Verbouwing Spanje I

Een paar maanden geleden kocht ik een landhuis in Spanje- op een paar kilometer van de Costa Brava. Het was een behoorlijke bouwval en er moest dus veel aan gebeuren. Via via kreeg ik wat nummers doorgespeeld van bouwvakkers die ik broodnodig zou hebben om het huis om te toveren in wat ik voor ogen had. Zelf had ik drie maanden onbetaald verlof opgenomen om alles goed te kunnen begeleiden.

Al spoedig gonsde het huis van de activiteit. Het was een komen en gaan van electriciens, metselaars, loodgieters, timmermannen, etc. Iedere dag vorderden de activiteiten gestaag en ´s avonds zocht ik het strand op om het stof van me af te spoelen in de zee en me daarna moe maar voldaan neer te laten ploffen in een strandtent.

Het was lang geleden dat ik zo´n lange tijd helemaal alleen was en het beviel me best. Ik was alweer zo´n 15 jaar getrouwd en mijn vrouw was in Nederland achter gebleven bij de kinderen. Ons huwelijk was goed en overspel kwam niet in me op, maar ja…3 maanden zijn lang…

Begin juli kwam de metselaar met een hulpje het terras in de tuin aanleggen. De mestselaar kende ik al langer- een nukkige oude vent met verstand van zaken die de badkamers al mooi had gerestaureerd. Maar zijn hulpje was nieuw: een lange, slanke jongen van een jaar of vijfentwintig met halflang zwart haar en een heel sensuele mond die meteen mijn aandacht trok. Zeker geen metselaar-type. Meer iemand die cello speelt op het conservatorium of misschien ook wel surfles geeft op het strand. Een fijngebouwde maar stoere jongen dus.

Ik spreek goed spaans dus de taal was no problema voor mij.

¨Wie heb je meegebracht Juan?´´, vroeg ik terwijk ik de hulp glimlachend aankeek

´Dit is Jordi¨, zei de metselaar, ´hij komt vandaag en morgen meehelpen.´

´Prima´, zei ik en gaf hem een hand. ´Ik ben Carlo. Welkom in mijn huis.´

Ze begonnen meteen met het sjouwen van materiaal en het egailiseren van het terrein. Ik hielp mee en gaf ondertussen instructies hoe ik één en ander wilde hebben. Het was nog redelijk vroeg in de ochtend maar de zon brandde al fel dus al snel begonnen we te zweten. Ik trok mijn t-shirt uit en zag dat Jordi mijn voorbeeld volgde. Nieuwsgierig keek ik naar zijn glimmende, bruinverbrande torso dat mooi afstak tegen zijn vale korte spijkerbroek. Jordi voelde mijn blik en nam ook even de tijd om zijn ogen over mijn lichaam te laten gaan. Een sensuele glimlach tekende zich af op zijn mond…

´Was hij me aan het uitdagen of zou hij altijd zo´n geile expressie hebben? Zaadvragende ogen heeft hij´, bedacht ik me, ´en zaadvragende lippen…´

Verward bleef ik hem aanstaren terwijl hij alweer begonnen was met stenen sjouwen. ´Was ik nou aan het fantaseren over seks met bouwvakkers?´

De metselaar wierp me weer terug op aarde: ´Carlo, moet dit stuk opgehoogd worden of wil je het zo laten?´

´Ophogen graag´, antwoordde ik en ik begon Jordi te helpen met het verplaatsen van stenen. Steunend en puffend torsten we samen een aantal grotere exemplaren naar de plaats van bestemming. Het was loeizwaar maar ik genoot er van dichtbij Jordi te kunnen verkeren. Er hing duidelijk iets in lucht maar ik wist nog niet wat ik er van moest denken…

Na een aantal ritjes stelde ik voor even binnen wat te drinken te pakken om af te koelen. Jordi liep mee naar de koelkast en gretig dronken we een blikje fris leeg.

´Oef, die zon brand wel zeg´, zei ik. ´Ik ga even wat zonnebrand pakken. Mijn huid is nog niet gewend aan de spaanse zon en we zijn niet allemaal zo mooi bruinverbrand als jij.´

Ik pakte een flesje en wreef wat creme uit over mijn schouders. Glimlachend keek Jordi toe hoe ik daarna een onhandige poging deed mijn rug in te smeren.

´Zal ik het voor je doen? Ik kan er makkelijker bij.´

´Graag!´

Hij pakte de fles van me over en begon me in te smeren.

´Ben je al lang bouwvakker of doe je ook wat anders?´

´Pas een maandje´, zei hij terwijl zijn vingers langzaam en langer dan nodig over mijn rug bleven glijden. ´Ik doe dit om wat bij te verdienen. Ik studeer in Girona en heb geld nodig om m´n studie te bekostigen.

