De parkeerplaats in D

Ik ben een hetero van nu 54 jaar en al jaren samen met mijn vriendin, maar misschien wel wat homo-aanleg. Wij reden uit onze plaats weg op weg, ik was vergeten te plassen en moest dus nog, een stuk onderweg, voorbij een winkelcentrum aan de snelweg was een parkeerplaats met een toilet, waar ik naast het huisje stopte, zij bleef in de auto. Er stonden veel auto’s op de parkeerplaats, ik had al eens gehoord dat daar mannen bezig waren elkaar te verwennen. Achteraf gezien was het heel bijzonder, wat er daar gebeurde. Ik liep naar binnen naar het urinoir en ritste mijn broek open, dwz ik doe mijn gulp open, mijn riem open, klap mijn broek open en haal mijn lul tot aan zijn ballen eruit. Ik was bijna klaar met plassen toen er een man naar binnen liep die naast mij kwam staan en naar mijn nog bescheiden paal keek, de deur stond nog een stuk open. Hij kneep mij masserend in mijn billen en ritste zijn broek open, een mooie leuter kwam te voorschijn en die begon langzaam in zijn handen te groeien. Ik zag het gebeuren en mijn paal liet zich niet onbetuigd en begon ook zijn weg naar volledige verhevenheid. Terwijl de deur heel langzaam dicht ging, liet hij mijn billen los en aaide mij over mijn tepels en vroeg of ik mee wilde lopen het toilet in, want hij had en verrassing voor mij. Ik dacht er niet bij na maar mijn vriendin moet -als ze naar binnen zou kijken dit kunnen zien- onbewust dus heel opwindend. Ik liep achter de man aan het toilet in, hij deed de deur dicht maar niet op slot. Hij kleedde zich helemaal uit, vouwde zijn spullen op en ging tegen mij aan staan. Zijn leuter was groot en stijf, en lekte al een beetje. \\\"Mag ik je uitkleden, vroeg hij\\\", ik zei niets, maar deed mijn benen iets uit elkaar.


Hij trok mijn broek en mijn string naar beneden, vouwde het op en legde het op zijn kleren. Hij trok mij naar zich toe door zijn handen om mijn heupen te leggen en onze leuters raakten elkaar. Hij wilde mij kussen, ik draaide -onwennig- mijn hoofd weg en hij begon mij te zoenen op mijn wang en aan mijn oren te likken. Hij duwde mij strak tegen zich aan, ging met zijn onderlichaam langzaam heen en weer en duwde heel voorzichtig een vinger in mijn anus. Langzaam daalde zijn tong af naar mijn tepels, waar hij bleef hangen, zacht likkend aan en af en toe bijtend in mijn tepels slaagde hij erin mijn paal knalhard te laten worden. Ik vond het enorm opwindend. Hij ging steeds verder omlaag met zijn tong, boorde hem in mijn navel en bleef aan mijn navel zuigen Ik had mijn handen langs mijn lichaam, en mijn zuigpartner, pakte mijn hand en gaf aan dat hij wilde dat ik een vinger in zijn anus moest doen. Ik bukte voorover maar twijfelde, \\\"ik ben schoon\\\" zei hij, \\\"dus doe maar\\\". Ik duwde 1 vinger erin en vond er een mooie strakke reet die ik aan het bewerken was, ik bewoog mijn vinger heen en weer en werkte er langzaam een tweede bij. Je merkte dat hij dat lekker vond, een 3e was aan de beurt, want hij duwde zijn neukgrotje telkens weer omhoog, vragend om meer. Langzaam zakte zijn hoofd naar mijn schaamstreek en ik voelde een tong naar mijn ballen afdalen, zijn ene hand zat nog steeds achter op mijn billen, met zijn vingers erin, zijn andere hand was druk bezig mijn leuter te bewerken. Ik kon niet meer bij zijn anusgaatje komen en pakte hem langzaam bij zijn tepels die ik steeds harder ging draaien en knijpen. De tong ging weer omhoog naar de wortel van mijn mast en gleed tergend langzaam en vochtig over mijn stam naar mijn eikel toe, met draaiende bewegingen om mijn eikel aanzet heen schoof zijn mond eroverheen en hij zoog mijn stam naar binnen. Ik leunde achterover tegen de muur en pakte mijn eigen tepels hard beet, dit was lekker, als dit zo doorging zou ik ontploffen.


