Verboden liefde Deel 37

Het spannende wachten was inmiddels begonnen op de uitslagen van het eindexamen. Die tijd werd door Jonas en Peter vooral gebruikt om te werken in de supermarkt en zo een leuk extra zakcentje over te houden. Ook was het nu bijna een jaar geleden dat Jonas Robert had leren kennen door bij Robert op bezoek te gaan na in de winkel een date te hebben gemaakt. Dat leek allemaal al veel langer geleden, want er was veel gebeurd sindsdien, zowel positief als negatief. Vanavond gingen ze weer naar Sabine, Yousra en Afya toe. Toen Afya geboren was waren ze er wel even geweest, maar vanavond gingen ze langer en Jonas hoopte dat hij de fles mocht geven aan zijn petekindje. Om 19 uur reden Robert, en Jonas naar Best waar de drie vrouwen woonden. Jonas belde aan en verstopte zich achter een grote teddybeer die ze voor Afya hadden gekocht. Sabine deed open en zei, dag meneer beer, hoe gaat het met u? Komt u voor mij of komt u voor Afya? Ik kom voor jullie allemaal maar vooral voor Afya, zei Jonas met een lage stem. Nou kom dan maar snel binnen, Yousra is net een luier aan het verschonen en Afya moet zometeen haar flesje hebben, dan kunt u dat mooi doen meneer beer. Jonas, Robert en Sabine schoten alle drie in de lach en stapte naar binnen. Boven hoorde ze Yousra bezig met Afya. Ze gingen zitten in de bank en ook meneer beer kreeg een plekje op de bank. Yousra kwam beneden met Afya op haar arm en was blij verrast toen ze meneer beer zag. Kijk een Afya wat een mooie grote beer er voor jou is gekomen zei ze tegen haar dochtertje, waarna ze naar de beer toe liep en Afya op de schoot legde van de grote teddybeer. Snel werden er een paar foto’s gemaakt en toen werd Afya weer opgetild en in de box gelegd. Daarna begroette en bedankte Yousra Robert en Jonas voor hun komst en voor de beer. Hoelang moet je nog wachten voor je weet of geslaagd bent vroeg Sabine? Half juni belt de school alle leerlingen op met de uitslag of ze geslaagd, gezakt of een herexamen hebben. Wat denk je zelf, vroeg Yousra? Het moet gek gaan wil ik niet slagen, ik stond overal goed voor toen ik met de examens begon. En je vrienden Peter en Henk? Peter staat er ook goed voor net zoals ik en Henk stond enkel voor wiskunde en natuurkunde laag, daar moet hij minimaal een 7 voor hebben om te slagen. Om 20 uur was het tijd voor Afya om haar flesje te krijgen, Yousra had wat melk afgekolfd en Sabine pakte Afya en gaf haar aan Jonas, van Yousra kreeg hij het flesje aangereikt en gaf het aan Afya. Terwijl Jonas de fles aan het geven was maakte Robert en Sabine wat foto’s. Na de fles en het bijbehorende boertje mocht Robert Afya vasthouden. Na een kwartiertje pakte Yousra Afya weer over om haar in de box te leggen zodat Robert rustig zijn koffie op kon drinken. Na een gezellige avond gingen Robert en Jonas rond 23 uur naar huis.
 
Vandaag was de spannende dag voor de jongens, vandaag kregen ze te horen of ze geslaagd waren of niet. Als ze geslaagd waren zouden ze na 13 uur bellen, had je een herexamen of was je gezakt zou je voor 13 uur telefoon krijgen. De school zou rond 10 uur beginnen met bellen, als je geslaagd was moest je de volgende dag rond 13 uur op school zijn om je cijferlijst op te halen. Had je een herexamen dan moest je je eigen om 9 uur melden om te horen waarvoor je de herexamen had en wanneer die is. Ondanks dat Jonas en Peter wisten dat ze het examen goed hadden gemaakt waren ze toch zeer zenuwachtig, ze hadden tegen alle bekenden gezegd vandaag niet te bellen, zodra ze wat wisten zouden ze zelf wel gaan bellen. Henk werd rond 11:30 gebeld, hij had een her voor Natuurkunde, Peter werd om 13:15 gebeld en Jonas om 14:30. Zodra ze de uitslag hadden appte ze die naar elkaar. Na de uitslag belde Jonas naar Robert en naar zijn moeder om te vertellen dat hij geslaagd was. He schat, ze hebben gebeld van school, ik ben geslaagd!!! Heeeee, dat is goed nieuws, weet je ook of Peter en Henk geslaagd zijn? Peter is ook geslaagd maar Henk heeft een herexamen voor Natuurkunde.
