Tom hoofdstuk 29

Ik kon even niets zeggen. Zijn zus, ja definitief zijn zus dacht ik stapte naast hem de kamer in. 

“Tom, ik heet Tom”. “leuk kennis met je te maken

Tom, ik ben Anita” zei ze.

“Ok, Tom, om even duidelijk te zijn. Ik vertelde je net dat bij ons thuis er niet zo maar over seks en al dat soort dingen gepraat worden. Ik denk niet dat Anita nooit iemand anders dan zichzelf naakt gezien heeft. Kopt zus”. Vroeg hij.

Zij knikte. 

“Wat ik niet wil is dat er straks een of andere knul misbruik van haar maakt. Ik wil dat ze dus wat meer weet over seks zogezegd”.

“Oh, en daar moet ik voor zorgen of …”.

“Nee, ik wil dat je je uitkleed en laat zien hoe een man er uit ziet etc. Je weet wel”. 

“Oh, is ze ouder dan 18 dan”. 

“Ja, net 18, anders dan zou ik dit niet doen he”. 

Wel ze zag er niet uit als 18 in die ouderwetse jurk. Ze leek inderdaad wel een beetje wereld vreemd. Rare opdracht trouwens dacht ik bij mezelf.

“Wil je het doen”. 

“Uitkleden en dan “ vroeg ik. 

“Wel je zelf misschien aftrekken en als ze wil mag ze een keer voelen ok”. 

Ik wist dat ik beter maar zou gehoorzamen. 

“Ok, ja geen probleem”. 

“Ga hier maar zitten” zei hij tegen Anita. Hij ging zelf naast haar zitten. “Begin maar”zei hij tegen mij. 

Oh dit was nu wel heel straight forward dacht ik even. Ok daar gingen we dan. Ik begon me uit te kleden. Eerst mijn schoenen en mijn sokken. Dan mijn T-shirt. Ik zag dat niet alleen het meisje maar ook haar broer erg geïnteresseerd zaten te kijken. Zat hier dan toch meer achter dacht ik. Hij was zeker niet onaantrekkelijk. Ok verkeerde gedachte. Ik had namelijk nog steeds het apparaatje om en voelde hoe mijn lul er tegen aan begon te komen. Oh shit klaarkomen zat er dus niet in he, want ik had geen sleuteltje van dat dingen. Hoe moest ik dat nu verklaren. Vol vertrouwen duwde ik mijn broek naar beneden. In een klein slipje, licht blauw van kleur stond ik daar. 

“He, wat is dat nu, ik dacht dat alle kerels tegenwoordig boxers droegen”. 

“Hmm nee hoor, ik niet” zei ik. 

“Oh, ok, wel zus sommige mannen dragen dus zo’n broekje al hoewel je dat niet veel tegen zult komen meer en andere dragen meer een kort broekje van stof. Dat geeft meer vrijheid”. Ze zaten allebei gebiologeerd te kijken hoe ik mijn broekje langzaam naar beneden deed. 

“Oh nog meer verrassingen” zei hij. 

“Wat is dat nu Tom”. 

“Dat is een apparaatje dat voorkomt dat ik hard word of in ieder geval dat ik klaar kom”. 

“Ah, dat heb ik nog nooit gezien”. Hij stond nu op en kwam dichterbij. “mag ik eens voelen”. 

“Oh ik dacht dat dat de taak van je zus zou zijn” zei ik nu. 

“Hm, ja zij mag dadelijk maar dit wil ik toch eens nader bestuderen”. Hij pakte het stukje van mijn lul beet dat net zichtbaar was en begon er een beetje mee te spelen. 

“Ah, hij wordt wel hard he”. Ik knikte. “Maar niet heel erg of wel”. 

“nee niet echt”. 

“Zus kom eens hier en voel nu dit eens”. Zijn zus kwam dichterbij en begon nu ook over mijn lul heen te wrijven. IK voelde dat ik nog harder werd. 

“Kun je wel wat masturberen voor ons”. 

“Als u dat wilt:” Ik voelde me nu echt weer de slaaf worden. 

“Ja, dat wil ik hup”

Ik pakte nu mijn lul in mijn handen, wel het deel dat ik aan kon raken en begon er mee te spelen. Ik voelde hoe mijn eikel tegen het apparaatje aandrukte”.

 ‘Is dat pijnlijk” hoorde ik hem zeggen.

“Ja beetje wel”. 

