Verboden liefde Deel 40

Het was een paar weken later en Henk had inmiddels zijn herexamen ook gedaan en was alsnog geslaagd, mede dankzij de bijlessen die hij had genomen.
Nu konden de 3 jongemannen hun eindexamenfeest goed gaan regelen.
Al hun gezamenlijke vrienden zouden ze uitnodigen en daarbuiten mocht ieder ook nog 10 vrienden uitnodigen buiten de vriendengroep. Jonas zou Lotte en Lucas uitnodigen maar ook Sabine en Yousra en Sep en Marina en verder zou hij nog wel zien wie daar nog bij zouden komen. Al met al zouden als iedereen kon en kwam zo een 60 man komen. Ze waren het er over eens dat er ook een barbecue moest komen en Jonas en Peter zouden met Jacco gaan praten of ze misschien via hem wat konden regelen. De 2de weekend van juli zou het grote feest gaan plaats vinden, dus hadden ze nog anderhalve week om alles te regelen. Zullen wij morgen ochtend voor we moeten gaan werken even met Jacco gaan praten dan Peter? Ja is goed Jonas, dan pik ik je op om 9 uur. Ga jij dan morgen achter de muziek aan Henk? Ja is goed Peter, moet ik ook al informeren voor de drank?
Nee wacht daar maar mee tot we Jacco gesproken hebben. Okee is goed, doe ik dat. De volgende dag liepen Jonas en Peter naar het kantoor van Jacco om met hem te gaan praten. Ze vertelden Jacco over het eindexamenfeest wat ze wilden geven en Jacco wilde de jongens graag hierin tegemoet komen en besloot dat ze van alle aankopen uit de winkel 10% korting te geven en voor de drank had hij een afspraak met ze gemaakt dat alle flessen drank die dicht blijven na het feest dat hij die gewoon terug nam en ze die ook niet hoefde te betalen. Zo dat is wel fijn dat we zo een goede werkgever hebben zei Peter en Jonas toen ze in de kantine zaten, ja echt wel, kijk maar wat hij allemaal voor zijn personeel doet en wat hij voor Robert en mij destijds heeft gedaan. Ik zal even Henk appen dat de drank ook geregeld is zei Peter.
 
De datum van het feest kwam al snel dichterbij en 2 dagen van te voren waren Jonas, Henk en Peter een grote partytent aan het opzetten op het dakterras.
De vaders van Henk en Peter hadden nog een oude koelkast staan die ze mochten gebruiken en zette die onder de partytent. 1 koelkast werd gevuld met bier en de andere met overige dranken, het vlees voor de BBQ zou zaterdagmiddag door de thuisbezorgwagen van de supermarkt afgeleverd worden. Sabine en Yousra en Sep en Marina zouden bij Jonas en Robert blijven slapen, Afya zou naar de ouders van Sabine gaan om daar een nachtje te gaan slapen zodat Sabine en Yousra lekker los konden gaan. Bij Marie en Peter bleven Henk en Jasmijn slapen samen met nog 2 vrienden. Zaterdagmiddag waren Henk, Peter en Jonas druk bezig om de puntjes op de i te zetten en de slaapplaatsen voor de gasten in orde te maken.
Peter ging nog snel bij Marie douchen terwijl Henk bij Jonas en Robert douchte.
In de badkamer stond Jonas met Henk te praten terwijl deze aan het douchen was.
Jij hebt echt de grootste lul die ik ooit gezien heb Henk, iedere keer als ik jou lul zie kijk ik er met veel ontzag naar, ik kan veel hebben maar ik weet niet of ik een lul van jouw formaat kan hebben. Ik bedoel zelfs nu hij slap is is hij al bijna 16 cm denk ik laat staan de 23,5 cm in stijve stand, ik heb respect voor Jasmijn dat die helemaal in haar kut gaat. Hoe groot is de grootste lul die jij ooit gehad hebt dan Jonas? Dat is toch wel de lul van Sep, die is dik 21 cm lang. Ken ik die Sep? Na vanavond wel, hij komt samen met zijn vriendin en blijven hier ook slapen. Oohhh weet zijn vriendin dat hij wel eens in je is geweest? Ik kan het je nog sterker vertellen zij was er zelfs al een paar keer toen het gebeurde, zij is trouwens ook de eerste vrouw die ik en Robert ooit geneukt hebben. Hoe voelde dat nu voor jullie om een vrouw te neuken? Best wel vreemd eigenlijk en op zich ook niet echt iets van eens en nooit weer, maar liever seks met mannen dan met vrouwen voor ons.
Maar hoe gaat het tussen jou en Jasmijn verder? Ja, heel goed, heel veel seks, ze wil altijd genomen worden zelfs als ze ongesteld is. Eehhh gatver, met al dat bloed en dergelijke. Valt best mee hoor, ik bef ze uiteraard niet als ze ongesteld is maar neuken geen probleem, washandje met water doet wonderen nadien. Jasmijn heeft zelfs al aangegeven een keer een trio te willen met een vrouw erbij. Dat had ik niet verwacht van haar, Marina die vriendin van Sep wil ook haar bi gevoelens gaan ontdekken, maar zij is daar meer het type voor dan jasmijn vind ik. Ik vind het niet erg zolang het enkel op seksueel vlak blijft, dat zijn dingen die ik haar niet kan geven.
 