Oh dat is jammer, maar wij gaan dat vanavond eens uitgebreid vieren, ik zal zo ons favoriete restaurant bellen om een tafel te reserveren. Jonas hing op en belde meteen zijn moeder. Tuut tuut tuut, hhmmm in gesprek, Peter zal wel met mijn moeder aan het bellen zijn. Ik probeer het zo nog wel. Jonas kleedde zich uit en ging zichzelf eens lekker verwennen door lang in het bubbelbad te gaan liggen.
Toen hij uit bad kwam bleef hij zoals gewoonlijk naakt en liep naar de woonkamer en probeerde opnieuw zijn moeder te bellen. Met Marie, hoi mam met mij, he Jonas, heb je goed nieuws voor mij? Ja ik ben geslaagd zoals verwacht. Hartelijk gefeliciteerd met je diploma zoon, ben je straks thuis? Nee, ik ga samen met Robert uit eten bij Stad Parijs. Zijn jullie morgen wel thuis? Ja morgenavond zijn we thuis voor zover ik weet. Is het goed dat ik dan morgenavond kom?
Jij bent altijd welkom mam, dat weet je. Is goed schat, dan kom ik morgen rond 19:30 samen met Peter. Daarna belde hij nog met Sabine en Yousra om het goede nieuws te vertellen.
 
Rond 17:30 kwam Robert thuis met een grote bos bloemen voor Jonas en feliciteerde hem met een lange tongzoen en gleed met zijn vrije hand door het oranje schaamhaar van zijn geile vriend. Hij voelde de lul van Jonas meteen stijf worden, Robert legde de bloemen op tafel en ging op zijn knieën om de lul en ballen van Jonas te bewerken met zijn mond. Jonas genoot met volle teugen en legde zijn handen op het achterhoofd van Robert om zijn mond maximaal over zijn lul te laten glijden. Ik wil niet in je mond klaarkomen schat, ik wil je neuken en mijn erfgenamen diep in je darmen spuiten. Graag lekker ding, ram je heerlijke stijve behaarde leuter maar diep in mijn kont en spuit mij maar goed vol. Jonas trok zonder de broek los te maken van Robert de broek en slip van Robert uit waardoor de stijve lul van Robert tegen de kin van Jonas aansloeg zodra deze bevrijd werd.
Jonas nam de lekkende lul van Robert even in zijn mond en zoog de 19 cm lange lul een paar keer tot Roberts ballen naar binnen, daarna liet hij zijn tong via de ballen van Robert naar zijn kontgaatje gaan en rimde Roberts kontgaatje flink.
Hij liet Robert nog even zijn lul goed nat pijpen voor hij zijn eikel tegen de anus van Robert duwde en zijn 17 cm lange lul in een keer tot zijn ballen naar binnen schoof.
Robert die meestal de neuker was slaakte een klein pijngilletje maar ging meteen over in gekreun toen Jonas zijn lul in zijn kont ging stoten. Tijdens het stoten trok Robert zijn bovenkleding uit zodat ze nu beide geheel naakt waren. Na een paar keer stoten haalde Jonas zijn lul helemaal uit de kont van Robert en zag dat deze mooi open bleef staan, dat was voor hem de uitnodiging  om zijn lul een paar keer hard en diep te stoten en daarbij zijn lul helemaal uit de kont van Robert te trekken.