“Zo zie je maar zus dat is nu wat een jongen doet om klaar te komen. Net zoals ik jou vond. Dus we doen het allemaal niets voor te schamen. Alleen moet je nooit een jongen dat ding in je kutje laten glijden ok. Want zie wat er dadelijk gebeurt. Als hij klaar komt. Let op zijn gezicht daar zie je dat al eerder aan dan dat je dat bij zijn lul gaat merken”. 

Ik voelde hoe ze naar me keek. Verdomme, dacht ik, kijk toch eens ergens anders naar. Ik voelde hoe mijn orgasme dichterbij kwam niet door haar maar door de intense blik van die knul die nu inmiddels ook naar mijn gezicht stond te staren.

Op het moment dat ik voelde dat ik kwam zei hij: “Daar het komt, kijk maar naar zijn gezicht en nu naar zijn lul”.

OP dat moment voelde ik hoe het apparaatje zich rondom mijn lul spanende en na een week niet klaarkomen wilde mijn ballen wel weer, maar helaas het bleef bij het gevoel en de beweging er kwam helemaal niets. 

“Normaal gesproken zus komt er dan dus wit spul uit een man zin lul. Dat spul daar wordt je dus zwanger van dus nooit dat met je lichaam in aanraking laten komen ja, gebruik altijd een condoom. Al hoewel ik niet weet waarom Tom niet klaarkwam”.

 “Hm, mijn ballen kunnen niet spuiten, die worden door ene ring afgesloten op het moment dat ik ga komen”.

 “Geil” zei die knul. “Nog vragen zus”.  Zei hij toen. Ze zij niets maar stond me nog steeds aan te staren. 

“Wel ik wil je bedanken Tom, je kunt je weer aankleden”. Ik kleden me aan en voordat ik het wist stond ik weer buiten. Hoe merkwaardig dacht ik. Voorbij in een wip en ach ja het was wel leuk maar nu om te zeggen dat het vernederend was nee dat niet. De volgende ochtend vroeg was er weer een nieuwe e-mail. 

Slaafje, we hebben bericht gehad dat je gedaan hebt wat was gevraagd. Was het leuk.  Misschien niet zo vernederend als daar op het podium maar ja kan niet altijd wat zijn. We hebben een andere afspraak voor je gemaakt. Je gaat daar naar toe en doet precies wat er gezegd wordt. Geen tegensputteren, geen bezwaar. Je wordt daar vanavond verwacht maar mogelijk ook woensdag en vrijdagavond nog een keer. Hou die avonden dus vrij. Oh en volgend weekend dan krijg je hele leuke opdracht te doen. Bereid je daar alvast maar op voor. 

Je meesters. 

Ok, dat wordt een zware week met veel opdrachten. Wel leuk maar tijdrovend dacht ik. Ach, na gisteren zou ik nergens meer van op kijken. Die avond om 7 uur stond ik weer voor een huis. Dit keer zeker groter dan de avond er voor. Ik belde aan. Al snel werd de deur geopend. Een knul van een jaar of 15 opende de deur. 

“Ah, jij bent het model dat besteld is”. 

“Ja, dat ben ik”zei ik.

 “Ok, kom dan maar verder. Iedereen is in de kamer”. 

Ik volgende hem naar de kamer. Een leuke knul dacht ik maar wat nu. Seks les voor hem dacht ik. Toen ik de kamer in kwam werd ik al snel voorgesteld aan iedereen. De vader en moeder van de knul, beide gekleed in niets meer dan een badjas voor zover ik kon zien. De zus van de knul die een jaar of 17 was en zijn oudere broer van 18 werd mij verteld. En dan was er nog een vrouw van een jaar of 22. Niet knap maar zeker ook niet onaantrekkelijk. 

“Welkom Tom” zie de vader. “Goed van je dat je kon komen. Ik begrijp dat dit niet je eerste keer is”. 

“Nee, dat is het niet. Ok, je hebt met mijn familie kennisgemaakt. Dit is Petra een model net als jij”.

 “Oh ok, Hallo Petra” zei ik. 