´Dacht ik al´ zei ik, ´…je handen zijn veel  te zacht om bouwvakker te zijn.´

Jordi lachte en liet zijn vingers hard over mijn ruggewervel gaan.

´Ik kan ook harder hoor…wat je wilt…zal ik je voorkant ook doen?´

´Nu je toch bezig bent, graag!´ Ik keerde me  om en keek in zijn glimlachende gezicht.

´Vind je het leuk werk?´, vroeg ik terwijl ik genoot van zijn handen die over mijn borst dwaalden.

´Wat?...jou insmeren?´

´Nee´, antwoordde ik lachend, ´bouwvakkertje spelen.´

´Hangt er van af. Als de mensen leuk zijn waar je moet voor werken, dan wel…In dit geval vind ik het dus zeker leuk...´

Er viel een broeierige stilte tussen ons terwijl zijn handen nu over mijn onderbuik gingen. Ik kreeg enorme zin om hem tegen me aan te trekken maar tegelijkertijd besefte ik dat er buiten nog een andere bouwvakker rondliep…Een beetje opgelaten sloeg ik hem op z´n schouder.

´Nu kan ik er weer helemaal tegen – bedankt! Kom, we gaan we weer aan het werk. Juan zal wel denken: waar blijven ze.´

Jordi keek een beetje spijtig maar knikte instemmend.

´Aan de slag maar weer dan´, zei hij maar hij kon het niet nalaten in het voorbij gaan nog een speelse tik op mijn achterste te geven.

Op het eind van de dag waren we een heel eind opgeschoten. Juan keek tevreden en zei me dat morgen Jordi het karwei mocht afmaken. Hij moest zelf naar een andere job en hier hoefde toch niets meer te gebeuren wat zijn vakkundigheid vereiste.

Zo gezegd, zo gedaan. We namen afscheid en spraken af dat Jordi morgen rond het middaguur zou komen om de boel af te maken en op te ruimen.

Die avond in bed bleef ik aan Jordi denken. Ik beschouwde mezelf hetero hoewel ik in het verleden, voor ik getrouwd was, wel een paar keer iets met jongens had gehad. Op de middelbare school had ik een aantal keren een vriendje gepijpt en als student was ik een paar keer in een dronken bui met een man in bed beland. Het waren mooie ervaringen geweest maar toch had mijn voorkeur voor vrouwen altijd de overhand gehad. Jordi echter bracht mijn honger naar mannen weer helemaal tot leven…Morgen zouden we helemaal alleen zijn! Zijn van zweet glimmende lijf stond op mijn netvlies gebeiteld en ik beeldde me in hoe ik me tegen hem aan zou drukken, zijn zachte huid zou strelen terwijl ik zijn broek zou losknopen en zijn harde pik in mijn hand zou nemen. Daarna zou ik me laten zakken, zijn huid centimeter voor centimeter aflikkend tot ik bij zijn pik belandde. Man, wat had ik een zin om weer eens een hete, kloppende pik diep in mijn mond te nemen! Een geile pik die ik helemaal zou afzuigen tot het einde…ik popelde om weer sperma te proeven, geil zoetgeurend zaad dat mijn mond zou vullen…Al snel kwam ik hevig klaar en viel in een diepe slaap.

De volgende dag meldde Jordi zich op het afgesproken tijdstip. Na een hartelijke begroeting en wat small talk togen we aan de arbeid. Het was die dag bewolkt dus helaas kon ik hem niet vragen om me weer in te smeren maar omdat het wel drukkend warm was, gingen onze shirts al spoedig uit. Weer voelde ik Jordi´s broeierige blik over me heen gaan.

´Hoe oud ben je eigenlijk Carlo, als ik vragen mag?´

´Vijfenveertig ´, antwoordde ik naar waarheid.

´Dan zie je er nog goed uit´, Mannen van die leeftijd in Spanje zijn meestal uitgezakt en kaal. Jij daarentegen…´

Lachend nam ik het compliment in ontvangst.

´Jij ziet er anders ook niet slecht uit voor je leeftijd. Je bent een beetje een jongere versie van mij: lang, slank maar dan net wat strakker en mooier.´

Jordi keek me schalks aan. ´Valt wel mee met die strakheid´, zei hij, ´als ik me buk bijvoorbeeld krijg ik vetrolletjes´.

Om zijn woorden kracht bij te zetten, ging hij krom staan voor me zodat zijn huid zich plooide bij zijn buik.

´Noem je dat vetrolletjes?´, lachte ik, ´hele kleine lovehandles noem ik dat.´Tegelijkertijd liet ik mijn hand over zijn huid gaan. Zacht als fluweel voelde het aan. Inspecterend nam ik een stukje vel tussen mijn duim en wijsvinger.

