Tom hoofdstuk 32

Toen ik beneden kwam was de jongen inmiddels al weg. Mijn meester zat met zijn vader op de bank. Ze waren aan de pizza begonnen. De andere zoon stond er naar te kijken.

‘Ah, daar ben je. Wat zie jij er nat uit” zei de vader.

“Ja, hij had dorst en er was iemand die net moest plassen”, zei het jonge meestertje.

“Oh, was dat de pizza bezorger die zo hoog nodig moest”.

“Ja, inderdaad, dus dat was goed opgelost”.

“Was het lekker Tommetje?”.

“Gaat wel”.

“Zijn bobbel bleef anders lekker hard. Hoewel als ik nu zo kijk is hij wel wat minder stijf geworden”.

“Ja, dat geloof ik ook”.

“Wel ze moeten maar even wachten. We gaan zo dadelijk de laatste opdracht doen” de vader zei.

Zwijgzaam aten ze de pizza. Ik keek van tijd tot tijd even naar het natte broekje van het zoon slaafje. Dat zorgde ervoor dat mijn lul toch wel weer wat harder werd. Na een half uurtje of zo zei de vader "Wel tijd om er voor deze avond een einde aan te maken. Vrijdag gaan we dan verder. En in het programma van vrijdag zit een striptease en de verliezer van het laatste spel vanavond begint met die striptease met een kledingstuk minder. Niet dat dat alles wil zeggen maar toch”.

“Ja leuk” zei het meestertje. “Mag ik vertellen wat de laatste opdracht is”.

“Ja tuurlijk. Het is jouw avond”.

“Ok, jullie gaan elkaar zo dadelijk masturberen. Je gaat daarbij proberen om de andere klaar te laten komen. Diegene die het eerste komt die heeft verloren. Duidelijk”.

Ja, wat was daar niet duidelijk aan dacht ik.

“Ok, ga daar maar op de bank zitten, naast elkaar”.

Bij het gaan zitten raakte we elkaar net aan. Voelde wel erg geil en mijn dik was al helemaal stijf nu. Het slaaf zoontje wilde zijn slipje uit doen toen het meestertje zei “ aanhouden dat maakt het lekkerder moeilijker”. Oh dat zou zeker het geval gaan zijn. Ik wist dat hij net zo geil was als ik dus het zou er om gaan spannen. Ik legde mijn hand op zijn kruis en ik deed hetzelfde bij hem. Ik denk dat we op dat moment allebei trilde al. Dit zou spannend gaan worden.

‘Ok, klaar start maar”.

Ik begon langzaam met zijn lul te spelen en te wrijven terwijl kijkend hoe hij reageerde. Ik zag dat hij bij mij hetzelfde deed. Ik glimlachte naar hem en onderdrukte een kreun die ik er anders zeker uit gegooid had. Voor mij was de spanning extra want ja klaarkomen zou ik wel alleen geen sperma sluiten. Het duurde dan ook niet lang voordat ik voelde dat het niet langer meer zou duren. Ik voelde dat ook zijn lul hard was geworden en toen trok hij mijn lul over de stof extra strak en ik hield het niet meer en begon te spuiten.  Wel te gillen aangezien ik wel wilde maar niet kon. Ik stopte zelf niet met zijn lul wrijven en realiseerde toen die nat werd dat hij ook gekomen was.

“Mooi, slaafjes” zei het meestertje “Alleen ik had gehoopt dat jullie het wat langer zouden volhouden. Dit valt me toch wel een beetje tegen. Maar goed Tim jij hebt verloren dus vrijdag begin je met een kleine achterstand”.

“Ja meester” zei ik aangezien ik niet wist wat ze voor de vrijdag gepland hadden. Daarnaast had ik niet veel keuze.

“Genoten Tom” de vader zei.

“Ja meester, was lekker”.

“Goed, je kunt je zo dadelijk aankleden en dan zie ik je vrijdag weer om 6 uur hier ok”.

“Ja meester”.

“Oh, je moet een T-shirtje, sportbroekje en wit klein slipje dragen. Hoe kleiner hoe beter. Ik ga ervan uit dat je dat doet zonder dat ik daar je meesters over hoeft te vragen toch”.

“Ja meester”.

“OK, je mag je aan gaan kleden”.

Nadat ik me aangekleed had mocht ik vertrekken. Ik nam de vrijdagmiddag vrij zodat ik tijd had voor een dutje en op tijd voor de afspraak te zijn. Ik had net een douche genomen en stond voor de lade met ondergoed om te kijken welk slipje ik ging aandoen. Mijn kleinste was het witte slipje met de stripfiguurtjes er op. Ik zuchtte en trok deze aan. Juist op dat moment hoorde ik een e-mail binnen komen. Aangezien ik nog ruim 15 minuten had voor ik vertrekken moest ging ik eerst maar even kijken wat er was binnen gekomen.

