Jasper en ik (1)

Hoi ik ben Nicky en ik zal me even voorstellen. Ik ben 35 jaar, ben 1,86 meter lang, weeg72 kg, heb donkerblond haar met een geblondeerde kuif, blauwe ogen en een slank en strak lichaam dat ik altijd geheel kaal scheer. Ik ben al sinds mijn 16e openlijk homoseksueel en dat bevalt me prima. Nooit heeft ook maar 1 persoon uit me directe omgeving vervelend gereageerd. Ik heb een goede baan en ik vermaak me prima. Het verhaal dat ik hier schrijf speelt zich af in februari en het was heerlijk. Het was een koude maandagochtend en ik zou samen met een jongen bij mij uit de flat gaan zwemmen en daarna bij mij film te gaan kijken. Jasper heet hij en hij is 18 jaar. Jasper is een leuke/lieve jongen. Hij is 1,80 meter lang, heeft warrig zwart haar, blauwe ogen die achter een bril met zwart monteur schuil gaan, een knap gezicht en een mooi en slank lichaam. Jasper en ik kennen elkaar vooral van het voetbal kijken, hij en zijn vader komen regelmatig Feyenoord bij mij kijken en dat is altijd heel gezellig. Jaspers ouders hebben elkaar pas op latere leeftijd ontmoet en na beide een kinderloos 1e huwelijk achter de rug te hebben kregen ze op hun 41e Jasper. Nu zijn zij dus 58 en hang ik wat leeftijd dus redelijk tussen Jasper en zijn ouders in. Ik kan het ook met hun alle drie goed vinden. Mijn homoseksualiteit is voor hun ook nooit een probleem geweest. Voor Jasper in tegendeel zelfs. Twee maanden voor dit verhaal kon Jaspers vader een keer niet komen kijken en keken Jasper en ik met zijn 2en naar de wedstrijd en toen vertelde hij me iets in vertrouwen. Feyenoord had net gewonnen en toen we samen nog wat zaten te drinken zei hij: 'Nicky, ik wil dat je dit aan niemand verteld, maar ik ben ook homo. Echt alleen jij weet het nu.' Ik gaf hem een aai over zijn warrige haar en beloofde mijn mond te houden. Hij keek me lief aan en we kletsten nog wat na over de wedstrijd. Dat was de laatste keer dat we alleen waren tot deze dag. Ik had een vrije week,


Jasper had voorjaarsvakantie en zodoende hadden we om 11 uur afgesproken bij mij thuis en gingen we direct door naar het zwembad. Onder onze broek hadden we beide onze zwemshort al aan en nadat we aan kaartje hadden gekocht en onze spullen in een locker hadden gedaan liepen naar de douches. Tegenover elkaar staand keek ik eens goed naar hem en vond het eigenlijk best wel mooi wat ik zag. Normaal val ik op jongens van achter in de 20 tot einde 30, maar hij had wat. Een slank lichaam dat, voor zover ik kon zien, geheel haarloos is. Ik had hem nog nooit zonder shirt gezien, maar al wel vaak met een korte broek. In de zomer had hij nog wat haar op zijn onderbenen gehad, maar dat was nu allemaal weg. 'Vind je het mooi wat je ziet?' vroeg Jasper. 'Ja best wel,' antwoordde ik eerlijk en we grijnsden naar elkaar. Hierna stapten we onder de douche vandaan en doken het water in. Omdat het een doordeweekse dag was, was het lekker rustig en hadden we alle ruimte om lekker baantjes te trekken. Dit deden we een uurtje en gingen vervolgens naar het bubbelbad waar we ons langzaam in lieten zakken. We waren alleen en de dichtstbijzijnde mensen waren ruim 30 meter bij ons vandaan. Ondanks dat het een groot bubbelbad was kwam Jasper toch lekker dicht bij me zitten en hij vroeg: 'vond je het net echt mooi wat je zag?' 'Ja gast, heel mooi, waarom niet?,' was mijn wedervraag en Jasper zei: 'nou, ik weet dat je op ouder als mij valt, daarom dus.' 'Voor alles is een uitzondering toch,' zei ik en hij moest grijnzen. We zaten even in stilte tot Jasper weer een vraag stelde: 'hoe oud was jij je 1e keer?' '13, en jij?' vroeg ik. 'Ik ben nog maagd. Maar wat heb je toen met die jongen gedaan en hoe oud was hij?' wilde hij weten en ik gaf aan: 'hij was 16 en heeft mij toen gepijpt en me daarna geneukt.' Jasper zat me met een grote grijns aan te kijken en ik had inmiddels een behoorlijke stijve paal in me zwemshort. Het was weer even stil tot Jasper vroeg: 'zullen we gaan douchen en naar jouw huis gaan?' 'Is goed, antwoordde ik en ik was maar wat blij dat ik een strakke boxer onder me zwemshort had, anders was mijn stijve zeer duidelijk te zien geweest.
Onder de douche verzette ik mijn gedachten en voelde mijn paal al snel slinken. Na ongeveer 5 minuten liepen we naar de lockers, grepen onze spullen en ik liep naar een kleedhokje. Wat ik niet had verwacht gebeurde. Ondanks dat alle kleedhokjes nog vrij waren stapte Jasper achter me aan hetzelfde hokje in en sloot de deur. Ondeugend kijkend hing hij zijn spullen op en trok zijn zwemshort en boxer naar beneden. Ik kon niet anders dan naar hem kijken en ik zag hoe een dikke stijve paal van een cm. of 16 tegen zijn buik sloeg en ik zag dat hij net als ik helemaal glad is. 'Wauw,' zei ik zachtjes terwijl ik mijn eigen broekjes nu ook naar beneden trok en mijn pik onthulde die met schokjes omhoog kwam.