Rond 19 uur kwamen de eerste gasten, ook Jacco en zijn vrouw waren uitgenodigd en van de partij. Niemand had zich afgemeld en het was dan ook gezellig druk.
Rond 20 uur ging de BBQ aan en er werd goed gegeten door iedereen. Naarmate het later werd begonnen de verschillende vriendengroepen steeds meer naar elkaar toe te trekken en al snel was het een grote gezellige groep. Het weer was ideaal dus het feest was hoofdzakelijk buiten te doen, rond half elf gingen Jacco en zijn vrouw, Lotte en Lucas en nog een aantal oudere personen weg evenals de ouders van Peter en Henk. Nu het voornamelijk nog jongeren waren gingen er een aantal in de jacuzzi maar omdat niemand badkleding bij had gingen de mannen in hun boxer en de vrouwen hielden hun bh en slipjes aan, ook jasmijn en Marina die al veel hadden staan praten samen. Marina vond Jasmijn een erg leuke en lekkere meid om naar te kijken en ze had steeds meer het idee dat Jasmijn ook niet echt vies was van vrouwen al had ze aangegeven daar nog geen ervaring mee te hebben. Ik ook Jasmijn, ik ben ook nog zo groen als gras als het om vrouwenliefde gaat, mijn vriend Sep is wat dat betreft al veel verder dan mij, wij hebben dan ook een open relatie, mits het enkel op seksueel vlak is. Henk laat mij daarin ook vrij mits het een vrouw is, ook zou hij en ik ook trouwens graag een keer een trio willen met een vrouw erbij. Toen ze naast elkaar in de jacuzzi zaten en zaten te genieten van het warme water en de wijn die ze beide hadden gleed een hand van Marina onder water over het been van Jasmijn, mede door de alcohol en de geile spanning in Jasmijns buik liet ze het toe en glimlachte naar Marina, zelf durfde ze nog niets te doen. Marina, die merkte dat jasmijn het wel fijn vond en het toeliet maar zelf niets deed, pakte de hand van Jasmijn en legde die op haar been, nu waren ze elkaar aan het strelen en Marina besloot om een stap verder te gaan en wreef over het slipje van Jasmijn. Jasmijn keek even verschrikt rond maar zag dat niemand reageerde, ook ging zij nu op onderzoek uit bij Marina maar besloot meteen een stapje verder te gaan en wurmde haar vinger in het slipje van Marina en begon haar te vingeren. Nu was het Marina die even verschrikt rond keek, maar al snel volgde zij het voorbeeld van jasmijn en waren ze elkaar aan het vingeren.
Kom zei Marina gaan we stilletjes naar de logeerkamer waar wij vannacht blijven slapen. Ze pakten beide een handdoek en liepen naar binnen, Henk zag Jasmijn samen met Marina richting de logeerkamer lopen en knipoogde naar Jasmijn, wat voor Jasmijn best wel een opluchting was. In de logeerkamer aangekomen knipte Marina een klein lampje aan en deed vervolgens de deur dicht. Toen ze omdraaide zag ze Jasmijn een beetje angstig kijken en vroeg, wat is er Jasmijn? Dit is echt mijn eerste keer met een vrouw zei Jasmijn. De mijne toch ook schoonheid, ik ben ook nog groen als gras op het gebied van vrouwenliefde. Ja okee, maar jij bent 22 en ik ben 16, buiten Henk had ik nog nooit seks gehad want mijn vorige vriend durfde nooit iets, maar dat verhaal had ik je al verteld. Als je niet wilt Jasmijn moet je het gewoon zeggen dan kleden we ons aan en gaan we weer terug naar het feest. Ja ik wil wel maar weet niet goed hoe te beginnen, waarop Marina naar Jasmijn liep en haar vol op de mond zoende en haar tong tussen de lippen van Jasmijn drukte, als vanzelf gingen deze open en al snel waren de meiden innig aan het tongzoenen waarbij ze elkaars billen en rug streelden. Na een tijdje maakte Marina de bh van Jasmijn los en trok deze van haar lichaam, ze zag de tepels van Jasmijn fier uitsteken en begon er aan te sabbelen en beet er zacht in wat een gekreun bij Jasmijn veroorzaakte.

