Uit verveling (2) ... nu supergeil

Zijn warmte maakte me alleen nog maar geiler. Mijn pik wilde echt bevrijd worden. Met zijn hand wreef hij over mijn kruis en over mijn stijve paal. Van boven naar beneden en weer terug. Onderin voelde hij naar mijn ballen en bovenin kneep hij door de stof in mijn eikel. Ik hield het haast niet meer van de geilheid. Mijn adem begon sneller te gaan en ik voelde het tintelen in mijn buik en hoofd. Ik voelde mijn stijve tepels als hij met zijn lichaam tegen de mijne kwam. Langzaam begon zich een gevoel van volledige overgave van me meester te maken. Hij ging naast me staan en legde zijn linkerhand op mijn rug en met zijn rechterhand bleef hij zachtjes over mijn paal wrijven. Ik werd er gek van, maar ik durfde niks te zeggen en liet het gebeuren. 'Maak je broek maar los' zei hij en een gevoel van opluchting schoot door mij heen. Door de opwinding kreeg ik mijn knoop haast niet los en hij scheen hier van te genieten. 'Lukt het' glimlachte hij. 'Ja' stamelde ik. Eindelijk had ik de knoop los en deed ik de rits naar beneden. 'Ho maar' zei hij. 'Dat is ver genoeg zo'. Met zijn hand ging hij in mijn broek. Met nog minder stof als barriere kon hij makkelijker bij mijn paal. Hij kneep zachtjes in mijn eikel en wreef over mijn kloppende schacht. Mijn rits was nog verder open gegaan, waardoor mijn broek naar beneden gleed. Met zijn linkerhand wreef hij nu over mijn kont en met zijn rechterhand over mijn paal. Wat een hemels gevoel! Mijn lichaam tintelde, mijn hoofd duizelde van geilheid, opwinding.

'Doe je handen maar omhoog'. Hij pakte twee stroppen die aan een balk bungelde en bond daar mijn handen in. 'Stap maar uit je broek' Ik tilde mijn benen 1 voor 1 op en zo stond ik daar gefixeerd aan twee touwen met alleen mijn slip nog aan met daarin een zich duidelijk aftekenende harde paal. Hij liep om mij heen, keurend en voelend. 'Lekker'. 'Hoe voel je je?' 'Opgewonden' zei ik. 'Ik kan het zien en voelen' en kneep in mijn paal. Nu best wel hard, zodat ik een kreuntje slaakte. Ik voelde het voorvocht uit mijn paal lopen en deze maaakte een natte plek in mijn slip. Ook voor hem duidelijk zichtbaar. Hij wreef over de plek. Het tintelde in mijn eikel en ik voelde nog een guts. Ik kreunde. De plek werd groter. Met zijn vinger ging hij naar mijn mond en liet mij deze aflikken. Met zijn natte vinger ging hij daarna over mijn tepels die prompt nog stijver werden. Hij liep naar een gordijn recht tegenover mij en trok deze weg. Daarachter zat een spiegel en ik zag mij daarin staan met mijn stijve paal en mijn natte plek in mijn slip. 'Ik ben benieuwd hoe je er naakt uitziet' en hij trok mijn slip wat naar beneden. Net ver genoeg zodat mijn eikel te zien was. 'Lekker kopje'. Met zijn tong begon hij mijn eikel te likken. Zo maar net aan. Plagend, likkend. 'Je proeft lekker' zei hij en gaf mij een zoen. Instrinctmatig deed ik mijn mond open en zijn tong raakte de mijne en ik proefde mijn ziltige smaak. Een gutsje voorvocht ontsnapte weer toen hij zachtjes in mijn schacht kneep. Met zijn tong verdeelde hij dit over mijn eikel. Wat een sensatie! Wat heerlijk!

Zijn hand verdween in mijn slip en hij masseerde heerlijk mijn schacht. Nog verder en zijn hand pakte mijn ballen en rolde deze als knikkers langzaam in mijn zak. Ik zuchtte en kreunde van genot. In de spiegel zag ik dat mijn pik nu haast helemaal zichtbaar werd. Hij trok mijn slip verder naar beneden en ik stapte eruit. Nu stond ik helemaal naakt, gewillig, met mijn stijve paal. Hij ging achter mij staan. Zijn warme adem voelde ik in mijn nek en zijn hand op mijn paal. Heel zachtjes begon hij mij af te trekken. Het was een heerlijk supergeil gezicht om mij zo te zien afgetrokken te worden. Hij voerde zijn tempo wat op. Ik begon sneller te ademen. Ik was helemaal voor hem. Hij mocht alles met mij doen. Hij stopte plots en liet mij in een roes achter. Liet mij alleen in de kamer en deed het licht uit. Een klein lichtje brandde nog waardoor ik mij nog vaag in de spiegel zag staan. Ik was nog maar net een paar seconde van klaarkomen verwijderd geweest. Een geile sensatie over mijn hele lichaam en uithijgend stond ik daar.

