Een middagje wielrennen

Na de positieve reacties over het verhaal in de Jacuzzi hier dan het volgende verhaal. Na het Jacuzzi verhaal was Jannick blijven tukken. We hebben het er nog over gehad en gewoon besloten dat we af en toe wel geil zijn voor een man. We zien elkaar nu dus af en toe om te chillen, maar ook voor dit soort dingen.

Zo ook een weekendje toen het lekker weer was. Jannick is een aardige fietser (wielrenner) en hij appte me die dag of ik misschien zin had om mee te gaan. Een racefiets en kleren kon ik wel van een huisgenoot lenen. Ik had opzich wel zin om effe te gaan fietsen en al helemaal zin in een pintje met een pik achteraf. Bij Jannick aangekomen gaf hij me een echt wielrenpak. We zijn ongeveer wel een beetje dezelfde maat (ik iets langer), maar het paste prima. Zoals altijd met die pakken zat alles goed strak. Bij Jannick kon ik dus perfect zijn kontje en zijn borstspieren zien, net als een aardige bobbel voorin. Ook bij  mezelf was alles zichtbaar. Eenmaal ingesnoerd sprongen we op de fiets en vertrokken de polder in, een route die Jannick wel vaker fietst. We hadden het een en ander meegenomen. Het was lekker weer, een mooi zonnetje en weinig wind. Al met al prima om te  wielrennen. Aan het begin was het vrij druk op de weg, maar daarna sloegen we af en werd het rustiger, tot we eigenlijk al zon 15 minuten niemand meer hadden gezien. "Effe pauze houden?" Vroeg Jannick.  "Ja lijkt me een goeie" zei ik. De weg was hier vrij beschut en we stapten af bij een klein bosje. "Hier aan het einde van dit paadje zijn bankjes." zei Jannick. We liepen met de fiets aan de hand over het paadje en kwamen bij de bankjes uit. Ik heigde nog een beetje na van het harde fietsen, maar eenmaal daar liet Jannick er geen gras over groeien. Hij zette zijn fiets tegen een boom en ik had die van mij net tegen een bankje gezet toen hij achter me kwam staan en zichzelf tegen me aanduwde. Ik voelde zijn licht hard geworden pik tegen mijn kontje drukken. Met zijn hand gleed hij over mijn zachte pak en naar mijn lul.

Zijn hand wreef er zachtjes over heen. Ik werd direct geil. Jannick ademde zwaar en likte me in mijn nek, terwijl ik zijn stoppels in mijn nek voelde. Ik ging met mijn hand naar achter en voelde de bobbel in zijn wielrenbroekje die inmiddels op knappen stond. Het gevoel van zijn pik in mijn hand, de geur van de frisse buitenlucht en het idee dat we in de buitenlucht waren, waar we zelfs betrapt zouden kunnen worden maakte ons extreem geil. Ik had me in onze affaire ondertussen tot een soort versa/bottom ontwikkeld, dus ik ging gelijk met mijn hand in zijn wielrenbroekje en voelde zijn geile pik in mijn hand. We tongden even vuig en terwijl hij zich op het bankje liet zakken ging ik op mijn knieen. Ik ritste zijn shirt open en trok zijn broek op zijn enkels. Zijn lul stond nu vrij en fier omhoog en zijn bezwete ballen hingen laag. Ik likte het stukje onder zijn ballen en hij kreunde. Ook zijn bezwete ballen stopte ik nu flink in mijn mond. Ik likte ze en sabbelde erop. Het smaakte heerlijk. Als een lolly begon ik zijn bezwete pik te likken en af en toe te pijpen. Het voelde heerlijk, omdat ik zijn pik zo geil vond, heerlijk omdat het geheim is wat we doen en heerlijk omdat het buiten was. Ik begon hem nu flink te zuigen met mijn hand onder zijn zak en een vinger op zijn sterretje. Jannick vond het net zo heerlijk als ik, want terwijl ik hem wel diep pijpte maar nog niet eens zo snel kwam hij onverwachts luid kreunend klaar. Enigsinds verrast dat het zo snel was slikte ik al zijn zaad lekker door, terwijl ik hem indringend aankeek en hij mij. Na de laatste spuit cum liet hij zijn hoofd achterover  vallen. Luid slobberend likte ik zijn pik schoon.

Jannick zuchtte van genot. Daarna trok hij me omhoog en ik ging naast m zitten. We tongden geil, met zijn zaad in onze monden. Ik was bloedgeil en stond op knappen. Toen Jannick mijn broekje naar beneden trok sprong mijn pik direct omhoog. Op zijn knieen trok hij mij af. De warme frisse polderlucht die op mijn bezwete dikke pik en ballen kwam voelde intens geil. Toen Jannick me begon af te zuigen was het dan ook snel klaar. "Ik kom, ik kom!" kreunde ik. Hij haalde mijn lul tussen zijn lippen vandaan en trok me af terwijl hij met zijn mond open onder mijn eikel hing. Dikke slierten wit zaad spoten uit mijn eikel en belandden in zijn stoppels, op zijn wangen en in zijn openstaande mond. We tongden daarna intens en het zaad verspreidde zich over onze gezichten. Daarna veegden we onze gezichten af, trokken onze broeken weer op en sprongen weer op de fiets. Hard op weg naar de gezamenlijke douche die we daarna zouden nemen.

8256 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.