Buurman hotel (5)

Het heeft even geduurd, maar hier dan toch het vervolg.
 
We liepen samen via het balkon richting de brandtrap, ik in een kort rokje en Bram in een uitdagend spijkerbroekje. Het was al rond een uur of 10 en werd best al wel donker. Gelukkig was het niet koud. Beneden aan de brandtrap het slot met een steentje dichtgemaakt. De deur leek nu wel dicht maar door het steentje viel hij niet in het slot.
 
We liepen hand in hand verder naar het parkje in de buurt van het hotel. Er was niemand te zien wat ik niet zo heel erg vond eerlijk gezegd. Ik voelde me toch wel een beetje opgelaten. Na een minuut of 10 kwamen we bij het parkje waar wat mensen aan het wandelen waren. Bram zei dat we gewoon moesten lopen zonder ons iets van de anderen aan te trekken. Ik liet me leiden aan de hand van Bram. Bij een rustiger stukje stopte Bram en ga me een heerlijk natte tongzoen. Mmm wat was dat geil zeg. Ik kreeg al meteen een stijve pik hiervan. Ik voelde dat mijn cockring lekker strak begon te staan. Bram zijn hand voelde ik over mijn rug naar mijn rokje gaan. Hij ging met zijn hand onder mijn rokje, trok het een beetje op en streelde mijn kontje. Dat moest ik natuurlijk ook doen bij Bram, ik ging meteen met mijn hand naar zijn blote billen en kneep er lekker in.
 
We liepen weer verder en het was duidelijk te zien dat ik nogal opgewonden was, de bobbel onder mijn rokje liet dat duidelijk zien. Bram liet mijn hand op een gegeven moment los en ging voor me zitten op zijn knieën. Mijn pik werd onthaald op zijn warme lippen die zich rond mijn eikel vouwden en het voorvocht likte hij lekker op. Niet te lang schatje zei ik nog, anders kom ik nu al klaar. Hij stopte en we liepen weer samen hand in hand verder af en toe stoppend om lekker te tongen. Er waren wel wandelaars aanwezig die ons bleven aankijken, maar ik merkte dat er eigenlijk geen negatieve reactie waren. Dat viel me eerlijk gezegd niet tegen hahaha. Een van de wandelaars met zijn hond wreef over zijn kruis. Dus boog ik voorover om de pik van Bram even in mijn mond te nemen. De toeschouwer was niet echt het type waar ik op val, maar die man een beetje opgeilen was wel leuk.
 
We liepen weer verder en tot mijn verbazing waren we weer terug bij het hotel. We liepen nu op een paadje met uitzicht over het balkon waar wij onze kamer hadden. Hé vanuit hier had je dus kunnen zien hoe wij daar lekker geneukt hadden. Het licht in mijn kamer en de kamer van Bram was nog aan en ik zag dat ik de kamer naast mij ook het licht aanwas. Die gast was dus pas aangekomen, want wij hadden die niet gezien. Bram had het ook al gezien en vroeg om even te wachten. Hij trok zich naar me toe en we begonnen hartstochtelijk te tongen. Bram was behoorlijk geil geworden merkte ik en hij maakte mijn rokje los dat daarna op de grond viel. Hij deed ook meteen zijn broekje uit en hier stonden we dan in het openbaar naakt met elkaar te tongen en onze stijve pikken beroerden elkaar hevig.
 
Kijk zei Bram, Hij knikte richting het balkon waar we zagen dat er een man en vrouw in de kamer naast mij op het balkon waren komen staan. Ze keken onze richting uit en Bram zwaaide terug terwijl hij me nog maar eens een lekker natte tongzoen gaf. Kom zei hij, we gaan terug naar binnen. We raapten het rokje en broekje op en liepen met onze stijve pik fier vooruit staand, naar de deur van de brandtrap. Die was nog open dus konden we naar boven lopen. Bij het balkon aangekomen liep Bram voorop. Onze buren waren niet meer te zien. Bram ging op een stoel zitten, nam twee sigaretjes en gaf er een aan mij. Ik ging voor hem op mijn knieën zitten en terwijl ik rookte begon ik hem te pijpen. Bram zat lekker achterover te genieten. Op een gegeven moment trok hij me omhoog, draaide me om en liet me voorover bukken. Ik voelde zijn natte tong tussen mijn billen heen en weer gaan en op zoek naar mijn sterretje. Een vinger en vervolgens twee gleden soepel bij mij naar binnen. Bram stopte even en ging weg waarna hij vlug terugkwam met een condoom al om zijn pik. Ik ging tegen de balkon reling staan met mijn benen wijd. Bram hoefde niet lang na te denken en duwde zijn paal heel soepel in mijn kutje. Lekker was dat zeg. Omdat we niet lang daarvoor nog waren klaargekomen en Bram ook een cockring aanhad kon hij het goed volhouden. Helemaal niet erg natuurlijk. We gingen zo in onze neukpartij op dat we niet merkten dat de buurman en buurvrouw uit de kamer naast ons naar buiten waren gekomen. Pas toen Bram aangaf te komen (het moment om die pik in mijn mond te nemen) zagen we ze staan kijken.
 
Ik kon er niets aan doen, maar ik trok me er niets van aan. Ik verwijderde het condoom en nam de pik van Bram in mijn mond die al snel klaarkwam. Ik bleef maar likken en eindigde met een tongzoen waarbij het sperma uitgewisseld werd.
 
Hoe het verder gaat lees je binnenkort.

3786 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.