Verboden liefde Deel 36

Het is inmiddels half mei, Yousra is bezig met de laatste loodjes van haar zwangerschap en Jonas, Peter en Henk zijn hard aan het studeren voor hun eindexamen, ook het huis van Marie en haar ex man Frank was inmiddels verkocht. Robert had voor Jonas een van de logeerkamers ingericht als studiekamer voor Jonas, dat was voor nu ideaal, maar ook voor straks als Jonas met zijn vervolgstudie aan de gang zou gaan. Jonas wilde heel graag de rechtenstudie gaan doen om advocaat of iets te worden. Robert zat rustig in de woonkamer tv te kijken terwijl Jonas druk aan het studeren was, normaal zou Jonas op zaterdag werken maar nu met de eindexamens voor de deur had hij dat even op een laag pitje gezet. De telefoon ging en Robert nam op. Hallo met Robert, he Robert met Marie, zeg zou je mij even kunnen helpen? Ik wil namelijk een kast verzetten en normaal zou ik Peter daar voor vragen maar die is nu druk aan het studeren net zoals Jonas en alleen lukt het mij niet. Is goed Marie, ik kom wel even naar beneden. Robert liep naar de studeerkamer en klopte zachtjes op de deur, toen hij niets hoorde deed hij zachtjes de deur open en stak zijn hoofd om de deur, hij zag dat Jonas verdiept was in een wiskunde boek, he schat, ik ga even naar je moeder toe, die heeft hulp nodig met het verplaatsen van een kast.
Hmhm was het enigste wat Robert als antwoord kreeg van Jonas, dus hij sloot weer stilletjes de deur en ging naar beneden. Hij kwam aan bij zijn oude appartement en belde aan, Marie deed open. He Robert, je hebt toch een sleutel, je hoeft echt niet aan te bellen, per slot van rekening is dit jouw appartement.
Ja dat weet ik Marie, maar jij huurt het nu van mij, dus bel ik gewoon aan, zal wat zijn als ik zomaar binnen loop en je toevallig net uit de douche komt.
Je weet dat ik daar niet moeilijk over doe, daarbij heb je mij al eens eerder in eva kostuum gezien.

Ja dat klopt wel, maar ik voelde mij daar toen helemaal niet gemakkelijk bij, ik weet wel dat jij en Jonas daar heel vrij en open in zijn en verre van preuts, maar toch.
Waar staat de kast Marie, die verplaatst moet worden? In de slaapkamer, ik heb hem al grotendeels leeg gehaald zodat hij al een stuk lichter is. Ik wil hem tegen een andere muur hebben, zodat de doorloop wat groter word, is ook voor Peter prettiger als hij blijft slapen, nu kan hij enkel zijwaarts er tussen door. Hoe gaat het eigenlijk tussen jullie twee vroeg Robert? Heel goed, zijn ouders accepteren het ook steeds beter, vooral zijn vader had er veel moeite mee, maar ze zien dat de liefde wederzijds is en dat Peter in hun ogen een heel stuk vrolijker en volwassener is geworden. Steeds meer mensen weten het nu ook, we maken er ook geen geheim meer van als iemand er naar vraagt. De kast werd verzet en nadien werd er nog koffie gedronken. Een uurtje later ging Robert weer naar boven, Jonas was nog steeds aan het studeren en Robert besloot om shoarma klaar te maken voor hun. Toen het eten klaar was liep hij naar Jonas om hem te vertellen dat het eten klaar was. Hoe gaat het studeren schat? Gaat best wel goed eigenlijk, ik sta er ook goed voor dus verwacht ook niet hele grote problemen de komende 2 weken.
Ga je nog lang door vandaag? Ik denk tot een uur of zeven vanavond, en dan morgenmiddag nog wat puntjes op de i zetten en de struikelblokken nog even doorlezen en een paar proef opgaven maken. Zullen we vanavond naar de film gaan, jij mag kiezen welke, want jij hebt de hele dag zitten blokken? Ja is goed, maar kies jij maar, ik laat mij verrassen. Wil je naar Pathe of naar de Euroscoop?
Doe maar Pathe want daar beginnen de late films vroeger dan in de Euroscoop.
Wil jij mij roepen als het zeven uur is schat, dan kan ik eerst nog even douchen.
Na het eten ging Jonas nog even terug studeren terwijl Robert afruimde en op internet een film uitzocht en al de tickets online bestelde. Ze zouden naar de nieuwste Fast and Furious gaan, die draaide al even en wilde beide graag zien.
Jammer dat Paul Walker was verongelukt want dat was een erg leuke acteur om naar te kijken vonden ze beide. Om zeven uur liep Robert naar de studeerkamer en vertelde Jonas dat hij kaarten online had besteld en dat de film om 21:30 uur zou draaien, welke film vertelde hij er expres niet bij.

