Tom hoofdstuk 25

Het duurde even voordat we bij de volgende kwamen. Ik had mijn broekje niet terug gekregen en ik zat nog steeds zo in mijn onderbroekje.

“Je hebt de keuze bij de volgende” zij hij. “Of je gaat in je onderbroekje zoals je nu bent, of je mag de sleutel gebruiken en daarna je sportbroekje weer aan doen”.

Oh wat een keuze dacht ik met een stijve, verschrikkelijk stijve in sportbroekje of zo in mijn onderbroekje. Ik keek hem aan. Het moest een bekende zijn, anders zou hij dat nooit voorstellen. Ik wist dat ik verschrikkelijk stijf zou zijn dus dat was geen optie, tenminste je zou goed kunnen zien wat ik aan had en dat ik stijf was. Maar ja in mijn onderbroekje is ook zo wat, maar als het een bekende was, had ik tenminste niet de schaamte van een stijve.

“Geef maar hier die pizza” zei ik. Geen twijfel gewoon gaan en binnen een minuut was het over. Er was geen tuin voor dit huis, een paar treetjes een bordes op en dan gelijk de deur.

Hij lachte wat.

“Ok, gaan maar dan”.

Ik stapte uit de auto, pizza in mijn handen. Ik probeerde hem zo laag mogelijk te houden. Maar als hij aangepakt wordt dan zou ik toch echt wel voor lul staan. Ik nam een diepe zucht en klom de trapjes op. Ik belde aan en wachtte. Het duurde even. Ik keek vluchtig rond, links dan rechts maar er was niemand anders te zien. Achter de deur zag ik een schaduw ontstaan, er kwam iemand aan. De deur ging langzaam open. Een man van een jaar of 40 of zo denk ik openende de deur. Ik kende hem niet.

“Ah, de pizza. Hmm niet een beetje koud zo met blote benen” zij hij.

Ik voelde het bloed naar mijn gezicht gaan. “Valt wel mee”, zij ik. Hij stak zijn handen uit om de pizza aan te nemen. Ik stak mijn handen naar voren en overhandigde de pizza. Hij deed een stap achteruit waarschijnlijk om de pizza neer te zetten. Hij draaide echter niet om maar bleef stil staan toen zijn blik op mijn onderbroekje kwam.

“Oh, niet alleen koud maar ook nog een beetje gewaagd” zij hij met een lach.

Ik bloosde nu heel erg. Hij had zich nu omgedraaid om de pizza neer te zetten. Draaide zich weer om. Hij had nu zijn portemonnee in zijn hand.

“9,50 voor de pizza klopt dat”.

“Ja, ik geloof van wel”.

“Well hier hem je 20, laat het wisselgeld maar zitten. Jij kunt wel wat extra geld gebruiken en ik vindt het niet erg om voor zo’n bezorging wat extra te betalen”.

“Dank u”.

“Graag gedaan, en je bent altijd welkom hoor”.

Ik wist niet hoe snel ik nu moest wegkomen. Dadelijk sleurt hij me nog naar binnen dacht ik. Nadat ik me omgedraaid had, voelde ik zijn ogen op mijn kontje branden. Ik had me naar rechts omgedraaid de kortste weg naar de auto. Terwijl ik echter de trap begon af te dalen, kwamen er 2 jongens aan lopen een jaar of 12 of zo.

“He, geinige onderbroekje, niet een beetje te klein” zij een van hen. Ik stapte nu snel naar de auto, de deur open en stapte in. De jongens hadden nu de deur bereikt en keken door het raampje naar binnen.

“Je hebt aardig wat bekijks getrokken” zij de pizza bezorger.

“Ja, kom op wegwezen hier” zij ik.

“Oh dat denk ik niet. Ik denk dat het tijd is om je lul wat meer ruimte te geven”.

Ik keek naar hem. “Met hen daar” zij ik.

“Ja, ze kijken niet voor niets, laat ze maar eens zien hoe een opgesloten lulletje er uit ziet”.

Ik pakte de sleutel aan en keek even naar rechts. De jongens stonden er nog, nu vragend kijkend naar de sleutel. Toen ik mijn onderbroekje optilde om hem over mijn lul en ballen heen te doen, zag ik twee monden open gaan. Mijn blik ging nu terug naar de sleutel. Ik pakte het apparaatje beet en bracht de sleutel naar het slotje. Mijn lul steigerde vanaf het moment dat het slotje open ging. Verdomme dacht ik. Ik haalde het apparaatje er af en legde het op de grond.

“Doe je broekje nu maar weer aan. Ik denk dat ze genoeg gezien hebben”.

