Verboden liefde Deel 38

Zowel Robert als Jonas werden al vroeg wakker met een flinke odol tussen hun benen. Robert moest om 8 uur weer gaan werken terwijl Jonas pas om 9 uur moest beginnen tot 12 uur omdat hij vanmiddag zijn puntenlijst moest ophalen.
Jonas keek om zijn telefoon en zag dat hij een appje had van Sep. He schat, Sep heeft geappt, ohh wat stuurt hij? Hij bedankt ons voor de geile avond en wil het graag nog eens over doen, alleen heeft hij het wel tegen zijn vriendin verteld, die was niet eens echt verbaasd van zijn uitstapje maar vond het niet leuk dat hij haar eerst had voor gelogen. Als hij wil mag hij zelfs van zijn vriendin vaker komen, zolang wij maar de enigste zijn voor hem buiten haar op seks gebied en ze wil ons een keer ontmoeten. App hem maar terug dat dat geen probleem is en dat ze maar een datum moeten prikken. Robert ging douchen en Jonas ging mee om Robert te bevrijden van zijn odol. Terwijl Robert zijn haar en bovenlichaam aan het wassen was had Jonas zijn lul en zak gewassen en controleerde deze nu zorgvuldig na met zijn mond. Lang hoefde Jonas niet te controleren want al snel werd hij getrakteerd op een dosis ochtend eiwitten van Robert. Blijf maar even op je knieën zitten schat dan was ik jou haar ook meteen. Jonas voelde hoe Robert uitgebreid zijn haar waste terwijl Jonas de inmiddels slappe lul van Robert nog steeds in zijn mond had. Robert spoelde zijn haren af en daarna begon Jonas het onderlichaam van Robert te wassen totdat deze geheel gewassen was. Robert trok Jonas omhoog en gaf hem een tongzoen, waarna hij afzakte en nu de lul van Jonas in zijn mond liet glijden terwijl Jonas zijn bovenlichaam waste. Nadat ook Robert zijn ontbijt eiwitten binnen had waste hij de onderkant van Jonas en na een laatste tongzoen liepen ze uit de inloopdouche om elkaar af te drogen.
Samen liepen ze naakt naar de bar waar Robert koffie zette en Jonas de tafel dekte voor het ontbijt. Tijdens het ontbijt piepte de telefoon van Jonas en zag dat het Sep was. Zo die is er ook vroeg bij zei Jonas tegen Robert, ik krijg nu al een berichtje terug van Sep. Wat stuurt hij? Ja is goed, doen we, mijn vriendin heeft vannacht bekend dat ze ons wel eens met elkaar bezig wil zien, helemaal toen ik vertelde dat Jonas mijn lul helemaal in zijn mond en kont ging. Ik zag een twinkeling in de ogen van mijn vriendin toen ik dat vertelde. Jonas appte terug, kunnen jullie zondag of moet jij dan werken? Ik hoef niet te werken maar even mijn vriendin appen die is net op haar werk, of we dan kunnen. Het bleef een tijdje stil en Robert ging zich aankleden terwijl Jonas nog even naakt bleef. Net voor Robert naar zijn werk ging appte Sep terug dat zondagmiddag geen probleem was maar zondagavond niet kon. De afspraak werd gemaakt voor zondagmiddag.
 
