Verbouwing Spanje II

De volgende dag werd ik met een gelukzalig gevoel wakker. Mijn lichaam voelde warm en genotzuchtig aan, alsof het was wakker gekust door een prins op het witte paard,  een prins die me had ingewijd in de geheimen van de herenliefde en me de hemel op aarde had laten zien…Al snel gleed mijn hand naar m´n pik terwijl beelden van de dag ervoor de revue passeerden: hoe we elkaar verleid hadden, hoe we elkaar in standje 69 afgezogen hadden, de blik in zijn ogen terwijl hij me neukte,  hoe hij kreunend in me was klaargekomen…Verwoed trok ik aan m´n pik maar ik zorgde ervoor om niet te ver te gaan…per slot van rekening zou ik hem vandaag weer zien!

De rest van de ochend was ik rusteloos. Ik probeerde mezelf af te leiden door bouwmaterialen af te voeren en het terras aan te vegen maar wat ik ook deed, Jordi bleef door mijn hoofd spoken. ´Hoe zou die vriend van hem er uit zien en had hij hem al verteld over ons?´ Zou ik een trio gaan beleven of zou ik proberen hem alleen weer naar mijn huis te lokken?´ Een trio klonk spannend maar het belangrijkste vond ik om Jordi weer te zien, te voelen, te proeven…´

Om een uur of drie ging ik naar de afgesproken plek: het nudistenstrand. Het was één van de vele mooie stranden in de kilometerslange baai van Rosas en het had zijn eigen parkeerterrein. Om één of andere reden was ik hier nog nooit geweest maar het beviel me meteen, vooral ook omdat er weinig mensen waren.

Ik liep het strand op naar links zoals Jordi me geïnstrueerd had en passeerde wat families met kinderen maar allengs lagen er alleen nog maar stelletjes en mannen alleen. Koortsig liet ik mijn blik glijden over het strand maar nog geen spoor van Jordi. Na een paar honderd meter spiedend rondgelopen te hebben, besloot ik maar me te installeren - Jordi zou wel een keer op komen dagen…hopelijk.

Ik spreidde m´n handdoek, kleedde me helemaal uit en begon me in te smeren terwijl ik de omgeving in me opnam. Op zo´n 10 meter links van mij lagen 2 mannen op hun buik te zonnen. Op zo´n 5 meter rechts van me lag een man op zijn rug, met zijn gezicht naar mij gekeerd. Hij was een jaar of 40 en had een mooi, slank, zongebruind lichaam. Ondanks zijn zonnebril voelde ik hoe zijn ogen mij aan het aftasten waren. Tot gisteren zou ik daar geen enkele aandacht aan besteed hebben maar nu voelde het anders…Meteen was ik me bewust van een soort sexueel geladen spanning, een vonk die wellicht alleen mannen aanvoelen die van mannensex houden…Ik hield mijn blik op hem gericht en gaf hem een flauwe glimlach terwijl ik door ging mezelf in te smeren. Hij gaf me een glimlach terug terwijl ook hij zijn fles zonnebrand pakte en suggestief wat klodders op zijn buik liet vallen. Verlekkerd keek ik toe hoe hij de creme over zijn glimmende huid uitsmeerde en instinctmatig kopieerde ik zijn bewegingen. Beide begonnen we nu ons kruis in te smeren, langzaam en sensueel…tot ik plots een bekende stem hoorde…

´Aha, hier heeft weer iemand hulp nodig bij het insmeren!´

Beduusd keek ik op, recht in het lachende gelaat van Jordi die boven me stond.

´We waren je al overal aan het zoeken. Hier ben je dus. Mooi dat je gekomen bent joh!´

Hij boog zich voorover en gaf me een kus.

´Natuurlijk ben ik gekomen, lachte ik, ´een dag zonder jou is een dag niet geleefd!´ Meteen daarop gaf ik hem een kus terug, vol op de mond.

´Blij dat je dat zegt,´glimlachte Jordi, ´je weet maar nooit met oude getrouwde hetero´s…´

Ik gaf hem een speelse stomp en trok hem verder naar me toe zodat hij zijn evenwicht verloor en op me viel.

´Ik zal je eens laten zien wat ouwe heteros doen met jonge homos´, gniffelde ik terwijl ik hem in een houdgreep nam en hem begon te kietelen.

