Uit verveling ...

Ik voelde een heerlijke ontlading aankomen.


Afgelopen zondag was zo'n dag die maar voortsleepte. Uit verveling dook ik het internet op en kwam al gauw bij een chatsite in gesprek met Rogier. Je kent vast wel de algemene opmerkingen, maar ik merkte al gauw dat Rogier telkens snel reageerde dus hij was echt met mij alleen aan het chatten. Onze interesses kwamen voorbij en ook onze voorkeuren. En die bleken aardig in elkaars verlengde te liggen. Na wat verder geplauder kwamen we erachter dat we niet ver van elkaar woonden. Wel een dorp verderop maar dat was goed te doen.

Ik ben niet zo van het afsprekerige via internet en je weet nooit echt wie er aan de andere kant zit en hij wel echt serieus is, maar ik had echt zo'n sh.. dag dus ik dacht niet geschoten is zeker mis. Hij bleek ook erg zin te hebben in een ontmoeting, dus ik gaf hem mijn mobiele nummer. Binnen een paar seconde ging mijn mobieltje over. 'Met Rogier' klonk een hele mooie volle stem. Mijn hart sloeg over. 'Euh hoi, met Alex'. Eigenlijk was ik verrast dat hij al zo snel belde en moest een beetje mezelf even bij elkaar pakken. Ik wilde nu ook niet te gretig overkomen. 'Ja zeg het maar' zei Rogier. 'Bij jou of bij mij?' 'Zo je laat er ook geen gras over groeien' zei ik. 'Wat goed is, komt snel' zei hij en ik hoorde hem glimlachen van oor tot oor. 'Ja, euh, bij jou?' zei ik. 'Prima, ......straat 24. Hoe laat kun je hier zijn? Zorg ik dat ik wat lekkers voor je klaar heb staan.'. '3 uur?' 'Prima. Zie ik je dan.'. Voordat ik nog wat kon zeggen, had hij al opgehangen. Ik zat nog wat vertwijfeld met mijn mobieltje in mijn hand. Zo! Eigenlijk wist ik niet wat ik ervan moest denken, maar zijn stem zat nog in mijn hoofd en die maakte mij geil. Een harde paal in mijn broek was hier het teken van. Shit man!

Snel stapte ik onder de douche en zorgde dat ik aan alle kanten schoon was. Wel zo fris. Ik trok een strakke boxer aan met tijgerprint. Altijd leuk die vergelijking met tijger in mijn broek  ;) En deed een bescheiden luchtje op. Niet te overheersend. Ik wilde hem goed kunnen ruiken straks. Het was ongeveer een kwartier rijden, dus zorgde ik ervoor dat ik ruim voor 3-en al bij hem in de straat was. Met Google had ik al gekeken en zag dat er een ruime parkeerplaats in de straat was, dus niet veel zoeken. Ik ben van de tijd, dus om 3 uur belde ik aan. Kloppend hart in mijn keel en hopelijk geen teleurstelling. Ik had amper de bel ingedrukt of hij ging al open. Een bruine kop haar, twee blauwe ogen en een mooie glimlach. 'Rogier' zei hij en stak zijn hand uit. Ik pakte zijn hand aan en hij voelde warm aan. Het was waarschijnlijk verbeelding maar ik voelde gelijk een berg energie door mijn lichaam vloeien. 'Hoi. Alex.' Mijn stem sloeg over. 'Zenuwachtig?' 'Normaal gesproken nooit' zei ik. 'Oh je doet dit vaker?' 'Ja. Euh. Nee' hakkelde ik. 'Kom verder' Ik werd verwelkomt door een geur van wierook en zachte muziek. Als ik al twijfelde werd deze nu helemaal weggenomen. 'Ga zitten en doe je schoenen en sokken uit.' Een lichte verbazing, maar ik volgde zijn instructies haast automatisch. Hij pakte mijn schoenen en sokken en zette deze in de gang. 'Drinken?' 'Ja. Colaatje ofzo?' 'Thee ook goed?' vroeg hij. 'Euh ja. prima.'. Hij pakte twee kopjes en schonk de thee in, die dus al klaar stond. 'Suiker zit in dat potje, als je dat gebruikt. 'Nee hoor' zei ik. 'Mooi dan hoef ik het er ook niet in te doen.' zei hij en glimlachte van oor tot oor. 'Ik was er eigenlijk al vanuit gegaan.'. Ik sipte aan de thee en deze was niet te warm, zodat ik hem makkelijk kon opdrinken. 'Precies de goede temperatuur. Drink maar op.' Ik dronk mijn thee op. Rogier had zijn thee al op.

'Ik ben nieuwsgierig naar je.' zei Rogier. 'Ga eens staan?' Ik deed wat hij zei en hij dirigeerde mij aan mijn heupen meer naar het midden van de kamer. 'Doe je ogen dicht'. Ik voelde hoe hij langs mijn lichaam ging. Ik had een strak shirtje aan en een strakke spijkerbroek. Ik voelde hoe mijn tepels stijf begonnen te worden en die zouden ongetwijfeld af gaan steken in dat strakke shirtje. Zijn streling was zacht en soms leek het of hij mij niet aanraakte maar voelde ik toch zijn handen over mijn lichaam gaan. 'Ogen dichthouden' zei hij 'en concentreer je op mijn handen'. Langzaam voelde ik mij steeds geiler worden. Mijn pik begon te groeien en kwam echt klem te zitten in mijn spijkerbroek. Hij ging achter mij staan en liet zijn handen over mijn borstkas en tepels gaan. 'Lekker' zei hij. 'Mooi gebouwd' en ging naar mijn buik toe. Zijn vinger zochten mijn buikspieren op en masseerden deze alsof hij piano speelde. 'Sterke spieren' zei hij. Hij kwam voor mij staan en legde zijn handen op mijn borstkas en speelde door de stof heen met mijn tepels. 'Lekker.' zei hij. Met zijn handen streelde hij over mijn rug. Ik voelde zijn lichaamswarmte en zijn handen gingen van mijn schouderbladen naar onderen. 'Mag ik?' vroeg hij terwijl hij losjes aan mijn shirt trok. 'Ja, zuchtte ik'. 'Langzaam trok hij het shirtje uit mijn broek. Heel langzaam zodat ik de stof uit mijn broek over mijn huid voelde glijden. Met zijn vingers froette hij de stof op, zodat ik met ontblote buik stond. Met zijn rechterhand wreef hij over mijn buik. Mijn haartjes gingen rechtovereind staan van pure sensatie. Mijn pik was ondertussen echt klem komen te zitten. Langzaam trok hij mijn shirt verder omhoog en automatisch deed ik mijn handen omhoog, zodat hij mijn shirt uit kon trekken. De stof ging over min tepels en een sensatie ging door mijn lichaam.  Toen mijn shirt uit was, streelden zijn handen mijn borstkas en tepels en mijn buik. Hij kwam dicht bij mij staan en ik voelde zijn warmte nu nog beter. 'Geil?' zei hij. 'Ja!' zuchtte ik uit. Zijn handen gingen over mijn kont en over mijn rug. Zijn been raakt mijn kruis en hij wreef hiermee over mijn kruis. 'Lekker hard voel ik' Ik knikte alleen maar. 

2980 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.