Verboden Liefde Deel 35

Het is begin maart en zowel Robert als Jonas werden wat onrustiger naarmate het proces van Frank dichterbij, ook bij Marie was er spanning hoezeer Peter die ook bij haar probeerde weg te nemen.
2 Weken terug hadden Peter en Marie het aan de ouders van Peter en jasmijn verteld dat ze een relatie hadden, hun ouders hadden het er wel moeilijk mee, maar na de uitleg van Peter dat hij op oudere vrouwen viel en hij aan Marie zijn liefde had betuigd en niet andersom hadden ze er redelijk vrede mee en lieten het rusten.
Een week voor de zitting belde commissaris Ter Beke nog even met Robert om de laatste stand van zaken door te geven, al was dat voor Robert niet echt nieuws omdat hij dit al van zijn eigen advocaat had gehoord.
20 Maart was de zitting om 10 uur in de ochtend, Jonas had vrij gekregen van school voor de zitting ook Peter had vrij gevraagd, hij had aangehaald om Jonas in de rechtszaal te ondersteunen, dit was deels ook waar maar hij wilde er ook voor Marie zijn alleen wisten ze op school niet van hun relatie en dus kon hij dat ook niet als argument gebruiken.
Met zijn vieren reden ze naar de rechtbank en wachten zenuwachtig in de wachtkamer om naar binnen te mogen, ook de advocaat van Robert was in de wachtkamer en sprak nog wat dingen door met Robert en Marie.
Om vijf voor tien mochten ze naar binnen, Peter zat samen met Lotte, Lucas, Sabine en Yousra in de bezoekersbanken, zoveel steun deed Robert en Marie goed.
Ook zagen ze commissaris Ter Beke zitten.
Marie keek rond maar zag Frank nog nergens, ze ging samen met Jonas vooraan zitten omdat ze zou gaan getuigen tegen Frank, Robert zat recht voor hun aan een apart tafeltje samen met zijn advocaat.
Net voor 10 uur werd Frank onder begeleiding van 2 agenten en zijn advocaat naar binnen gebracht, Hij durfde niet om zich heen te kijken en bleef dus strak vooruit kijken en ging aan de andere kant van de zaal aan een tafeltje zitten samen met zijn advocaat.
Om stipt 10 uur kwam de rechter met zijn gevolg naar binnen en iedereen moest gaan staan, toen de rechter ging zitten mocht iedereen weer gaan zitten.
De rechter begon met het voorlezen van de zaak en controleerde of beide partijen aanwezig waren.
Daarna was het de beurt aan beide advocaten die vragen op Frank afvuurden en werden Marie, Robert en Marc de collega van Frank gehoord als getuige, ook werd de video-opname getoond in de rechtszaal en als laatste mocht Frank zijn zegje nog doen.
Daarna werden de strafeisen van beide advocaten aangehoord waarvan de advocaat van Robert voor de maximale eis ging van 10 jaar gevangenis en TBS en een schadevergoeding van 50.000 euro.
De Advocaat van Frank was het hier uiteraard niet mee eens gezien het verleden van Frank en dat dit zijn allereerste veroordeling is.
Hij pleite voor 5 jaar gevangenis en 25.000 euro schadevergoeding.
De rechter hoorde alles aan en besliste over 2 weken uitspraak te doen.
Iedereen stond weer op toen de rechter en zijn gevolg de rechtszaal verliet.
Daarna werd Frank weer door 2 agenten opgehaald, tijdens het weggelijden keek hij Marie nu voor het eerst recht aan en wilde wat gaan zeggen, maar Marie draaide zich om zo te laten blijken dat ze niets meer te maken wilde hebben met hem.
Toen Frank weg was zei Robert, wie gaat er mee wat eten en drinken, want ik heb nog bijna niets gegeten vandaag door alle spanningen en heb nu toch best wel honger, Jonas, Marie en Peter gingen mee.
Eerst bedankte Robert, Marie en Jonas Lotte, Lucas, Sabine en Yousra nog voor hun komst en steun en Jonas kon het wederom niet nalaten om even over de buik van Yousra te aaien.
Waar wil je gaan eten Robert, vroeg Marie?
Heb jij een voorkeur Marie?
Nee, maakt mij niet zoveel uit, zullen we naar de kattenrug gaan?
Ja is goed, daar kun je goed zitten en eten.
Toen ze allemaal zaten en besteld hadden begon Marie, Frank zag er slecht uit, ik herkende hem amper, anders ik wel zei Jonas en eigenlijk ben ik daar best blij om vreemd genoeg, ik zie hem nu namelijk niet meer als biologische vader maar enkel nog als de man die mijn vriend heeft geprobeerd te vermoorden.
Ik zou hem niet herkend hebben zei Robert, eind oktober heb ik hem maar heel even helder gezien en daarna enkel nog van een enkele foto van jullie.
Ik zag dat hij nog wat wilde zeggen tegen mij dus ik heb mij maar snel omgedraaid, ik wilde hem niet meer horen zei Marie.
Na het eten gingen ze gezamenlijk nog naar Robert en Jonas om nog wat te drinken.
Na een klein uurtje namen Marie en Peter afscheid van Robert en Jonas en gingen naar het appartement van Marie.
Ik zal blij zijn als we 2 weken verder zijn zei Robert, anders ik wel schat.
Ik voel mij nu zo ineens moe worden na dit alles, weet je wat schat we gaan lekker gezamenlijk in bad en laten de massagestralen hun werk doen en als we dan uit bad komen dan ga jij maar lekker op bed liggen dan zal ik je eens goed masseren zei Jonas.
Ze liepen gezamenlijk naar de badkamer en lieten zich heerlijk masseren door de massagestralen, daarna ging Robert op zijn buik op bed liggen en Jonas kwam ter hoogte van zijn billen op hem zitten na hij de massage olie had gepakt.