Plaag me niet schat, ram je lul erin en spuit je geile sap diep in me kreunde Robert en hij begon Jonas uit te melken door zijn sluitspier samen te trekken. Jonas begon harder en harder te stoten en voelde zijn zaad borrelen in zijn ballen, klaar om afgeschoten te worden in de darmen van zijn geliefde. Na een paar krachtige lange stoten ramde Jonas zijn lul diep in het kontje van Robert en begon zijn ballen leeg te spuiten, 7 krachtige stralen spoot hij diep in de darmen van Robert. Toen hij uitgespoten was hield hij zijn nog steeds stijve lul in het kontje van Robert zodat zijn sperma niet naar buiten kon druppelen. Na een tijdje werd de lul van Jonas slap en gleed automatisch naar buiten met daarachter een klein stroompje sperma wat door Jonas meteen werd opgelikt toen deze bij Robert uit zijn kont droop. Hhmmm heerlijk om door toekomstig duur zaad vol gespoten te worden advocaat van Tiel kreunde Robert hees. Jonas lachte, dat duurt nog even hoor nu is het nog gewoon student van Tiel, maar ik wil jou zaad nu heerlijk in mijn strot gespoten hebben schat dus kom hier met je lekkende lul, deeptroat en neuk mijn mond tot je lekker mijn strot helemaal vol spuit, ik wil je ballen tegen mijn kin voelen slaan en je volle 19 cm in mijn keel hebben. Robert ramde genadeloos zijn lekkende lul meteen diep in de keel van Jonas die daardoor begon te kokhalzen, maar Robert ging gewoon door omdat hij wist dat Jonas graag hard genomen wilde worden, zowel met pijpen als met neuken. Er liep nog steeds wat sperma uit de kont van Robert, Jonas duwde er 2 vingers in en begon Robert te vingeren met het geil van zijn eigen sperma.

Dit werd voor Robert te veel en begon de keel van jonas vol te spuiten, de eikel zat zo diep in de keel dat Jonas bijna stikte door de hoeveelheid sperma in zijn keel in combinatie met de dikke pulserende eikel van zijn vriend. Robert wilde terug trekken om Jonas lucht te geven maar Jonas trok de billen van Robert krachtig naar zich toe toen hij merkte dat Robert wilde terug trekken, waardoor Robert de rest van zijn sperma ook in de keel spoot van Jonas. Na 8 stralen werd de greep van Jonas op Robert billen slapper waardoor Robert zich kon terug trekken, Jonas slikte 2 a 3 keer en trok meteen de billen van Robert weer tegen zich aan waardoor de lul van Robert ook weer in zijn keel gleed. Jonas zoog de laatste restjes sperma uit de lul en liet de slapper wordende lul langzaam uit zijn mond glijden. Robert tongde Jonas en nam wat restanten van zijn eigen sperma in zijn mond en slikte dat door, daarna liepen ze samen naakt hand in hand naar de badkamer om gezamenlijk elkaar te wassen onder de inloopdouche waarbij ze regelmatig elkaar tongde. Hoe laat heb je gereserveerd bij Stad Parijs schat, vroeg Jonas. 20 uur, dus we hebben nog 1 uur, ze droogden elkaar af en liepen toen weer naakt hand in hand naar de woonkamer. Jonas pakte de bos bloemen en zette deze in een vaas.
Daarna zaten ze even gezellig te praten op de bank waarbij elkaar streelden.
Mamma komt morgen rond 19:30 samen met Peter. Weet je wat schat, laten we hier een groot eindexamen feest geven voor jou en Peter en als Henk zijn herexamen haalt ook voor hem. Meen je dat echt? Ja dat meen ik echt en er zouden er zelfs een paar kunnen blijven slapen nadien. Jonas vloog Robert om zijn nek en kuste hem vurig. Kom we gaan ons aankleden, ik heb voor straks nog een verassing. Oohh wat dan? Dat zeg ik nu niet want dat is geen verassing meer dan.
