Verboden liefde Deel 39

Het was zondagmorgen rond 10 uur toen Robert en Jonas wakker werden, ze zouden samen even wat boodschappen doen voor vanmiddag als Sep kwam met zijn vriendin. Toen ze daar van terug waren vroeg Robert aan Jonas, zullen we straks lekker buiten zitten het is heerlijk weer. Ja, is goed ik zal even de stoelen en kussens pakken. Jonas liep naar buiten en deed het kleine schuurtje naast de jacuzzi open om de stoelen en de kussens te pakken. Daar hebben we goed aan gedaan Robert om die kleine berging weg te zetten buiten, anders hadden we iedere keer helemaal naar beneden gemoeten om ze daar uit de berging te pakken. Rond 14 uur ging de bel en Robert zag Sep en zijn vriendin beneden staan via de video-intercom en liet ze binnen. 5 minuten later ging de voordeurbel. Jonas deed open en liet Sep en zijn vriendin binnen. Hallo Sep, he Jonas, dit is mijn vriendin Marina, Marina dit is Jonas. Jonas en Marina schudde elkaar de hand en ze liepen richting de woonkamer, terwijl ze naar de woonkamer liepen dacht Jonas van, nou die Sep heeft een hele goede smaakt qua vrouwen, als ik hetero zou zijn zou zij de perfecte vrouw zijn, ongeveer net zo groot, slank, mooie lange blonde haren, fel blauwe ogen, niet te veel make-up of andere poespas, een leuke voorgevel, ik denk grote B of kleine C cup. Binnen werd Marina aan Robert voorgesteld. Kom we gaan buiten zitten, het is lekker weer en dankzij onze windschermen hebben we ook geen last van de wind op deze hoogte. Marina en Sep liepen achter Jonas en Robert aan naar buiten en keken hun ogen uit hoe groot het terras was, ook waren ze verbluft over het uitzicht was ze hadden over de stad.
 
Wat willen jullie drinken vroeg Jonas toen ze zaten. Geef mij maar koffie zei Sep, ik wil graag thee als dat kan zei Marina. Dat kan geen probleem, wat wil jij schat? Doe mij maar koffie Jonas, moet ik even helpen? Nee dat lukt wel en Jonas liep naar binnen. Binnen pakte hij het dienblad en maakte met de Senseo 2 koffie klaar en schonk 2 glazen warm water uit de waterkoker voor de thee, hij pakte het doosje met de theezakjes en controleerde of er van alle smaken nog genoeg in zat.
Ook pakte hij 4 gebaksbordjes om de vanmorgen vers gehaalde gebakjes op te leggen. Het dienblad stond aardig vol toen Jonas weer naar buiten liep, voorzichtig zette hij het dienblad op tafel en begon met uitdelen. Toen iedereen zat en van het gebak genoot viel er een korte stilte. Geef ze te eten en ze zijn stil grapte Robert, waardoor de rest in de lach schoot. Wil jij iets over jezelf vertellen Marina, ik bedoel Sep kennen we nu een beetje maar jou nog helemaal niet. Wat wil je weten Jonas?
Nou gewoon je leeftijd wat voor werk je doet en dat soort dingen en hoe je deze leuke jongen hebt ontmoet grapte hij er achter aan. Nou ik ben dus Marina van der Put, ik ben 22 jaar en ik ben geboren en getogen in Goirle.Ik werk momenteel als interieurverzorgster bij een groot schoonmaakbedrijf in Tilburg en ben bezig om mijn papieren te halen om een eigen schoonmaakbedrijf op te richten. Deze leuke jongen heb ik tijdens het stappen leren kennen 6 jaar terug en het was meteen liefde op het eerste gezicht van beide kanten, we wonen nu een klein half jaar samen in een studio in de stad. Een auto hebben we niet omdat we toch midden in de stad wonen en alles te voet of met de fiets kunnen doen en als we naar onze ouders gaan pakken we of de bus of de scooter die we hebben. En hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Robert en Jonas begonnen met vertellen dat ze elkaar nu ongeveer een jaar kenden en wat er allemaal was gebeurd in het afgelopen jaar. Zowel Sep als Marina luisterden vol ongeloof naar alles wat er gebeurd was. Ik heb daar destijds wel iets van mee gekregen van die mishandeling van u, zei Marina, een van mijn vriendinnen haar vader heeft aan die zaak gewerkt als rechercheur, er was toen veel over te doen, nooit geweten dat u dat was. Zeg maar gewoon jij of Robert hoor, nee dat kun je ook niet weten, ik heb een tijdje kantje boord gelegen heb ik begrepen destijds en in die tijd is Jonas niet van mijn zijde geweken. Dan kun je spreken over echte liefde zei Marina, zeker omdat er tussen jullie zo een groot leeftijdsverschil zit. Nu vroeg Robert of er nog iemand te drinken wilde en toen iedereen had door gegeven aan Robert wat hij of zij wilde, ging Robert naar binnen om alles te pakken, ook pakte hij een schaal chips mee. Maar wat vinden jullie van mijn vriend vroeg Marina? Wij als homostel vinden dat jij een erg leuke en lekkere vriend hebt. Hij is lekker groot en dik geschapen he, ik had begrepen dat jullie aan het meten zijn geweest? Ja dat klopt, hij was dacht ik 21,5 cm lang en de omtrek 6,8 cm, je bent goed gevuld als die in je komt zei Jonas.
