Tom hoofdstuk 23

Het duurde even voordat ik mijn e-mail weer hoorde gaan.

Slaaf,

Wat is er wat wil je.

 Een korte e-mail en erg toe de point dacht ik.

Ik antwoorde,

Meester,

Toen ik u e-mailde was de pizza bezorger van afgelopen zaterdag bij mij. Hij wilde dat ik, wel wat deed met hem. Maar ik vertelde hem dat ik eerst toestemming van u daarvoor moest hebben. Hij is nu weg maar ik hem hem wel uw e-mail gegeven omdat hij daarom vroeg.

Slaaf Tom.

Ik wachtte in spanning op het antwoord.

 Slaaf,

Blijkbaar heb je nog niet geleerd te gehoorzamen daar zullen we wat aan moeten gaan doen. Je hebt dit weekend nog vrij af. Er zullen net als afgelopen zondag kleren bij je bezorgd worden die je kunt aantrekken. Vanaf ergens volgende week hebben we je weer nodig dus plan niets, ook niet voor volgend weekend begrepen?

Terwijl ik het las voelde ik dat mijn lul begon te steigeren. Niet omdat ik vrij was maar juist omdat ze me nodig hadden. Ik had mij de afgelopen dagen erg eenzaam gevoeld zo zonder hun aandacht.

Ik antwoorde:

 Beste Meester,

Ik doe mijn best om u te gehoorzamen en ben bereidt om te leren. (wel beter kon niet dacht ik). Ik plan voor volgende week niets en kan de komende twee dagen doen en laten wat ik wil.

Uw slaaf.

 

Ik wachtte nog even op antwoord maar kreeg dat niet meer terug.

Ik had dat weekend veel tijd om alles te overdenken. Ik was hier min of meer tegen mijn zin in geduwd maar begon het toch wel steeds meer te waarderen. Het was geil, het wond me iedere keer weer op. Alleen dat apparaatje dat maakte het wat minder. De eerste paar dagen na de avond sessie waren me ballen heerlijk leeg geweest maar sinds dien voelde ik langzaam toch weer de druk toenemen. Maar ja nog een paar dagen en dan maar hopen dat ik mocht spuiten. Het weekend overleefde ik zonder problemen en daarna begon het wachten wederom. Ik begon me echt wel te realiseren ik wist wel beter maar toch een opdracht uitvoeren zo verschrikkelijk super geil zijn was toch nog niet zo gek. Mijn e-mail stond altijd aan zo geduldig wachtte ik af.

Totdat ik op de woensdag avond een e-mail kreeg.

Beste Slaaf,

Het wordt tijd om je straf in te lossen en een volgende opdracht uit te voeren. Het wordt een drukke 4 dagen voor je, dus je doet het beste er aan vandaag alle klusjes te doen die moeten gebeuren.

Ten eerste heeft de pizza boy contact met ons opgenomen en hij was het met ons eens dat je gestraft moest worden. We hebben aan hem gevraagd of hij wist hoe en hij vertelde dat hij dat wel wist. Je gaat vrijdag avond met hem op stap. Je doet precies wat hij zegt. Krijgen we een rapport dat anders is dan volgt een zwaardere straf. Hij haalt je op om half 6. Je draagt je kinderonderbroekje weer met het doorzichtige sportbroekje. Een T-shirt mag maar dat moet dan niet te lang zijn.

Dan hebben we iets voor dit weekend. We hebben je opgegeven voor een modeshow die gegeven wordt door de afdeling mode van onze universiteit. Je moet daar je eigen morgen avond melden voor een eerste uitleg en zaterdag middag is de rehersal. Op zaterdag avond en zondag middag doe je daar dan aan mee.

Je meldt je donderdag avond in zaal 4a, tweede verdieping. Je vraagt naar Stephan en zegt dat je diegene bent die door Erik bereidt is gevonden om de open gevallen plaats in te nemen. We zullen zorgen dat morgen avond gepaste kleding klaar ligt als je van je werk thuis komt. Vragen zullen worden beantwoord.

Je meesters.

 Ik ging donderdag gewoon naar mijn werk maar wel geladen met spanning. Meerdere keren gedurende de dag wilde mijn jongeheer attentie geven maar dat ging natuurlijk niet. Zo lang niet klaar gekomen begon natuurlijk ook weer pijnlijk aan mijn ballen te worden dus ik hoopte maar dat ik een dezer dagen klaar mocht komen.