´Ik kan me niet voorstellen dat iemand zich hier ooit over beklaagd heeft´, zei ik met hese stem terwijl ik genoot van de aanraking van zijn huid. ´Heb je een relatie?´

Jordi richtte zich nu glimlachend op en hij stond vlak bij me. ´Ik heb los-vaste relaties, niets speciaals. Ik doe wat mijn hart me ingeeft.´

´Relaties met mannen of met vrouwen?´, wilde ik vragen maar hij was me voor.

En jij, heb jij een relatie?´

´Ik heb een vrouw en kinderen´, zei ik plompverloren.

´Ooh…´ De glimlach verdween als sneeuw voor de zon van zijn gezicht. ´Dat had ik niet gedacht… maar leuk voor je…´

´Maar m´n vrouw is in Nederland en ik doe óók wat ik wil!´wilde ik schreeuwen…maar in plaats daarvan bazelde ik dat het tijd was het zand tussen de voegen te gaan vegen.

Mijn god, wat had ik de situatie verpest. Hij was duidelijk iemand van principes: kom niet aan getrouwde mannen, of zoiets. Spijtig keek ik naar Jordi die nu ijverig zand aan het vegen was. Ik bedacht me dat ik het initiatief nu zelf moest nemen, wilde ik nog iets beleven met hem. Wilde ik dat wel…? Ooh yes, zijn lijf maakte me gek en ik wilde niets liever dan zijn korte broek naar onder stropen en die pik van hem klaar pijpen…

Er was een stevige wind komen opzetten die het zand deed opwarrelen zodat onze bezwete lijven al snel onder het stof zaten. Gelukkig zat het karwei er nu nagenoeg op.

´Klaar!´ zei ik met een zucht. ´Ik denk dat we wel een biertje verdiend hebben. Heb je zin om even nog in de patio uit te puffen?´

´Ik weet niet of ik nog tijd heb´, weifelde Jordi, ´Ik heb vanavond afgesproken.´

´Ah, kom op joh´, porde ik hem, ´Dat hebben we verdiend´.

Jordi keek me onderzoekend aan en ten slotte kwam er weer die glimlach op z´n gezicht. ´Prima, één biertje dan.´

We gingen naar de patio die al helemaal gerestaureerd was. Lekker beschut tegen de wind, met een mooie grote palmboom in het miden en uitgerust met ligstoelen en een groot lounge-bed.

´Maak het jezelf gemakkelijk` zei ik terwijl Ik door naar binnen liep om wat koude biertjes te pakken.  Toen ik terug kwam lag Jordi al uitgestrekt te relaxen op een ligstoel. Wellustig liet ik mijn ogen dwalen over zijn jonge lichaam.

 ´Nu moet ik een move gaan maken´, bedacht ik me. ´Maar hoe? Ik gaf hem een biertje en wide op de andere ligstoel plaats nemen maar er schoot me iets beters te binnen.

´Ik ben helemaal stoffig van al dat zand. Ik ga me eerst schoonspoelen, OK?

Zonder het antwoord af te wachten liep ik naar de kraan en vulde een emmer water. Daarna trok ik m´n schoenen en broek uit zodat ik poedelnaakt was. ´Vind je niet erg toch?´, vroeg ik terloops terwijl ik m´n kleren in een hoek wierp.

Jordi keek me geïnteresseerd aan- ´Nee hoor, totaal niet´, zei hij glimlachend.

Ik hief de emmer water op en goot hem uit over mijn hoofd. ´Aah, heerlijk!´ proeste ik uit terwijl het koude water over me uit stroomde.

Toen de emmer leeg was, wreef ik het water van mijn tintelende huid. Langzaam en gemaakt nonchalant waste ik iedere plek van mijn lichaam. Jordi keek geamuseerd toe. Ik gebaarde uitnodigend. ´Moet je ook doen joh, echt lekker!´

Hij liet zijn ogen dwalen van mijn druipnatte lichaam naar de emmer…´Vooruit dan´, zei hij, ´een beetje verfrissing kan ik ook wel gebruiken´.

Snel vulde ik de emmer terwijl ik achterom staarde en verheugd constateerde dat Jordi zich ook helemaal uitkleedde. Een prachtige kaalgeschoren pik kwam te voorschijn.

´Zo te zien ga je vaak naar het naaktstrand. Ik zie geen kleurverschil op je lichaam´, zei ik luchtigjes.

´Klopt, er is er eentje hier vlakbij. Heel relaxed. Kom maar een keertje mee.´

´Dat lijkt me een goed plan maar eerst gaan we je eens wassen. Kom maar hier dan giet ik de emmer wel over je heen´, bood ik aan.

´Laat maar komen´antwoordde hij terwijl hij zich voor me opstelde in zijn volle glorieuze naaktheid.

