Vrijdagavonddroom

Vrijdagavonddroom
 
Vrijdag avond…ik scharrelde wat door mijn flatje en vroeg me af hoe ik de avond zou doorbrengen. In ieder geval was het uitgelezen terrasjesweer, dus dat was wel een mogelijkheid. Maar ik wist al waar het op uit zou lopen: op teleurstelling en frustratie. Toch besloot ik later op de avond weer naar mijn stamkroegje te gaan. Het was eigenlijk een gewone kroeg in het centrum, maar laten we zeggen dat het aantal homos per vierkante meter het landelijk statistische gemiddelde ver te boven ging. En ik wist het zeker...hij zou er ook weer zijn!!!!
 
Tegen tienen ging ik op pad en al vrij snel wandelde ik het kroegje binnen. Even keek ik om me heen...de gewone groep bezoekers. En ja, hij was er ook!! Even mooi en verleidelijk als altijd. Ik bestelde een tripeltje en ging in een schemerig hoekje zitten. Na een slokje genomen te hebben bekeek ik hem weer...voor de zoveelste keer: een jaar of 25, groot, schouderlange blonde krullen, brede schouders, licht gespierd lichaam, heerlijk kontjeen dito bult  in een strakke witte jeans...een absolute schoonheid, begeerlijk als geen ander. Ik grijnsde met een ietwat hopeloos gevoel even in mezelf: wie dacht ik eigenlijk wel dat ik was? Een 20-jarig onooglijk, tenger ventje, dat niet opviel. Nee, het was mooi om over te dromen, over hij en ik, maar de werkelijkheid was, dat hij zo’n mager zakje botten niet eens zou zien staan. Dat ik geen schijn van kans had om verder te komen als dromen en fantaseren. Maar dat deed ik dan ook: tussen de slokjes bier door bekeek ik hem genietend met samengeknepen ogen, kleedde hem met mijn ogen uit, probeerde me voor te stellen hoe zijn heerlijke billen er uit zouden zien zonder die witte jeans, streelde in gedachten de zachte huid van zijn billen, stelde me zijn voorkant voor...en al dromend streelde ik stiekem onder tafel mijn eigen voorkant, die al aardig reageerde met plaatsgebrek in mijn strakke jeans. De visioenen in mijn geest werden steeds heftiger en op een mooi moment betrapte ik mezelf er op, dat mijn hand al verdekt in mijn broek zat.
 
Na geruime tijd en de nodige tripels hield ik het voor gezien. Het was toch geen haalbare kaart, dus kon ik net zo goed naar huis gaan. Ik rekende af en terwijl ik naar de deur liep, voelde ik de grote hoeveelheid bier goed zitten. Of het nu overmoed door teveel drank of echt per ongeluk was weet ik niet. Maar in het voorbijgaan streelde ik zacht over zijn strakke jeans...zo zacht dat het per ongeluk had kunnen zijn. Ik mompelde een “sorry” en liep naar buiten, de frisse avondlucht in. Buiten gekomen begon ik op huis aan te lopen. Ik was een paar minuten aan het lopen toen ik merkte dat ik gevolgd werd. Dat beviel me niet en ik versnelde mijn pas. Ik had niet zo’n zin in een ontmoeting met een Neanderthaler die voor de lol homos in elkaar slaat. Maar de voetstappen bleven en na korte tijd hoorde ik een “Hey, wacht even!!”. Ik was op mijn hoede, mijn ademhaling reguleerde zich en mijn spieren spanden zich, klaar om uit te halen als dat nodig mocht zijn. De oermens in kwestie zou snel tot de ontdekking komen dat ik geen weerloze homo was.


“Wacht nou even” klonk het vriendelijk...oh...vriendelijk..? Ik ontspande me en draaide me om....Ja, alkohol kan hallucinaties veroorzaken en ik had er nu een: voor me stond mijn droomjongen!!!! “Wow”, lachtte die, “heb je altijd zo’n haast?”
Ik wist niet wat ik moest antwoorden, ik was kompleet ondersteboven. Hij pakte mijn hand en trok me een trapje af, een donker kelderportiek in. En daar kuste hij me...zijn hand gleed over mijn strakgespannen jeans en ik wist niet wat me overkwam. Hij maakte mijn broek open en liet hem zakken, mijn slipje volgde. Zijn handen gleden over mijn billen. Na nog een kus draaide hij me om en al snel voelde ik een vinger tussen mijn billen glijden. Hij legde zijn hoofd op mijn schouder en kuste me in de hals. Achter me klonk het gerammel van zijn riem en het geritsel van een broek die naar beneden glijdt. En toen voelde ik waar ik al die tijd naar verlangd had: een harde, warme, schokkende pik gleed tussen mijn billen en drukte tegen mijn sterretje. Zijn lippen zogen zacht in mijn hals. “Ik heb zo lang naar je verlangd!” fluisterde hij in mijn oor. Ik wist niet wat ik hoorde...hij had naar mij verlangd? “Hoezo dan?” vroeg ik stamelend. Ja, stomme vraag in een situatie als deze, de vraag die heel de sfeer en het verlangen in een keer kan vernietigen.
“Omdat je een heerlijke jongen bent...”, fluisterde hij hijgend, “en je heb prachtige ogen: elke keer als ik ze zie verdrink ik in je ogen.” Zijn eikel drong in me en stukje bij beetje volgde de rest van zijn heerlijke lans. Zijn ademhaling werd zwaarder. Ik genoot, ik was in extase! Langzaam begon hij te stoten, een heerlijk gevoel dat de begeerte duidelijk tot uitdrukking bracht. Al snel spoot hij hijgend en kreunend zijn kokende zaad diep in me..en eindelijk ervoer ik het absolute genot..of, zoals een oudere homo ooit tegen me zei “Een man die in je klaarkomt geeft het gevoel van een nieuwe dimensie van geilheid!”.Ik had die dimensie bereikt en ik had hem bereikt met mijn absolute idool en droomman. “Ik wil meer” kreunde hij. “Ik ook!!”, zei ik simpel, “Ik woon vlakbij”.  En daarmee was het een bekeken zaak. We trokken onze broeken op en liepen hand in hand naar mijn flatje. “Technisch gezien heb ik je verkracht”, lachtte hij onderweg. Ik lachtte terug: “Nou, ik denk het niet. Mijn weerstand was wel onder het wettelijk vereiste minimum”. De rest van de nacht samen was heerlijk...na al die maanden dromen kwam de droom uit.
 
Of...toch niet?  Toen ik de volgende morgen wakker werd, was ik er niet zo zeker van. Ik had een moordende koppijn van het te overmatige tripelgenot en probeerde mijn gedachten en gevoelens te sorteren. Toen ik ietwat bij mijn positieven was, merkte ik dat ik alleen in bed lag. Dus...het was toch een droom? Een hallucinatie?
Alhoewel...wat doet dat rode stringetje daar? Ik heb geen rood stringetje.
Verward stond ik op en liep naar de keuken. Op de keukentafel lag een briefje:
“Je bent een schat!. We hadden een heerlijke nacht samen en al mijn dromen zijn vervuld. Zou je graag volgende vrijdag avond weer zien.
Heel lieve kus,
Marco”
Nee, het was geen droom meer...het was gebeurd, de vervulde droom!!!

4832 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 28)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.