Lachend maakte Jordi zich los. ´Niet zo snel jongen, laat me je eerst voorstellen aan mijn vriend Edvin.´

Ik richtte me op en zag Edvin staan, een mooie jongen met halflang blond sluik haar die enigszins verlegen het tafereeltje gadesloeg.

´Aangenaam´, zei ik en reikte hem de hand. ´Je ziet er niet heel spaans uit. Ben je van hier?´

´Uit de Oekraïne,´zei Edvin, ´maar ik werk hier al een tijdje in de bouw.´

´Aha, dus daar kennen jullie elkaar van.´

´Ook…maar we hebben elkaar ontmoet hier op dit strand.´

´Spannend strand is dit´, knipoogde ik, ´Ik moet hier beslist vaker heen gaan als jongens als jullie hier vrijelijk rondlopen. Kom, maak het jullie gemakkelijk.´

Edvin gaf me een mooie glimlach en trok zijn kleren uit. Belangstellend keek ik toe hoe hij zijn broek omlaag stroopte en er een flinke kaalgeschoren pik tevoorschijn kwam.

´Ik ga eerst een frisse duik nemen´, zei hij en rende meteen naar de zee.

´Ik ook!´, riep Jordi die inmiddels ook naakt was. ´Ga je ook mee?´

Hij wachtte het antwoord niet af en rende Edvin achterna.

Geamuseerd keek ik toe hoe ze elkaar achterna zaten in het water. Het zonlicht weerkaatste op hun natte huid en gaf hen een aura van goddelijkheid, als waren het twee schandknaapjes uit de griekse oudheid die in de tuin der lusten rond huppelden. Onwillekeurig dwaalde mijn hand af naar mijn kruis. Met een beetje geluk zou ik straks die twee jonge goden gaan beminnen, die heerlijke jongenslichamen tegen me aan voelen kronkelen, hun hete pikken mogen afzuigen en dan verdrinken in hun liefdeszaad….

´Carlo! Kom je nog?!´

Jordi´s geroep haalde me uit mijn dagdroom.

´Ik kom eraan!´

Ik stond op en keek nog even vanuit mijn ooghoeken naar m´n buurman met wie ik net nog een spannend verleidings spelletje had gespeeld. Hij keek echter niet terug. Wellicht was hij een beetje teleurgesteld dat onze avances zo snel in de kiem waren gesmoord.

´Mocht je ik nog een keer hier alleen tegen komen, dan maak ik het goed´, bedacht ik me terwijl ik goedkeurend naar zijn pik keek die loom op z´n onderbuik lag.

Eenmaal in het water zwom Jordi direct op me af terwijl Edvin wat verderop lag te dobberen.

´En? Hoe vind je hem?´, wilde hij meteen weten.

´Leuke jongen´, zei ik, ´mooi vooral…maar niet zo lekker als jij.´

Om mijn woorden kracht bij te zetten, trok ik hem naar me toe en gaf hem een stevige kus.

´Geen spijt van wat er gisteren is gebeurd dus?´vroeg hij met een schalkse glimlach.

´Geen seconde. Je maakt me helemaal gek. Ik heb enorme zin om het weer helemaal over te doen.´

Jordi pakte mijn pik vast en begon hem onder water te kneden.

´Ik anders ook wel´ zei hij zacht, ´maar vandaag wil ik jou in me voelen…vandaag wil ik door jou genomen worden.´

Hij sloeg zijn armen en benen helemaal om me heen. Het water was zon´n anderhalve meter diep dus ik kon makkelijk staan en zijn gewicht dragen. Mijn pik was inmiddels keihard en schuurde langs zijn bilspleet.

´Vandaag ga ik je nemen´, zei ik met hese stem, ´en ik ga je heerlijke kontje neuken en je daarna helemaal leeg zuigen…´

Ik voelde hoe hij mijn pik weer vast pakte en de eikel tegen zijn kontgaatje manoeuvreerde. Veeelbetekenend keek hij me aan.

´Neem me nu´, beet hij me toe, ´ik wil je pik in me en ik wil dat je me vol spuit´.

