Tim hoofdstuk 27

Meen je dit Alex”.

“Ja waarom niet. Ziet er toch spannend uit”.

“Ja dat zeker. Ik weet alleen niet hoeveel dat het publiek verwacht”.

“Zoals gezegd, men is wel wat gewend. Hier trek nu maar gewoon aan”.

Het was een slipje weer, maar de stof vormde een netje. Als je goed keek kon je mijn nog steeds stijve lul er doorheen zien. Of in ieder geval delen ervan. Was het nu maar een lichte kleur geweest dan had je mijn huid minder gezien maar het was zwart en daardoor redelijk goed zichtbaar.

“Oh wacht even toen ik wilde weg lopen”.

“wat” vroeg ik.

“Het moet net iets strakker. Dit is te laag”. Hij trok aan het broekje zodat het wat hoger zat. Strakker ook maar ook de gaten in het netje waren nu behoorlijk strak.

Terwijl ik naar het podium liep voelde ik nu alle ogen op me. Een van de ontwerpers riep naar Alex “Je maakt het wel lekker He”.

Ik hoorde dat Alex iets terug riep maar ik weet niet wat. Ik overleefde de ronde deze keer hoewel het geroep, gefluit en de aanmoedigingen behoorlijk waren. Ik was inmiddels instaat om ook nog een glimlach te voorschijn te toveren. Toen ik terug beneden kwam dacht ik wat nu.

Ik liep naar Alex toe. “Wel dat viel wel mee”, zei ik.

“Ja, dacht ik ook. Wel nog twee te gaan. Eens kijken hoever we gaan komen vandaag. Hier heb je de volgende”.

Het was deze keer een roze tanga slip. Het was ander materiaal dat zag ik al wel en het zag er uit alsof er elastiek in zet. Hij leek groot zoals Alex hem in zijn hand had.

“Ok. Bij deze moet ik helpen Tom. Je krijgt deze nooit alleen aan”.

“waarom niet Alex”vroeg ik.

“Hij had nog steeds iets verstopt in zijn hand en toonde nu wat hij daarin had”.

“Een dildo” zei ik harder dan verwacht.

“Hmm ja, leuk hè”. Ik keek om me heen. Andere waren door mijn harde uitroep gestopt met wat ze aan het doen waren.

“Je verwacht dat ik……”.

“Ja, je hebt niet gevraagd van te voren dus ik dacht je kunt moeilijk anders nu of je wilt zo het podium op gaan”.

“Nee, tuurlijk niet”.

“Wel buig voor over dan”.

Ik boog voor over. “Ok, nu stap je met een voet in het slipje en dan met het andere”.

Ik deed zoals hij vraagde. Hij trok het slipje tot boven mijn knieën maar dan voelde ik de tip van de dildo tegen mijn anus.

“ok relax nu”.

Ik liet uit een zachte kreet toen ik voelde hoe de dildo mijn anus in glipte.

“Ik heb er wat glijmiddel om heen gedaan dus dit moet wel gaan”.

Hij schoof hem er verder in terwijl hij het slipje verder omhoog duwde.

“Ok ga nu eens staan”.

Ik stond op, ik voelde hoe de dildo zich nog dieper in mijn anus duwde. Hij knielde en trok het slipje nog wat hoger en duwde de dildo nog net iets verder. Ik hoorde plop, ‘Ok dat is waar ik op wachten nu kan hij er niet zo maar uit Floepen. Nu nog even de touwtjes”.

Hij trok aan de touwtjes die aan de zijkant zaten. De stof stond nu strak rondom mijn ballen en lul. Mooi gevormd dat wel maar toch erg opzichtig.

“je denkt dat ik zo het podium op mag”.

“Tuurlijk wie stopt je”.

“Ok, wel daar gaan we dan”.

Ik begon zachtjes te lopen. Dit was niet leuk meer elke stap werd mijn anus gestimuleerd. Het was goed dat dit gewoon katoen of zo was en geen zijde want ik wist zeker dat mijn lul dit niet aan zou kunnen zonder vochtig te worden.