Jonas stond op en gaf Robert een tongzoen voor hij naar de slaapkamer liep om zich uit te kleden, Robert liet intussen het bad vollopen voor hem zodat hij even lekker kon ontspannen. Toen het bad vol was liep Robert naar de slaapkamer en zag dat Jonas inmiddels was uitgekleed en naakt op bed lag en naar de lucht aan het kijken was. De lul van Jonas lag rustig op de buik, gedeeltelijk verscholen tussen het o zo geile rode schaamhaar  van Jonas. U bad is klaar majesteit, grapte Robert, als u komt kan ik u wassen. Jonas rekte zich uit en stond loom op, toen hij langst Robert liep kon Robert het niet nalaten om even door het schaamhaar te strelen en Jonas een speelse tik tegen zijn kont te geven. Pas maar op anders krijg je straf van deze majesteit! Ohh, wat voor straf dan majesteit? Hhmmm, mijn zak zit goed vol, die leeg ik dan in je mond bediende en je bent verplicht om alles te slikken. Dat vind ik helemaal niet erg majesteit, ik heb afgelopen week zelfs op Facebook gelezen dat sperma slikken heel goed is, het zou het ouder worden afremmen en minder kans op bepaalde ziekten krijgen. O is dat zo, dan mag je na je mij gewassen hebt, je zuigtechnieken oefenen en als je het goed doet beloof ik je een grote hoeveelheid sperma voor je mond. Jonas stapte in bad en liet zich gewillig wassen en afdrogen, daarna liep hij terug naar de slaapkamer en ging weer naakt op bed liggen, Robert kwam tussen zijn benen in liggen en nam de lul van Jonas in zijn mond en begon te zuigen, ook likte hij regelmatig de ballen van Jonas en zoog ze naar binnen. Al snel merkte Robert dat het niet lang meer ging duren en nam de lul weer in zijn mond, Jonas kon bijna niet meer stil liggen van zijn aankomende orgasme en Robert moest moeite doen om de lul van Jonas in zijn mond te houden. Met een grote kreun kwam Jonas klaar en spoot 8 a 9 stralen in de mond van Robert, er leek geen eind aan te komen. Robert zoog ook de laatste druppels eruit en likte daarna de snel slapper wordende lul schoon. Tijdens het klaarkomen was Jonas even helemaal van de wereld en kwam nu weer langzaam terug bij zijn positieven. Zo volgens mij zijn er ook veel spanningen mee uit gekomen, je bleef spuiten schat, zoveel heb ik nog nooit van je gehad. Ik voel mij nu ook echt leeg, even bijkomen hoor, alles voelt nu slap aan, niet alleen mijn lul ook mijn armen en benen. Doe maar rustig aan als we om 21:15 bij de bioscoop zijn is dat tijd zat, heb toch gereserveerd. Jonas keek op de wekkerradio en zag dat het bijna kwart voor acht was. Hij bleef nog een tijdje zo liggen terwijl Robert rustig door zijn schaamhaar streelde. Zo lagen ze beide bijna een half uur zonder een woord te zeggen. Ja, zei Jonas ineens, ik zal mij eens aankleden.
Hij wilde opstaan maar werd tegengehouden door Robert die hem eerst nog een tongzoen gaf. Daarna stond Jonas op om zich aan te kleden, Robert bleef op bed zitten om toe te kijken. Jonas wist dat Robert graag naar hem keek als hij zijn kleren aan of uit deed, vaak deed hij dan ook een striptease voor Robert bij het uitkleden.
 
Ze reden op de fiets naar de bioscoop en kochten een grote bak zoete popcorn met 2 flesjes bier. De film was om 00:15 afgelopen en beide hadden volop genoten van deel 8. Ze fietsten druk napratend terug naar huis. Thuis gingen ze vrijwel meteen slapen omdat Jonas morgen al op tijd wilde beginnen met leren. Zondagavond belde Yousra nog op om Jonas succes te wensen namens haar en Sabine. Marie kwam nog even langst om haar zoon succes te wensen. De examens gingen voorspoedig, zowel bij Jonas alsook bij Peter en Henk en het zag er naar uit dat ze alle 3 zouden slagen al wisten dat pas zeker na de uitslagen.
Jonas zou naar de universiteit van Tilburg gaan om rechten te studeren, Peter zou naar het ROC in Tilburg gaan om daar de sportopleiding te gaan doen voor gymleraar en Henk zou naar de KMA gaan in Breda om daar een officieren opleiding te gaan doen voor de Koninklijke Marechaussee. De 3 vrienden hadden net hun laatste examen gedaan en besloten samen wat te gaan drinken om dat te vieren. Ze hadden net hun tweede flesje besteld toen de telefoon van Jonas ging.
Hij keek op het scherm en zag dat het Sabine was. He Sabine, hoe gaat het? Hallo ome Jonas. Ome Jonas? Is het zover? Ja Jonas, Yousra is vanmiddag om 12:35 bevallen van een dochter, ze heeft de naam Afya gekregen wat gezondheid betekend in het Marokkaans, ze is 53 cm lang en weegt 3367 gram. Gaaaaaaf!!!!!! Mooie naam ook Sabine, hartelijk gefeliciteerd namens ons allemaal. Weet Robert het ook al? Nee, ik heb jou eerst gebeld omdat ik wist hoe laat je je laatste examen had, hoe is het gegaan? Ja goed zit nu in de kroeg samen met Peter en Henk te proosten. Ohh jullie krijgen ook al de felicitaties van Peter en Henk en ik krijg ook te horen dat ik de volgende ronde nu moet trakteren omdat ik oom ben geworden.
Veel plezier daar, ik ga nu Robert bellen en spreek jullie later wel weer.
Jonas werd uitvoerig gefeliciteerd door zijn vrienden en er werd flink geproost om het laatste examen en op Afya.

2018 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.