Op het werk kwamen Jonas en Peter elkaar tegen en ze feliciteerden elkaar uitvoerig. Peter, Robert stelde voor om een groot examenfeest te houden voor ons tweeën en als Henk alsnog slaagt ook voor hem, dat wil hij bij ons thuis doen dan, wil jij dat ook? Ja lijkt mij gaaf, maar gaat dat allemaal wel passen dan? We hebben het dakterras ook nog wat we kunnen gebruiken, en als het slecht weer is zetten we daar gewoon een paar grote partytenten neer. Heb je Henk nog gezien of gesproken? Ja hij is gisteren heel even geweest om mij te feliciteren en is samen met Jasmijn nog even naar boven geweest, waar we beneden allemaal hebben kunnen meegenieten van de neukbeurt die hij mijn zus gaf, aangezien het bed inmiddels flink kraakt van mijn zus. Hahahaha, die Henk schaamt zich ook nergens voor, doen wij toch ook niet Jonas, nee wat dat betreft passen we als vrienden wel heel goed bij elkaar Peter. Wat dat betreft ben ik wel blij dat ik bij je moeder kan komen, zou wat zijn als ze ons boven ook bezig hoorde. Hoe gaat het nu met je vader, is hij al aan het idee gewend en accepteert hij het? Ja dat gaat goed, je moeder is gisterenavond ook nog bij ons geweest om mij te feliciteren en mijn vader merkt aan mij dat ik verander zodra ik je moeder zie en volwassener ben geworden sinds ik wat met je moeder heb, tenminste dat vertelde hij mij laatst, dus dat zit wel goed, daarbij mag ik je moeder nu ook vaker zien dan in het begin.
 
Kijk eens aan daar heb je onze twee studjes! Jonas en Peter keken verbaasd om en zagen dat Jacco hun chef er net aan kwam lopen. Jacco feliciteerde beide jongemannen hartelijk en stopte ze een envelop toe. Wat is dit vroegen ze in koor?
Jullie ontslagbrief want jullie zijn nu veel te duur geworden nu jullie je diploma hebben grapte Jacco. Nee, geintje natuurlijk, iedereen die bij mij werkt en slaat voor school krijgt deze envelop, dat doe ik al jaren. De jongens bedankte Jacco hartelijk en maakten de envelop open, daarin zat een kaart die door Jacco persoonlijk geschreven was en er zat bij allebei een briefje van 20 euro in.
Toen de jongens dit zagen bedankte ze Jacco nogmaals hartelijk en Jacco zei, jullie werken uitstekend voor mij dus daar doe ik dan graag ook wat voor terug.
Jacco liep weg en de jongens zeiden tegen elkaar, we hebben het echt getroffen met dit baantje, met Sinterklaas een chocolade letter, met Kerst een kerstpakket, met Pasen een chocolade paasei en nu dit. Vergeet de verjaardagen niet Jonas, dan krijgen we ook altijd iets. Ja, inderdaad en toen Robert uit het ziekenhuis kwam mocht ik op boodschappen doen zonder af te rekenen. Er is ook heel weinig verloop hier qua personeel. Zullen we straks samen naar school fietsen, zal wel een van de laatste keren zijn want we gaan beide heel andere richtingen op. Ja, dat doen we. Om 12 uur gingen Jonas en Peter naar huis om zich om te kleden, Jonas zou vervolgens naar Peter fietsen om vandaar uit samen naar school te fietsen. Op school aangekomen zagen ze het grootste deel van hun klas, ze kwamen te weten dat buiten Henk er nog 2 klasgenoten een her hadden en dat er 1 was gezakt, maar dat wisten ze van te voren al bijna zeker, die klasgenoot was meer niet op school dan wel en als hij dan op school kwam hing er een sterke wietlucht om hem heen, wat dan weer resulteerde dat hij geschorst werd omdat hij wiet bij had. Om 15 uur fietsen Jonas en Peter gezamenlijk weer naar huis en toen Jonas moest afslaan naar een andere straat stopte ze even. Zo dit was het dan, weer een hoofdstuk afgesloten zei Jonas. Dat kun je wel zeggen, het was een fijne school, ondanks we in het begin toch wat problemen hier hadden, maar die zijn toen mooi opgelost door de school. Nu hopen dat Henk het ook haalt, zullen we er even langst gaan? Ja is goed, wacht ik stuur hem eerst wel even een appje zei Peter. Henk appte terug dat ze welkom waren. Even later waren Peter en Jonas bij Henk, Henk feliciteerde beide vrienden en vertelde dat hij slechts twee tiende punt te kort kwam. Hij had vanmorgen aangenomen om extra bijles te krijgen tot het herexamen. Jonas vertelde aan Henk wat Robert tegen hem had gezegd.
Henk zag dat examenfeest wel zitten maar dan moet is eerst nog slagen.
Je kunt het, wij geloven in je zeiden Peter en Jonas in koor. Wij zullen je ook met rust laten zodat je je optimaal kan voorbereiden. Wanneer is je herexamen vroeg Peter. Over anderhalve week, dinsdag om 10 uur. Succes met studeren, we duimen voor je. De jongens namen afscheid van elkaar en Peter en Jonas fietste naar huis. Thuis aangekomen kleedde Jonas zich uit en liep naar de keuken om wat te eten klaar te maken voor hem en Robert. Om half zes kwam Robert thuis en streelde Jonas over zijn kont terwijl hij Jonas een tongzoen gaf. Wat eten we, aardappels met boontjes en een biefstukje. Lekker en als toetje? Die heb je nu vast grapte Jonas toen hij voelde dat Roberts hand zijn lul inmiddels vast had. Na het eten stond Jonas op en liep naar Robert, Robert ging op zijn knieën en zoog de lul van Jonas naar binnen, hij verspilde geen tijd omdat hij nog moest douchen en Marie en Peter zouden om 19:30 komen. Het duurde dan ook niet lang voor Jonas flink spuitend klaar kwam en Robert zijn toetje gaf. Daarna ging Robert snel douchen terwijl Jonas afruimde en zich aankleedde. Om half acht ging de bel en kwamen Marie en Peter binnen, Marie kuste haar zoon 3 keer op de wang en feliciteerde hem, Robert feliciteerde Peter met zijn diploma. Tijdens de koffie gaf Marie Jonas een envelop en zei, dat cadeau is voor je diploma en ook tevens al voor je verjaardag eind volgende week. Jonas opende de envelop en las de brief zachtjes. Mag ik het niet horen schat? zei Robert. Jonas begon opnieuw en nu Hardop.
 
