Een heet zwembadavontuur 1

Mijn werkdag zat er bijna op toen ik nog 1 laatste ronde maakte over de kleedzalen. Die routine zat er gewoon in en het was toch in de route naar onze eigen kleed- en doucheruimte. In de laatste gang, vrijwel het laatste hokje zag ik hem, mijn hunk van de dag. Deurtje stond open. Hij was me al meteen opgevallen toen hij me in z'n strakke, superhippe zwemshort voorbijliep. Dat was aan het begin van de middag geweest toen m'n ogen op volle kracht werkten. Lang, slank, licht gespierd, lekker kleurtje en een waanzinnig knappe kop. Superman, maar dan de juniorversie. Jaar of 18, 19. 

"Lukt het allemaal" vroeg ik aan hem. Hij was overduidelijk met zichzelf aan het spelen. Had z'n short nog wel aan, maar zat met beide handen erin en die gingen intensief op en neer.. Ik kreeg geen reactie. Nul. Hij ging gewoon door met waar hij mee bezig was. Ogen dicht.  Vroeg het nog eens aan hem, nu op iets luidere toon, maar nee hoor. Geen contact. Ondertussen werd ik er zelf wel geil van om hem zo bezig te zien, logisch... Ik besloot maar om hem aan te tikken, dit kon natuurlijk niet. Openbare ruimte waar kinderen en vrouwen ook rondliepen.  Toen reageerde hij met een kort gilletje en een soort van spastische beweging. Haalde snel zijn handen uit z'n short en stond op, met een overduidelijke stijve in dat strakke broekje van hem. Ik maakte hem duidelijk dat wat hij deed niet kon, maar kreeg alleen een wazige blik.

Hij brabbelde wat onverstaanbaars en maakte bewegingen met z'n handen.
Toen werd het me duidelijk... hij was doofstom! Daarom had hij me niet gehoord!! 
Ja dat kon ik hem niet kwalijk nemen natuurlijk, en het bleef een ongelofelijk lekker stuk. Ik gebaarde hem om mij te volgen, naar een rustiger gedeelte.
Hij knikte, pakte zijn spullen en liep achter me aan. 
Ik maakte de deur van onze personeelskleedzaal open. Gelukkig, die was leeg...

4823 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 26)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.