Dat gezegd hebbende, liet hij zich zakken en duwde hij resoluut zijn kringspier over mijn eikel. Zijn gezicht vertrok en een geluidloze kreun ontsnapte aan zijn wijd opengesperde mond maar hij bleef zich vastschroeven aan mijn pik tot hij niet meer verder kon. Nadat hij enigszins op adem was gekomen, klampten we ons stevig aan elkaar vast en begonnen we innig te tongzoenen. Het kon me niet deren of het hele strand meekeek,- ik was hier in een prachtige baai met kristalhelder water en ik werd bereden door de vochtige jongenskut van een jonge god die hunkerde naar mijn zaad- ik voelde me de koning op aarde.

Om niet te veel op te vallen, maakten we bijna geen beweging maar doordat Jordi continu zijn kringspier ritmisch samenkneep, werd mijn pik op heerlijk intense wijze afgemolken.

´Lekker?´, hijgde hij.

´Heerlijk…als je zo doorgaat, dan kom ik zo in je klaar.´

Ik had het nog niet gezegd of we werden plots overvallen door een grote golf. We verloren het contact met elkaar en kwamen meters verder proestend weer naar boven. Lachend vielen we in elkaar armen.

´Het schijnt ons nog niet gegund te zijn,´ zei ik. ´Maakt niet uit, de dag is nog lang.´

´Zeker weten, wordt vervolgd,´ voegde Jordi er aan toe. ´Kom, laten we terug gaan naar onze plek om even bij te komen.´

We waadden terug naar het strand en zagen meerdere mensen die geamuseerd onze kant opkeken. Hadden ze het door gehad wat wij aan het doen waren?

Edvin was inmiddels ook al terug.

´Die golf had jullie mooi te pakken. Dat krijg je ervan als je niet oplet terwijl je stoute dingen doet´, zei hij lachend.

´We waren helemaal geen stoute dingen aan het doen´, antwoordde ik volmaakt onschuldig. ´We waren gewoon lekker aan het rond dobberen.

´Dan zal dobberen wel vrijen betekenen in het Nederlands´, knipoogde Edvin.

Lachend liet ik me naast hem vallen. ´Dobberen, vrijen….allemaal fijne dingen om te doen. Heb jij net ook lekker gedobberd?´

´Ja hoor…maar ik zou het niet erg vinden om straks ook nog een keer met jullie te gaan dobberen´, antwoordde Edvin.

De dubbelzinnigheid ontging me niet en ik gaf hem een vrienschappelijke por in zijn zij.

´Mooi dat jullie het al goed met elkaar kunnen vinden´, zei Jordi die het tafereeltje goedkeurend gadesloeg. Hij pakte een paar biertjes uit de koelbox die ze hadden meegenomen en gaf ze aan ons. ´Op een nieuwe vriendschap, proost!´

Relaxed dronken we onze biertjes op terwijl we loom van de zon genoten en wat keuvelden over van alles en nog wat. Op een gegeven moment pakte Jordi een fles zonne-olie en begon zichzelf in te smeren. Ik stak mijn hand uit want ik kon ook wel wat gebruiken. Hij weerde me echter af en zei: ´Nee, laat mij dat maar doen. Ik ga jullie simultaan insmeren – service van de zaak´.

Hij ging op z´n hurken tussen ons twee in zitten en goot een flinke scheut zonne-olie op onze buik. Daarna smeerde hij het goedje met lange halen uit over ons bovenlijf, onze benen en al gauw was ook ons kruis aan de beurt. Zachtjes begon hij onze pik te kneden. De reactie liet niet lang op zich wachten en al snel was mijn pik keihard. Ik keek schuins opzij en zag dat de behandeling Edvin ook niet onberoerd had gelaten. Zijn pik stak fier omhoog uit de vuist van Jordi. Een mooie, lange, glimmende paal die ik maar wat graag zou willen afzuigen.