Ik pakte het broekje beet en probeerde het over mijn lul heen te krijgen. Dat ging met zeer veel moeite. Ik wist niet wat er zou gebeuren als ik zou gaan staan. Waarschijnlijk dat mijn lul dan zijn eigen weg naar buiten zou zoeken.

“Ok, laat maar, dat komt dadelijk wel goed”.

Ik schrok toen plotseling aan mijn zijde het raampje open ging.

“He, jongens, hebben jullie internet” de pizzabezorger vroeg.

“Ja, ” knikte een van hen.

“Wel hier als je nog meer wil zien”. Ik zag dat hij twee kaartjes in zijn handen had. In plaats van die aan hen te geven, leek hij het te gooien. Ze kwamen echter niet ver en toen ik met mijn handen wilde voorkomen dat ze op mijn broekje vielen hield hij mij tegen.

“Ik denk dat ze er zo ook wel bij kunnen als ze willen”.

“Mogen we dat” zij een van hen.

“Ja, en als je wilt knijp maar flink even, vindt ie wel lekker”.

Oh mijn lul had het nu niet meer, ik voelde hoe hij mijn onderbroekje nu op tilde en zijn weg naar buiten zocht.

“Zie wel, de gedachten alleen is al voldoende voor hem”.

Ze lachten nu om die opmerking. Een van de twee leunde nu naar voren en terwijl hij het kaartje pakte kneep hij flink in mijn lul. Ik hield mijn adem in, het laatste wat ik nu wilde was klaarkomen. Hij liet gelukkig snel los en trok zijn hand terug door het raampje.

“Ok, jongens veel kijk plezier, wij gaan weer verder”. Hij liet het raampje dicht gaan en trok langzaam op.

“Ok, nog een te gaan. Ben je daar klaar voor”.

Ik zuchtte diep. ” Toch niet zo he” vroeg ik hem, bijna smekend.

“Oh waarom niet, je bent zo geil als boter dus.

“Na een paar minuutjes stopte hij. Ok we zijn bij de laatste stop. Ik zal je wel even helpen”. Ik keek rond voordat ik de auto uitstapte. Ik dacht niet dat ik iemand zag. Ik stond op en openende de achterdeur. Er stonden nog 3 pizza’s op de stoel.

“Ga jij alvast maar aanbellen. Ik doe de pizza’s wel zijn hij”.

Bekende van hem bedacht ik me. Ik liep naar de deur. Toen ik dichterbij kwam hoorde ik redelijk harde muziek van achter de deur en ook wel een aantal stemmen. Ik belde aan en wachtte. De pizza bezorger stond inmiddels achter. De deur ging open en een jonge knul met blonde haren opende de deur. “Jullie hadden pizza besteld” zij de bezorger.

“Hmm, ja maar hoort hij daar ook bij” zei de blonde knul zijn blik geheel gefocust op mijn onderbroekje en lul.

“Ja, is een en al service”.

“Oh, ok, He Rafael, de pizza met extra’s is hier”.

“Goed” hoorde ik de bekende stem van Rafael zeggen.

Verdomme een feestje met een aantal Rafael’s was het laatste wat ik verwacht had. Mijn lul vond het echter prima en klom wederom uit mijn broekje. Nee niet weer dacht ik.

“Kom binnen” zij Rafael en ik volgde de pizza bezorger naar de keuken.

“Je ziet er goed uit Tom” zij Rafael.

“Dank je”.

“Behoorlijk geil. Nog klaar gekomen na de laatste keer”.

“Hmm nee”.

“Goed, dat wordt nog lachen dan”.

De pizza’ s werden op borden gelegd. “Ga maar door die deur naar binnen. Ik wil dat je op de tafel aan de zij kant gaat zitten voorlopig. Als we de pizza op hebben zullen we eens kijken hoe goed je kunt spuiten”. Ik openende de deur, het gesprek in de kamer er achter viel stil. Ik voelde de blik van 5 of 6 jongens op mijn kruis gericht. Een aantal begon te lachen. “Daar zou ik dus nooit in rond willen lopen” Zij een van hen.

“Wel Tom, wel” zij Rafael, “Kijk maar eens wat het hem doet”.

“AH, pizza, ik kreeg honger” een van hen zij.

Ze namen allemaal een of meer stukken pizza terwijl ik daar op de rand van de tafel zat. Twee of drie van hen nam regelmatig een kijkje in mijn richting. De andere hadden blijkbaar minder interesse. Nadat iedereen blijkbaar genoeg had, bleven er nog twee stukken over.

“Ik denk dat het nu tijd is voor onze jack-off sessie denken jullie ook niet” zij Rafael.

Ik kleurde, nee dit waren toch niet allemaal homo.

