Tom hoofdstuk 30

Het eerste half uur maakte ik verder kennis met de drie. Naar het einde toe ging het meer en meer over de oudste zoon. Hij was blijkbaar zijn vaders slaaf voor een jaartje nu. Nee, niet seksueel maar wel vernederende opdrachten en ja, daarbij kwam het zoontje wel eens klaar. Toen het jongste zoontje vroeg naar mijn ervaringen, nam de vader hem mee naar de computer aan de andere kant van de kamer. Ik moest blijven zitten. Ik keek de oudste zoon aan en zei: “ben je hier ok mee”.

“Ja, ik heb weinig keus maar vindt het iedere keer weer spannend”.

“Ok, ook nu je broertje er bij betrokken wordt”.

“Ja dat is misschien iets minder. Mijn vader vertrouw ik wel, maar mijn broer. Tja we zullen zien. Ik denk dat mijn vader hem wel onder controle kan houden”.

“Enig idee wat er vanavond gaat gebeuren”.

“Nee, maar ik verwacht dat mijn broertje wel wat bedacht zal hebben”.

“Ok afwachten dan maar”.

“Ja, maar mijn vader is wel voorzichtig dus wat dat betreft. Maar hoe ben jij zo hier in terecht gekomen”.

“Oh, begonnen met blackmail maar nu vindt ik het ook wel spannend”.

“Blackmail”.

“Ja, door twee knullen die vonden me met een van hen slipjes in mijn handen”.

“Oh, waar?”>

“De sportschool”.

“OH, daar kom ik ook wel eens”.

“Opdrachten doen” vroeg ik.

“Ja, in een klein slipje in de kleedkamer staan met een stijve”.

“OH die klinkt bekend” zei ik al lachend.

De vader met jongste zoon kwam terug gelopen.

“Dus jij hebt een eigen website, leuk joh”.  Zei hij enthousiast.

“Ja, kun je me volgen” zei ik met een lachje.

“OK, Tom, vanavond gaan we ons jonge baasje helpen om een meester te worden. Aangezien ik hem dat niet direct op zijn broer wilde laten doen ben jij hier. Als het ze beide niet bevalt dan zal hij nog verder moeten met zijn broer maar jij niet. Ik wil wel dat je aangeeft als hij te ver gaat ok”.

“Ja, Meester” antwoordde ik.

“Ok, slaaf, alles uit behalve je slipje” zie de vader tegen de oudste zoon.

“Ok, slaaf Tom, je hebt het gehoord, lijkt me een goed plan”.

We begonnen ons allebei uit te kleden. Hij had net als ik een slipje aan. Een licht groene, rare kleur, heel opvallend vond ik. Ik zag ook dat zijn lul met sprongentjes omhoog ging terwijl ik mijn sportbroekje omlaag deed en mijn wit slipje te voorschijn kwam. Oh en niet dat daar niks in zat.

“goed zo” zei mijn meester voor de avond.

“ja ziet er goed uit, beide vinden het wel geil om zo gezien te worden”.

“Blijkbaar wel pa, wat nu”.

“Wel jij hebt wat opdrachtjes die je wilt dat ze doen toch”.

“Ja, die gene die ik heb laten zien”.

“Ok kies er maar een uit”.

“Ah, en we doen ze dan in wedstrijd vorm”.

“Oh ja slaafjes, we gaan dit in wedstrijd vorm doen. We beide kiezen om de beurt een opdracht uit en die voeren jullie uit. Diegene die verliest mag iets extra’s leuk doen”.

“Blinddoeken om dan pa”.

“Ja, waar had jij aan gedacht om mee te beginnen dan”.

“Hmm nummer 2, weet je nog”.

“Ja, is goed, blinddoeken om”.

We kregen blinddoek om en nu maar wachten wat er ging gebeuren. Ik hoorde dat een van de twee wegliep en even daarna weer dichterbij kwam.

“Ok, je krijgt dadelijk iets in je handen geduwd dat is een glas. Pak het aan”. Hij was gelijk ik voelde iets in mijn hand en pakte het beet.

“Je gaat dadelijk in het glas plassen. Diegene die het meest weet te plassen wint. Aangezien je niet weet hoeveel de ander heeft zou ik mijn best maar doen. Je krijgt 5 minuten”.

Shit dacht ik, ik was nog geweest voor ik hier naar toe kwam en ik had wel wat gedronken maar of er veel uit zou komen dat verwachte ik niet. Zeker omdat ik ook nog het apparaatje om had.

Ik duwde mijn slipje omlaag en hoorde toen gelijk mijn meester voor de avond zeggen “He wat is dat”.

“Wel je hebt toch dat apparaatje op de website gezien. Blijkbaar draagt hij dat de hele tijd”.

“Is dat zo slaafje Tom”.

“Ja meester”. Antwoordde ik.

“Geil, wat doet het”.

“Op dit moment zorgt het er niet voor dat hij hard kan worden, nog dat ik klaar kan komen. Als je het slotje 1 verwijdert dan kan ik wel hard worden, maar niet klaar komen”.

“Oh, dat gaan we zeker nog gebruiken”.

Toen hoorde ik dat het oudste zoontje plaste, verdomme afleiding dacht ik.

Voordat de 5 minuten om waren had ik wel wat geplast maar ik betwijfelde of het genoeg was.

“OK, tijd is om. Geef de glazen maar aan mij” zei de vader.

Ik hoorde ze praten maar ik kon er niet uit opmaken wie er gewonnen had en toen werd het stil. Dat was slim nu werd ik erg zenuwachtig. Ik voelde hoe mijn lul tegen het apparaatje begon te duwen.

