Tim hoofdstuk 26

Ik was net even binnen toen ik de e-mail hoorde gaan. Ik liep naar de pc nog steeds in dat te kleine slipje. Ik had het slotje er niet meer op gedaan.
 
Ik zag dat het een e-mail van de meesters was. 

Slaafje Tom,
Zag er lekker uit. Ik hoop dat je een goede maar niet te goede avond gehad hebt. Ik weet zeker dat Raphael je wel wat plezier bezorgd zal hebben. Voor vanavond vergeet niet dat het apparaatje weer om moet. We zagen dat je dat nog niet gedaan hebt, doe dat direct dus dadelijk. Van de organisatie van de modeshow hebben we begrepen dat ze erg blij waren met jou als model. Dus doe morgen precies wat ze vragen anders heb je een probleem begrepen. Oh en we zullen snel weer een keer wat afspreken, nieuwe opdrachtjes zullen volgen. 
Je meesters.


Wel ik hoefde er gelukkig niet op te antwoorden. Ik deed het apparaatje weer om en ging bijna direct naar bed. Ik wist dat het een zware dag zou worden morgen. De volgende ochtend ging niet zo heel erg snel en uiteindelijk was ik net voor half elf in de zaal. Het podium was al klaar en ik zag dat de nieuwelingen allemaal er rondom heen stonden. De jongen die mij ontvangen had stond met hen te praten. 

“ ah Tom, was het niet, kom je ook hier. Ik ben net begonnen met de instructies”. 

Ik liep dichterbij en stond net achter twee andere en luisterde. 

“Ok, wat we gaan doen zo dadelijk is kijken hoe het is om daar bovenop te lopen. Het is bijna net als op het toneel. Het enige verschil is dat je het publiek hier goed kunt zien. Maar toch zal voor de meeste de hitte van de lampen behoorlijk zijn. Om te beginnen wil ik dat jullie allemaal even achter elkaar over het podium lopen. Gewoon normaal en laat ongeveer 5 meter tussen elkaar in ok”.

Ik wandelde achter de andere aan naar het trapje. Als laatste beklom ik het podium. 

“ Ok, begin maar zodra de muziek ook begint”.

De muziek kwam luid uit de speakers. De eerste begon te lopen. Het leek alsof hij dat vaker gedaan had. De andere volgende. Ik wachtte tot het mijn beurt was. Als laatste sloot ik de rij af die het slingerende podium volgde. Het was ongeveer 1 meter breed en legde al slingerend een half ronde af zodat we weer bij het begin punt terug kwamen. Al met al een loop van bijna 3 of 4 minuten dacht ik. 

“ Ok, dat is lang niet gek. Nu gaat Alex het even voordoen”. 

Oh ja dat was een ervaren model dacht ik gelijk. Zeer stijlvol liep hij over het podium heen. Een beetje langzamer als wij dat zag ik gelijk. 

“ Ok, nu allemaal nog een keer en probeer te doen wat Alex zojuist deed”. 
Het ging inderdaad langzamer. Toen we klaar waren kwam hij het podium op Hij begon ons een voor een naar voren te horen en aan wijzigingen te geven. 

“ Ok , Tom voor jou geld dat je echt langzaam moet lopen maar daarnaast bij het lopen ook goed de heupen moet gebruiken. Dan komt de kleding echt beter uit. Ga eens voor me staan en zet dan eens 2 stappen”. 
Ik deed wat hij vroeg. Nog voor ik het wist voelde ik zijn handen om mijn heupen en draaide hij deze veel nadrukkelijker dan normaal terwijl ik naar voren stapte. 

“ Voel je het verschil” vroeg hij. 

“ Ja” zei ik. 

“ Ok, nu nog allemaal een keer”. 

We deden het nog een keer en ondanks dat ik dacht dat ik het behoorlijk overdreven deed werd ik na afloop weer naar voren geroepen. 

“ Alex, kun je het voor doen”. 

Alex kwam voor hem staan en begon bijna heupwiegend te lopen. 

“Leg je handen op zijn heupen en volg hem dan weet je hoe het moet voelen en dan jij Tom”. 

Ik legde mijn handen op de heupen van Alex. Ik voelde mijn lul tegen het apparaatje aan duwen toen ik in contact kwam met hem. We liepen enkele meters en draaide ons toen om. Ik voelde nu de handen van Alex ligt over mijn heupen heen gaan. Nog meer duwde hij mijn heupen rond. 

“ Ok dat is beter”. 

“ We doen nu 2 rondjes en dan kunnen we even naar de kleedkamer gaan. Belangrijk om te weten hoe je de kleding aan moet doen”. 

We liepen twee rondjes waarbij zowel Alex als de andere jongen wiens naam ik nog steeds niet kende aanwijzingen gaven. 
“ Ok volg me nu maar naar de kleedkamer”. 