Jij had hem toch in je gehad vroeg Marina, die ongemerkt voor de rest wat nat werd bij haar kutje, want ze vond Jonas al op het eerste gezicht een erg leuke en open jongen met zijn rode haren en het is dat zij Sep had en Jonas homo is want anders wist ze het wel. Ja dat klopt Marina, ik het lid van Sep helemaal in mij gehad van boven en van onderen, al dacht ik in het begin wel dat mijn kaken en mond open zouden scheuren, zo dik dat de lul van Sep is. Ik vind het heel knap van je, want mij lukt het niet, in mijn mond kan ik enkel zijn eikel hebben en in mijn kontje past ook enkel zijn eikel met veel moeite, alleen mijn kutje kan hem bijna helemaal hebben al ben ik dan wel heel goed gevuld. Mag ik een hele brutale vraag stellen Jonas?

Wat wil je weten Marina? Nou eigenlijk een paar dingen, als eerste heb jij van nature ook rood schaamhaar of niet? Ja dat heb ik, voor ik Robert leerde kennen scheerde ik mij altijd, maar Robert vind het geil als ik mijn schaamhaar laat staan dus nu staat een grote bos rood schaamhaar op. Oohhh mag ik dat eens zien? Marina, siste Sep, zoiets vraag je toch niet. Robert en Jonas zagen er de humor wel van in en lachte beide. Ik wil best mijn broek laten zakken, maar voort wat, hoort wat! Nu schrok Marina een beetje, wat zou hij willen? Nou vertel maar, wat moet ik doen? Ik wil dat jij hier topless gaat na ik mijn broek en boxer uit heb gedaan. Maar jullie zijn toch van de mannen, ik heb tieten, moet Sep zijn bovenkleding niet uit doen, dat vinden jullie veel leuker om te zien toch? Ja dat klopt, maar jij vraagt wat aan mij, voor iets wat je zelf wilt zien, dus dan wil ik ook iets van jou zien en niet van Sep. Marina aarzelde een beetje, wat zou ze doen, ze was inmiddels zo goed als doorweekt van onderen na dit intieme gesprek, stik zei ze, ik doe het, zolang het maar tussen ons vieren blijft. Van ons hoort niemand wat zei Robert. Jonas ging voor Marina staan en knoopte langzaam zijn broek los en liet deze op de grond vallen, hij stapte eruit en schopte zijn broek weg, hij ging met zijn wijsvingers in zijn boxerrand en trok toen langzaam zijn boxer naar beneden, maar bukte daarmee expres mee naar voren zodat Marina nog niets te zien kreeg en stapte uit zijn boxer. Toen hij weer ging staan deed hij snel zijn handen voor zijn lul en schaamhaar zodat Marina nog niets zag. Ehh, doe niet zo flauw reageerde ze. Ik haal mijn handen pas weg als jij topless bent zei Jonas en als je dat niet doet draai ik mij om, om mij weer aan te kleden. Nu begon Sep hard te lachen, ja schat boontje komt om zijn loontje, laat nu maar snel die lekkere sabbeltieten van je zien zodat Jonas ook zijn mooie bos onthult. Marina ging staan en trok haar bloesje uit en knipte daarna haar bh los, maar hield de van voor vast, samen zei ze tegen Jonas. Okee, samen zei Jonas, ik tel af, 3, 2, 1, toen haalde Jonas zijn handen weg en trok Marina haar handen weg en viel haar bh op de grond. De tepels van Marina stonden stijf van spanning en geilheid. Dat is een mooie rode bos haar Jonas, mag ik en zonder antwoord af te wachten ging ze met haar hand door zijn schaamhaar. Jammer dat je homo bent Jonas, want anders zou ik toch echt wel wat proberen bij je als ik Sep niet had. Zo kan hij wel weer zei Sep, die inmiddels ook met een flinke bult zat in zijn broek na het zien van de tieten van zijn vriendin en de lul van Jonas. Heb je een stijve schat, vroeg Marina? Hoezo? Nu ik topless Jonas van onderen naakt, ik denk dat er een goed klem zit jou kennende. Haalt hem er maar lekker uit als Robert er tenminste geen bezwaar tegen heeft?