“Beste Slaaf,

De komende dagen worden belangrijk voor je toekomst. Je bent ver gekomen tot nu toe en verder gegaan dan wij hadden verwacht. Ook morgenavond heb je een afspraak. Je meld je om 20.00 op dit adres (geheim). Daar doe je precies wat je verteld wordt. Afhankelijk van het einde van de avond zullen we nader contact met je opnemen over hoe het verder gaat. Misschien is dit een beetje cryptisch maar je zult het zondag wel begrijpen. Veel plezier vanavond maar we hebben begrepen naar aanleiding van afgelopen woensdag, dat dat wel gaat lukken. Jouw meesters Flip en Eric. Shit wat nu weer en nog wel twee avonden achter elkaar. Het kon ook te veel worden dacht ik. Ok, maar stap voor stap eerst vanavond. Geen idee wat er zou gaan gebeuren maar dat ik op een gegeven moment in mijn klein slipje zou staan ja dat kon ik wel verwachten. Precies om 6 uur belde ik aan.

“Ah, mooi op tijd” zei het meestertje, “kom verder”.

Ik liep gelijk door naar de woonkamer. Op de bank zat het zoon slaafje al helemaal klaar. Gekleed in een wit-t-shirt en wit sportshort met witte sokken en sportschoenen. Phhh die had ik gelukkig niet aan. De vader zag ik nergens.

“ok, we gaan zo op pad. Mijn vader is er vandaag niet bij. Ik heb wat leuke dingen bedacht dus we gaan het wel gezellig geil maken vanavond. Eerst gaan we zo dadelijk naar het fitness centrum. Daar zal ik de rest uitleggen ok”.

“Ja meester” zeiden we allebei tegelijkertijd. We lachten er om maar er onder zat een duidelijk zenuwachtige spanning.

“Goed zo, gaan jullie alvast maar naar de auto. Jij rijdt ok”.

“Ja meester”.

“Goed, wacht tot ik er ook ben ok.

We liepen gezamenlijk naar de auto.

“Waar is je vader’.

“Die moest plots werken. Sindsdien heb ik alleen maar gegniffel gezien van hem. Ik denk niet dat dit vanavond gemakkelijk zal gaan worden. Sorry daarvoor”.

“Ik ben wel wat gewend en ach wordt gewoon lekker geil”.

“Jij ziet dat wel heel makkelijk he”.

“Wel niet makkelijk maar kan toch niet anders kan ik me er wel druk over maken maar dat helpt toch niet”.

“Nee, misschien niet”.

“Ok, waar blijft hij nou”.

Ik zag dat hij er net aan kwam lopen. Hij had zijn mobiele telefoon in zijn hand. Ik was voorin gaan zitten blijkbaar goed want het meestertje ging achterin zitten.

“Ok, we gaan naar de fitness bij het winkelcentrum in Noord ok”.

“Ok, waar moet ik parkeren”.

“Aan de voorzijde”.

We gingen op weg. Ik had wel een idee waar dat winkelcentrum was. Ik kende het niet zo heel goed. Bij die fitness centrum was ik nog nooit geweest. Wat ik verwacht was waren opdrachten binnen maar dit zou toch weer even wat anders worden.  En ik wist inmiddels wel dat dat meestertje een licht sadistisch trekje heeft. Na ongeveer 10 minuten stopte we voor een redelijk groot gebouw.

“Ok we gaan dadelijk naar de kleedkamer toe daar moet ik me nog even omkleden. Het is goed dat jullie al de juiste kleding aanhebben. Alleen heb ik wel andere schoenen bij me. Ik leg jullie uit als we in de zaal zelf zijn wat de eerste opdracht wordt ok”.

“Ja meester” zei de we tegelijkertijd.

“Goed, maar vergeet jij niet iets Tom”.

Ik keek hem vragend aan.

“Ik geloof dat jij met 1 kledingstuk minder zou gaan beginnen dus zeg maar wat het gaat worden. Wat laat je achter je sportbroekje” zei hij lachend.

“Hm, nee mag het ook mijn schoenen zijn”.

“Ja, is prima al hoewel wie weet heb je die eigenlijk dadelijk wel nodig” lachte hij alweer “maar goed die kans is verkeken. Laat je schoenen maar hier ok”.

