Teefje

Een tijdje geleden ben ik maar weer eens de erotheek in Groningen ingedoken. Eigenlijk had ik geen vaste plannen, maar was wel behoorlijk geil. Was al een tijdje geleden dat ik een andere pik dan mijn eigen in de hand had. Ik had me thuis goed gespoeld en een BH en slipje, jarretelgordel en kousen aangetrokken die goed bij elkaar pasten.  Eenmaal binnen kleedde ik me uit en trok mijn meegebrachte pumps aan. Zo dook ik meteen de kelder in. Het was rustig, slechts een paar man liepen er rond. Ik liep om het ronde bed heen en een tegemoetkomende man streelde in het passeren even langs mijn billen. Ik stopte en draaide me om. Hij ook. We raakten elkaar aan en mijn hand ging naar zijn gulp, daar groeide al een lekkere paal. 'Ga je mee naar de sling?'; fluisterde hij in mijn oor. Ik knikte en volgde hem. We gingen het kamertje van de sling binnen en hij sloot de deur achter zich, liet zijn broek en onderbroek zakken en duwde mij op de sling met mijn benen omhoog. 'Ik ga je niet neuken, tenminste nu nog niet. Volgens mij ben jij een echt sletje en ik ga je mijn teefje maken. Je gaat zo meteen eerst een paar andere kerels verwennen en daarna ga ik je natte volgespoten kut nog eens goed doorneuken met die dikke pik van me.' Met die mededeling verdween hij weer uit de kamer. Ik bleef liggen en met die woorden in gedachten werd ik bloedgeil. Een paar minuten later kwam er iemand binnen, zag me liggen en begon me te strelen. Met zijn vrije hand maakte hij zijn broek los en trok zijn pik tevoorschijn. Een lekkere, niet te dikke; maar wel redelijk lange paal had hij. Ik pakte wat glijmiddel en smeerde mijn sterretje in, daarna nam ik een paar behoorlijke snuiven uit mijn flesje poppers.

Mijn lover bedacht zich niet en zijn pik gleed voorzichtig naar binnen. Door de poppers ging het makkelijk en hij begon me resoluut te neuken. Ik kon met mijn ene hand bij zijn ballen komen en begon die te strelen en kneden. Een paar minuten was hij nu bezig en hij begon zwaarder te ademen. 'Ik kom klaar', riep hij  Ik zag dat zijn ogen dichtgingen en voelde zijn zaad in me. Drie of vier stralen. Ondertussen was er nog een vent verschenen die het hele schouwspel had meegekregen en ook deze haalde een behoorlijke lul tevoorschijn, nog wat halfhard. Deze werd bij mijn gezicht gehouden en ik nam hem in mijn mond. Al pijpen lag ik daar terwijl lover nummer 1 zijn pik uit mijn kontje haalde en wegliep. Nummer drie verscheen en bedacht zich niet. Voordat ik het in de gaten had werd mijn kontje weer gevuld met pik. Zo werd ik van boven en beneden genomen. Al pijpend werd ik dus geneukt. Dit was me nog nooit overkomen en ik vond het geweldig. De paal in mijn mond begon te schokken en ik moest slikken om niet te stikken, dikke stralen zaad. Heerlijk. Ik zag nu pas dat mijn nieuwe neuker een mooie neger was, iets wat al heel lang op mijn bucketlist stond; een BBC in mijn kut krijgen. Steeds sneller begon hij te bewegen. Met een snel slapper wordende pik in mijn mond die ik goed schoonmaakte werd ik snel daarna weer volgespoten door die mooie neger. Beide kleedden zich weer aan na aan hun gerief te zijn gekomen en het werd rustig. Maar niet voor lang. De man die me hier had neergelegd kwam het kamertje binnen met in zijn kielzog lover nummer 1. 'Zo, ben je al lekker doorgeneukt? Ik zag dat er al een paar hier naar binnen gingen. Ook mijn vriend hier heeft je al geneukt hoorde ik. Nu ga je hem maar eens lekker klaarpijpen en dan ga ik je neuken. Je bent nu nat genoeg'. Zijn paal was dikker dan ik in me gehad had en ik nam nog snel een paar halen van mijn poppers. Hij gleed toch verbazend makkelijk naar binnen.  Zijn vriend ging naast me staan en weer nam ik een pik in mijn mond. Na een tijdje werd er even gestopt en werd ik uit de sling gehaald en op het ronde bed gelegd. Terwijl ik op mijn rug lag werden mijn kutje en mond wederom gevuld met harde pik. Het voelde heerlijk aan. Een paar andere mannen zag dit aan en gingen op hun knieën op het bed naast me zitten, hun pikken in de hand. 'Dit vindt je lekker hé? Geil teefje van me. Die pikken moet je zo meteen allemaal maar even leegzuigen terwijl ik je doorneuk'. Ik kon weinig zeggen met die pik in mijn mond.

Terwijl boven mijn gezicht nog een paar lekkere genotstaven hingen zoog ik de pik in mijn mondje klaar. Een beetje bitter, zo smaakte het zaad dat ik weer gulzig doorslikte. Lang was mijn mond niet leeg. Meteen werd de vrijgekomen plaats ingenomen. Dit maal voor heel kort. Wederom spoot een pik zich leeg in mijn mond. Mijn neuker hield het ook niet meer. 'Ik ga je zo volspuiten,  jij geile teef. Ik maak je zwanger van me'. Hij begon te schokken en ik voelde me weer gevuld worden. Op datzelfde ogenblik kwamen ook twee anderen boven mijn gezicht klaar. Stralen zaad spoten over mijn gezicht en kwamen gedeeltelijk in mijn mond terecht. Met mijn vingers veegde ik mijn gezicht af en likte daarna het zaad van mijn vingers. Ik was echt wel een geile teef. Mijn kontje werd bevrijd van een slapper wordende zaadstaaf en ik kreeg nog een lekkere tongzoen. 'Ik hoop dat je hier binnenkort weer eens komt, dan zorg ik dat er weer een paar lekkere pikken voor je zijn. Misschien kan ik je zelfs wel verhuren. Dan wordt je mijn persoonlijke hoertje'. Zoals ik me voelde was dat een prima idee. Terwijl hij zich aankleedde kreeg ik een kaartje met emailadres en we spraken af dat ik zou mailen als ik weer richting Groningen kwam. Boven deed ik mijn broek, shirt en schoenen weer aan en vertrok naar huis. Met een ervaring om nooit te vergeten. Binnenkort maar eens kijken wanneer ik weer kan.

6655 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.