan was het nu de beurt aan Marie. Robert had een busje gehuurd om de spullen van Marie over te kunnen huizen. Wederom waren Jasmijn en Henk en uiteraard Peter, Lotte en Lucas er om mee te helpen. Jonas bleef met Henk in het oude huis om alles klaar te zetten voor transport, Robert reed samen met Peter met het busje van het huis naar het appartement en brachten alles naar boven. Marie en Jasmijn zorgden dat alles meteen op z’n plek kwam te staan, terwijl Lucas zorgde dat meubels die uit elkaar waren gehaald weer in elkaar werden gezet. Lotte hielp Lucas en bediende de lift als Robert met het busje de spullen in de hal zette om alles naar boven te krijgen. Rond 16.30 reed Robert voor de laatste keer naar het oude huis, dit keer samen met Marie om te kijken of alles wat van haar was ook echt weg was. Er was met de advocaat afgesproken dat de spullen van haar ex-man door een verhuisbedrijf opgehaald zouden worden en in opslag gingen tot hij weer vrij kwam. Het huis zou verkocht worden en de waarde door 2 gedeeld, met Franks deel werd dan de opslag en het verhuisbedrijf betaald. Maar zolang het huis nog niet verkocht was zou Marie een sleutel houden om eventuele post uit de brievenbus te halen en deze bij de advocaat van Frank af te geven. Marie inspecteerde alle kamers  en stelde vast dat ze alles hadden, ze trok de koelkast open en haalde het weinige eten en drinken wat er nog in stond eruit en trok de stekker eruit en liet de deur open staan, ook trok ze de stekker uit de vriezer en deze werd als laatste ingeladen samen met de wasmachine. Ze sloot de hoofdkraan voor het gas en water af en liep nog een laatste keer door het huis.
Komende week zou ze hier nog 1 keer komen om de verhuizers binnen te laten zodat ze de spullen voor Frank konden meenemen. Er liep stil een traan over haar wang en veegde deze af voor iemand het kon zien. Ze liep naar buiten waar Jonas en Robert al stonden te wachten, Peter was al naar de flat gefietst. Jonas liep naar Marie en zag dat ze gehuild had, gaat het mam? Het gaat wel jongen, ik ben blij dat ik hier weg ben. Ze ademde diep in en ze trok de deur dicht en draaide deze op slot, daarmee sloot ze tevens ruim 25 jaar van haar leven af die ze samen met Frank had door gebracht. Samen met Jonas liep ze naar het busje waar Robert al zat te wachten op hun, ze stapte in en reden de straat uit. Tijdens het korte ritje werd er geen woord gezegd, allemaal dachten ze aan het verleden en de nieuwe toekomst die voor hun open lag.
 
Bij de flat aangekomen stond Peter hun beneden op te wachten en toen ze uit stapte omhelsde hij Marie stevig. Ga maar naar boven Marie, wij laden het laatste beetje wel uit zei Robert. Marie pakte de tas met eten en drinken mee en Peter pakte nog 2 dozen en ze gingen gezamenlijk naar boven. Robert en Jonas laadden de rest uit en Robert vroeg aan Jonas, gaat het wel schat, voor jou wordt er nu ook een heel hoofdstuk afgesloten? Ja gaat wel, mijn echte hoofdstuk afsluiting was eigenlijk al 1 januari toen wij gingen samenwonen. Maar voor mijn moeder is het veel heftiger dan voor mij, sinds mijn coming out heb ik mij nooit meer echt thuis gevoeld in dat huis. Ik ben nu vooral blij dat mamma toch weer open staat voor een nieuwe liefde en dat ze niet alleen blijft zitten. Ja, ik denk dat jou moeder veel steun en kracht kan krijgen van Peter en ze moet zich vooral niet gek laten maken over wat anderen over haar en Peter zeggen. Er werd gezamenlijk gegeten en toen gingen Henk en Jasmijn, Lotte en Lucas en Peter naar huis. Marie bedankte hun en vroeg aan Peter of hij vannacht bij haar wilde blijven. Dat wil ik wel doen schoonheid maar moet ik even een smoes verzinnen naar mijn ouders aangezien die nog van niets weten. Zeg maar dat je bij ons blijft slapen zei Jonas. En wij gaan binnenkort naar je ouders om onze relatie bekend te maken, zodat we niet meer stiekem hoeven te doen. Peter belde naar zijn ouders en deze vonden het goed dat hij bij Jonas en Robert bleef slapen. Robert en Jonas ging naar hun eigen appartement en Marie en Peter ploften moe maar voldaan op de bank. Peter pakte voor Marie en hem een fles wijn en schonk 2 glazen in. Op een nieuw begin schoonheid zei Peter en ze toasten samen daarop. Daarna gingen ze samen douchen waarbij ze elkaar volledig in zeepten en afspoelden. Na elkaar afgedroogd te hebben liepen Marie en Peter naakt hand in hand naar de slaapkamer en vrijden op bed. Omdat ze beide erg moe waren bleef het enkel bij zoenen en strelen en als snel vielen ze beide in elkaars armen in slaap.
 
Boven gingen Robert en Jonas meteen uitgebreid in bad en zette de massagestralen aan, een paar van die massagestralen spoten precies tussen hun benen wat hen beide stijve lullen bezorgde. Robert boog voorover om Jonas te zoenen en rustig aan zijn lul te trekken. Ze stapten uit bad en droogden elkaar af waarbij Robert de lul van Jonas in zijn mond nam en hem rustig leeg zoog en zijn sperma in zijn mond hield om deze via een tongzoen voor een gedeelte aan Jonas terug te geven. Daarna deed Jonas hetzelfde bij Robert en nadien liepen ze samen met een lege zak naar de slaapkamer en gingen op bed liggen waarbij ze samen naar de sterren keken terwijl Jonas op de borst van Robert lag.
Op die manier vielen ze in slaap.

2257 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.