 
Ze zaten in het restaurant en werden geholpen door Sep. Sep was de hoofdober van het restaurant en bediende Robert en jonas vaak als ze kwamen eten, hoewel hij pas 24 jaar was werkte hij al 9 jaar in het restaurant en had zich daardoor ook opgewerkt naar hoofdober. Hij zag de 2 mannen graag komen, zeker de jongste, hoewel Sep een vriendin had, had hij toch biseksuele gevoelens alleen wist niemand dat want hij wilde zijn vriendin zeker niet kwijt. In zijn tienerjaren had hij wel een tijdje een vriend waar hij regelmatig betaalde seks mee had. Hoewel hij wist dat het fout was omdat die vriend letterlijk zijn vader kon zijn, verdiende het wel lekker bij, tot het uitkwam bij zijn ouders omdat ze hem een keer zagen instappen bij die vriend. Hij heeft hem nooit verlinkt maar zijn verdienste als paydate waren ook over. Het viel bij Robert en Jonas op dat Sep hun vaak hielp en hun ook meer aandacht gaf dan andere klanten. Volgens mij heeft hij een oogje op ons schat zei Jonas. Ik denk vooral op jou schat, hij kijkt je bijna uit de kleren. Zullen we het hem gewoon vragen? Kunnen we doen maar dat moet dan wel zodat niemand anders het hoort want ik wil hem niet in problemen brengen.Sep kwam het voorgerecht brengen en bij het neerzetten van het voorgerecht van Jonas duwde Jonas zijn been tegen het been van Sep waardoor Sep naar Jonas keek en Jonas hem een knipoog en een vluchtige luchtzoen gaf. Sep liep rood aan maar haalde zijn been niet weg en knipoogde terug. Daarna liep hij weg. Zullen we hem meenemen vanavond vroeg Robert? Hoe wil je dat doen dan, we kunnen het moeilijk zo vragen aan hem, maar een trio met hem zie ik wel zitten, daarbij zag ik ook een aardige bult in zijn broek zitten. Als hij zo komt om onze borden weg te halen vraag je hem om jou zo te volgen naar het toilet omdat je wat aan hem wil vragen.
Na het voorgerecht kwam Sep vragen of het gesmaakt had en of hij de borden mee kon nemen. Ja, het was erg lekker zei Jonas, maar ik moet toch even ruimte maken voor het hoofdgerecht, kun je zo ook even ongemerkt naar het kleine kamertje komen? Sep keek vragend naar Robert, Robert knikte goedkeurend en knipoogde. Jonas liep naar het toilet en Sep volgde onopvallend. Jonas trok Sep de wc in en pakte hem vol in zijn kruis en voelde een flink gevulde bult. Sep stond verbijsterd en liet het gebeuren. Volgens mij geil je stiekem op ons of niet?
Ja, ik heb een vaste vriendin maar niemand weet over mijn bi-gevoelens, ik had vroeger wel een vaste neukvriend in mijn vroege tienerjaren maar dat kwam uit toen mijn ouders mij bij hem in de auto zagen stappen terwijl ik naar een klasgenootje zou gaan. Ik heb hem nooit verlinkt maar het contact was wel over toen mijn ouders erachter kwamen. Verschilden jullie veel qua leeftijd? Ja, hij had letterlijk mijn vader kunnen zijn, maar dat boeide mij totaal niet en we wisten beide dat het zwaar strafbaar was wat we deden. Hoeveel verschilden jullie in leeftijd dan? We verschilden 29 jaar. Ik heb nog steeds een zwak voor hem, al heb ik hem al 8 jaar niet meer gezien. Wow wat een verhaal, ik heb er nu zelf een stijve van Sep, voel maar en Jonas pakte de hand van Sep en leidde die in zijn onderbroek.
Wat heb jij veel schaamhaar, ik scheer mijzelf. Dat doet mijn vriend ook omdat ik dat lekkerder vind, maar hij is dol op mijn oranje schaamhaar vandaar dat ik het laar staan. Is het echt oranje bij jou? Mag ik kijken vroeg Sep. Jonas trok alles uit en Sep keek zijn ogen uit naar het vele rode schaamhaar en de stijve lul waar hij zijn hand omheen had. Zou je meer willen dan enkel voelen, als je wilt kom je vanavond gezellig met ons mee. Ik wil wel maar moet tot 22 uur werken en aangezien niemand het weet van mij ga ik niet graag met jullie mee in 1 auto. Wonen jullie ver weg, dan kom ik op de fiets, dan vertel ik mijn vriendin waar ik mee samen woon dat ik met collega’s nog even doorzak. Is goed, ken je die hoge flat in de Gallerijstraat? Ja die ken ik. Mooi, nr 1402 dat is helemaal bovenin op de 14de etage.

Wat is je nr dan stuur ik je een sms met het adres en heb je meteen mijn nr.