In de tussentijd hoorde je deuren op en dicht gaan, mannen plassen, en weer weggaan. Hij ging verder en begon mij heen en weergaand af te zuigen, zijn zuigkracht zoog het voorvocht uit mijn lendenen, en mijn kontje vacuüm. Daar zaten overigens al 3 vingers in en hij werd aardig opgerekt, geen pijn wel tegen het pijnlijke aan, de behoefte aan 4 vingers kwam al in mij op, iets meer pijn maar ook iets meer geilheid.Na een minuut of wat stopte hij even, pakte mijn handen beet en geleide mijn handen naar zijn tepels en vroeg mij er hard aan te draaien, je zag hem genieten. Het wond mij ook enorm op en samen met het zuigen zorgde het er voor dat het bij mij niet lang meer ging duren. Mijn trok samen, mijn billen verkrampen, en het sperma moest er elk moment uitkomen, ik hield nog steeds zijn tepels vast en ik spoot mijn sperma diep in zijn keel, hij slikte en zoog mij helemaal leeg. Toen ik klaar was ging deze hand van mijn kont naar mijn mond en hij vroeg mij of ik mijn hand wilde schoonlikken. Ik vond het opwindend en kon mij niet beheersen en liet mij gaan, ik likte vol energie zijn hand schoon, Een heerlijk zoet-bittere smaak van mijn eigen kontje. Hij ging staan, sloeg zijn armen om mij heen en kwam met zijn mond op die van mij duwde zijn tong tot achter in mijn keel en likte mijn hele mond van binnen uit. Man o man, ik was klaargekomen, maar mijn pik groeide al weer. Ik moest nu wel langzaam stoppen, want was natuurlijk al een tijdje weg. Ik deed mijn kleren weer aan, gaf hm nog eens stevige tongzoen als afscheid en en liet hem met zijn eigen lul staan. Ik had genoeg gezien en gedaan, zei gedag, draaide mij om en liep het toiletgebouw uit, overigens nog steeds met een weer redelijk grote lul in mijn broek, ik was van het zoenen gewoon weer geil geworden en gebleven. Ik liep terug naar de auto. Terwijl ik wegliep kwam er een man naar het toiletgebouw toelopen, een aantrekkelijke man met een stevige bult in zijn broek, terwijl hij langs mij liep greep hij zijn lul en kneep er in, het signaal was duidelijk, ook een geile bink, die op zoek ging naar de mannen-liefde. Ik stapte in en mijn vriendin keek mij aan. Wat is er daar gebeurd zei ze, je ziet er zo bezweet en opgewonden uit? Ik vroeg hoezo, ik moest plassen en dat duurde wat lang, ik moest wachten. Je ziet er een beetje bezweet uit, er liepen allerlei mannen naar binnen, er daar iets raars gebeurt?


Ik antwoordde dat ik niet wist wat ze bedoelde (natuurlijk wist ik het, ik was gepijpt en had een mond over mijn paal gekregen, had mijn sperma geproefd, het was dus een geil gebeuren geweest, ik had 3 vingers in mijn kontje gekregen). Ze keek me aan en pakte mijn broek, hoe kom je dan aan zo’n bult in je broek, je lul is keihard, wat heb je dan gedaan dat hij zo hard is en waarom is je gulp niet dicht? Ik weet het niet, soms leeft hij gewoon in zijn eigen wereld, gaf ik aan. Ik hou van je en gaf haar een dikke tongzoen, een tongzoen waar de smaak van sperma van mij en mijn kontje nog in moest zitten. We stonden nog steeds stil en ineens ging de deur van het gebouw open, iemand moest hem open hebben gedaan, mijn vriendin kon dit niet zien want keek mij nog steeds indringend aan. Je kon zien dat er binnen mijn trek man nu bezig was met de nieuweling, met zijn broek op de enkels stond hij de lul van mijn passant te bevoelen zij waren vol aan het tongen. De ene naakt de andere met zijn shirt omhoog geschoven. Het leek wel of hij het erom deed en de deur open had gedaan om mij weer naar binnen te lokken, alleen al die gedachte in die paar seconden dat dit nu al zichtbaar was deed mijn nog steeds niet slappe lul verder verstijven. Ik verlangde nog steeds naar de man binnen of naar mijn vriendin, als het maar geil was. Mijn vriendin zag het ook, en haar hand lag nog steeds op mijn lul die natuurlijk weer begon te groeien tot geweldige proporties en zij keek mij in mijn ogen, terwijl zij naar het gebouw keek en de deur langzaam dicht ging kon zij zien dat de mannen nog steeds in elkaars armen lagen, wat een moor gezicht. “Ik dacht al dat ik zoiets zag gebeuren, toen de deur openging, maar dacht dat ik me dat verbeelde heb jij dat ook staan doen, waarom was je anders zo lang binnen, is er dat aan de hand, ben je homo? Ik gaf aan dat ik dat zeker niet was (hoewel, ik daar bijna aan het twijfelen was geraakt) maar dat ik daar niets had gedaan! Ik geloof je niet, bewijs het maar, zei ze. Ik vroeg: hoe? Nou loop maar eens naar binnen, haal maar eens een stuk toiletpapier en ben maar binnen 1 minuut weer buiten. OK, gaf ik aan en ik stapte uit en liep weer terug naar het gebouw en deed de deur open, ik liep naar binnen, wilde doorlopen het toilet in, terwijl de deur langzaam dicht ging, de man, mijn pijpman, had mij weer herkend (en dacht natuurlijk dat ik nog meer wilde, en eerlijk gezegd ik wilde best wel meer, veel meer), pakte mij meteen beet en trok mijn broek weer naar beneden. Mijn lul sprong naar voren!