Lieve Jonas
Afgelopen jaar is er heel veel gebeurd, zowel in positieve als in negatieve zin.
Jij ontmoette de liefde van je leven, die door je vader bijna werd ontnomen. Je hebt toen laten zien dat je heel volwassen kon zijn, al die weken school, werk en Robert opzoeken in het ziekenhuis combineren en dan toch nog goede punten halen. Ik ben dan ook ontzettend trots hoe je jezelf daar doorheen hebt geslagen, daarom mocht je van mij ook versneld gaan samen wonen. Ook kreeg je in die tijd nieuwe vrienden en werd je peetoom samen met Robert van Afya. En om iedereen te laten zien dat je niet uit het veld bent te slaan heb je ondanks het zwaar bewogen jaar toch je examen gehaald en kan je straks naar de Universiteit. Door deze grote en knappe prestatie wilde ik je dit cadeau geven waar je de rest van je leven nog plezier van hebt. Je mag deze zomer je rijbewijs gaan halen, dit gebeurd via de ANWB rijopleidingen waarbij je 10 dagen lest en dag 11 examen doet.
 
Liefs,
Je moeder.
 
Jonas pinkte een traan weg van blijdschap, hij was zelf al hard aan het sparen om zijn rijbewijs te halen maar nu kreeg hij het. Hij vloog zijn moeder om de nek en bedankte haar veelvuldig. Er werd nog flink na gepraat over het examen en het cadeau wat Jonas had gekregen van zijn moeder, ook vertelde Jonas dat hij een vakantie naar Schotland had gekregen van Robert. Marie vond het eindexamenfeest bij Robert en Jonas een erg leuk idee en bod ook haar appartement aan voor eventuele slapers. De gesprekken werden algemener en het was al laat toen Marie en Peter naar huis gingen. Robert en Jonas besloten om meteen te bed te gaan en morgen wel op te ruimen. Het duurde dan ook niet lang dat alles stil en donker was in de Gallerijstraat 1402.
 

2593 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.