We volgde hem naar de achterkant van het podium, een trapje leiden ons naar de achterkant van het toneel waar het een chaos was met diverse rekken met kleding stonden. Het was er vrij rustig op dat moment.

“Ok, straks lopen hier 15 modellen rond en een stuk of 5 mensen die zullen helpen met kleden. Het zal chaotisch overkomen. Je hebt ongeveer 5 minuten om om te kleden. Voor sommige is dat veel tijd voor andere weinig. Statelijk brengen we je naar jouw rek met kleren. Bekijk ze, bekijk hoe ze gedragen moeten worden. Ze hebben nummers erop zodat je weet welke volgorde je ze gaat dragen. Als je dat gedaan hebt dan ga je daarna 1 outfit aantrekken. Dan kun je uitproberen hoe dat voelt om er in te lopen. Hij leidde ons naar de rekken. Ik stond nog steeds achteraan. Alex stond naast me en zei: “ Kom jij bent steeds als laatste aan de beurt. Jou kleding rek staat aan het eind”. 

Ik volgende hem naar achter toe. “ Jij weet wat ik ga showen dan”. 

“ Ja natuurlijk, het ondergoed. Je hebt echt het juist figuur ervoor. Ik ben eigenlijk blij dat al die andere afgezegd hebben. Je zult het ontwerp echt waarde geven. Je hebt er het juiste figuur voor. Als de rest net zo veel belovend is komt het helemaal goed”. Bij dat laatste keek hij duidelijk naar mijn kruis. 

“ Je weet er veel vanaf” zei ik. 

“ ja het zijn mijn ontwerpen”. Zei hij trots. 

‘ ah, maar dan kun je ze toch zelf showen”. 

“ nee, dat werkt niet. Dat mocht ook niet. Dat zou niet eerlijk zijn ten opzichte van sommige andere”. 

“Oh ok”. 

“ Ik zal er straks ook bij zijn om je te helpen kleden als je dat goed vindt:” Oh kijk hier zijn we. Hij wees naar een klein rekje met daaraan een stuk of 10 kledingstukken. 

Ik zag dat ze heel klein en heel kleurrijk waren. 

“ He, dat zijn er meer dan 5. Dat is toch niet de bedoeling”. 

“ Nee, maar aangezien ik niet wist waar ik mee moest werken, heb ik al mijn werk meegenomen. Ik beslis straks wel wat we gaan laten zien. Kom ik denk dat je deze eerst eens moet passen en showen dan weet ik hoe het er uit ziet op het podium”. 

Hij had een witte slip uit het rek gepakt. Ik keek hem aan.. 

“ Je zult je toch echt moeten uitkleden” zei hij. 

“ Hier”. 

“ Ja hier waar anders. Iedereen zal je straks in deze slipjes zien dus waarom niet”. 

Oh shit het zijn dus allemaal slipjes dacht ik. Ik begon me uit te kleden. Ik keek even rond maar niemand let echte op ons dus ik trok ook het slipje uit. Ik zag Alex zijn blik naar mijn lul gaan. 

“ Ah, dat is interessant” zei hij. 

“ Is dat om medische redenen dat je dat draagt”. 

I voelde hoe ik begon te kleuren “ hmm nee niet echt”. 

“Oh, leuk voor het spel, beter nog. In opdracht van je vriendin”. Vroeg hij. 

“ Hmm nee niet echt”. 

“ Oh je meesteres”. Zei hij toen. 

Ik bloosde: “ Oh, meester, nog beter zelf” zei hij toen en lachte erbij. 

‘ Schaam je je er maar niet voor. Is toch leuk als je dat spannend vind. Maar eh heb je ook een sleutel voor dat ding want op deze manier ga je toch niet echt het optimale van deze ontwerpen showen”. 

“ Eh ja, in mijn broekzak”. 

“ Ok” zei hij en pakte mijn broek en haalde de sleutel eruit. 

Ik wilde deze aanpakken maar hij lachte en zij, laat mij maar is sneller. 

Hij pakte het apparaat in zijn handen. Ik voelde de kou tegen mijn lul maar ondanks dat begon hij toch al te steigeren. Ik wist dat daar geen ontkomen aan was. 
Hij haalde het apparaatje eraf en mijn lul sprong vrij in de blijde lucht. 

“ Goed dat is al heel wat beter. Hier trek deze nu eens aan” zei hij terwijl hij mij het witte slipje aangaf. 

Het voelde raar aan. Het was geen gewone stof. Het voelde erg dun. 

“Wat voor stof is het” vroeg ik aan hem terwijl ik er in stapte. Het was namelijk erg zacht ook. 

“Oh het is zijde. Een materiaal dat niet vaak gebruikt wordt voor ondergoed”.