Al snel stond mijn 17 cm. recht omhoog en Jasper kon zijn ogen er niet vanaf houden. 'Oh wat geil die paal van jou,' zei hij en het was nu overduidelijk dat we zin in elkaar hadden. 'Kom, afdrogen en snel naar me huis,' zei ik en voor we het wisten hadden we onze kleding aan en liepen we de deur uit. Al snel waren we bij mij binnen en we hadden onze jassen en schoenen nog maar net uit toen Jasper me vol me op me mond zoende. Een heerlijke tongzoen volgde en genietend van elkaar namen we op de bank plaats waar Jasper met aan weerkanten van me een knie en met zijn gezicht naar me toe op mijn schoot kwam zitten. We bleven tongen en ik begon zijn lichaam te strelen. Lekker over zijn rug om vervolgens zijn trui en T-shirt omhoog te trekken en hem over zijn blote rug te strelen. Dit ging zo'n 5 minuten door tot Jasper de tongzoen verbrak en vroeg: 'zal ik me uitkleden?' 'Ja graag,' antwoordde ik en hij stond op. Binnen een paar tellen was hij naakt en kwam hij weer op me schoot zitten. Terwijl we weer zoenden begon ik zijn billen te strelen en door de manier waarop hij zat waren deze goed gespreid. Ik liet er hand tussen glijden en voelde al snel zijn gaatje. Ook hier geen enkel haartje te bekennen en ik begon er lekker over te wrijven. Jasper zuchtte en hierdoor aangemoedigd stak ik mijn rechter wijsvinger tussen onze monden en toen hij goed nat was bracht ik hem terug naar het gaatje en duwde hem zachtjes naar binnen. Het strakke warme gaatje sloot zich om mijn vinger die er nu helemaal in zat en Jasper kreunde van genot. Hij verbrak de tongzoen en ging wat meer rechtop zitten terwijl hij met zijn handen op de rugleuning steunde. Zijn pik, die ik de hele tijd tegen mijn buik had voelen drukken, kwam hierdoor vrij en ik greep deze beet. Terwijl ik mijn vinger in zijn kontje op en neer liet gaan begon ik hem nu af te trekken en Jasper begon steeds harder te kreunen. Ik was nog geen minuut aan het rukken toen hij kreunde: 'ik kom, ik kooooooom.' Ik voelde zijn pik opzwellen en ik zag hem, terwijl hij kreunde, 8 dikke stralen wit jongenspap spuiten. De 1e twee kwamen in mijn gezicht en de rest op mijn trui en hand.