Onze blikken kruisten elkaar. Hij had dezelfde oogopslag als Jordi, die spannende mix van kinderlijke onschuldigheid en pure geilheid. Zijn mond was halfopen en zijn tong hing provocerend ietsje naar buiten. Automatisch gleed mijn hand naar zijn gezicht. Ik streelde zijn zachte wangen en liet mijn vingers over zijn lippen glijden. Zachtjes begon hij er aan te sabbelen en te zuigen. Ik sloot mijn ogen en genoot met volle teugen van de situatie: Jordi die mijn pik kneedde, Edvin die aan mijn vingers sabbelde, de warme zon op m´n blote lijf en het zachte ruisen van de golven op de achtergrond deden me in een heerlijke trance geraken, totdat Jordi plots zei:

´Ik wil geen spelbreker zijn…maar er komt een grote groep mensen deze kant op gewandeld. We moeten even wat discreter zijn.´

Ik ontwaakte uit mijn trance en keek opzij. Inderdaad kwam er een grote groep mensen aan. Het leek wel de  strandvierdaagse die daar vrolijk kwetterend langs de vloedlijn onze kant opkwam. Snel bedekten we onze stijve pikken met een handdoekje en wachtten onschuldig kijkend af tot rust weer terug zou keren. Het duurde wel een paar minuten voordat de kudde voorbij gestampt was maar toen waren we weer zo goed als alleen op ons stukje strand.

´Onze buurmannen zijn al naar huis´, merkte ik op. ´We zullen ze toch niet weg gejaagd hebben met ons aanstootgevend gedrag?´

´Integendeel,´antwoordde Jordi. ´Buurman links is al een tijdje geleden weg gegaan maar het stel op rechts stond net op toen die groep er aan kwam. Ze hebben een tijdje toe gekeken hoe ik met jullie speelde en zijn toen naar de duinen gelopen. Er is daar namelijk een cruising-zone, weet je.´

Verrast staarde ik richting duinen maar zag niets opvallends.

´Waarschijnlijk hebben wij ze geïnspireerd en liggen ze nu ergens in een duinpannetje te vozen,´ vervolgde Jordi.

´Denk je?´, zei ik terwijl bleef turen naar de duinen op zoek naar beweging.

Jordi trok me plagerig tegen zich aan zodat ik met m´n hoofd in zijn schoot viel.

´Dat vind jij wel een spannend idee geloof ik´, zei hij glimlachend. Hij bukte zich wat voorover en gaf me een kus terwijl zijn hand afdwaalde naar mijn pik. ´…Zou je graag willen kijken wat anderen daar aan het uitspoken zijn?´

Ik hoefde niet te antwoorden. Mijn stijve pik sprak boekdelen.

´Dan kunnen we beter nu gaan´, zei Edvin, ´Er is volgens mij onweer op komst.´

Ik keek op naar boven en zag dat er inderdaad zich donkere wolken aan het samenpakken boven de zee.

´Kom op dan´, zei Jordi, ´dan zullen we jou eens inwijden in de cruising zone.´

We liepen naar de duinen en tuurden wat rond. Het waren lage duinen – niets te maken met de Nederlandse duinen- maar het was een lange strook met veel struikgewas waar men  makkelijk een beschut plekje kon vinden. Na een minuutje gedoold te hebben, stopte Jordi plots.

´Hoorden jullie dat ook?´, zei hij zacht.

 Edvin en ik keken hem vragend aan. Ik wilde wat zeggen maar Jordi legde zijn vingers op mijn mond. ´Ik hoorde duidelijk iemand kreunen…hoorden jullie niks?´

We schudden ontkennend ons hoofd en luisterden ingespannen maar verder dan het geluid van een eenzame krekel en het ruisen van de branding, was het volledig stil.

´Wacht maar af´, fluisterde Jordi, ´ik wed dat jullie het dadelijk ook horen.´

Zonder te bewegen bleven we verder luisteren, met z´n drieën tegenover elkaar. Ik keek naar Edvin en Jordi en liet mijn ogen zwerven over hun strakke lichamen, hun mooie pikken. Plots vroeg ik me af waarom we hier in hemelsnaam op zoek waren naar andere mannen…ik had toch de lekkerste jongens van de wereld binnen handbereik? Ik legde mijn hand op Jordi´s lichaam en streelde zijn warme huid. Glimlachend keek hij het even aan en toen begon hij ook mij en Edvin te strelen. Zonder een woord te zeggen, betastten we alle drie elkaars lichaam terwijl we elkaar steeds geiler aankeken. Al snel stonden we met onze lijven tegen elkaar aan gedrukt te tongen. Onze stijve pikken schuurden langs elkaar heen, drie hete palen die elkaar verkenden en hunkerend tegen elkaar op reden tot we plots een harde kreun hoorden, overduidelijk deze keer.