Sep gaf Jonas zijn nr en Jonas stuurde een berichtje naar hem. Daarna deed Jonas zijn broek weer omhoog en Sep keek om de hoek of er iemand in de buurt was, toen hij niemand zag glipte hij het toilet uit en ging de keuken in, al met al was hij maar 5 a 6 minuten weg geweest. Jonas ging terug naar zijn tafel en kwam met een grote glimlach zitten, hij komt vanavond naar ons. Ik vertel je details wel in de auto. Na het hoofdgerecht liep Robert naar het toilet en toen hij Sep zag riep hij hem even. He Sep ik hoor dat je straks komt, ik kan haast niet wachten en Robert legde zijn hand op de bult tussen de benen van Sep die daardoor rood aanliep.
Robert gaf Sep een envelop en zei wil je deze bij het toetje van Jonas leggen, dit is een cadeautje omdat hij geslaagd is. Toen het toetje kwam was het toetje van Jonas extra versierd met vuurwerk sterretjes. Jonas zag de envelop en keek naar Robert. Dat is je verassing schat. Jonas maakte de envelop open en trok er een briefje uit, vouwde het open en las het hardop op. Een volledig verzorgde vakantie naar het land waar je al lang een keer naar toe wil, Schotland, we vertrekken met de boot vanuit IJmuiden naar Newcastle vanwaar we een rondreis beginnen van 2 weken door Schotland. Jonas keek verrukt naar Robert en Robert knikte, daar heb je het al lang over en nu je geslaagd bent vind ik het een goed moment om die droom werkelijkheid te maken. Jonas vloog hem om de hals en kuste hem vol op de mond, Sep stond van een afstandje te kijken en voelde opnieuw zijn lul groeien in zijn broek. Bij het afrekenen gaf Robert een ruime fooi aan Sep en knipoogde naar hem. Rond 22 uur reden ze naar huis. Zullen we hem naakt opwachten zei Jonas, mijn lul heeft hij al gezien en vast gehad. Weet je wat, we trekken alles uit behalve onze strakke slips zodat onze lullen mooi te zien zijn maar nog niet zichtbaar zijn. Ja dat doen we en jonas en Robert kleedde zichzelf uit tot ze enkel hun slip nog aan hadden. Ze zaten weer net in de woonkamer toen Jonas een berichtje kreeg dat Sep onderweg was. 5 Minuten later ging de bel en Jonas zag door de videotelefoon dat het Sep was, hij liet hem binnen en een paar minuten later ging de voordeurbel. Robert liep naar de voordeur en liet Sep binnen zelf stond hij verscholen achter de deur, pas toen de deur dicht ging zag Sep dat Robert enkel een strakke slip aanhad met een flinke bult tussen zijn benen.
Sep liep naar binnen en hing zijn jas op, toen hij dat gedaan had pakte Robert hem vast en gaf hem meteen een tongzoen. Sep die verbouwereerd was door Roberts directe actie wist niet goed wat te doen. Na de tongzoen leidde Robert Sep naar de woonkamer waar Sep jonas ook al in een strakke slip zag zitten en ongegeneerd zijn hand in zijn slip had zitten, op tv draaide een gayporno film. Jonas trok Sep op de bank en tongzoende hem, nu opende Sep zijn mond en liet Jonas toe in zijn mond. Robert zat achter hun en was Sep aan het uitkleden, Als laatste ging de boxer uit en Robert zag daar een mooi geschoren grote lul met een hele grote zak die goed gevuld was met 2 dikke ballen. Robert woog de ballen in zijn hand en ze voelden zwaar aan, dit beloofde wat, hij zoog de half stijve lul naar binnen en merkte al snel dat deze op volle sterkte kwam, het leek wel of deze lul bleef groeien in zijn mond. Hij haalde de lul van Sep uit zijn mond en keek er verwonderd naar, hij was langer en dikker dan zijn eigen 19 cm. He schat moet je eens kijken wat een schoonheid er tussen zijn benen hangt. Jonas verbak de tongzoen en zag de enorme lul, jammie jammie. Sep werd rood toen Jonas dat zei. Hoe groot is hij vroeg Jonas, dat weet ik niet, ik heb hem nooit opgemeten en mijn vriendin ook niet, maar hij vult haar kutje lekker. Pak de meetlat Robert, ik wil weten hoelang en hoe dik zijn lul is. Robert pakte de lat en een touwtje om de omtrek te meten, de meetlat gaf 21,5 cm aan en via het touwtje maten ze de omtrek van 6,8 cm.

