Joey en de droom jongen - 2

Waren er andere die mijn gezien hadden.  Was het zichtbaar dat mijn witte broekje nat werd. Ik voelde me hoofd rood kleuren, warm worden, behalve dan die natte plek in mijn broekje. Kon ik me omdraaien, had hij gezien wat er gebeurt was. Ik stapte in mijn sportbroekje. Ik wilde zo snel mogelijk alles verbergen. Daarna zou ik wel eens rond kijken of iemand het gezien had. Voorzichtig trok ik mijn sportbroekje over mijn slipje heen en ging recht op staan. Ik keek in de andere richting dan mijn droom jongen stond. Daar was niemand. Ik draaide mijn hoofd en daar stonden een aantal andere klasgenoten maar ze keken niet. Ik draaide langzaam om. Ik wist dat ik weet oog in oog met mijn droom jongen zou komen te staan. Ik hoopte alleen dat hij inmiddels ook wat aangedaan had.  Ik voelde nog meer bloed naar mijn hoofd gaan.

"Ik ben er klaar voor".

'Eh ... en je schoenen dan" zei hij met een glimlach.

Ik werd nog roder. Verdomme hij had gelijk.

Hij pakte zelf ook zijn schoenen uit de tas en ging zitten. Hij had inmiddels inderdaad t-shirt en broek aan gedaan. Gelukkig dacht ik.

Ik pakte mijn schoenen en ging naast hem zitten.

"Morgen ja, lijkt me leuk om jou wat meer te leren".

"Ik zal eerlijk zijn ik kijk er niet naar uit maar is wel goed denk ik, kan wel wat meer beweging gebruiken".

"Wel trek je gewoon niets aan van de rest hier, laat die maar praten".

Ik keek hem aan nu met een vragende blik.

"ja ik weet het best wel. Je wordt geplaagd af en toe en met kiezen tijden de gym altijd een van de laatste".

"Oh, ok...".

"Maar daar gaan we verandering in brengen".

Ik wist niet precies wat hij bedoelde, was ik nou een soort van project van hem. Hij was nog even in zijn tas aan het rommelen. Ik zag dat hij er iets uit haalde, maar kon niet zien wat. Fluisterend zei hij daarna: "eh.. misschien niet lekker zo'n natte plek. Het is niet veel maar dit kan helpen". Ik voelde mijn bloed weer helemaal naar mijn kop trekken. Neeeeee hij had het gemerkt.. .. Hoe was dat nou weer mogelijk. Ik aarzelde toen hij zijn hand naar die van mij toe bracht. Ik keek om te zien wat hij had. Het was een onderbroekje, geel van kleur. Ik reageerde niet toen hij fluisterend vervolgde "Het ruikt ook een beetje". Ik keek op naar zijn gezicht. Hij knikte naar zijn hand. Verdomme ik moest wel kon toch moeilijk hier in de kleedkamer me nu uit kleden.

"Ga even naar het toilet en maak het schoon ik wacht wel. Het is een jockstrap trouwens. Maar wel schoon".

Een jockstrap. Daar had ik nog niet van gehoord. Ik pakte over van hem wat hij in zijn hand had. De aanraking bracht een nieuwe schok te weeg. Ik voelde mijn lul een beetje steigeren. Ik stond op en liep naar het toilet. Ik trok snel mijn broekje en wit slipje uit. Met wat toilet papier maakte ik de boel schoon. Daarna stapte ik in de jockstrap. Er was geen achterzijde, alleen wat lintjes. De voorzijde sloot strak rondom mijn ballen en lul en dat liet verder niets te wensen over. Zag er geil uit dat moest ik wel zeggen. Ik trok mijn broekje weer aan en liep terug de kleedruimte in. Mijn droom jongen lachte "Dat was snel" zei hij. Ik wilde het andere slipje in mijn tas stoppen toen hij zachtjes zei:  "Geef die maar aan mij". Ik kleurde weer en overhandigde hem het slipje. Hij keek er even naar en stopte het in zijn tas. "Die krijg je morgen weer wel terug".

"Is, goed en dan kan ik die van jou ook weer terug geven".

"Is, prima, laten we maar eens gaan zien wat we nu weer moeten doen vandaag".

In de gymzaal aangekomen als een van de laatste zag ik al gelijk dat de judo matten uitgespreid lagen. Niet een van de dingen waar ik nu echt van hou. Te veel contact te veel kracht voor nodig.