Ik klom langzaam het trapje op. Dit wordt geen pretje en hard lopen zat er nu al helemaal niet in. Het gefluit en geroep was nu nog harder dan voorheen. Ik lachte maar wat en probeerde zo snel mogelijk te lopen, hoewel dat niet prettig was. Ik voelde hoe het voorvocht mijn lul verliet.

Toen ik deze keer aan het eind aan kwam werd ik weer naar voren geroepen door de speaker.

“Tom, is het niet”.

“Ja, ”zei ik.
“Ziet er goed uit. Is het ook prettig om mee te lopen”.

Ik wist precies waar hij op doelde. Het publiek nog niet en ik zag dat men met spanning ergens op wachten.

“Gaat wel, niet te snel is het best”.

Hij ging nu met zijn hand richting mijn kruis en voelde toen helemaal onverwachts de top van mijn lul.

“Je bent ook weer nat hè”.

“Ja, sorry voor dat”.

“OH ik denk dat met dit slipje dat ook de bedoeling is. Kun je vertellen waarom Tom”.

“Hmm, je bedoelt … “.

“Ja, je weet wat ik bedoel”.

“Wel dit slipje heeft een ingebouwde dildo”.

“Deze zit er nu dus in Tom”.

“Ja, hmm” ik bloosde weer.

“zo hoe voelt dat”.

Wel wat zou ik daar nu eens op antwoorden.

“lekker vol” zei ik eerlijk.

“goed antwoord. Dus als u uw partner eens lekker wil stimuleren dan is dit een geslaagde aankoop. Ok Tom zie je straks bij de laatste ok”.

“Ok”.  Ik ging snel het trapje af maar toen ik weer in de kleedkamer stond liep ik langzamer richting mijn plek aangezien ik nu erg geil aan het worden was.

“Shit Tom, geweldig jongen. Dit zal me straks aardig wat opdrachten geven. Zowel van mannen als vrouwen. Fantastisch. Ok, kom laat mij je helpen. Buig voorover weer”.

Ik boog voorover. Hij had zijn handen op mijn billen en duwde deze zachtjes uit elkaar. Langzaam voelde ik hoe de dildo uit mijn anus gleed. Erg sensueel, opwindend. Ik kreunde hardop toen de dildo eruit ging.

“Oh sorry daarvoor” zei Alex.

“Nee is prima”.

“Ok ben je klaar voor de laatste, we hebben hier even de tijd voor nodig om die aan te doen”.
Oh verdomme nog erger. Ik was inmiddels erg geil en ik wist niet hoeveel meer ik kon hebben. Ik was wel verbaasd dat ik nog steeds stijf was.

Hij had inmiddels het slipje uit gedaan en ik stond naakt te wachten hoe hij iets uit een doos naast hem haalde.

“Ik had niet gedacht om dit te doen vandaag maar je maakt zo’n geweldige indruk daar buiten dat ik wel moet”.

Ik denk dat veel van de andere ontwerpers wisten wat er ging komen als zij stonden allemaal naar ons te kijken.

Het was een zilverachtig slipje, niet een kleur die je veel ziet. Het was vorm gegeven als een jockstrap maar had button er aan als wel.

“Ok Tom, je stapt dadelijk door de beenopeningen en doet hem dan aan. Hij is als het goed is redelijk groot en je moet hem hoog optrekken. Ik zal dan daarna de sluiting aan de zijkant vastmaken”.

Ik deed wat hij zij. Het was inderdaad vrij groot de stof van voren. Maar vrij smal. Mijn lul kon eigenlijk alleen maar omhoog staan, recht niet scheef, dan viel hij er uit. Echt veel aan de verbeelding over laten deed hij nu ook weer niet. De buttons voelde koud aan op mijn huid. Er zaten er verschillende aan.

‘Ok, even de voorkant goed doen” Alex zei en ging weer op zijn knieën zitten.

“Je denkt echt dat dit gaat werken Alex”. Een van de ontwerpers vroeg.

“Ja, volgens mij wel”.

Hij frunnikte wat aan de stof. Ik voelde dat hij de buttons aan het positioneren was, twee onder mijn ballen nu, twee aan iedere zij kant van mijn lul en eentje precies boven op de top van mijn lul.