Op donderdag thuis gekomen liep ik mezelf al uitkledend naar de slaapkamer toe alwaar ik mijn kleren voor die avond verwachte. Vol spanning naderde ik het bed. Daar lag een T-shirtje met korte mouwen en een korte broek klaar. Een licht groene broek en een wit T-shirtje. Het was nog geen tijd om al te gaan dus ik kon ze nog niet aan doen. Het leek op zich niets bijzonder.

Ik maakte wat eten en at. Ik zag dat het bijna tijd was om te gaan dus ik ging naar de slaapkamer alwaar ik eerst het t-shirtje aandeed. Dit sloot strak rondom mijn borst en boven armen. Strak dacht ik bij mijzelf. Ik keek naar het broekje zou dat ook zo strak zijn. Ik pakte het beet en stapte er in. Ik merkte al gelijk dat het strak was. Heel strak. Ik kon het net sluiten maar het gaf ook hier goed mijn vormen weer. Vooral mijn kontje dacht ik. Wel ik zou in ieder geval op vallen.

Ik had echter grotere vernederende kleding verwacht dus ik was erg blij met dit. Ik ging op weg naar de universiteit. Ik was er tegen 7 uur dus op tijd. De deur stond open en ik liep binnen. Er waren een man of 15 binnen. Een aantal mannen en een aantal vrouwen. Er stond iemand bij de deur.

“Ik kom de opengevallen plaats in nemen, Erik heeft mij aangemeld”.

“Ah, prima, heel erg goed. We waren al bang dat we een onderdeel van de show moesten laten vallen”.

“Graag gedaan” was het enige dat ik kon zeggen.

“Heb je ervaring hier mee”.

“Ah, nee” wat het ook was maar een show nee daar had ik geen ervaring mee.

“Wel dat maakt niet uit. Alles wordt dadelijk uitgelegd. Hoe is je naam”.

“Tom”.

“Ok, Tom zoek maar een plaatsje. Iedereen is er dus we beginnen zo”.

Ik zocht een plaatsje naast een andere jongen. Een universiteitsstudent waarschijnlijk.

Een andere student ging voor in de zaal staan.

“Welkom allemaal. Ten eerste heb ik goed nieuws ook de laatste plaats voor de show hebben we kunnen invullen”. Hij keek even op zijn papier en zij: “Eh Tom, waar ben je”.

“Hoi, hier” zei ik.

“Prima dat moet gaan lukken denk ik. Tom gaat het onderdeel overnemen dat Frans niet aan durfde. Ik denk als ik Tom zo bekijk dat het alleen maar een vooruitgang is”.

Ik bloosde een beetje.

“Ok, we hebben een repetitie op zaterdag middag en dan is de show zaterdag avond en zondag avond. Alleen als we dat nodig vinden zullen we zondag middag een extra repetitie in lassen. Wie van jullie heeft nog nooit eerder een modeshow gelopen”.

Oh dacht ik dat was het dus, iets wat ik al wel verwachte maar toch. Ik stak mijn hand op, te samen met nog drie andere, twee jongemannen en een vrouw staken hun hand op.

“Voor jullie zullen we zaterdag ochtend een anderhalf uur extra nodig hebben om je te laten zien waar je op moet letten. Ik zal zo dadelijk de verdeling uitdelen en de volgorde waarop jullie op moeten. Ik wil vragen of je die goed uit je hoofd wil leren aangezien dat erg belangrijk is. De positie op de catwalk, zijkant, midden staan er ook op”.

Verdomme ik in een modeshow dat had ik dus nooit verwacht. Maar waar zat de catch, ik in een speedo zoiets waarschijnlijk dacht ik. “Oh en Tom jouw naam staat er niet op maar jij neemt Frans zijn plaats dus in. Als er nog vragen zijn kun je die dadelijk aan mij of mijn collega’s vragen. Tom jouw wil ik dadelijk nog even zien na afloop de rest zie ik zaterdag middag”.

Ik bleef rustig zitten terwijl de formulieren uitgedeeld werden. Ik pakte mijn set aan en keek vol belangstelling naar mijn rol. Daar stond de naam Frans, wel 4 of 5 keer er op zag ik op het eerste blik. Ik ging naar de tweede kolom waar de kleding vermeld stond. Shit nee Ondergoed.

2264 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.