Langzaam goot ik de emmer over hem leeg.

´Lekker?´

´Héérlijk!, riep hij lachend, ´dit had ik nodig´.  Hij strekte zijn armen in de lucht en bewoog zijn lijf op en neer zodat het water alle plekjes bedekte. Man, wat had ik een zin om de emmer weg te smijten en me te vergrijpen aan dat uitgestrekte lichaam, me vast te zuigen aan die natglanzende tepels en die pik van hem in m´n hand te nemen…

Nóg eentje alsjeblieft´, zei Jordi toen de emmer leeg was.

´Ok´, antwoordde ik terwijl ik de kraan weer aan zette, ´ Maar deze is voor ons tween. Pak maar vast dan gieten we hem samen over ons uit.´

We stonden nu bijna tegen elkaar aan en ik kon de electrische spanning voelen. Jordi gaf me weer die sensuele oogopslag.

´We tellen tot drie en dan gieten we hem samen uit, Ok?, zei hij zacht.

Ik knikte bevestigend en samen begonnen we af te tellen terwijl we elkaar strak in de ogen keken. Toen lieten we de ijskoude straal water weer over ons neerkomen en beiden schreeuwden we het uit van plezier. Toen de emmer leeg was, lieten we hem vallen en mijn handen belandden als vanzelf op Jordi´s gladde borst.

´Helemaal schoon nu?´vroeg ik terwijl ik licht aarzelend m´n vingers over zijn huid liet gaan.

´Helemaal schoon`´ antwoorrde hij breed glimlachend. ´Of zie jij nog ergens vuil?´

Wat vrijpostiger liet ik nu mijn handen verder uitzwerven over zijn lichaam. Zijn buik voelde tintelend fris aan.

´Hier is het allemaal schoon´, prevelde ik, ´schoon, fris en mooi…´

Als om me aan te moedigen verder te gaan, voelde ik Jordi´s handen nu over mijn billen gaan.

´Hier voelt het ook fris aan, fris en strak,´ zei hij knipogend.

Ik lachte wat schaapachtig en liet hem verder begaan. Zijn vingers gleden verder over mijn billen en ik kon een lichte rilling niet onderdrukken. Een gevoel van intense geilhed golfde door mijn lichaam terwijl mijn pik zich begon op te richten…

Jordi bemerkte het ook. ´Wat zou je vrouw er van zeggen als ze ons hier nou zo zou zien staan?´, vroeg hij zacht terwijl hij naar mijn pik staarde.

´….Mijn vrouw is 1500 kilometer ver weg… en ik mag ook wel eens doen wat ik wil¨.

´…En…wat wil je?´

´Ik wil… jou´, fluisterde ik en zonder verdere tegenspraak te dulden, sloeg ik mijn armen om hem heen.

Even keken we elkaar indringend aan. Daarna zochten onze monden elkaar als vanzelf op voor een intense kus. kreunend van geilheid wreven we onze lichamen tegen elkaar aan. Al snel voelde ik zijn pik op volle sterkte tegen me aan poken, zijn eikel warm kloppend tegen mijn onderbuik. Wee van verlangen liet ik me door mijn knieën zakken. Ik duwde mijn gezicht tegen zijn kruis en snoof verlekkerd de bronstige geur van zijn pik op. Daarna liet ik mijn tong een paar maal over zijn schacht gaan en sloot mijn lippen rond zijn eikel.

Jordi slaakte een harde kreun van genot. ´Ooh ja, pijp me lekker ding, pijp me…´hoorde ik hem kermen terwijl hij mijn hoofd vast pakte en zijn pik verder in mijn mond duwde. Gewillig liet ik het gevaarte naar binnen glijden tot zijn eikel tegen mijn keelgat porde. Eindelijk had ik weer een pik in mijn mond. En wat voor één! Een prachtig lang exemplaar van een mooie vent die twintig jaar jonger was dan ik. Intens genietend hield ik zijn pik diep in mijn mond gevangen en begon hem, zwaar hijgend door mijn neus, stevig met m´n tong te bewerken. 

Jordi begon kleine neukbewegingen te maken terwijl zijn handen door m´n haar kroelden. Zijn natte paal gleed soepel op en neer in mijn mond en al snel proefde ik geil voorvocht dat rijkelijk uit zijn eikel begon te sijpelen.

¨Dat smaakt naar meer,´bedacht ik geil,´kom maar jongen, kom maar klaar in mijn mond…´

Ik keek naar hem op met een blik vol wellust, als om hem aan te moedigen zijn zaad in mijn mond te spuiten maar Jordi had schijnbaar andere plannen want hij pakte mijn schouders vast en trok me omhoog.

´Dat doe je goed voor een getrouwde hetero´, fluisterde hij in mijn oor, ´nog even en ik was in je klaar gekomen…´

´Dat is precies wat ik wil,´hijgde ik.