Toen er niets meer uit kwam likte ik mijn hand schoon en ik vond het heerlijk smaken. Het sperma van zo'n lekkere jonge maagd. Ik zat nog steeds met mijn vinger diep in zijn kontje en Jasper begon nu mijn gezicht af te likken. Hij genoot blijkbaar van zijn eigen sperma want hij likte elk drupje op. Nadat alles weg was liet ik mijn vinger uit het strakke holletje glijden en liet Jasper zich naast me op de bank vallen. 'Dat was echt fucking lekker,' hijgde hij nog na en ik gaf hem een dikke zoen op de mond. Jasper had nog altijd een stijve en vroeg: 'mag ik je neuken?' 'Zo'n lekker geil ding als jij mag me altijd neuken,' antwoordde ik en ik greep hem bij de hand en nam hem mee naar me slaapkamer. Daar kleedde ik me volledig uit en haalde uit me nachtkastje een doosje condooms en een flesje glijmiddel. Behendig rolde ik een condoom om de lekkere paal van Jasper en nadat ik deze had ingesmeerd bracht ik met 2 vingers nog wat glijmiddel in me gaatje en nam vervolgens op handen en knieën plaats op bed. 'Jij hebt echt een lekker geil kontje,' zei Jasper en meteen voelde ik zijn in rubber verpakte eikel tegen mijn gaatje duwen. Jasper voer de druk wat op en ik voelde zijn eikel bij me naar binnen schieten. Aangezien ik wel wat gewend ben deed het me totaal geen pijn, het voelde alleen maar lekker. Jasper liet vlug zijn hele pik bij me naar binnenglijden en begon meteen hard te neuken. Het was duidelijk dat dit zijn 1e keer was, want hij was wild en ongecontroleerd, maar dat deerde me niet. Het feit dat dit geile jonge joch opgewonden raakte van mij en nu met zijn pik diep in me kontje zat maakte me nog geiler als dat ik misschien ooit was geweest. Ik voelde die lekkere pik op en neer gaan in me kontje en ik was in de zevende hemel. Jasper vond het overduidelijk ook erg lekker lekker, want hij kreunde de hele tijd geile dingen. 'Lekker me pik in dat geile kontje van je. Lekker ding van me. Straks mag jij mij ook lekker neuken,' en nog meer van dat soort praatjes. We waren beide flink aan het kreunen en het enige dat dat nog kon overstemmen was het geluid van Jaspers heupen die tegen mijn billen sloegen. 5 Minuten lang bleef Jasper me in een hoog tempo door neuken en plots riep hij hijgend: 'oh Nicky.... oh Nicky.... ik kom weer,' en ik voelde zijn pik weer dikker worden. Luid kreunend en wild schokkend was hij bezig sperma in het condoom in me kontje te spuiten. Nadat hij was uitgespoten trok hij zijn paal uit me gaatje terug en liet zich languit op bed ploffen. Vlug draaide ik me naar hem toe en zag dat hij weer een volledige lading sperma had gespoten. Het topje van het condoom was helemaal gevuld. Jasper lag nog uit te hijgen en ik haalde het condoom van zijn pik en goot het in me mond leeg.