Ik heb er totaal geen bezwaar tegen Marina, de mijne zit ook wat klem, zullen we gewoon allemaal helemaal uit de kleren gaan, er is niemand die ons hier ziet en Jonas en ik lopen wel vaker naakt binnen en buiten hier. Jij bedoeld dat ik ook mijn broek en tangaslip uitdoe en jullie vol zicht gaan hebben op mijn kutje? Ja dat bedoel ik, gewoon iedereen puur natuur en om zijn woorden kracht bij te zetten begon Robert zich uit te kleden, ook Jonas trok zijn shirt uit en stond toen al naakt, Sep begon zich ook uit te kleden en nadat Marina had gezien dat de mannen met alles ook echt alles bedoelde begon zij zich ook verder uit te kleden. Zo wat ben jij al nat schat, zei Sep. Marina kreeg een kop als een tomaat. Je hoeft je tegenover ons niet te schamen hoor, kijk maar naar onze lullen die staan ook allemaal stijf tot redelijk stijf. Jonas nu wil ik ook zien hoe goed jij de lul van Sep kan hebben, misschien leer ik nog wel iets van jou als ik hem pijp ofzo. De paal van Sep stond inmiddels kaarsrecht en Jonas gebood Sep om naast hem te gaan staan zodat hij zittend vanaf zijn stoel het lid van Sep kon verdragen in zijn mond. In eerste instantie leek het vanuit de ogen van Marina niet te lukken, maar nadat Jonas wederom wat gewrongen had schoof de eikel en een stuk paal zijn keelgat in. De ogen van Marina vielen bijna uit haar kassen toen ze zag dat haar vriendje volledig in Jonas zijn mond zat.

Ze vond het zo geil om te zien dat ze zich was gaan vingeren. Nadat Sep Jonas een tijdje aan het deeptroaten was geweest, vroeg Marina, nu wil ik zien hoe je hem vanachter erin steekt bij Jonas en eigenlijk wil ik de lul van Robert in jou laten verdwijnen. Jonas draaide zich gewillig om Sep toegang te verlenen tot zijn kontje, Robert had binnen inmiddels de tube glijmiddel gepakt en smeerde de lul van Sep daar goed mee in, daarna ging er een flinke klodder in en op Jonas zijn sterretje tenslotte smeerde hij het kontje van sep in en zijn eigen lul. Weet je het nog Sep, kreunde Jonas? Als je eikel erin zit, in een keer doorduwen. Ja is goed Jonas.