Jordi pakte onze pikken vast in één hand en kneedde ze stevig tegen elkaar. ´Weet je zeker dat je dat wil?´, lispelde hij, ´ik spuit namelijk héél veel…´

´Hoe meer hoe beter´, hijgde ik weer, ´ik wil al je sappen proeven…ik wil voelen hoe je zaad diep in m´n keelgat spat.´

Hij stak een vinger in mijn mond waar ik meteen ijverig aan begon te zuigen. Broeierig keek hij toe.

´Je hebt heerlijke lippen…lippen gemaakt om te pijpen…Ga je al mijn zaad doorslikken?´

Ik knikte bevestigend en zoog zijn vinger nog eens extra diep in mijn keel.

´Dan zul je het krijgen…Maar eerst wil ik die pik van jou ook proeven…Kom, laten we naar het ligbed gaan.´

Hij bleef mijn pik vasthouden en trok me mee naar het ligbed. Als een loops slaafje liet ik me meevoeren. We lieten ons neer ploffen en verloren ons meteen in een lange tongzoen. Onze handen waren overal en onze harde pikken schuurden hitsig tegen elkaar aan tot Jordi zich losmaakte en zich liet zakken naar mijn kruis . Tevreden keek hij naar mijn pik, een recht exemplaar van zo´n 18 centimeter lang. Langzaam trok hij de voorhuid helemaal naar achter zodat mijn eikel vrij kwam te liggen waarna hij onderzoekend zijn tong er over heen liet gaan.

´Mmmm….mooie pik heb je´, zei hij al likkend, ´een mooie pik die ik helemaal ga afzuigen.´

Hij voegde meteen de daad bij het woord en zoog mijn pik diep in zijn mond. Vakkundig begon hij mij te pijpen terwijl hij met één hand mijn ballen kneedde en de ander aan mijn tepel trok. Al snel lag ik amechtig te kreunen en te kronkelen, intens genietend van zijn mond die als een hete, vochtige klem mijn pik afmelkte. Na een paar minuten stond ik op springen…

´Stop´, siste ik, ´wacht even anders gaat het fout!´

Jordi keek me schalks aan. ´Wil je niet komen?´ vroeg hij terwijl hij me nu zachtjes aftrok.

´Jawel…maar nog niet…eerst wil ik jouw zaad proeven.´

´Laten we samen gelijk komen dan´, zei Jordi weer en hij manoeuvreerde zich in standje 69 op mij. Zijn pik bungelde nu boven mijn gezicht. Geil keek ik op naar zijn glimmende roze eikel en ving hem tussen mijn lippen. Jordi liet langzaam zijn staaf in mijn mond glijden en tegelijkertijd voelde ik hoe hij met lange halen mijn pik begon af te zuigen. Soppende geluiden vulden de patio afgewisseld met door dik mannenvlees gesmoorde kreunen van genot. Ik pakte zijn billen stevig beet en duwde ze op en neer zodat zijn paal steeds dieper in mijn keel gleed. Jordi voerde het tempo op en gelukzalig bleef ik me aan hem vastzuigen. Langzaam verdween de wereld om me heen. Steeds meer werd ik opgevuld en steeds sneller pookte zijn kloppende paal tegen mijn keelgat. Man, wat had ik een zin zijn sperma te proeven…Resoluut perste ik een vinger in zijn kontgaatje, een techniek die ik ook vroeger had toegepast om mijn schoolkameraadje te laten klaarkomen, en ja hoor, bij Jordi had het ook effect.... Zijn lichaam verstijfde onmiddellijk... even lag hij helemaal bevroren op mij met zijn pik diep in mijn keel begraven. Het was de stilte voor de storm: geen enkel geluid, niets bewoog, behalve zijn eikel die ik voelde opzwellen in mijn keel…Daarna begon zijn hele lijf ongecontroleerd te trillen spoot hij straal na straal geil smakend sperma in me. Als in een trance slikte ik alles door. Vaag – zoals geluiden onder water klinken- hoorde ik hoe hij het uitkreunde van genot tot zijn laatste zaad uit hem gevloeid was.

Intens genietend bleef ik sabbelen aan zijn pik vol sperma en al snel voelde ik hoe Jordi zich weer vol overgave op mijn pik stortte.

´Nu wil ik jouw zaad,´siste hij terwijl me in hoog tempo begon af te trekken en zijn tong over mijn eikel liet flitsen. Lang hoefde hij niet te wachten….diep vanuit mijn lichaam voelde ik het orgasme aan komen stormen, onhoudbaar en intens als nooit tevoren. Omdat zijn pik nog steeds in mijn mond zat, kon ik enkel amechtige keelklanken uitstoten. Mijn ogen draaiden weg en zinderend van genot spoot ik mijn lading over hem uit. Gulzig bleef Jordi me pijpen tot ik uitgeraasd was. Daarna likte hij mijn pik helemaal schoon en keerde zich toen om om me een innige tongzoen te geven. Ons zaad vermengde zich in onze monden, dik romig zaad dat we beide tot de laatste druppel weg slikten.