"Oh, daar zijn ook de laatkomers" zei de gymleraar. "Jullie hebben geluk. We zijn bijna klaar met indelen alleen die twee zijn nog over dus dat komt goed uit".  Ik keek naar wie hij bedoelde. Twee stevige jongens uit een andere klas. Dat werd alleen maar verliezen dacht ik. Maar ja dat was meestal het geval.

Wat ik niet verwacht had, was dat gedurende de volgende 30 minuten er veel meer dan anders lichaamscontact was. Ik wist niet of dat voor real was of alleen maar doordat ik de stof van mijn sportbroekje rechtstreeks om mijn billen voelde en iedere aanraking heel zacht en bijna sensueel voelde. Oh verdomme dacht ik mijn hormonen zijn zeker in overdrive vandaag. Keer op keer kwam ik op de grond te liggen en voelde ik handen, armen en benen op plekken komen waar ik ze nu liever niet had. Mijn lul dacht er zo het zijne van en bleef wel redelijk op peil. Hij steigerde af en toe maar dat grappige slipje zorgde er in ieder geval in de voorzijde er voor dat hij niet al te stijf werd. Mijn droom jongen verging het iets beter, met name omdat hij wat sterker was maar ook hij kon niet tegen het gewicht van de andere twee op. Toen we allebei net weer eens even opstonden keken we elkaar aan en ik voelde me weer opgeladen alleen al door die warme, glimlach, die zachte blik van aanmoediging. Niet dat het veel hielp want ander maal belande ik al snel weer op de grond. Volgens mij had ik aardig wat blauwe plekken opgelopen toen de gymleraar er voor die middag een einde aan maakte. "Gelukkig dat zit er weer op" zei de droom jongen toen hij naast me kwam lopen.

"ja, dat was pijnlijk".

"Volgende keer moet ik toch echt op tijd zijn, dan overkomt mij dit niet" zei hij met een glimlach.

Ik wist niet of hij een antwoord verwachte dus ik bleef er even stil bij.

"Kom, omkleden en dan naar huis".

Op dat moment realiseerde ik dat ik zo dadelijk in dat gele ...eh wat was het ook weer .. jockstrap je zou staan voor de rest van mijn klasgenoten. Snelheid dan maar dacht ik. Aangekomen bij mij tas zag ik dat de er deze keer weinig gein getrapt werd maar eigenlijk iedereen bezig was om snel zich om te kleden en te gaan. Het omkleden was dan ook pijnloos. Ik keek niet om naar mijn droom jongen maar voelde dat hij naast mij zich ook redelijk snel omkleden. Ik had nog een minuut of 20 te fietsen dus wilde nog even naar het toilet voordat ik vertrok.

"Ik zie je morgen ok" zei ik tegen mijn droom jongen.

"Ja, is goed, ik wacht wel voor de school ok".

"is prima" zei ik.

Toen ik terug kwam uit het toilet waren de meeste weg. 2 van mijn klasgenoten stonden er nog. Ik wilde mijn tas pakken toen een van hen zei "Zo vriendjes aan het worden met Marco". Oh, verdomme, ik had dit willen voorkomen. Vandaar dat ik zojuist ook al niets gezegd.

"Eh, wel ".

Voordat ik verder kon gaan zei de andere " En wat voor slipje had jij nu aan, zo'n homo broekje".

"Eh, " ik voelde dat ik kleurde.

"Vind je lekker zeker als we dat zo tegen je zeggen".

Ik wist niet wat ik hier op moest antwoorde. Ik pakte mijn tas en draaide me om. Ik had terwijl wel gevoeld dat mijn lul wat steigerde.

"Ja, loop maar weg. We pakken je nog wel een keer ja".

Ik liep snel weg en stapte op de fiets. Gelukkig weg van die pestkoppen dacht ik. Tot nu toe was het pesten tot verbale zaken gebleven ik hoopte dat dat zo zou blijven. Toen ik thuis aan kwam was daar nog niemand. Ik ging snel naar mijn kamer, ging op mijn bed liggen en in mijn hoofd draaide ik de scene nogmaals af. Mijn had had zich al lang richting dat gele jockstrap broekje bewogen. Al snel heel snel voldoende hoe dank zij het beeld van iedere centimeter van het lichaam van mijn droom jongen ik weer klaar kwam. De hele scene van die dag terug halen, heerlijk morgen zou ik met hem alleen zijn, in zijn kamer, in alleen een sportbroekje, ik zou die heerlijke benen .... en toen toen werd de deur open gegooid. .......

.... eh, nog steeds interesse in vervolg?

3565 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 28)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.