“Nu, met hen er bij” zij een van hen.

“Oh, kom on, je denkt toch niet dat hen dat wat uit maakt”.

“Wel die homo hoeft mijn lul niet te zien ja”.

“Oh, ok, dan doen we hem toch een blinddoek om”.

En voordat ik het wist had ik een handdoek om mijn bovenkant van mijn hoofd zitten. Ik hoorde wat ritsen van broeken open gaan en daarna werd het stil. Dat duurde echter niet lang. Een aantal van hen begon zachtjes te kreunen. Het duurde niet al te lang toen ik Rafael hoorde zeggen ”ok, als iedereen hem weer weg stopt dan haal ik de blinddoek er af”. Dat was beslist geen lange sessie dacht ik, een vluggerdje. Ik knipperde met mijn ogen. “Ok, Tom, heb jij ook nog honger” Ik knikte.

“Goed, kom hier maar staan dan. Ik denk dat er nog wel een stukje pizza is. Handen op je rug”.

Hij draaide zich om, bukte en ik zag dat hij een stuk pizza in zijn hand had toen hij zich weer naar mij toe draaide. Ik keek van hem naar de pizza. Shit nee dacht ik. Ik zag er een aantal witte vlekken. Ik keek naar Rafael. “we hebben hem wat extra saus gegeven hij was namelijk erg droog.

“Nee, liever niet dan Rafael, alstublieft”.

“Oh, ik denk dat je hier wel van gaat genieten. Lekker vers spul van 6 geile knullen. Of vindt je dat van niet dan”.

“Hmm ja, maar”.

“Well ga er nu maar voor he. Oh en als je denkt dat je zelf klaar gaat komen, even zeggen he”.

Ik keek hem weer aan. Ik had niet in de gaten gehad dat mijn onderlichaam terwijl weer lichte neuk bewegingen was gaan maken. Mijn lul was definitief boven het bandje van mijn onderbroekje gekomen. Het eerste stukje pizza kwam dichter bij. Ik zag geen echte witte klodders er op zitten maar wel wat minder wit vocht. Vast sperma dacht ik. Ik openende mijn mond en het eerste stuk ging naar binnen. Naast de smaak van pizza was er definitief ook een iet wat zoute, bittere smaak van sperma. Ik zuchtte diep toen ik het eerste stuk door slikte. Er volgde snel nog een paar stukken. Ik keek naar de pizza die Rafael in zijn handen had en zag dat er nu een stuk aan kwam met een behoorlijke witte klodder er op. Mijn onderlichaam begon harder te bewegen. Ik wilde klaar komen. Mijn ballen waren gezwollen en wilde hun productie lozen. De klodder naderde mijn mond, ik opende en oh dit was sterk spul dacht ik. Ik keek terwijl rond en zag dat meerdere ogen mijn gespannen zaten aan te kijken. Toen ik de klodders in mijn mond had voelde ik hoe mijn sperma zich een weg naar buiten maande. “Oh ik ga komen” zij ik snel nadat ik mijn pizza stukje had doorgeslikt. Ik sloot mijn ogen om te genieten van het moment toen mijn lul aan een eindeloos fontein van sperma begon. Spurt na spurt verliet mijn lichaam. Ik zuchtte diep toen de snelheid begon af te nemen en het gevoel van genot begon weg te zakken. Ik openende mijn ogen. “Grappig, dus dat gebeurt er als je twee weken niet masturbeert” zij een van hen.

“Ik geloof niet dat ik er dat voor over hem” zij een andere.

“Ga maar zitten weer” zij Rafael.

Ik ging zitten en voelde nu de vermoeidheid toeslaan. Ik was gespannen geweest en dat had me meer vermoeid dan ik dacht. Ik zag nog steeds dat een paar van hen van tijd tot tijd een blik op mijn richten. Ik wist dat mijn broekje nu minder gevuld was maar toch om daar zo te zitten voelde nog steeds ook geil. Na een half uurtje of zo kwam de pizzabezorger naar me toe. “Tijd om weg te gaan. Je hebt een grote dag morgen, voor het eerst op het podium” zij hij.

“Oh hoe is dat zo” Rafael wilde dat weten.

“Hij loopt morgen mee in een modeshow. Ik geloof niet dat hij veel meer aan zal hebben dan nu” Lachte de bezorger.

“Oh weet je ook waar dat is” zij een van de jongens. “Misschien wil ik nog wel meer zien”.

De kaartjes werden weer uitgedeeld en daarna verlieten we het huis. De bezorger bracht me thuis en zij “Veel plezier morgen, jammer dat ik niet kan komen kijken”.

2500 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.