Intens voldaan bleven we een tijdje volledig uitgeteld naast elkaar liggen

´Jezus, dat was lekker zeg´, gromde ik terwijl ik loom zijn lichaam streelde.

¨Kan je wel zeggen…Zeg niet dat het je eerste keer was met een man want je pijpt als de beste.´

Glimlachend keek ik hem aan. ´Niet de eerste keer nee, maar wel de beste. Lang geleden, toen ik student was net als jij, heb ik wel eens wat gerotzooid met mannen…´

´Ahaa…maar niet spannend genoeg om je te bekeren?´

´Wellicht toen niet nee…maar als ik jou toen was tegen gekomen, wie weet?´

Jordi gaf me weer zijn geile oogopslag. ´Als ik jou toen was tegen gekomen, had ik ik je niet meer laten gaan…´

Hij pakte mijn nog natte pik beet en begon hem zachtjes te kneden. ´Ik zou je helemaal hebben ingewijd in de geheimen van de mannenliefde en je zou nooit meer anders hebben gewild…ben je wel eens geneukt…?´

´Nee´,  zei ik naar waarheid.´

Jordi kroop weer half  over me heen en gaf me een kus.

´heb je nooit een harde pik diep in je binnenste op en neer voelen glijden…? Je helemaal over gegeven aan een hete hunkerende pik die je vastnagelt, die je je helemaal één laat voelen met het lichaam van de ander…?

´Nee´, zuchtte ik geil.

Jordi gaf me nog een kus, dit keer gulziger. ´Het is echt heel lekker….héél intens…wil je dat ik je…?

´Ja´, lispelde ik, ´je mag alles met me doen…

Jordi keek me geil glimlachend aan terwijl hij mijn steeds harder worderde pik zachtjes bleef kneden. Daarna rolde hij op zijn rug en trok me over zich heen.

´Draai je om.´  fluisterde hij, ´dan ga ik je kontje llikken tot hij smeekt om opgevuld te worden´.

´Maar je doet het wel zachtjes hè. Ik weet niet of ik die pik van je helemaal aan kan.´

Jordi pakte mijn billen vast en trok ze wat uit elkaar. ´No worries, ik zal lief zijn…je zult smeken om meer…´

´Kom maar op dan,´knipoogde ik.

Ik gaf hem nog een hitsige tongzoen en draaide me toen om in het beproefde standje 69. Geil staarde ik naar zijn half stijve pik die nog enigzins plakkerig van het voorgaande orgasme lag te rusten op zijn onderbuik. Ik likte er een paar keer aan en keek gefascineerd toe hoe hij zich met kleine schokjes oprichtte tot hij weer in volle glorie rechtop stond.

Plots voelde ik Jordi´s tong door m´n bilspleet gaan. Een geile siddering trok door mijn lichaam.

´Oh ja, lik me daar´, hijgde ik terwijl zijn tong hitsig over mijn kontgaatje flitste. ´Ooohh, da´s lekker man…´

Het was de eerste keer ooit dat iemand mij rimde en ik genoot er enorm van. Wee van geilheid zoog ik me vast aan zijn pik, zijn heerlijke met sperma besmeurde pik die mijn mond helemaal opvulde. Ik bedacht me dat dadelijk diezelfde hete paal die ik nu in mijn mond had, mijn kringspier zou doorboren en diep in mijn darmen glijden…nog geiler dan ik al was zoog ik zijn sappige eikel zo diep als het kon in mijn keelgat.

´Goed zo´, kreunde Jordi, ´zuig m´n pik helemaal nat…dan glijdt hij dadelijk des te gemakkelijker bij jou naar binnen…wil je dat ik je neuk lekker ding? Ben je er klaar voor…?´

Ik kon alleen maar een geil instemmed gesteun laten horen terwijl ik hem verwoed bleef door pijpen. Jordi vatte het op als een ja en duwde me van zich af.

´Kom, ga op je rug liggen,´ fluisterde hij, ´ik wil je gezicht zien als ik bij je binnen kom.´

Gedwee rolde ik van hem af terwijl Jordi zich voor mij positioneerde. Geil liet mijn ogen over zijn glimmende torso zweven, zijn gladde borstkas, zijn mooie, verhitte koppie, zijn ogen vol lust en natuurlijk zijn heerlijke pik die fier omhoog stond. Gisteren had ik de hele dag droog gegeild op hem en nu lag ik hier op mijn rug met mijn benen opgetrokken te wachten tot hij me ging neuken…

´Kom maar…´, hijgde ik met een stem die hees was van verlangen.