Hij goot was over de rug van Robert en begon deze rustig uit te wrijven.
Hhmm dat doe je weer heerlijk schat.
Draai je maar om dan ga ik aan de voorkant verder, Robert draaide zich om en Jonas goot wat olie op de buik van Robert en begon weer met masseren.
Als laatste goot Jonas wat olie in zijn hand en pakte de slappe lul van Robert vast en begon deze rustig te trekken ook masseerde hij de ballen met massageolie.
Toen Robert klaar kwam liet hij het zaad gewoon over zijn  handen lopen en trok rustig de pik van Robert nog even door totdat er niets meer uit kwam, daarna likte hij zijn hand af en gaf Robert een tongzoen.
2 Weken later was de uitspraak en wederom reden ze met zijn vieren naar de rechtbank waar om 13 uur de uitspraak was.
Toen ze naar binnen mochten zagen ze dat wederom Lotte en Lucas zitten Yousra was nu alleen omdat Sabine geen vrij kon krijgen vandaag, maar waar ze nog het meest van opkeken was dat Jacco in de rechtszaal zat, de werkgever van Robert en Jonas, ook commissaris Ter Beke was er om de uitspraak aan te horen.
Wederom werd Frank net voor de zitting begon binnen gebracht door 2 agenten en zijn advocaat.
Om stipt 13 uur ging de deur open en kwamen de rechter en zijn gevolg naar binnen, iedereen moest weer gaan staan en nadat de rechter weer was gaan zitten, ging iedereen zitten.
De rechter begon wederom met het opnoemen van de zaak en controleerde of iedereen aanwezig was.
Daarna mochten de advocaten nog een zegje doen voordat begonnen werd met de uitspraak.
Meneer van Tiel, zo begon de rechter, nadat u en getuigen heb aangehoord en tevens de video beelden heb gezien ben ik tot de volgende uitspraak gekomen.
Ik ben van mening dat poging voor doodslag bewezen is en zal u daarom ook naar die maatstaven veroordelen.
Ik heb ook in mijn veroordeling uw verleden licht laten meewegen dat u uw vriend heeft ontdekt nadat deze zelfmoord had gepleegd en wat de reden daarvan was.
Ik veroordeel u tot 8 jaar gevangenisstraf met aftrek van het voorarrest, tevens krijgt u TBS omdat ik herhaling van uw daad vatbaar acht en u dient tevens meneer Streef een schadevergoeding te betalen van 50.000 euro.
U heeft 2 weken om tegen deze eis in beroep te gaan
De rechter sloeg met de hamer op het blok om aan te geven dat de zitting voorbij was.
Iedereen ging weer staan toen de rechter op stond en de rechtszaal verliet.
Commissaris Ter Beke liep naar Robert en feliciteerde hem met de veroordeling van Frank.
Iedereen aan Roberts zijde was blij met de veroordeling van Frank en Robert nodigde iedereen uit om nog wat te gaan drinken in de stad ter overwinning, iedereen ging mee behalve Yousra die inmiddels hoogzwanger was en geen lange stukken meer kon lopen.
Robert, Marie en Jonas namen afscheid van Yousra waarbij Jonas het gebruikelijke vaste ritueel bij Yousra herhaalde door even over haar buik te aaien.
Daarna liepen ze gezamenlijk naar de stad om daar bij een café naar binnen te gaan en te toasten op de uitspraak.
Na een uurtje ging iedereen weer naar huis en Robert nodigde Marie en Peter uit om samen met hem en Jonas te gaan uit eten bij Stad Parijs.
Het werd een latertje en Peter belde naar huis om te zeggen dat hij bij Marie bleef slapen vannacht, zijn ouders waren er niet echt blij mee want de afspraak was dat dat enkel in het weekend mocht en door de week niet en morgen was er weer gewoon school en hij zat net zoals Jonas in het eindexamenjaar, maar omdat de uitspraak was geweest mocht het voor deze ene keer.
En zo gingen ze gezamenlijk naar de Gallerijstraat, Marie en Peter stapten op de 6 etage uit de lift en wensten Robert en Jonas welterusten, Robert en jonas deden het zelfde en drukte toen op het knopje van de 14de verdieping.
Beide waren behoorlijk moe en besloten even snel afzonderlijk van elkaar te douchen en dan meteen te bed te gaan.
In bed lagen ze nog even tegen elkaar aan door het raam naar de sterren te kijken, ze pakten elkaars hand vast en vielen zo in slaap.
Een week later belde de advocaat van Robert op dat de zaak gesloten was omdat Frank niet in beroep ging tegen zijn uitspraak.
Robert appte Jonas en Marie dat de advocaat had gebeld en had gezegd dat Frank niet in beroep ging tegen zijn uitspraak.
YES, nu een echt nieuw begin samen schat XXX appte Jonas.
Ook Marie appte meteen terug met de mededeling, Gelukkig, dan kunnen we dat hoofdstuk nu voorgoed afsluiten en verder met ons leven.
Daarna ging Robert weer fluitend aan het werk, Jacco kwam binnen en vroeg, wat fluit je vrolijk Robert?
Ja, de advocaat belde net en Frank heeft besloten niet in beroep te gaan.
Gefeliciteerd met deze overwinning, maar je weet toch wel wat dat nu inhoud voor je?
Hoe bedoeld u Jacco?
Nou met deze overwinning vind ik wel dat je mag trakteren zei Jacco met een lach.
Dat vind ik helemaal niet erg hoor om te trakteren, ik zal dat zaterdag doen dan is er bijna iedereen.
Ik ben benieuwd lachte Jacco, en hij gaf Robert nog een schouderklopje toen hij het kantoor weer uitliep.

1802 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.