Maar, maar, maar, dat past toch helemaal niet, je scheurt open met die honkbalknuppel van Sep in je zei Marina. Jonas lachte en zei, kijk, huiver en geniet, ik hou van hardhandigheid. Sep zette zijn eikel tegen het sterretje van Jonas en begon zijn lul naar binnen te wringen en te persen. Na een paar keer opnieuw aanzetten en wat extra glijmiddel erbij floepte de eikel van Sep naar binnen, Sep wachtte even en toen Jonas ja doe maar riep ging de volle lengte in een keer naar binnen, wederom om sprongen bij Jonas de tranen even in zijn ogen, maar al snel maakte de ergste pijn plaats voor het super geile gevoel. Marina keek verschrikt naar Jonas toen ze zag dat haar vriend zonder genade zijn knuppel naar binnen ramde, ze zag ook tranen over de wangen van Jonas rollen, maar Jonas had gezegd dat Sep niet terug mocht trekken en dus zat Sep nog steeds tot zijn ballen in de kont van Jonas. Voor mij mag je zo gaan neuken Sep zei Jonas, dit was het teken voor Robert om Sep aan te rijgen, al ging dat wel veel rustiger dan dat Sep bij Jonas had gedaan en al snel was haar vriend zelf ook goed gepaald Het aanblik van de lul van Sep in Jonas en het zicht dat Sep zelf ook geneukt werd hield in dat Marina bijna continu klaar kwam. Sep begon met stoten en werd door die bewegingen zelf ook geneukt door Robert. Jonas begon nu hard te kreunen en spoorde Sep aan om harder en sneller in zijn kont te rammen, spuit me helemaal vol Sep kreunde hij, laat je ballen maar lekker helemaal leeglopen in mij, laat je vrouwtje maar eens zien hoe goed jij bent om mij te vullen. Marina kreunde nu net zo hard mee met Jonas, ze was de tel van al haar orgasmes al lang kwijt geraakt, ze wilde zo ook goed vol gespoten worden door de drie mannen. Sep gaf aan klaar te komen en dat voor Robert ook genoeg reden om nog even iets harder en ruwer in de kont van Sep te rammen. Sep spoot als eerste zijn zak leeg in Jonas en kort daarna Robert in Sep. Marina zag het zaad uit het kontje van Jonas en Sep komen lopen, Sep en Robert waren nog aan het bijkomen en Marina zag dat de zak van Jonas nog goed gevuld was, zonder te vragen of het mocht opende ze haar mond en nam de stijve lul van Jonas in haar mond. Jonas was te geil om er iets van te zeggen en daarbij, ze kon het goed. Niet lang daarna zwelde de lul van Jonas nog verder op en spoot zich leeg in de mond van Marina die het gulzig doorslikte en alles even schoon likte.

Jammie, jammie, jij hebt lekker zaad Jonas. Dit is de eerste keer dat een vrouw mij heeft gepijpt, weet je dat? En beviel het? Ja was erg lekker al wordt ik nu geen hetero, ik blijf lekker bij de mannen haha. Toen iedereen was bij gekomen dronken ze gezamenlijk wat en Robert haalde het deksel van de jacuzzi waarna iedereen er in stapte. Marina ging dicht tegen Jonas aanzitten en Sep ging op Robert zitten en begon Robert te tongzoenen. Mag ik met jou tongzoenen Jonas of heb je dat liever niet? Ik heb nog nooit iets gedaan met een vrouw Marina, maar ik wil het best een keertje doen, gewoon om te weten hoe het voelt met een vrouw. Daarop stond Marina op en liet zich over Jonas heen zakken en zoende hem vol op de mond wat al snel veranderde in een tongzoen. De tieten zaten klem tussen Marina en Jonas en de inmiddels weer half stijve lul van Jonas duwde zacht tegen de kutlipjes van Marina die daardoor wat open gingen staan en de eikel van Jonas in de kut van Marina verdween. Beide hadden het in de gaten wat er gebeurde van onderen maar geen van beide maakte aanstalten om de lul uit het kutje te halen. Marina verbrak de Tongzoen met Jonas en knipoogde naar hem, vervolgens draaide ze haar hoofd om en zag dat haar vriend en Robert nog steeds in een diep tonggevecht waren en dat hun handen om elkaars lul zat. Meine heren, mag ik even wat vragen? Vraag maar, vroegen ze bijna in koor. Hebben jullie allemaal nog een lading zaad voor mij? Ik wil namelijk in alle gaatjes gevuld worden, die van Jonas is zo te voelen al redelijk op oorlogssterkte, hoe zit dat bij jullie? Eehhh, ik heb nog nooit wat met vrouwen gedaan Marina zei Robert. Maakt niet uit Robert, ik wil jou lul in mijn kontje voelen spuiten, en Sep jij moet mijn mond vullen met je zaad en deze lekkere jongen mag zijn erfgenamen diep in mijn kutje spuiten. Jonas keek haar verschrikt aan. He lekker ding, maak je niet druk, we proberen het gewoon of het lukt dat