“OH waarom is dat niet”. 

“ Wel het kan beter niet nat worden”. 

“Oh, zei ik” en ik kleurde licht. 

Ik trok hem over mijn knieën en toen over mijn bovenbeen. Het was strak maar ik dacht wel dat het zou passen. Toen langzaam over mijn ballen en lul. Een beetje strak dat wel. Het materiaal klemde zich redelijk straks tegen mijn huid aan. 

“Mooi” zei Alex. Hij boog voor over en duwde mijn toch al stijve lul ongeveer recht omhoog. 

‘Ok dit is beter”. 

We hoorden hoe de muziek werd opgestart en de eerste begon naar het podium te lopen. 

“ vergeet niet goed te lopen he. Ik ga kijken in de zaal om te zien hoe het er uit ziet”. 

Ik liep naar het podium. Een van de meisjes floot bewonderend. “ Staat je goed” zei ze. 

Een knul moest lachen en draaide zijn hoofd om. 

Ja, dacht ik dat zou ik ook doen als ik hem was. 

Als laatste beklom ik het podium. Het was inderdaad warm met het volle licht en ik was blij ik had niet te veel kleding aan. Ik kon inderdaad goed de zaal inlopen. Als ik dacht aan al die mensen straks. Pff dat werd niet makkelijk. Maar goed als dit het was, dat zou ik aan moeten kunnen. Ik was blij om er aan de achterkant af te stappen. Iedereen stond er nu te praten. Het scheen dat men blij was met het resultaat. 

“ Ok, we hebben nu een uurtje om te relaxen en wat te eten dan moeten de voorbereidingen gestart worden dus zorg dat je op tijd terug bent”. De jongen riep die tot dan toe alles begeleidt had. 

Ik liep terug naar mijn kleren. Alex stond daar “ Prima, nog iets meer met die heupen bewegen en het komt helemaal goed”. 

Ik deed het slipje uit en kleedde me aan. Gedurende de lunch ik kreeg veel complimenten. Dat ik er goed uit zag. Dat ik dat durfde etc. Ik werd behoorlijk zenuwachtig en het was inderdaad een gekkenhuis tegen de tijd dat we terug in de kleedkamers waren. 

“ Ok, jij bent de laatste die naar de make up gaat. Doe maar rustig aan. Ik denk dat het nog zeker een minuut of 15 duurt en daarna nog zeker 15 voordat we beginnen. Wil je zien wat ik uitgekozen heb. 

“ Nee geef ze straks maar gewoon aan. Ik geloof dat je toch wil zien of ik ze goed aan hem”. 

“ Ja zeker”.  Hij keek naar mij en zei: “ Wil je het echt niet weten?. Er is niets om zenuwachtig over te zijn. Dit publiek is wel wat gewend. Er zullen best een aantal exceptionele ontwerpen zijn vandaag. Je bent zeker niet de enige die ondergoed gaat laten zien”. 

“ nee, maar ik ben de enige die niets anders aan heeft”. 

Hij lachte “ Ja dat is waar. Wel kleed je alvast maar uit, hou je slipje aan dan kan je naar de make up toe. Volgens mij zijn ze bijna zo ver”. 

“Oh, make up niet alleen op mijn gezicht dan”.

“ Nee, ze zullen de rest ook even bekijken”. 

“Oh, Ok”. 

Ik kleedde me weer uit en nu met mijn eigen slipje wilde ik naar de make up lopen. 

“ He je hebt geen stijve”  zei Alex. 

“ Hmm nee, moet dat dan”. 

“ Wel eigenlijk wel ja dan ziet het er het meest sexy uit he”. 

“Oh, well ik weet niet of ik hem stijf kan houden de hele tijd. Maar ik zal mijn best doen”. 

“ Hm, wel make up eerst, daar aan de linkerkant”  zei Alex. 

Ik was blij dat ik daar goed vanaf was gekomen. Ja tuurlijk een stijve was mooier maar mooi niet dat ik dat kon. Het zou best wel een keer gebeuren dacht ik maar nadat ik gisteren was klaargekomen zou ik zeker niet de hele tijd hard zijn. Wat er ook gebeurt was gisteren ik was Raphael daar in ieder geval dankbaar voor. 

De make up maakte gelukkig geen opmerkingen. Hier en daar werd een beetje wat vlekjes weggewerkt en bepaalde delen meer nadrukkelijk aanwezig gemaakt. Zoals mijn lippen en mijn tepels. Ja zeker een verbetering dacht ik toen ik in de spiegel keek. 

Ok wel daar gaan we dan maar dacht ik en liep terug naar Alex toe. 

“Ok ben je er klaar voor Tom”  vroeg hij. 

“ Ik geloof van wel Alex”. 