Ik trok mijn schoenen uit en volgende hen op mijn sokken naar binnen. We volgde hem de kleedruimte in waar het andere slaafje een ander paar schoenen kreeg en hij heel verleidelijk zich omkleden. Mijn lul begon al wat spring neigingen te krijgen. Oh ik had namelijk het sleuteltje gekregen en ik had mijn lul weer meer vrijheid moet geven zonder dat ik kon klaarkomen. In de auto had het meestertje de sleutel aan mij gevraagd. Er werd wel even vreemd gekeken naar mijn sokken maar ik mocht doorlopen. In de zaal aangekomen nam hij ons mee richting de apparaten. Wij volgden hem. Hij tikte vervolgens iemand op zijn schouders. Wat dacht ik toen hij zich omdraaide.

“He, Bart je bent er leuk. Ah, we gaan dit echt doen met die twee”.

“Ja, vinden ze prima Sander. Daar worden ze juist verschrikkelijk geil van”.

“Ok, wel leuk jullie weer te zien” zei hij.

Het was de pizza bezorger van afgelopen woensdag. Ik had alles verwacht behalve hem.

“Goed, wel we gaan eerst vier oefeningen doen aan de apparatuur. De overall verliezer ervan moet straks weer een kledingstuk aan ons inleveren. Begrepen”.

“Hier in de zaal” vroeg het zoon slaafje.

“Ja, hier in de zaal waar anders”, zei meester Bart (het jonge meestertje).

“Oh, ok”.

Shit dacht ik moet ik straks hier mijn sokken uit doen. Dat niet alleen wat als we nog meer opdrachten gaan doen. Ik moest voor de eerste oefening met Sander mee. Een oefening waar we al liggend op het apparaat zoveel mogelijk gewicht met onze benen moeten wegduwen als we ze strekken. Ik ging op de stoel liggen. 

“ZO jij vindt dat dus leuk om zo in je slipje rond te lopen” zei Sander.

“Hmm wel ja beetje wel”.

“Lekker. Zag er goed uit. Ben benieuwd wat je vandaag aan hebt” zei hij lachend. “Maar eerst dit. Ik verhoog het gewicht iedere keer met 5 kg en jij moet dit helemaal tot gestrekte benen wegduwen. We zullen eens zien tot hoever je komt”.

In het begin ging het makkelijk bij de 50 kg aangekomen werd het toch wel erg zwaar. Die lukte nog wel maar die van 55 kg niet meer.

“Ok, die heb ik genoteerd nu mag je naar Bart voor de volgende oefening. Ik zie je straks weer”.

Ik zag dat Bart aan de andere kant bij de gewichten stond. Tijdens de oefeningen gebeurde er niet zo veel. Het was zwaar en nog Sander nog Bart lieten zich uit over hoe goed de andere het aan het doen was.  Nadat we ze allemaal gedaan hadden werden we meegenomen naar de loopband.

“Ok, de volgende opdracht, tevens ook de laatste die we hier doen is er eentje waar we gaan kijken hoe ver je kunt lopen in 10 minuten. We gaan dit naast elkaar doen zodat we er een lekkere competitie van kunnen maken. Oh en we bedoelen lopen. Je mag de snelheid zo hoog mogelijk maken dat laten we aan jou over zolang je maar niet gaat hardlopen dan grijpen we in en heb je gelijk verloren. Daarnaast stellen we de loopband in op een stijgingspercentage van 10%. Begrepen”.

We knikten allebei aangezien we geen van beide ja meester durfde te zeggen.

“goed, maar eerst nog even bepalen of jij Tom dit gaat doen met een kleding stuk minder of dat Peter dit gaat doen met een kleding stuk minder”.

Nu al dacht ik, ik had gehoopt dat het lopen er ook bij zou horen. Ik had gedaan wat ik kon maar toch. Ze staken de koppen bij elkaar en glimlachte. “Vertel jij ze het maar Sander” zei Bart.

“OK, wel voor ons leuk voor jullie minder, als we alle gewichten bij elkaar optellen komen jullie gelijk dus jullie verliezen allebei. Dus kleding stuk uit zou ik zeggen”.

‘He, dat is niet eerlijk” zei Peter “Waarom maken we de inzet bij de volgende niet dubbel”.

“Mond houden Peter maar goed als jij bij deze opdracht verliest doe je twee kleding stukken uit. Vinden wij prima. Maar nu allebei eentje uit”.

Ik zag dat Peter wilde protesteren, maar blijkbaar begreep hij dat dat geen goed idee had.

“Dus jongens wat wordt”.

Wat nu dacht ik, hier een T-shirt uit is ook zo wat. Sportbroekje zeker niet. Maar als ik mijn sokken uit doe moet ik met bloten voeten de band op. Als dat niet mag dan lig ik er zeker uit. Ik zag dat Peter zijn schoenen uit deed. Als ik dus mijn sokken aan zou houden zou dat een even strijd zijn en dan mogelijk met de volgende opdracht gelijk kunnen komen. Maar kon ik mijn T-shirtje wel uit doen. Wat zou ik doen …….

2300 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.