je mij neukt en lukt het niet dan heb ik nog 2 gaatjes over om bij te vullen, daarbij heb ik een spiraaltje dus zwanger kan ik niet worden van je, dat wil ik enkel van Sep zijn zaad. Jonas moest op de grond gaan liggen en Marina nam nog even zijn paal in de mond om hem nog dat beetje stijver te krijgen, vervolgens liet ze haar natte kutje over de paal van Jonas glijden en liet deze meteen door glijden tot hij helemaal in haar zat, toen bukte ze voorover en zoende Jonas even, hij gaat heel goed fluisterde ze in zijn oor. Kom maar Robert, steek je lul er maar rustig in, Robert ging er achter staan en drukte zijn eikel tegen het sterretje van Marina. Het deed best wel zeer maar in plaats dat te zeggen drukte ze haar mond op die van Jonas om zo een kreetje te smoren. Jonas had haar door en speelde het spelletje mee. Nu zat ook Robert volledig in haar en hij voelde de lul van zijn vriend in haar kutje. Nu kwam Sep en ging op zijn knieën voor Marina zitten precies op pijphoogte voor haar, ook zat hij nu voor Jonas precies goed zodat Jonas hem mooi kon rimmen. Langzaam begonnen de mannen in Marina te stoten. Jonas vond het op zich best lekker aanvoelen zo een kutje om zijn lul, maar hij had toch liever een man. De mannen gingen steeds harder en sneller stoten en ook de lul van Sep kwam nu dieper in de mond van Marina dan normaal, normaal was het net de eikel en een heel klein stukje van de stam, maar nu kon hij half in haar mond komen. Jonas voelde als eerste dat hij ging komen en gaf dit aan, daardoor spande Marina haar kutspieren nog eens extra aan om de lul van Jonas zodat deze echt leeg gemolken werd. Niet lang daarna spoot Jonas de kut van Marina vol en toen Robert voelde dat Jonas aan het spuiten was, kwam hij ook klaar in het kontgaatje van Marina.

Bij Sep duurde het wat langer, maar na een kleine 5 minuten werd Marina in haar mond getrakteerd op een lading zaad van Sep, wat ze lekker door slikte. Nadat iedereen was bij gekomen werd er wederom weer wat gedronken, Marina had even een handdoek op haar stoel gelegd omdat ze nog uit haar kut en kontje aan het lekken was. Sep en Marina besloten om te blijven eten. Robert belde de chinees en Marina belde een vriendin dat ze vanavond niet op visite konden komen. Zo hadden ze nog wat langer de tijd samen. Robert deed snel wat kleren aan toen de bel ging en de bezorger naar boven kwam met het eten, na betaald te hebben en de bezorger een leuke fooi gegeven te hebben liep Robert met het eten weer naar buiten. Hij zette het eten op tafel en nog voor hij kon gaan zitten stond Sep op om hem een tongzoen te geven en de broek van Robert los te maken zodat deze ook weer naakt was net zoals de rest. Na het eten en het afruimen werd er nog een rondje seks gedaan maar nu 2 aan 2. Marina ontfermde zich nu om Robert en Sep begon met Jonas te seksen. Jonas neukte Sep nu een keer en kwam klaar in het kontje van Sep en Sep pijpte Jonas leeg. Ook Robert maakte nu voor de eerste keer mee in zijn leven hoe het was om een vrouwenkutje te neuken, hij had dezelfde gedachte als Jonas, toch wel lekker om te doen, maar liever een man. Na nog wat nagepraat te hebben was het tijd om weer naar huis te gaan voor Sep en Marina, dus Sep en Marina kleedden zich met tegenzin aan en namen van beide gastheren uitgebreid afscheid, waarbij Marina het niet kon nalaten om de lul van de mannen nog even vast te pakken en ze allebei een tongzoen te geven. Er werd besloten om vaker als kwartet een seksmiddag te houden, maar Sep mocht ook alleen komen als hij wilde.
 
Jonas en Robert ruimde de boel nog wat op en besloten even snel te douchen en dan te gaan slapen. In bed lagen ze tegen elkaar aan nog wat na te praten over vandaag. Die Marina, die is best wel verliefd op jou Jonas, ze kon niet van je af blijven. Ja en Sep niet van jou. Ja inderdaad terwijl afgelopen week het er toch echt op leek dat Sep meer naar jou zou trekken Jonas. Zo een vrouwenkutje is leuk om eens een keer te neuken, maar meer ook echt niet, geef mij maar een echte vent, zo dacht ik er ook over Robert, lekker maar toch mis ik een 20 tal centimeters tussen de benen waar ik mee kan spelen. Kom we gaan slapen, morgen weer werkendag voor ons beide. Jonas sloeg zijn arm om Robert heen die door Robert stevig vast gepakt werden zo vielen ze in slaap.

2847 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.