Zij kon het niet zo zien, hooguit vermoeden, want de deur was dicht. Opwindend aan de ene kant, gevaarlijk aan de andere kant, want ik wilde haar zeker niet verliezen, ze is overigens nu mijn vrouw. Liefde en sex met haar is en was perfect en is behalve met een dikke dildo in mijn kontje niets aan te verbeteren, dus ik was in een tweespalt, wat te doen!? Ik pakte de hem bij zijn kontje, terwijl de deur nog steeds open stond trok hem naar mij toe en zoende hem vol op zijn mond en duwde mijn tong diep naar binnen, ik was geil, ik wilde zaad en sex, het liefst met mijn vriendin, maar die zat in de auto! Ik pakte zijn lul, bukte voorover, schoof mijn mond er overheen en ging een paar keer op en neer. De andere man ondertussen aaide en wreef mij al lekker tussen mijn billen, te verleidelijk voor woorden, maar ik had maar 1 minuut en die was al bijna om. Ik ging weer overeind, gaf hem nog een zoen, gf de andere man en zoen en een stevige draai aan zijn harde tepels en trok mijn broek op, deed mijn rits niet dicht, liep naar het toilet en haalde daar wat wc papier van de rol. Ik wilde ik naar buiten lopen en had de deur al in mijn hand, toen zij mij beiden bij mijn tepels pakten. Ik stond bijna weer op springen maar liep naar buiten en terug naar de auto, de deur bleef lang open, ik had zo weer terug willen rennen. Zie je wel, zei ik, geen probleem, alleen iets langer dan 1 minuut. Hebben ze aan je gezeten, ik gaf aan dat zij mij aaiden, maar dt ik daar niet op gereageerd had. “Vond je dat dan fijn, vroeg ze, ik zei van niet, (maar dat was een leugen), je vond het wel fijn, anders had je het niet laten gebeuren zei ze, doe je dit wel vaker?
Ik gaf aan van niet (dat klopte, dit was de eerste keer dat dit gebeurde en of het de laatste keer was, …………). wij stonden op het punt te gaan rijden, terwijl ik de sleutel wilde omdraaien, greep zij mij in mijn kruis, mijn lul was uiteraard nog steeds stevig op sterkte, zij maakte mijn broek open en schoof het een stukje naar beneden. Mijn paal sprong eruit, vol verwachting, “Vind je dit dan zo opwindend” zei ze, en pakte mijn paal met beide handen, “of wil je liever dat een kerel het met je doet?””Iedereen kon zien dat ik nu hier met mijn apparaat vrij in de auto zat, het was redelijk druk op de parkeerplaats met liefhebbers. Ik gaf aan dat ik dit opwindend vond en vroeg of ik nog even naar binnen mocht gaan om afscheid te nemen. “Eerst dichterbij komen, vieze homo van me” en zij trok mij naar zich toe, voor ik het wist schoof zij haar mond over mijn paal en begon mij langzaam te pijpen, terwijl zij mijn ballen masseerde.