Na enige minuten kwam hij weer de kamer binnen maar deed niet het licht aan. In de spiegel zag ik dat hij naakt was, met uitzondering van een donkere doek voor zijn geslachtsdeel. Wat ik ervan kon zien zag hij er redelijk, niet overdreven, gespierd uit. Met zijn handen streelde hij over mijn rug, borst en tepels. 'Een beetje bijgekomen?' Zijn stem was nu ook donkerder en sensueler. Hij maakte mijn handen los en dirigeerde mij naar een tafel. 'Ga hier maar voorover met je buik op liggen. Met je voeten op de grond.' Ik deed wat hij mij vroeg. Hij spreidde mijn benen wat uit elkaar. Ik voelde dat hij wat glijmiddel over mijn anus streek en dat hij deze lekker begon te kietelen. Mijn ontmaagding was dichtbij. 'Zo we zullen eens kijken wat je kunt hebben. Strek je handen maar naar voren.' Weer werden mijn handen vastgebonden en nu ook mijn voeten. Wat er ook zou gebeuren, ik kon geen kant meer op. Hij smeerde nog wat glijmiddel op mijn anus en op iets anders, dat hij daarna tegen mijn anus aandrukte. Heel zachtjes gleed het naar binnen. Ik wist dat ik moest ontspannen, wat ik dan zo goed em kwaad als mogelijk ook deed. Dat was best moeilijk want zo iets groots was er nog niet bij mij naar binnen geweest. Ik had wel eens een vinger naar binnen gestoken maar dat was het ook. Plots voelde ik dat het wat makkelijker ging en dat het in mijn kont bleef zitten. Een plug. 'Zo en hoe voelt dat, je kontje zo lekker gevuld?' 'Lekker' zei ik. Hij greep tussen mijn benen door naar mijn balen en kneep hier zachtjes in. Automatisch kneep ik mijn kontje aan en voelde de plug echt zitten. 'Goed geschoren' zei hij en begon ook weer met mijn pik te spelen, die al half stijf was en gelijk weer begon te groeien. 

Mijn pik begon tegen de onderkant van de tafel aan te staan. Ik voelde mij echt nu tegen de tafel gespiesd. Hij begon nu met de plug te spelen en merkte dat ik goed ontspannen was. Langzaam trok hij hem eruit en maakt mijn anus weer goed nat met glijmiddel. Ook van binnen daar kon hij nu zo in. Ik hoorde hem nog wat insoppen en wist dat dat zijn pik moest zijn, die ik dan ook snel tegen mijn anus voelde. Hij gleed naar binnen. Hij was fors en ging een stuk verder dan de plug. Hij wist wat hij deed en liet mij goed wennen. Een guts voorvocht ontsnapte aan mijn eikel en ik voelde hoe deze aan mijn eikel bungelde en daarna op de grond viel. Hij duwde verder en voelde dat zijn heupen tegen mijn billen aankwamen. Hij leek echt wel een flinke paal te hebben. Nadat hij helemaal binnen was, wachtte hij even en trok daarna langzaam terug. Met rustige neukbewegingen rekte hij mijn anus nog wat verder op totdat het soepel ging. Binnen in mij gebeurde van alles. Niet alleen in mijn hoofd maar ook in mijn kontje. Door zijn neukbewegingen werd ook mijn prostaat goed gemasseerd en deze liet ook wat los. Ik was al even niet klaargekomen. Mijn pik was ondertussen goed stijf en drukkte tegen de onderkant van de tafel. Zijn neukbewegingen werden sneller en mijn eikel schuurde tegen de onderkant, mijn gevoel van binnen werd ook intenser. Ik begon steeds sneller te ademen en voelde het bloed ook naar mijn hoofd stromen. Ik begon te kreunen en ik voelde zijn handen op mijn rug en schouders terwijl hij nu met een iets hoger tempo mij aan het neuken was. Volledige overmeesterd liet ik hem mij nemen. Ik voelde dat ik op het punt stond om klaar te komen. Ik voelde mijn zweet en zijn zweet elkaar vermengen. Hij voerde zijn tempo nog wat op en ik was niet ver meer van een orgasme. 

Ik voelde een heerlijke ontlading aankomen. Niet alleen bij mij maar ook bij hem. Zijn handen knepen in mijn schouders voor mij ook het laatste stapje. Zijn ontlading in mij werd bijgeluisterd door een kreun van hem. Ook ik spoot mijn lading eruit al kreunend. Een gigantische ontlading van een fantastische opbouw naar dit moment. Ik voelde hem minimaal vier keer spuiten. Hoeveel ik had gespoten wist ik eigenlijk niet. Samen hijgden we ons uit, terwijl zijn stijve pik mij nog vulde. Langzaam begon hij mij weer te neuken. Ik voelde hoe zijn sperma mijn kontje uit gutste en over mijn benen naar beneden liep. Hij was nog keihard en ik wilde hem blijven voelen. Hij voerde zijn tempo weer op en ik liet mij heerlijk door hem neuken. Ik lag geheel ontspannen gespannen op de tafel en voelde hem nog een keer in mij komen. Ik voelde mij sletterig, heerlijk sletterig. Een guts sperma ontsnapte uit mijn slapper wordende pik. Hij greep naar mijn pik en begon mij af te trekken. Snel begon hij weer hard te worden en het duurde niet heel erg lang of ik voelde mijn orgasme opkomen. Nu nog intenser als de eerste keer. Mijn hoofd begon te tollen, mijn lichaam volledig te tintelen terwijl ik mijn sperma met volle kracht naar buiten spoot. Helemaal tintelend lag ik na te hijgen. Mijn hoofd op de tafel. Uit mijn pik en uit mijn kont voelde ik sperma sijpelen. Heerlijk, heerlijk, heerlijk gevoel!

(Laat mij gerust weten wat je hiervan vond.)

3529 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.