Tom hoofdstuk 22

Ik heb geen idee hoe lang ik daar zo zat tot dat ik op een gegeven moment realiseerde dat het stil geworden was. Ik keek langzaam rondom me heen en besefte dat ik alleen was. Alleen dacht ik, waren ze weg. Ik keek nogmaals rond en inderdaad ik was alleen. Langzaam kwam het besef terug wat er allemaal gebeurt was. Het ongelooflijke orgasme had me totaal verrast zo fantastisch, zo vol emotie en ontlading. Ik keek naar mijn lul en zag dat die weer helemaal opgesloten zat in zijn cel. Niet dat ik al weer stijf had kunnen worden, daar geloofde ik helemaal niets van. Ik kwam langzaam omhoog en voelde mijn benen trillen toen ik stond. Helemaal uitgeput realiseerde ik me. Ik slenterde naar mijn slaapkamer en viel bijna direct in slaap.Ik werd onrustig wakker, ik wist dat ik gedroomd had. Ik voelde mijn lul hard drukken tegen het apparaatje. Ja ja dat kon niet he niet na zo vaak fake organismes en een hele goeie. Maar ja het dingentje had een wil of its own. Langzaam kwam ik tot mijn positieve. Ik keek op de klok en zag dat het 11 uur was. Ik strompelde uit bed richting de douche. Een warme douche zou me goed doen wist ik. Na het douchen liep ik naar de kamer, na het aantrekken van een zwart slipje.

Het was een rommel in de kamer, een blik in de keuken vertelde me dat het daar niet veel beter was. Tja ik had dan ook geen tijd meer gehad om op te ruimen. In de kamer op de bank gezeten begon ik terug te denken aan de avond daarvoor. Had ik dat echt allemaal gedaan. Ik kon het bijna niet geloven. Maar ja het moest wel zijn en dan al dat sperma dat ik doorgeslikt had. Het was wel een beetje onwerkelijk nu dat ik dit allemaal toegestaan. Maar ja ik was dan ook wel ongelooflijk goed klaargekomen. Terugdenkend daaraan begon mijn lul wederom te steigeren. Ik kon niet ontkennen meer het wond me allemaal wel verschrikkelijk op. Min of meer nog versuft realiseerde ik me dat op de achtergrond mijn PC het geluidje maakte dat er een e-mail was binnen gekomen. Ik stond langzaam op om te kijken.

Beste Slaaf,

Ik zal er niet om heen draaien je hebt vrij vandaag. Je hebt duidelijk je aller beste gegeven en eigenlijk alle juiste keuzes gemaakt. We hebben ook begrepen dat je gasten enorm genoten hebben. Dus al met al een reden om je vrij af te geven vandaag.

Echter zolang je binnen blijft wel in je onderbroekje blijven lopen. Als je weggaat mag je aan doen wat je wilt.

We hebben ook al een reactie gehad van de firma die ons voorzien hebben van het apparaatje. Zij waren erg blij met deze eerste test. Dus blijf er maar van genieten.

Binnen kort nemen we wel weer contact me je op.

Veel plezier,

Je meester.

Wow geen nieuwe opdracht dat klonk nog eens even goed. Al hoewel dat ook betekende dat ik niet klaar kon komen. Maar ja dat had ik nu wel weer even genoeg gedaan dacht ik zo. De rest van de dag luierde ik wat en toen om 4 uur mijn moeder kwam, hadden de meesters de cam’s op non-actief gezet zag ik. Precies zoals we afgesproken hadden. Gedurende de avond en ook de eerste paar dagen van de volgende week gebeurde er helemaal niets. Ik begon al weer behoorlijk geil te worden en zat mijn eigen af te vragen of het een goed idee was om zelf een e-mail naar mijn meesters te sturen met de vraag of ze me vergeten waren. Dat idee was er zo lang mijn lul de overhand kreeg maar als die weer verslapt was kon ik weer realistisch denken. Zo ver was ik nu gelukkig nou ook weer niet gezonken. Ik had nog wel een keer de gym bezocht maar was niet gaan douchen en de kerel achter de receptie was niet diegene die daar normaal stond. Al met al kwam mij dat wel goed uit. Ik wilde hem absoluut even niet zien maar ja kon ook mijn sport uurtje niet overslaan. Op de vrijdag avond was ik wederom gekleed alleen in mijn onderbroekje toen om 7 uur de bel ging. Verdomme ik had niemand uitgenodigd wie kon dat nu zijn. Ik liep de hal in en keek voorzichtig door het raampje. Nee he dacht ik de pizza boy van afgelopen zaterdag. Ik liet de deur op de knip en openende hem voorzichtig.

“Ik heb niets besteld” zei ik snel toen ik zag dat hij een pizza in zijn handen had.

“Oh ja wel, dat weet ik bijna wel zeker” zei hij.

“Nee hoor, ik weet toch wel wat ik wel en wat ik niet besteld”.

“Oh, ja wel doe die deur open slet” zei hij.

Verdomme dit kon niet waar zijn. Moest ik nu de deur gaan openen. Ik aarzelde, hij duwde tegen de deur. Hij was instaat om hem helemaal open te trappen bedacht ik me dus ik sloot hem een stukje en haalde hem van de ketting.

“Dat is beter. Ik wist wel dat je zou gehoorzamen, leuk broekje trouwens. Loop jij er altijd zo bij”.

“Hmm, ja moet ik”.

“Moet je, ja zie je wel ik dacht vorige week al wie doet er nu zo de deur open” lachte hij nu.

Hij liep verder het appartement in, richting de kamer. Ik hobbelde er maar wat achter aan.

Wat zou hij nu weer willen dacht ik.

“Zo dus je moet dit soort dingen doen, van wie als ik vragen mag”.

“Ik heb twee meesters” antwoorde ik.

“Ah, ok klinkt goed. En ze houden je zaakje nog steeds op slot”.

“Ik knikte”.

“Prima, wel ik ben geil en dacht ik kom even langs. Dus ga maar op je knieën zitten”.

Oh nee niet weer he dacht ik.

“Nou, komt er nog wat van sletje”.

“Moet ik eerst aan mijn meesters vragen”.

“oh, wel vooruit dan maar als je maar opschiet”.

Ik liep naar mijn PC en snel type ik een e-mail in, in de hoop dat een van de twee online zou zijn en zou reageren.

Toen ik na 5 minuten nog geen reactie terug had zij de pizza bezorger.

“Sorry maar dit gaat me te lang duren. Wat is hun e-mail adres dan schrijf ik ze zelf wel”.

Deze keer was hij meegelopen naar de computer en zag ons op het scherm staan.

“Shit, ze zenden dit ook nog uit op het internet, geil”.

Ik gaf hem het e-mail adres en hij liep weg. Toen hij bij de deur was zei hij.

“Ik moet natuurlijk melden dat je niet luisterde naar mij. Ben benieuwd wat voor meesters het zijn”.

Ik kreeg geen kans meer omdat hij al weg liep.

Daar zat ik toch wel even mee, wat nu, wat als de meesters vonden dat ik had moeten luisteren.

2138 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.