´Zei ik het niet?´, zei Jordi triomfantelijk. ´Zullen we gaan kijken?´

Een beetje spijtig liet ik Jordi los uit de omhelzing. Maar goed, het was een beetje mijn idee geweest dus ik stemde in en liep met hun mee naar de plek waar het gekreun vandaan kwam, Al snel zagen we in een duinpannetje een stel dat met elkaar aan het vrijen was. Het waren inderdaad dezelfde mannen die op het strand naast ons gelegen hadden.  Ze gingen helemaal in elkaar op en hadden ons nog niet gezien. Gefascineerd keek ik toe hoe de een de ander langzaam aan het berijden was. Kreunend van genot duwde hij zijn kont op en neer over de lange paal van zijn vriend terwijl hij zichzelf aftrok.

Jordi stond achter me en drukte zich tegen me aan, ´Vind je dat spannend lekker ding?¨, fluisterde hij in mijn oor. ´Om te zien hoe iemand geneukt wordt?...Hoe die glimmende pik ieder keer weer diep in zijn kontje glijdt? ´

Ik voelde hoe zijn pik tegen mijn bilspleet aan schuurde en slaakte onwillekeurig een wellustige kreun. De mannen voor ons hadden het ook gehoord en keken ons aan. Ze leken niet geschrokken, integendeel, ze glimlachten naar ons terwijl ze doorgingen elkaar te neuken. Al snel maakte degene die bovenop zat een uitnodigend gebaar met zijn hand.

´Jij blijft hier kijken met Edvin´, siste Jordi in mijn oor, ´Dan kan je eens goed zien wat er allemaal gebeurt in deze duinen.´

Dat gezegd hebbende liet hij me los en liep op de mannen af. Hij positioneerde zich tegenover degene die zijn vriend bereed en hield zijn pik vlak bij zijn gezicht. De man bedacht zich geen moment en begon Jordi meteen te pijpen. Verlekkerd keek ik toe terwijl nu Edvin zich achter mij nestelde. Hij pakte mijn pik vast en fluisterde. ´ ik heb je vingers en tong al geproefd…nu zou ik graag je pik willen proeven...´

Als antwoord wreef ik mijn billen stevig tegen zijn pik aan en trok ik zijn hoofd naar me toe zodat ik hem kon tongzoenen. ´All yours´, hijgde ik in zijn mond, ´doe met me wat je wilt…´

Edvin liet zich op z´n knieën zakken en begon meteen gulzig aan mijn pik te zuigen. Ik kroelde met mijn handen door z´n haar en begon zijn mond te neuken terwijl ik me bleef verlekkeren aan het tafereeltje voor mij. Jordi werd ook nog steeds gepijpt door de vreemde die steeds sneller op en neer wipte op de paal van zijn vriend. We keken elkaar intens geil aan. Gisteren hadden we elkaar naar de zevende hemel gepijpt en nu werden we beide tegelijk door anderen afgezogen.

Ondertussen was de zon verdwenen achter donkere wolken. Het zou niet lang meer duren of het zou gaan onweren. ´Laat het nog even wachten met regenen alsjeblieft´, bedacht ik me, ´Dit is te mooi om nu al voorbij te zijn.´ Een harde donderslag dichtbij deed me echter beseffen dat dat ijdele hoop was. Een tweede donderslag volgde en tegelijkertijd begon de man die bereden werd, hevig te kreunen. Zijn lichaam schokte op en neer en het was duidelijk dat hij aan het klaarkomen was in de kont van zijn vriend. Deze hield het ook niet meer en trok zichzelf frenetisch naar een hoogtepunt terwijl hij bleef zuigen aan de pik van Jordi.

Intens geil keek ik toe hoe het zaad uit zijn pik spoot. Edvin was me ondertussen heftig aan het pijpen, Mijn pik sopte op en neer in z´n mond, die heerlijk warme jongensmond die ik zo zou gaan volspuiten…Mijn blik vond die van Jordi en ik zag dat hij ook op het punt stond te komen. ´Kom maar´, leek hij te zeggen met zijn ogen, ´spuit je geile sperma in de bek van Edvin.´

Beiden begonnen we grimassen te trekken en te happen naar adem terwijl de eerste dikke regendruppels op ons neer daalden. Een paar tellen later kwamen we brullend klaar en spoten we onze lading in de mond van onze lovers. Uitgeblust zocht ik steun op de schouders van Edvin terwijl deze zachtjes aan mijn pik bleef sabbelen – maar niet voor lang… Al snel begon de regen met bakken uit de hemel te vallen en werd de betovering ruw verbroken.

