Tom hoofdstuk 24

Toen iedereen de zaal verlaten had kwam de jongeman die de korte uitleg gegeven had naar mij toe lopen.

“Tom was het he”.

“Ja, ” antwoorde ik.

“Ok, Tom, weet je heel zeker dat je dit wilt doen. Er zijn niet veel studenten die dit onderdeel aandurven. We hebben verschillende jongens gehad maar geen van alle durfde nadat ze de kleding hadden gezien die ze aan moesten. Vandaar dat ik zeker wil weten dat je je niet terug trekt”.

“Nee, tuurlijk niet, zo ben ik niet”. Tje nadat ze de kleding gezien hadden. Ik wist wel betere dan het niet te doen maar ja ik wist dat ze me ondergoed wilde laten showen maar er was ondergoed en ondergoed natuurlijk.

“Ok, wil je zien wat je moet dragen”.

Ik moest hier over nadenken, Als ik wist was ik zou dragen zou ik waarschijnlijk alleen maar extra geil van worden dus ik antwoorde “Nee dat zie zaterdag wel”.

“Ok, zolang je maar zeker weet dat je het doet”.

“Geen probleem. Wat wil je dat ik zaterdag ochtend doe. Waar moet ik dan aan denken”.

“Wel het belangrijkste is dat je wat vertrouwen krijgt in je omgeving. Je weet waar je je moet omkleden, wanneer je op moet, waar je lopen moet en hoe hard je lopen moet. Modellen die beginnen hebben altijd de neiging om te hard te lopen. Je moet ook even kunnen wennen aan de lampen. Wat dat betreft zal dat voor jouw wel makkelijk zijn aangezien je niet zo veel aan hebt”.

Ja daar had hij waarschijnlijk wel gelijk in.

“Ok, ik zie je dan zaterdag om half 11”.

“Ja, prima” antwoorde ik.

“Wacht even, misschien, ik hoop dat je het niet gek vindt maar zou je even je willen uitkleden dan kan ik zien waar we mee moeten werken zaterdag. Misschien moet ik nog wat aanpassen”.

Shit uitkleden hier voor hem. Wel ok zaterdag zou hij het toch allemaal zien.

Ik begon mijn Strakke T-shirt uit te trekken en toen ik mijn korte broek naar beneden doen zij de jongeman.

“Prima, nog beter dan dat ik onder het T-shirtje al verwachte”.

Ik bloosde en vervolgde door mijn korte broekje uit te trekken.

Ik stond nu recht op en wachtte. Hij liet zijn blik keurend over mijn lichaam gaan.

“Tja ziet er goed uit maar, ik durf het bijna niet te vragen. Zou je misschien je benen kunnen scheren. Die haren leiden alleen maar af en misschien kun je dat ook doen met de haren die net beneden je navel zitten”.

“Scheren” vroeg ik verschrikt.

“Ja, ik denk dat alles dan veel beter uit zou komen”.

“Ok, ik zal er over nadenken”.

“Prima, de rest is perfect je zult heel goed laten zien waar ons ondergoed voor gemaakt is”.

Ik vond dat laatste wel een rare opmerking maar ja met het apparaatje in mij onderbroekje had ik natuurlijk iets meer te laten zien dan normaal.

“Kan ik me weer ….” zei ik zacht.

“oh, ja natuurlijk” antwoorden hij. Maar ik dacht dat zijn ademhaling wel wat versneld was.

Ik kleedde me aan en verliet de zaal. Maar ik kon mijn gedachte niet van zaterdag afhouden, ik zou daar in mijn ondergoed midden in het licht rond moeten lopen. Ik hoopte nu van harte dat ik mijn apparaatje aan mocht houden dan zou ik tenminste geen stijve krijgen.

De vrijdag verliep vrij rustig op mijn werk. Ik was wel behoorlijk geil aan het worden merkte ik maar toch. Wie weet wat er vannacht zou gaan gebeuren. Ik kleedde me aan. Nog steeds kon je door het broekje de stripfiguren op mijn onderbroekje zien. Zeker als je dicht bij kwam.

Ik wachtte af. Meer kon ik niet doen. Rondom 8 uur de bel ging. Ik liep naar de voordeur en openede hem.

“Goed je bent er klaar voor”.

“Ja ik geloof van wel”.

“wel volg me dan maar”.