“ Zolang je maar onthoud dat je moet heupwiegen een beetje komt het helemaal goed. Je ziet er goed uit en dat mag je ook showen. Hier ik heb nog wat te drinken voor je, daar heb je dadelijk geen tijd meer voor en het is toch warm onder die lampen”. 

Hij overhandigde mij het witte slipje weer en ik trok het aan. Alex ging weer op zijn knieën zitten en begon er wat aan te duwen en trekken. Duidelijk meer letten op de details dan eerder vanmorgen. Leuk en aardig dacht ik maar doordat hij af en toe mijn lul aanraakte begon deze toch weer wat stijf te worden. Gelukkig stond hij op voordat het te erg werd. 

“Ok, jammer dat je niet stijf bent maar het zal zo moeten”. 

“ Ik liep naar de trapjes toe die naar het toneel leidde. Ik begon toch echt wel hard te worden nu. Ik dacht dat dat niet zou gebeuren niet nu ik zo zenuwachtig was”. 
Het was warmer inderdaad en toen ik zag dat het een minuut geleden was dat de laatste door het gordijn gegaan was, volgde ik. Ik had nog geen drie of vier stappen gezet toen er luid gefloten werd. Ik wilde bijna blijven staan. De zaal was wel heel erg vol dacht ik. Maar ik liep door al heupwiegend en tergend langzaam tenminste zo voelde het. Oh en stijf, ja steeds stijver bedacht ik me. Ik was blij toen ik van het podium af stapte. Het was er nu echt een drukte van belang en ik vond mijn weg terug naar Alex. 

“Ok prima, en je bent lekker stijf ook. Goed hier is de volgende”  en hij drukte mij een licht groen slipje in mijn handen” . 

Wel slipje dit had alleen een voorkant wat stof de rest waren alleen wat lintjes. 

“OH wow”  liet ik me ontvallen. 

“ Ja leuk he”. Hier ik zal je helpen het goed te doen. 

Het was wederom het zachte stof van zojuist. Nu alleen veel minder stof en veel kleiner ook bedacht ik me. Het zat erg strak.
“ Ik weet dat het strak zit. Maar dat moet ook anders valt alles er uit he”. 

“Oh, ja inderdaad”. Hij ging met zijn hand langs de zij kant om zeker te zijn dat het goed om mijn ballen heen zat.
Toen wreef hij de stof omhoog langs mijn lul. Oh dacht ik je doet dit beter niet vaker dan een keer. 

“Dat moet het doen, geil Tom, echt geil. Jij bent gemaakt om zoiets te dragen”. 

Ik keek in de spiegel. Ja het zat strak er rondom heen. Je kon goed mijn ballen zien, de vorm van mijn lul was wat moeilijker. Oh ik werd er geil van. Wel beter maar weer naar het podium gaan. Net toen ik klaar stond kwam er een andere jongen van het podium af gelopen. Ik keek hem aan toen ik zag dat hij een korte broek aan had, zonder een rits of iets er in en je zijn witte slipje zo kon zien zitten. 

Wow heet bedacht ik me. Niet goed want ik werd alleen maar geiler. Ik kreeg een zetje, blijkbaar stond ik te dagdromen en ik moest op. 

Op het podium aangekomen begon ik weer mijn rondje te doen. Meer gefluit deze keer maar ik vond het best leuk. Men had het al gezien hoe erg kon het worden. Toen ik terug aan kwam bij het begin werd ik door de speaker naar voren gehaald. Hmm wat nu dacht ik. 

Ik keek hem aan. Hij fluisterde. “ Gewoon even blijven staan en niet kleuren ok”. 

Wat bedacht ik me wat ne. 

Hij had zijn microfoon weer vast en ik kon iet zeggen. “Wat ik vergeten was bij de introductie van dit item is dat het wel gedurfd is met betrekking tot de stof keuze. Je kan maar beter als man weten wanneer je het draagt of hoe veel vocht je verliest”. 

Van schrik keek ik naar beneden. Ja ik was geil geworden in dit slipje maar dat ik ook voorvocht aan het aanmaken was dat had ik niet verwacht. Je kon precies mijn kopje van mijn lul zien zitten in het slipje. Het was nat en doorschijnend geworden. 

“ Ok ga nu maar”  zei de speker. 

Onder zacht gejoel liep ik terug de kleedkamer in. “ Shit alex je had me wel even mogen afdrogen toen ik dit aantrok”. 

“Oh je was toen nog droog Tom, waarom denk je dat ik de stof langs je lul omhoog duwde. Ik had al gehoopt dat dit gebeurde. Maar da tje zoveel zou geven was toch wel wat meer als verwacht”. 

Ok de volgende dan maar. ‘ Ik verwachte echt dat het niet erger kon worden. …. Ik keek Alex aan en wilde bijna weigeren. “ Weet je dit zeker …..”.

2328 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.