Ze nam beide borsten van Jasmijn goed onderhanden en liet na een tijd Jasmijn haar bh uit doen. Nu was het Jasmijns beurt om voor het eerst vrouwenborsten van een andere vrouw aan te raken en aan te likken, al snel was het net alsof ze nooit anders had gedaan en al snel wilde Jasmijn meer van deze geile jonge vrouw. Ze haakte haar duimen in het slipje van Marina en trok deze omlaag en streelde daarna het kale kutje van Marina en liet er af en toe een vinger in glijden. Ze bracht haar hoofd dichterbij en rook de geile kutsappen van Marina en besloot met haar tong op onderzoek te gaan. Ze befte Marina alsof haar leven er van hing en merkte dat Marina tegen haar hoogtepunt aan zat, ze duwde daardoor ook meteen 3 vingers in Marina’s spleet en 1 in haar kontje terwijl ze befte. Ga door, ga door, siste Marina, ja, ja, ja, jaaa, jaaaa, jaaaaaa, oohhhhh, ooohhhh, hhmmm, hhmmm, argggggggg en Jasmijn voelde de kutsappen uit Marina’s kutje stromen en likte en zoog om zoveel mogelijk kutsappen door te slikken. Ze vingerde Marina expres nog even door, waardoor en al snel een tweede hoogtepunt kwam voor Marina.
Nu stopte jasmijn met beffen en vingeren en langzaam kwam Marina weer bij haar positieven. Als dank gaf Marina jasmijn een lange tongzoen waarbij ze haar eigen kutsappen nog proefde. Nu was het Marina’s beurt om Jasmijn klaar te laten komen. Ze deed het op ongeveer dezelfde manier als dat Jasmijn het bij haar deed en ook zij werd getrakteerd op een flinke dosis vrouwelijk sap. Ze lagen nog wat van elkaar na te genieten toen er ineens zacht op de deur geklopt werd. Ik ben het, Henk. Jasmijn keek Marina aan maar toen deze geen aanstalten maakte om zich te bedekken met kleding zei ze, kom maar binnen schat. Henk deed zachtjes de deur open en keek naar binnen, daar zag hij zijn vriendin samen met Marina in vol ornaat liggen, hij had vrij zicht op 4 mooie vrouwenborsten en 2 lekkere natte kutjes wat meteen resulteerde in een sterk knellende broek, waardoor hij zijn hand in zijn broek stak om zijn lul goed te leggen. Komen jullie zo weer voor jullie echt gemist worden zei Henk, ik heb hier jullie kleren en gooide de kleren op bed. Zeg schat zal ik eerst even die knellende bult even laten leeglopen samen met mijn nieuwe vriendin? Henk liep verder de kamer in en sloot de deur zachtjes achter zich, Jasmijn kwam samen met Marina van bed en Jasmijn gaf hem een tongzoen waar hij ook nog wat kutsappen proefde van Marina. Die nieuwe vriendin van je heeft lekkere sappen proef ik zo. Wil je ook proeven vroeg Marina brutaal. Henk keek Jasmijn aan en toen zij knikte ging Henk op bed liggen en kwam Marina met haar kut boven zijn mond hangen, Henk begon Marina te beffen en kneedde intussen flink haar tieten en tepels.

Jasmijn had inmiddels de lul van Henk bevrijd en liet de 23,5 cm tot driekwart in haar mond schuiven waarbij ze regelmatig kokhalsde. Marina draaide zich nu 180 graden om en zag dat Jasmijn de grote lul van Henk in haar strot duwde. Zooo, die is nog groter dan die van Sep en daar heb ik al moeite mee. En spuiten wat hij kan zei Jasmijn, een waterval is er niets bij. Kun je hem ook helemaal in je kutje hebben? Ja hoor kijk maar en Jasmijn stapte op de lul van Henk en schoof redelijk gemakkelijk tot zijn ballen over de gehele stam. Zo geil om te zien schat kreunde Marina omdat Henk nog steeds volop aan het beffen was. Marina begon Jasmijn weer te tongzoenen en haar klitje te bewerken met haar vingers terwijl deze op de lul van Henk aan het rijden was. Marina begon weer te jammeren wat aan gaf dat ze weer begon klaar te komen, ook Jasmijn hield het niet meer en de meiden kwamen samen klaar. Henk werd getrakteerd op een lading kutsappen van Marina en likte dat vol overgave op en doordat Jasmijn klaar kwam en daardoor haar schaamlippen samen kneep melkte ze Henk letterlijk leeg en spoor zijn sperma vol in de kut van zijn vriendin. Toen Marina merkte dat Henk was klaar gekomen in Jasmijn bukte ze voorover om de kut en de lul van Henk die nog in Jasmijns kut zat te likken. Henk’s lul gleed uit de kut van Jasmijn en Marina likte deze schoon waarna zij haar mond vol op de kut van jasmijn zette om het sperma van Henk uit het kutje te likken van Jasmijn. Doordat Marina dat deed kwam Jasmijn wederom klaar en vermengde haar kutsappen met het nog steeds rijkelijk aanwezige sperma van Henk wat weer werd opgelikt door Marina. Terwijl de meiden zich weer aan het aankleden waren kon Henk het niet weerstaan om nog even aan de tieten van Marina te likken. Stilletjes slopen ze een voor een weer naar de woonkamer en naar buiten waar bijna niemand had gemerkt dat ze een klein drie kwartier waren weg geweest, behalve Jonas die knipoogde naar Henk waardoor Henk terug knipoogde. Rond twee uur ’s nachts gingen degene die niet bleven slapen naar huis en de slapen blijvers hadden afgesproken morgen de zooi wel op te ruimen.
De losse troep werd wel wat opgeruimd maar de rest kwam morgen wel.
Rond 3 uur was de rust weer gekeerd in de Gallerijstraat 1402.

2599 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.