Ik volgde hem hij had een auto bij zich en had zijn bezorg kleding aan. Wat nu dacht ik.

We stapte in de auto. Er lagen een paar dozen met pizza op de achterbank.

“Ja, ik moet er nog 5 bezorgen vanavond en jij gaat me daarbij helpen”.

Hij reed ongeveer 5 minuten toen hij stopte bij een flat.

“Eerst stop is hier geloof ik”. Hij zij.

Ik kende het niet was er nog nooit geweest.

“Ok, jij gaat de pizza bezorgen. Ik loop alleen even mee tot aan de hal daarvandaan mag je alleen verder gaan”.

We stapte uit en toen we in de hal stonden gaf hij de pizza aan mij. Hij was groot genoeg dus ik moest hem met beide handen beet houden.

Ik zag hem dichterbij komen. Zijn handen gingen lager en ik voldoen hoe hij mijn broekje aanraakte. Heel langzaam trok hij mijn rits naar beneden. Ik voelde hoe hij mijn lul aanraakte die eigenlijk gelijk al wilde gaan steigeren. Het was zo goed dat hij opgesloten zat dacht ik op dat moment.

“Goed, ziet er goed uit, je kunt nu gaan het is nr 33”.

Ik liep naar nr 33 en belde aan. Gespannen wachtte ik een knul van een jaar of 18 of zo opende de deur. Ik overhandigde hem de pizza. Ik zag daarbij zijn blik duidelijk naar mijn rits gaan toen hij de pizza eenmaal had. Hij betaalde en de deur ging dicht.

Ik haalde opgelucht adem. Ik had verwacht dat hij er misschien wel iets van zou zeggen maar dat had hij gelukkig niet gedaan.

De volgende bezorging ging hetzelfde wederom stond mijn rits wagenwijd open en wat het goed te zien wat voor onderbroekje dat ik droeg heel erg vernedert.

De derde keer stopte hij voor een rijtjes woning in een lange straat. Het was ongeveer 50 meter lopen tot aan de deur, door de tuin.

“Ok, doe je broekje maar uit en geef dat aan mij”.

“Nee, dat kan je niet menen. Ik kan toch niet in mjn ondergoed aanbellen”.

“Daar heb ik helemaal niets mee te maken, hier die broek. Of je geeft hem nu of ik help je wel even de keuze is aan jouw”.

Ik zat hem aan te kijken. Wat nu dacht ik, ik kon nooit tegen hem op dat wist ik ook wel. Langzaam deed ik de knop open en vervolgens mijn rits naar beneden. Ik ging even met mijn kontje omhoog en liet mijn broek over mijn knieën zakken.

Ik keek even naar mijn onderbroekje. Het was stompzinnig maar ja. Ik voelde hoe mijn lul zich toch weer spande. Dit kon toch niet, Ik keek hem aarzelend aan. “Wil je echt dat ik het zo ga doen”.

“Ja, hup komt er nog wat van”.

Ik pakte de pizza en opende de autodeur er was gelukkig niemand te zien dus ik stapte vlug uit en door het hek zodat ik in ieder geval in de tuin was. Ik belde aan en wachtte zenuwachtig wat er komen ging. Ik zag dat er iemand aan kwam lopen en toen ging de deur van de haak.

“Ah, lekker de pizza” werd er gezegd nog voor ik kon zien wie er openende. De deur ging verder open en shit daar stond mijn meester Erik.

“Goed zo slaafje, ziet er goed uit. Heel goed van je dat je me wat komt brengen vanavond”.

Ik kleurde rood. “Nog beter om dat broekje nu ook eens van dicht bij te zien” vervolgde hij.

Ja ja dacht ik schiet nou maar op dan kan ik terug de auto in dacht ik.

Ik wilde al weer terug lopen maar hij hield me nog even tegen. “Wacht even, je lul verdiend wel wat meer ruimte denk je ook niet”.

Shit nee dacht ik niet nu. Ik wist dat hij zo stijf als maar zijn kon worden.

“Hier heb je de sleutel, dan komt de rest straks wel goed”.

Ik kreeg de sleutel in mijn handen. Wat nu dacht ik. Ik liep terug naar de auto. Ik zag uit mijn ooghoeken iemand op een skate bord aankomen. Als ik hier bleef wachten zou hij me zeker zien dus ik liep snel naar de auto en stapte in.

“Goed zo nog twee te gaan”

2299 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.