“Na de introducties vind ik dat we maar gelijk aan de slag moeten gaan. Mijn vrouw en ik onderhouden een relatie die open is maar ook een waarvan we nu eindelijk wel eens willen dat we in ons huis dat gene kunnen doen wat we willen. Als we naakt rondlopen, moet dat kunnen, als we ergens seks hebben moet dat kunnen. Wat we echter niet wilde is dat onze kinderen onze lichamen als eerste zagen of seks van ons leren. Van daar dat we jullie hebben ingehuurd. Als je alvast je kleding uit wil doen, slipjes mag je nog even aan houden” zei hij tegen ons. Petra aarzelde niet en begon zich uit te kleden. Ik volgde haar. Ik had vandaag een witte tanga slip aan. Niet een te kleine maat maar toch ook weer niet te groot. Ik zag een ieder ons met veel genoegen aan kijken. 

“Ok, jongens we gaan nu aan jullie laten zien hoe je de liefde bedrijft. Eerst willen we dat jullie nader kennis maken met het mannelijke en vrouwelijk lichaam. Daarna gaan we wat standjes voor jullie laten zien en ten slotte zal zowel ik als je moeder jullie laten zien hoe je het andere geslacht kunt laten genieten.

”Nog voordat ik het wist stond het meisje naast me en tesamen met haar moeder begon ze mijn lichaam te verkennen. Even had ik gedacht dat ik samen met Petra een en ander zou moeten laten zien maar gelukkig was dat niet het geval. Die moeder was zeker niet minder aantrekkelijk. Ik wist alleen niet of ik wel iets kon als alleen zij aan me zaten. Ach, ik moest mijn best maar doen. De moeder liet allerlei plekjes zien die opwindend waren. Oh ja behalve voor mij als het door vrouwen gedaan wordt dacht ik. Daarna liet de moeder het meisje even gaan. Ik had het apparaatje al moeten uitleggen dus ze begrepen dat dat er om moest blijven. Niet dat de moeder daar later veel problemen mee had aangezien ze heerlijk met mijn lul speelde totdat die behoorlijk stijf was en even later het hoogtepunt bereikend voelde ik hoe de ring zich weer rondom mijn ballen schoot en dat was het dacht ik uitgeput. Inmiddels hadden de mannen zich heerlijk uitgeleefd op Petra en was ook zij diverse malen nu klaar gekomen. Al met al niet echt een plezierige avond als het mij achter af vraagt. Gebruikt voelde ik me. Ik wist dat mijn meesters er betaald voor kregen en ik. Ach ik liet het me gewoon ondergaan. Na 90 minuten waren we weer aangekleed en ik liep achter het meisje aan naar buiten.

Net toen ik de deur achter me wilde sluiten voelde ik een hand op mijn schouder “woensdag geniet je meer dat beloof ik je” en met dat deed de vader de deur dicht. 

Wat was dat nou weer voor een rare opmerking. Ik had geen manier om contact op te nemen en nu om daar zo maar binnen te stappen dan vond ik nu ook nog al ver gaan. Er zat niets anders op dan te wachten tot die woensdag. Ik had deze keer kleding instructie gehad. Een slipje met daarover een sportbroekje en T-shirt. Ik belde wederom om 7 uur aan. De jonge knul opende de deur wederom. 

“ah, daar ben je dan eindelijk. Kom verder. We wachten al op je”. Deze keer was het rustiger in de kamer. Alleen de vader wederom in badjas en de oudste zoon waren aanwezig. Hij was net als ik gekleed in een T-shirt met sportbroekje. 

“Goed, dat je er weer bent Tom. We gaan er een leuke avond van maken”. 

“Oh, ok, zei ik”. “Om te beginnen afgelopen keer was een intro voor dit. Vooral om te kijken wat voor soort vent je was. Je gehoorzaamde goed en reageerde bijna niet op het vrouwelijke schoon aanwezig. Vandaag gaan we verder met les 2 van het programma. Het gaat over sexuele overheersing en wat dat met je kunt doen. Jij weet daar natuurlijk alles van niet waar Tom”.

 “Hm, ja beetje wel”. 

“Je bent zelf een slaafje is het niet” zei het jongste zoontje. Ik voelde hoe ik kleurde:

“Hm, ja”.

 “Goed zo, dat wordt lachen dan vader” zie hij.

 “Ok voor jouw Tom, jij bent niet de enige slaaf. Ik heb namelijk al weer een paar jaar geleden ontdenkt dat mijn oudste hier dat ook is. Ik denk zelfs dat jullie wel wat zaken gemeen hebben met elkaar. Nu mijn jongste daar en tegen is wat grof en houdt wel van het geven van commando’s. Dus we gaan wat lol hebben maar laten we eerst kennismaken en wat drinken”.

2906 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.