Daarna gaf ik hem geen tijd om bij te komen want ik vroeg hem meteen op handen en knieën te gaan zitten en het lekkertje gehoorzaamde gewillig. Ik ging achter hem zitten en kreeg nu zicht op het gaatje dat ik eerder wel had gevingerd, maar nog niet had gezien. Fucking hell wat lekker. Helemaal kaal, mooi roze en strak, het kwijl liep me nog net niet uit de mond. Ik greep de fles glijmiddel, spoot een beetje op het gaatje en begon er zachtjes over te wrijven. Ik zag dat Jasper dit erg lekker vond, want zijn inmiddels slappe pik werd langzaam weer harder tot ik alleen nog maar zijn ballen zag. Ik liet mijn wijsvinger naar binnenglijden, gleed lekker op en neer en even later liet ik er een 2e vinger blij glijden. Dit kon hij makkelijk hebben en hij was alweer zwaar aan het ademen. Een 3e en 4e vinger gleden erbij en ik was verbaasd over het gemak waarmee het ging. 'Je kan het goed hebben,' zei ik en hij antwoordde: 'ik steek een paar keer per week me deo roller in me kont.' Toen wist ik genoeg en greep meteen een condoom, rolde deze om me paal, smeerde hem in en ging achter Jasper zitten. 'Neuk me,' kreunde het geile ding en dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Ik zette me eikel tegen het gaatje, duwde een beetje naar voren en moeiteloos gleed ik naar binnen. 'Of fuck, wat lekker,' kreunde Jasper en ook ik was niet echt stil te noemen. Ik was nu zo geil dat ik gelijk hard op hem in begon te beuken en dat hield ik niet lang vol. Al binnen 2 minuten voelde ik me zaad omhoog komen en met een luide kreun spoot ik me zaad in zijn maagdelijke gaatje. Nadat ik was uitgespoten trok ik me pik terug en Jasper keek teleurgesteld achterom. 'Rustig maar, ik ben nog niet klaar met je,' zei ik terwijl ik het condoom van me pik trok, me lul schoon maakte met een doekje en er daarna een nieuw rubbertje omheen rolde. Ik draaide Jasper op zijn rug en deze begreep meteen wat ik wilde. Hij spreidde zijn benen, trok zijn knieën op en ik kreeg wederom een perfect zicht op dat net ontmaagde gaatje. Na me ingesmeerd te hebben nam ik plaats tussen zijn benen en liet me pik in 1 keer weer naar binnenglijden.


Dit keer begon ik hem rustig in zijn gaatje te palen en terwijl ik dit deed liet ik mij rustig voorover zakken tot onze monden elkaar vonden en we weer in een heftige tongzoen geraakten. Jasper sloeg zijn armen om mij heen en al tongend en neukend begon hij mijn billen te strelen en te kneden. Dit was de meest passionele seks die ik ooit had ervaren en we gingen er ook beide helemaal in op. Na ongeveer een minuut of 10 liet het geile knulletje zijn vingers door mijn bilnaad gaan en toen hij eenmaal mijn gaatje had gevonden gleed er al snel een vinger naar binnen. Jaspers vinger nam het ritme van mijn pik aan en ik had nu echt het gevoel dat we één waren. Onze lichamen kronkelden als één en al die tijd had Jaspers lekkere pik tussen onze buiken ingeklemd gezeten. Uiteindelijk werd de stimulans die dit met zich mee bracht hem te veel en voelde ik een paar kleine straaltjes warm zaad tussen ons in spuiten. Hierdoor hield ook ik het niet meet uit en kwam voor een 2e keer in Jaspers kontje klaar. De tongzoen inmiddels verbroken te hebben neukte ik nog even door en liet me daarna naast hem op bed vallen. Jasper kroop dicht tegen me aan en teder knuffelend lagen we samen op bed. 'Hier heb ik al een jaar van gedroomd,' zei Jasper en ik wist even niet wat te antwoordden. Hij keek me lief en ik kon de drang niet weerstaan om hem weer te zoenen. Samen vielen we in slaap en om een uur of half 5 werd ik wakker gemaakt door Jasper die aangaf dat hij naar huis moest, omdat zijn ouders binnen een halfuur thuis zouden zijn. Ik nam mijn lieve en lekkere maatje bij de hand naar de woonkamer waar ik hem heb aangekleed en daarna nog een flinke tongzoen heb gegeven.