Alle vijf kwamen we tegelijk in actie. Als een stel uitgelaten honden renden we terug naar het strand om onze spullen te pakken. Snel trokken we onze broek aan, zwaaiden nog even naar onze nieuwe vrienden en spurtten toen naar de auto van Jordi.

Edvin en ik ploften neer op de achterbank. ´Laten we naar mijn huis gaan,´ stelde ik voor, ´dan kunnen we ons lekker opwarmen. Mijn auto haal ik later wel een keer op.´

´Goed idee´, antwoordde Jordi terwijl hij de auto startte, ´een warme douche kan ik wel gebruiken.´

´Anders ik wel´, zei Edvin. ´Jezus, wat is dat weer snel omgeslagen. Ik ben zeiknat.´

´Kruip maar in m´n armen,´ bood ik aan, ´dan krijg je het wel wat warmer.´

Edvin schoof dicht tegen me aan en legde zijn hoofd op mijn borst. Ik streelde zijn natte huid en speelde wat met zijn tepels die klein en hard waren geworden door de kou. Glimlachend keek hij naar me op. Nu pas zag ik dat zijn gezicht nog onder de sperma resten zat.. Ik boog me wat voorover en gaf hem een kus.

´Dank je wel nog voor die super blowjob,´fluisterde ik lief tegen hem, ´Je hebt nog wat tegoed van mij…´

´Graag gedaan,´ lispelde hij, ´ik heb nog steeds de smaak van je pik in m´n mond.´ Hij sloeg zijn arm om m´n nek en gaf me een hete tongzoen. Ik werd er meteen weer opgewonden van en liet mijn hand afdwalen naar zijn kruis.

´Waarom doe je je natte broek niet uit´, zei ik hitsig, ´Daar krijg je het alleen maar koud van.´

Edvin frommelde zijn broek omlaag en vleide zich snel weer tegen me aan voor nog een tongzoen. Mijn handen gleden over zijn uitgestrekte lijf en verlekkerd begon ik zijn pik te kneden. In een mum van tijd stond hij stijf overeind.

´Pijp me alsjeblieft,´ siste Edvin, ´ik wil mijn pik in je warme mond voelen.´

Ik kroop achter hem vandaan zodat hij kon liggen en ging zo goed en kwaad als het kon op zijn benen zitten. Geil staarde ik naar zijn pik, een mooie dikke paal van zeker zo´n 20 centimeter lang. Ik trok de voorhuid naar achteren en zoog zijn eikel tussen mijn lippen. Genietend hield ik hem daar een tijdje gevangen terwijl ik met mijn tong zachtjes de contouren verkende. Daarna liet ik het gevaarte steeds verder in mijn mond zakken. Hij was duidelijk groter dan die van Jordi want nog voor ik helemaal bij de stam was moest ik stoppen om niet te kokhalzen. ´Die wil ik straks ook wel in mijn kontje voelen´, bedacht ik geil, ´Deze vette pik in mijn kontje en tegelijkertijd de pik van Jordi in mijn mond…´

Verwoed begon ik Edvin te pijpen en al snel lag hij amechtig te kreunen. Ziltig voorvocht vermengde zich met mijn speeksel en deed me verlangen naar meer tot ik plots bemerkte dat de auto stopte…

´Het spijt me jullie te storen jongens maar we zijn er´, zei Jordi terwijl hij glimlachend achterom keek.

Ik keek op en zag dat we inderdaad al op de oprijlaan van m´n huis stonden.

´ Ga je mee naar binnen?´ vroeg ik aan Edvin terwijl ik nog wat kusjes op zijn pik drukte.

Hij keek een beetje beteuterd: ´Je gaat het binnen wel afmaken, toch?´

´No worries, binnen beginnen we gewoon weer opnieuw- beloofd!´

4508 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 44)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.