1 hand van haar ging langzaam naar achteren, glipte mijn broek achterlangs in, ik ging iets omhoog om haar de ruimte te geven, terwijl zij mijn lul uit haar mond liet glippen zei ze; “nu weet ik wat je ook lekker vindt”, schoof haar mond weer over mijn leuter en duwde 2 vingers mijn anus in, god wat en heerlijk gevoel. Zij ging langzaam op een neer met haar mond over mijn paal en duwde een derde vinger in mijn gaatje, en draaide zo met haar 3 vingers rond in mijn vragende kontje.
Ze stopte, liet mij los en zei: “laten we maar gaan” en knoopte in de tussentijd haar bloese open. Het bleek dat ze helemaal geen bh aan had. Ik was perplex, dit had ik helemaal niet verwacht. Ze ging omhoog in de stoel en schoof haar rok naar boven, en ik zag dat ze geen slipje aan had, “wat is dit nu” vroeg ik. “Ik had al zo’n vermoeden dat je homospelletjes aan het doen was, je bleef zo lang weg, werd daardoor opgewonden, dus ik heb mijn broekje uitgedaan. “Ga maar even snel naar binnen, ongelofelijke homo van me!!! “En vertel mij straks maar wat je aan het doen bent geweest, misschien raak ik er nog meer door opgewonden. Ze trok mij naar zich toe en pakte mij door mijn shirt heen bij mijn tepels, ze wist hoe gevoelig ik daar was en draaide ze er bijna af, ze kuste mij vol op mijn mond, zoog mijn tong bij haar naar binnen, zij pakte mijn hand en bracht hem naar haar kruis, en bewoog met haar hand mijn hand heen en weer, ik voelde dat ze drijfnat was. Mijn vriendin raakt opgewonden van het feit dat ik vreemd ging met een andere man, terwijl zij dat kon zien en vermoeden, geweldig. Ik liep naar binnen, de mannen waren nog samen aan het spelen druk bezig met geile tongzoenen, en elk een aantal vingers in hun mannenkutjes. Ze waren beiden naakt stonden midden in het toiletgebouw, het kon ze blijkbaar helemaal niets schelen. Zij lieten elkaar los, keken mij aan, herkenden mij uiteraard weer, en keken mij verwachtingsvol aan, ik liep nu  direct op de nieuwe man af, die zich voorover bukte en weer zijn mond over mijn knalharde paal schoof met een andere hand pakte hij mij bij mijn tepels terwijl ik zijn lul beet had, ik had het niet meer. Mijn pijper nummer 1 maakte gebruik van mijn voorover gebukte liefdesmaat en begon heel langzaam zijn paal zijn mannenkutje in te duwen. Ik moest mij enorm inhouden om niet te spuiten, maar na een paar minuten was dat onmogelijk en ik spoot hem weer tot aan de oren vol.
Toen ik klaar was likte mijn zuigpartner mijn lul helemaal schoon, en vroeg mij te bukken, ik deed dat uiteraard, alles om mijn vriendin te plezieren nietwaar, hij pakte zijn lul en duwde deze langzaam naar binnen, tot aan zijn ballen en begon daarna met lange halen mijn kontje te bewerken, tot aan de kop eruit en dan weer tot aan de ballen erin, mijn vrouw vindt dat niet zo lekker, ik vind het heerlijk om te doen en om het te voelen.


Ook hij kwam binnen een paar tellen en spoot mijn kontje randvol, ik liep het toilet in, veegde met wat toiletpapier mijn kontje droog, trok mijn broek omhoog en liep terug langs de mannen, aaide hen beiden, duwde een stevige tongzoen bij elke naar binnen. Ik liep het toilet uit en liep langzaam naar mijn vriendin terug, een geweldige vrouw die vandaag heel anders was geworden. Ik verlangde naar haar.
Zij zat nog steeds met haar blouse wijd open en haar rok omhoog, ik liep om en ging op mijn plek zitten, bukte en bewoog mij naar haar kutje toe, zij verhief zich met haar benen wijd en ik kon tot aan haar aars in haar kut kijken, zo wijd waren haar spieren ontspannen en haar kut opgerekt. Een prachtig gezicht, je kon zien dat het allemaal drijfnat was, dus dat werd likken als aan een sorbet. Ik zoog de weeïge zoete geur van haar kut naar binnen en begon haar langzaam schoon te likken. Het was een nat, maar mooi karwei en ik deed het met plezier. We stonden nu op het punt weg te rijden, en hadden net ons shirt en blouse naar beneden getrokken toen de manen -die mij zo hadden verwend- uit het toilet naar buiten kwamen gelopen. Zo zien dus je neukmaten eruit zei ze, “laten we maar gaan, ik heb dit nog nooit meegemaakt, en weet ook niet of ik het ooit nog eens mee wil maken”  zuchtte ze, ”geil aan de ene kant, spannend aan de andere, maar toch speel ik het liefst met jou en heb toch w el moeite met het feit dat anderen aan je zitten” Zij pakte mij beet en drukte mij tegen haar aan: ”ik weet in ieder geval waar ik je mee kan pakken en opwinden” Ik ook, gaf ik aan “laten we maar gaan rijden”, en startte de auto. Wat een gevoel, wat een dag, ik dacht een avontuurtje te beleven en kreeg er een vriendin uit duizenden voor terug. Ik begon met sex, kreeg sex en vooral liefde. Wij zijn nog steeds samen, dat wat toen gebeurde heeft zich niet meer op die manier herhaald, wat er aan de hand was weet ik niet, maar dit was een dag om nooit te vergeten.

5746 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.