Zo die wil ik zeker in mij voelen rammen zei Jonas hees en hij zoog de lul in zijn mond, het lukte niet om hem meteen helemaal in zijn mond te nemen maar na wat wringen en doordrukken voelde hij de zware ballen van Sep tegen zijn kin stoten.
Dit is zo geil zei Sep, mijn vriendin lukt dit niet en die pijpt mij al 4 jaar. Robert was intussen het kontje van Sep aan het rimmen en stak daarbij met gemak 2 vingers in zijn kont. Ik wil je in mijn kont voelen kreunde Jonas en Sep, ik wil dat je hem er ineens helemaal in ramt, geen genade. Sep spuugde op de kont van Jonas en zette zijn eikel ertegenaan, met een lange en krachtige haal schoof hij helemaal naar binnen tot hij niet verder kon, Jonas kreunde van pijn en genot, dit was de dikste en langste lul die hij ooit gehad had in zijn kont. Toen Sep tot zijn ballen in de kont van Jonas zat kwam Robert achter Sep zitten en stak zijn lul in de kont van Sep. Sep kreunde het uit van geilheid, wat had hij dit gemist. Sep begon te stoten en voelde daarbij ook de lul van Robert in zijn kont schuiven. Al veel te snel voelde hij dat hij ging komen en gaf dit aan. Spuit mij vol met je zaad, ik wil alles van je in mij gespoten hebben. Sep kwam luid kreunend klaar in Jonas waarbij zijn dikke lange lul 11 stralen sperma in Jonas spoot, er leek geen einde aan te komen.
Doordat Sep klaarkwam trok hij zijn sluitspier aan waardoor ook Robert Sep begon te vullen met sperma. Robert voelde Sep nog steeds spuiten terwijl hij zelf al leeg was en wist dat zijn vriend zeer goed gevuld werd. Toen Sep terug trok stroomde het zaad letterlijk uit de kont van Jonas. Robert likte de lul van Sep schoon en Jonas bedankte Sep door hem een tongzoen te geven. Jij moet in mijn mond klaar komen Jonas zei Sep. Ga maar lekker pijpen dan, dan krijg je je extra fooi vanzelf.
Sep stortte zich op de lul van Jonas en zoog alsof zijn leven er vanaf hing.
Robert was intussen het geil uit Jonas kont aan het likken, wat smaakte het zaad van Sep lekker. Na een minuut of 10 kwam Jonas kreunend klaar in Seps mond, waarbij Sep gulzig alles door slikte en daarbij ook de laatste restjes oplikte. Toen ook Jonas was klaar gekomen, gingen ze met zijn drieën staan en begonnen te tongzoenen, Robert had daarbij de ballen van Sep vast en kneedde erin en Jonas trok hem zacht af zodat Seps lul weer hard werd. Kun je nog een keer komen vroeg Jonas? Je mag het proberen kreunde Sep. Jonas dook naar onderen en zoog de lul van Sep naar binnen. Doordat Sep al een keer was gekomen duurde het nu langer voor hij weer klaar kwam.

Hij ramde zijn lul iedere keer diep in de keel van Jonas en voelde zijn ballen tegen de kin van Jonas slaan. Na een kwartier zijn lul in Jonas zijn keel te hebben geramd voelde hij een nieuwe lading borrelen en niet lang daarna spoot hij voor de tweede keer die avond Jonas vol, nu spoot hij alles in zijn mond. Het was niet zoveel als net maar toch nog een dikke 5 a 6 stralen sperma verdwenen in de keel van Jonas. Sep trok zijn inmiddels slappe lul terug en zoende Jonas waar hij nog een beetje van zijn eigen zaad proefde. Ze dronken samen nog wat en toen was het voor Sep tijd om naar huis te gaan, al had hij het liefst blijven slapen en nog meer en langer seks gehad met dit stel. Er werd afgesproken het niet bij deze ene keer te laten en na een laatste tongzoen van beide mannen nam Sep afscheid.
Moe en voldaan liepen Jonas en Robert naar de slaapkamer en spraken nog lekker na over Sep en over hun trip naar Schotland, daarna vielen ze in slaap.

2442 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.