Eerste les

Al jaren heb ik interesse in bisex, maar het is er nog steeds niet van gekomen. Het is gewoon heerlijk om met jezelf te spelen, maar het lijkt me toch eens erg spannend om dat ook eens met iemand anders te doen en hopelijk de 'iemand anders' ook bij mij. Toch maar eens de stoute schoenen aangetrokken en een contact advertentie geplaatst waarbij ik leraar zocht die mij 'trek' les wilde geven. Een aantal leuke reacties kwamen binnen en hiervan eentje uitgekozen die niet al te ver uit de buurt woonde. Leo, een man van begin 50, wilde mij wel lesgeven, eventueel met een leuke verrassing. Dit sprak mij wel aan en we hebben een afspraak gemaakt voor aankomende woensdag avond.

 

Op het moment van aanbellen denk ik wel, waar ben ik aan begonnen, maar ja, je leeft maar 1 maal dus waarom niet. Even later doet Leo open en laat me binnen. We gaan de woonkamer binnen en kletsen wat. Leo vraagt of ik zin heb in de les en ik knik bevestigend. 'OK' zegt Leo, 'kleed je dan maar uit'! 'Nu' vraag ik? 'Ja hoor' zegt Leo, 'dan weet ik direct of je wel serieus bent met de les'. Aarzelend sta ik op en begin me uit te kleden. Even later sta ik met alleen een slip aan voor Leo. 'Waar wacht je op' hoor ik, 'de rest ook uit'. Ik trek mijn slip uit en mijn stijve springt snel naar voren. Leo lacht en bekijkt me langzaam. 'Prima' zegt hij, 'blijf maar even staan, ik ben zo terug'. Terwijl ik naakt rustig om me heen kijk, verdwijnt Leo de gang. Na amper een minuut hoor ik de deur weer open gaan en komt Leo ook naakt binnen. Leo ziet er goed uit voor z'n leeftijd, en voordat ik er erg in heb bestudeer ik zijn stijve. Ik ben zelf 'gemiddeld' geschapen, maar die van Leo is behoorlijk groter en dikker dan die van mij. 'Ziet het er goed uit' vraagt Leo? Blozend geef ik toe dat dat zeker het geval is.

 

Leo komt bij me en ik voel zijn handen al snel over mijn ballen en pik glijden. Hij stopt snel legt uit wat de les precies inhoud. Ik mag oefenen op Leo zijn stijve en met instructies/aanwijzingen van Leo moet ik proberen om hem klaar te trekken. Als 'beloning' trekt hij mij ook tot een heerlijk einde. 'Klinkt goed' zeg ik en leg een hand direct op zijn stijve. Na voorzichtige eerste trek bewegingen leg ik de andere hand om zijn ballen en begin deze ook te masseren. 'Ga eens op je knieën zitten' zegt Leo, 'dan zie je het veel beter'. Voorzichtig ga ik zo zitten en zie een stijve vlak voor mijn gezicht welke ik weer rustig in mijn handen neem. Even later vraagt Leo mij om te stoppen. 'Ik heb ook nog een andere les beschikbaar' zegt Leo. Hij loopt even naar een kastje, ik hoor wat scheuren en even later staat Leo weer voor me met zijn stijve nu keurig verpakt in een condoom. Ik weet niet wat ik hier van moet denken en Leo helpt me bij dit raadsel.

 

'Pijples'. Ik kijk Leo even vreemd aan maar hij gaat gelijk verder met zijn verhaal. 'Je ging gemakkelijk uit de kleren, dus ik dacht jij wil misschien ook wel wat anders dan trekken' zegt Leo, 'dus bij deze is er ook een andere les beschikbaar'. Ik ben zelf niet erg lenig, dus ik vermoed al waar ik op moet oefenen. 'Jij pijpt mij', zegt Leo, 'en ik geef tips hoe het allemaal beter en misschien wel dieper kan'. Leo ziet dat ik nog een beetje aarzel en voegt snel toe: 'als deze les goed is afgerond, en dat hoor je vanzelf wel, dan draaien we de rollen om en pijp ik jou naar een hoogtepunt. Hoe vind je dat?'. Ik knik, kijk Leo aan en doe mijn mond open. Leo ziet dit en brengt langzaam zijn stijve richting mijn lippen. 'Geef er eerst maar een kusje op' zegt Leo. Voorzichtig kus en lik ik de eikel. Leo laat me even mijn gang gaan en drukt daarna zijn eikel naar binnen. Ik begin nu voorzichtig te zuigen en te likken. Na enkele tips van Leo leg ik mijn linkerhand tegen zijn ballen aan, mijn rechterhand om het begin van zijn stijve en de rest, die niet in mijn hand past, laat ik in en uit mijn mond glijden. Door mijn lippen tegen mijn hand te laten aankomen krijg ik die stijve niet te diep in mijn mond en past het nog net. Na een tijdje beweeg ik 3 vingers om zijn stijve waardoor er weer iets meer stijve tussen mijn lippen zit. Ik probeer het nu met 2 vingers en zelfs dat gaat goed. Daarna leg ik mijn handen op zijn heupen en probeer de volledige lengte naar binnen te slikken. Na wat kok neigingen en een goede tip van Leo lukt het me om mijn neus tegen zijn schaamstreek te persen. Dit is wel erg spannend om te doen maar niet echt comfortabel, dus concentreer ik me weer met mijn rechter hand om de stijve en mijn mond om z'n eikel. Ik vraag of het goed gaat en Leo zegt dat ik vooral moet doorgaan. Dat doe ik dan en even later begint Leo wat te kreunen, ik pers mijn lippen strak om zijn stijve en voel schokkend de sperma in het condoom vliegen. Ik sta op en krijg van Leo te horen dat ik een goede en snelle leerling ben.

 

Ik ga op de bank zitten, Leo komt op z'n knieën voor me zitten en duwt mijn benen iets uit elkaar. Hij buigt zich voorover en neemt gelijk mijn stijve tussen zijn lippen. Langzaam likt en zuigt hij mijn eikel, daarna zo diep mogelijk in zijn mond, dan weer met een hand erbij. Aangezien ik al behoorlijk opgewonden was van het pijpen had ik niet veel meer nodig en na enkele minuten merk ik dat ik ga komen. Leo merkt dit en neemt hem zo diep mogelijk in zijn mond. Ik spuit alles wat ik heb diep achter in het condoom.  'Hoe was de beloning' vraagt Leo. 'Heerlijk' zeg ik, 'zou ik best wel vaker willen doen'. 'Wie weet' zegt Leo, 'misschien in combinatie met een andere les?'.

 

Ik ga naar huis en kan bijna niet wachten op de volgende les.

Wat voor een les is dat en hoe ver zal ik gaan????

4124 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.