Uiteindelijk ging hij richting huis en heb ik mezelf naakt op de bank laten zakken en ik merkte dat me paal weer begon te groeien. Snel liep ik naar me slaapkamer, greep uit me nachtkastje een buttplug en nadat ik deze had ingesmeerd met glijmiddel duwde ik hem bij me naar binnen. Met een diepe zucht van geilheid voelde ik het dikste stuk me gaatje passeren en hij zat stevig op zijn plek. Weer op de bank zittend begon ik hard te rukken terwijl ik aan die lekkere geile Jasper dacht en na een paar minuten kwam ik kreunend klaar. Vier dikke klodders sperma belanden op me buik en nadat ik was uitgehijgt liep ik naar de badkamer. Ik waste mezelf en de buttplug goed schoon en eenmaal droog en gekleed ging ik wat TV kijken. Om een uur of 7 kreeg ik een whats-app berichtje van Jasper: 'morgen weer neuken?' En ik antwoordde: 'graag.' We spraken af dat hij om 10 uur bij mij zou zijn en dat ik naakt open zou doen. De rest van de avond bracht ik door voor de TV en uiteindelijk viel moe, maar zeer voldaan ik slaap. De volgende ochtend werd ik om 9 uur wakker en met een knoert van een ochtenderectie stapte ik onder de douche. Normaal gesproken zou ik me meteen aftrekken, maar ik ging natuurlijk bezoek krijgen van me heerlijke maatje. Ik had zo'n zin om hem weer lekker te neuken dat ik om iets voor 10 al een condoom omdeed en deze goed insmeerde. Met nog altijd een dikke stijve paal wachtte ik op Jasper en om iets voor 10 stond hij dan voor de deur. Ik liet hem binnen en zijn ogen gleden meteen naar mijn in rubber verpakte pik. 'Je bent er al helemaal klaar voor zie ik,' zei Jasper grijnzend en zonder antwoord te geven greep ik hem bij de hand en nam hem mee naar de woonkamer. Daar opende ik zijn broek, trok deze samen met zijn boxer naar beneden en duwde hem voorover op de eettafel. Zijn kontje keek me uitnodigend aan en meteen duwde ik mijn pik helemaal naar binnen. We kreunden beide hard en ik begon hard op het geile kontje in te beuken. Ik liep al een uur met een stijve en was zo geil dat ik wist dat het nooit lang kon duren en inderdaad, na een minuut of zo voelde ik me zaad omhoog komen en wild op hem inbeukend kwam ik bijna schreeuwend klaar. Ik neukte nog even door en trok toen uiteindelijk me paal uit zijn kontje. Ik trok Jasper overeind, draaide hem om en ging op mijn knieën.


Meteen nam ik zijn lekkere staaf in mijn mond en begon hem gulzig te pijpen. Jasper genoot hoorbaar, want hij was flink aan het kreunen. Ook hij stond blijkbaar op springen, want ik was nog geen halve minuut bezig toen zijn spieren zich plots spanden en ik een grote lading sperma in me mond kreeg gespoten. Ik slikte alles met moeite, maar gewillig door en het smaakte me weer heerlijk. Ik sabbelde de pik nog even schoon en kwam toen overeind. 'Zo, dat is nog eens een geile binnenkomer,' zei Jasper en we pakten elkaar vol op de mond. Onze pikken die nog altijd stijf waren drukten tegen elkaar en ik nam hem aan de hand mee naar de slaapkamer. Daar kleedde hij zich compleet uit en ik wierp hem een condoom toe. Deze had hij snel om zijn pik en nadat hij hem goed had ingesmeerd duwde hij me languit op bed. Jasper nam nu heel duidelijk de overhand en gebood me mijn benen op te trekken en te spreiden. Gewillig gehoorzaamde ik hem en al vrij rap gleed zijn pik bij me naar binnen. Nu bleek pas echt hoe geil Jasper was, want ondanks dat hij net was klaargekomen voelde ik zijn paal al binnen een minuut opzwellen en kwam hij voor de 2e keer klaar. En hij was nog geen 10 minuten binnen, dat beloofde wat voor deze dag. Uiteindelijk zijn we die dag beide 8 keer klaargekomen en en in de dagen die volgden hebben we meer dan 60 condooms gebruikt. Jasper werd steeds wilder en wilder en dat was de beste week die ik ooit had ervaren. Op zondag hadden we nadat we Feyenoord hadden gekeken nog even samen op de bank gezeten, hij bleef eten, toen hij plots zei: 'ik ben verliefd op je.' 'Ik ook op jou,' antwoordde ik zonder er bij na te denken, maar het was waar wist ik, alleen besefte ik het nu pas. Drie weken later heeft hij zijn ouders verteld dat hij homo is en vlak daarna hebben we hun en mijn ouders verteld dat we een stelletje zijn. We hebben gelukkig alleen maar goede reacties gehad en we zijn heel gelukkig samen. Jasper blijft vaak bij me 'slapen' en we doen heel veel dingen samen. Ik heb altijd een goed leven gehad, maar het is nu rijker als ooit. Ik hou van hem.

6827 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 41)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.