‘We gaan je even wat helpen Tom. Je lul moet een beetje meer ruimte hebben”. Ik voelde toen hoe zachte handen, mijn jonge meester dacht ik, mijn lul langzaam bevrijden uit zijn benauwde positie. Al snel gevolgd door het snel opveren er van tot een ongekende harde paal.

“Ja dat is veel beter” en met zijn duim en wijsvinger flikte hij er een keer tegen.

Ik kreunde zacht.

“Oh jij bent lekker geil is het niet Tommetje”.

I knikte maar wat.

“Wel we zullen zien hoe geil je nu gaat worden”.

“Ok, “ begon vader nu. “Aangezien het mijn zoons zijn opdracht was mag ik de uitslag bekend maken en de bijbehorende straf. Om met dat laatste te beginnen. De verliezer gaat met beide glazen urine iets doen. Zijn eigen urine gaat de winnaar krijgen op een of andere manier. De urine van de winnaar wordt door hem opgedronken, misschien dat hij dan later wat meer kan plassen”.

Shit dacht ik dat had ik nog nooit gedaan. Te kijk gezet ja, maar dit. Ik voelde echter hoe mijn lul nog harder werd, mijn ballen wilde spuiten van geilheid. Ik begon zachtjes wat neuk bewegingen te maken. Echter stopte direct toen ik merkte wat ik deed.

“Nu de winnaar is”. .. ik hoorde hoe hij de twee glazen tegen elkaar aan hield “met een duidelijk verschil moet ik zeggen, mijn zoon de slaaf. Sorry Tom maar je komt er lange aan niet”.

Verdomme.

“Ik ga zo dadelijk de blinddoek afdoen zodat je kan drinken. Zeg niets en zodra de blinddoek af is pak je het glas en drink je het leeg begrepen”

Ik knikte.

Ik voelde toen hoe mijn blinddoek er af ging en ik een glas in mijn handen kreeg. Ik voelde gelijk dat het nog warm was. Duidelijk meer dan in mijn dacht ik. Ik keek direct naar beneden en zag dat het glas bijna vol was. Shit dit zou niet makkelijk worden. Mijn ballen en llul hadden daar een heel ander idee over. Terwijl ik mijn lippen aan het glas zette en de geur van urine mijn neus binnen kwam, begonnen mijn heupen neuk bewegingen te maken.

“He wat is dat” mijn meester zij.

“Wacht maar af”. Hoorde ik de vader zeggen.

Ik hief het glas hoger en voelde hoe mijn lippen bevochtigd werden met de urine. Ik opende mijn mond en de vloeistof liep naar binnen. Mijn eerste reactie was kokhalzen maar ik kon het nog niet tegenhouden. Snel hield ik het glas hoger en al snel moest ik slikken toen meer en meer urine mijn mond in kwam. Na nog 4 keer slikken was het glas leeg. Ik schudde met mijn gezicht terwijl mijn heupen tot rust kwamen en mijn geilheid weer wat minder werd.

“lekker” vroeg mijn meester.

“Ja, meester”.

Ik wist wel beter dan om te ontkennen.

Hij stond nu heel dicht bij en wreef even over mijn slipje heen. Mijn lul maakte weer sprongetjes naar boven. Toen fluisterde hij zacht” ik geef je dadelijk het andere glas. Je mag je dan omdraaien. Je ziet mijn broertje slaaf daar dan staan. Je mag jou urine langzaam over zijn kruis heen gooien zodat dat lekker nat wordt. Begrepen?”.

“Ja, ok”.

Verdomme ik zou hem nu in zijn slipje zien en dat nat maken met mijn urine. Ik zou er niets van op staan te kijken als dat doorzichtig werd.

“Oh, wacht even,” zei hij toen ik me wilde omdraaien. “We gaan je weer blinddoeken. De enige manier om zeker te zijn dat je goed zit met je glas is door met je andere hand te voelen”.

Met die laatste woorden begonnen mijn heupen van geilheid weer te bewegen. Verdomme dacht ik, ik ben toch wel heel erg makkelijk.

Ik draaide me om en stapte twee stappen naar voren. Met mijn vrije hand vooruit voelde ik hoe ik zijn buik aan raakte. Ik stapte nog een beetje naar voren en voelde toen met mijn hand zijn slipje. Mijn heupen gingen nu in overdrijf. Ik voelde hoe zijn stijve zich tegen mijn vingers aan wreef.

Ik bracht mijn andere hand er bij en toen langzaam gooide ik het glas leeg over de top van slipje, waar zijn harde lul gespannen stond.

Met mijn ander hand voldoende ik hoe het hard werd. Ik hield het niet meer en voelde hoe mijn ballen zich samentrokken en toen ongelooflijk hard wilde spuiten, inplaats van plezier en opluchtig was het pijnlijk deze keer. Meer dan het andere keren was geweest. Ik vertrok mijn gezicht in een grimas.

‘Wat is er” vroeg mijn meester.

“wacht laat hem maar even, ik denk dat hij net een onplezierig orgasme gehad heeft”.

“Oh, ik dacht dat u zij dat hij niet meer klaar kon komen”.

“Dat dacht ik ook maar blijkbaar kan hij dat wel. Draai je weer eens om Tom”. Zei hij toen.

Ik probeerde rechtop te staan toen ik me omdraaide.

“He, hij is helemaal niet nat”.

Ja lol goed gezien dacht ik.

“AH, dacht ik het niet. Je krijgt wel een orgasme tommetje maar je kunt niet spuiten, klopt dat”.

Ik knikte, veel meer kon ik niet doen. Mijn lul werd weer wat zacht

2895 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.