“ok dit is prima nu. Laten we naar het podium gaan tot net achter het gordijn ok”.

Ik liep naar de trap en beklom deze. Alex volgde mij. Nog steeds was er een stukje materiaal aan de zijkant los.

“ok, Tom. Ik ga dit zodadelijk aan elkaar doen. Je loopt direct daarna het podium op ok”.

“Hmm ja, maar Alex wat gaat er dan gebeuren”.

“je ziet het wel, wacht maar af en hmm geniet ok”. Met die laatste woorden duwde hij de buttons aan de zijkant aan elkaar en trok het geheel nog wat omhoog. Daarna duwde hij me door het gordijn. Nog voor ik de eerste stap gezet had voelde ik dat een tinteling door mijn lul heen ging. Nee niet alleen door mijn lul maar ook door mijn ballen. Ik stapte nu langzaam vooruit niet zeker weten wat er aan de hand was. Met iedere stap nam de tinteling wat toe en mijn lul werd nog stijver, drukking nu hard tegen de button die aan de bovenkant zat. Hoe het kan wist ik niet maar de tinteling werd alleen maar harder. Ik kon nu of ik wilde of niet nog de zaal in kijken. Ik was zo geconcentreerd op wat er gebeurde dat ik helemaal uit mijn dak begon te gaan. Aangezien het laatste keer was stond iedereen op het podium en de speaker was met ze in gesprek. Hoe ik het deed weet ik niet maar ik kwam uiteindelijk aan het einde van de rij aan. Nu bijna trillend op mijn benen van de spanning. Spanning verdomme dat was het op een of andere manier ging er een geleidende stroom door mijn lul en ballen heen. Het was ook nu niet meer aan en af maar meer en meer het begon een continue stroom te worden. De speaker kwam ten slotte bij mij aan.

“En Tom, heeft dit broekje ook zijn geheimen?” vroeg hij.

Hij hield de microfoon voor mijn neus en ik wilde iets zeggen maar in plaats daarvan kreunde ik hard. Toen ik weer iets rustiger kon ademhalen, hoorde ik de zaal fluiten en lachen en applaudisseren. ‘Hmm ja denk van wel” zei ik net op tijd voordat ik een nieuwe kreun uitstoten.

“Ja, ik geloof het ook. Kun je vertellen wat het is”.

“Er zitten metalen buttons aan de binnenkant van de slip” zei ik net voordat ik weer erger moest kreunen. Ik wilde van het podium af want ik wist dit ging niet lang meer duren. Ik realiseerde toen dat ik waarschijnlijk voorvocht droop nu en dat dat de eclectische puls alleen maar erger maakte.

“Ah, lekker toch of niet dan Tom”.

De puls werd sterker en ik wilde net antwoord geven toen ik voelde dat mijn orgasme tot een hoogte punt begon te komen. Mijn hersenen vertelde me om me om te draaien en te verdwijnen, mijn benen wilde echter niet en in plaats van een antwoord ik liet een geweldige kreun uit en voelde hoe het sperma door mijn lul naar buiten schoot. Al trillend op mijn benen met mijn ogen dicht probeerde ik te blijven staan. Concentrerend daarop, ik kon niet vallen, maar terwijl wist ik ook dat het sperma dat er uit bleef komen nu toch wel door het broekje heen moest komen. Langzaam begon de wereld weer tot me terug te komen en begonnen geluiden uit de omgeving weer door te dringen. Een geweldig applaus en gejoel van het publiek. Ik kon het bijna niet geloven wat had ik gedaan. Ik opende mijn ogen en zag dat Alex nu ook naast me stond.

“Sorry, ik wist niet dat het dat effect op je zou hebben. Alles wat ik met dit slipje verkoop vandaag is voor jou ok”.

Ik knikte maar wat en voelde hoe het sperma nu vanaf mijn been naar beneden begon te lopen. Hoe vernederend was dit.

......... wat denk jij wat er nu gebeurt..... laat mij maar weten.

1813 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.