Jordi gaf me een geile glimlach. ´Eerst kijken of je er écht klaar voor bent´, zei hij waarna hij zijn vinger flink  nat likte om hem daarna zonder omhaal in mijn kontje te stoten. Tegelijkertijd  nam hij mijn pik in z´n mond en begon er wellustig aan te sabbelen. Intens geil keek hij me aan terwijl zijn tong mijn eikel bewerkte. Zijn vinger gleed soepel op en neer en masseerde mijn prostaat op heerlijke wijze. Ik voelde me als een tochtige hoer en hoe langer het duurde, hoe meer ik naar de real thing verlangde. Opgevuld wilde ik worden!

´Ik wil je pik voelen´, siste ik tussen een paar kreunen door, ´neuk me met die harde pik van je!´

Onverstoorbaar bleef hij echter door gaan tot hij zag dat ik het echt niet meer uithield. Hij richtte zich op en duwde mijn benen nog wat verder uit elkaar. Zijn pik priemde richting mijn kontje, als een cobra die zijn prooi in het vizier heeft, klaar om aan te vallen. Jordi liet een klodder spuug vallen op zijn eikel, manoeuvreerde hem tegen mijn kontgaatje en toen, eindelijk,  voelde ik zijn machtige staaf langzaam en majestueus mijn darmen binnen glijden…

Een lang gerekte kreun ontsnapte aan mijn mond terwijl mijn kringspier zich krampachtig samentrok rond zijn pik. Jordi maakte even pas op de plaats om me de kans te geven op adem te komen en te wennen aan deze vreemde indringer.

´Gaat het een beetje? Wil je dat ik uit je ga?´

´Nee…nee, blijf´, hijgde ik, ´het is supergeil om je pik in me te voelen.´  Om mijn woorden kracht bij te ztten, trok ik mijn benen nog wat verder omhoog zodat zijn pik nog verder naar binnen gleed. Al gauw maakte de pijn plaats voor een warm tintelend gevoel dat zich door heel mijn lichaam verspreidde.

Jordi boog zich voorover en gaf me een kus.´Voel je hoe diep hij zit?´, fluisterde hij geil. ´Voel je mijn kloppende eikel in je darmen?´

Ik kreunde slechts als antwoord en stak m´n tong uit op zoek naar zijn mond. Gulzig zoog ik me aan hem vast terwijl Jordi roerloos op me lag, met zijn pik diep in mij begraven.Ik voelde me helemaal met hem samensmelten, zijn zachte huid tegen de mijne, zijn tong die diep in mond aan het woelen was en zijn hete pik die mijn binnenste in vuur en vlam zette. Na een tijdje hield ik het niet meer- ik wilde die neukstaaf op en neer voelen gaan in mijn darmen. Ik klauwde met mijn vingers in zijn billen en kronkelde met m´n kontje tegen zijn onderlijf. ´Neuk me alsjeblieft´, siste ik, ´neuk me diep met die geile pik van je…´

Jordi richtte zich half op en keek me strak aan. Langzaam trok hij zijn pik centimeter voor centimeter terug tot hij helemaal uit mijn kontgaatje floepte. Ik sloeg een zucht van verlichting terwijl mijn kringspier zich spastisch samenkneep. Even was er een intens gevoel van leegte maar toen boorde zijn eikel zich weer genadeloos een weg terug in mijn darmen.

Ik gooide mijn hoofd in mijn nek en kreunde het uit van genot terwijl Jordi me nu met lange halen begon te neuken. Zijn paal schoof langzaam op en neer in mijn binnenste. Centimeter voor centimeter kroop zijn eikel steeds dieper in mijn darmen  om zich dan weer helemaal terug te trekken, klaar voor een nieuwe aanval.

´Lekker hè´, fluisterde Jordi

´Heerlijk´, hijgde ik, ´die pik van je maakt me helemaal gek.´

´Jouw jongenskutje anders ook wel...als ik niet oppas kom ik zo in je klaar…´

´Oh ja, spuit me maar vol…ik wil al je zaad in me…kom klaar in m´n kontje,´beet ik hem toe.

Aangemoedigd door mijn woorden begon hij het neuktempo te versnellen. Zijn bezwete lijf golfde soepel tegen me aan en bij iedere stoot leek het alsof zijn pik dieper in me verdween, alsof ik vastgespiest werd en zijn pik ieder plekje van mijn bovenlichaam in bezit nam. Hunkerend van geilheid kneep ik mijn kringspier samen rond zijn pik, wachtend op het moment dat ik  zijn zaad diep in me zou voelen spatten maar plots stopte Jordi echter…Ik zag zijn gezicht in een grimas vertrekken terwijl zijn eikel als een razende klopte in mijn kontje. Het was duidelijk dat hij zich enorm moest inhouden om niet daarwerkelijk klaar te komen.

´Nog niet jongetje…zo snel ben je niet van me af´, hijgde hij, ´eerst wil ik jou zien komen.´

Hij duwde mijn rechterbeen  naar beneden en liet zich zijdelings naast me vallen, zonder zijn pik uit m´n kontje te halen. Daarna pakte hij mijn pik vast en begon me vakkundig af te trekken terwijl hij  zachtjes tegen me aan bleef rijden. Ik keerde mijn hoofd naar hem en zocht zijn mond op voor een gulzige tongzoen, ondertussen intens genietend van zijn paal die langs mijn prostaat schuurde. Het leek of mijn hele lichaam electrisch geladen werd door de frictie. Zo geil als een pakje boter wreef ik mijn kontje tegen hem aan, om hem maar zo diep mogelijk in me te voelen. ´Neuk me´, kermde ik helemaal van de wereld, ´neuk me hard alsjeblieft!´

Jordi begon nu aan mijn supergevoelige tepel te likken terwijl hij me steeds sneller aftrok. Dat was de druppel: mijn ogen draaiden wit weg en helemaal in trance gaf ik me over aan een orgasme zoals ik nog nooit beleefd had. Dikke klodders sperma zochten hun weg naar buiten en spatten op mijn buik en gezicht terwijl ik het uitkreunde van genot. Jordi bleef me afmelken tot de laatste druppel en veegde toen het sperma van mijn buik om het uit te smeren over zijn mond. Daarna kroop hij weer op me en duwde mijn benen zo ver mogelijk naar achter zodat we helemaal vast geklonken waren. Geil keken we naar elkaars met zaad besmeurde gezichten.

´Nu jij jongen…nu wil ik jou in me voelen klaarkomen´, hijgde ik. Jordi antwoordde niet maar drukte zijn mond op de mijne voor een intense tongzoen. Tegelijkertijd begon hij mij te neuken, steeds dieper, steeds harder tot hij met een aantal onsamenhangende kreten zijn orgasme aankondigde. Ik klampte me aan hem vast om helemaal één met hem te zijn en gelukzalig voelde ik hoe zijn eikel diep in mijn binnenste explodeerde en heet kolkend sperma in mijn darmen stroomde. Kermend van genot bleef Jordi in me op en neer pompen tot hij helemaal uitgeraasd was en uitgeteld op mij bleef liggen.

Na een tijdje kwamen we weer bij onze positieven. Jordi richtte zich wat op en keek me onderzoekend aan.

´En? Vond je het lekker?´

´Meer dan lekker´, beaamde ik met een grote glimlach. ´Dit had ik veel eerder moeten doen.´

´Ben ik niet te ruw geweest voor je maagdelijke kontje? Kon je het hebben?´

´Zeker weten!... Ok, het deed een beetje pijn aan het begin en een beetje nu…maar het was inténs geil.´

Glimlachend gaf Jordi me een kus. ´Jij hebt wel een nabehandeling verdiend,´ zei hij zwoel, ´wacht maar, dan zal ik je van je pijn verlossen.´

Dat gezegd hebbende liet hij zich naar achter zakken en duwde hij mijn benen weer uit elkaar. Zachtjes liet hij zijn tong over mijn geteisterde kontgaatje gaan en meteen schoot er een huivering van genot door mijn lichaam. Jordi begon me heerlijk te likken en boorde zijn tong door mijn goed gesmeerde kringspier. Kermend van genot liet ik hem begaan. Ik voelde al het zaad naar buiten sijpelen waar het gretig door hem werd opgelikt tot hij voldaan was en weer op me kroop.

´Laat me je zaad proeven´, hijgde ik en ik perste mijn lippen op de zijne. Gulzig woelde ik met mijn tong door zijn mond tot ik al het sperma had weg geslikt.

´Voelt het nu beter?´vroeg Jordi met een lief gezicht

´Nóg beter´, zuchte ik, ´je hebt me de hemel op aarde laten zien.´

¨Jij anders ook wel´, lachte Jordi, ´het is niet ieder dag dat ik zo´n lekker ding mag ontmaagden.´

Genietend bleven we nog even in elkaars armen liggen

´Weet je wat´, zei Jordi plots, ´morgen ga ik met een vriend naar het nudistenstrand. Ik weet zeker dat je hem leuk vind. Waarom ga je niet met ons mee?´

Verlekkerd keek ik hem aan. ´Met jou naar het het nudistenstrand lijkt me perfect…en jouw vrienden zijn mijn vrienden, dus graag!´

En met die afspraak namen we afscheid van elkaar – wordt vervolgd.

6746 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 48)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.