Voetbaltrainer

Dit verhaal is een fantasie die ik al een tijdje heb maar helaas nooit gebeurd is.


Al lang voetbal ik eigenlijk ieder weekend. Vroeger in de jongere teams op zaterdag, nu al een tijdje op zondag. Het niveau is niet slecht maar ook geen echte top. Het is een gezellig vriendenteam van allemaal jonge gasten van rond de 20 die ook fanatiek zijn. De trainer is een wat oudere man van begin 40 met wie we allemaal erg goed kunnen opschieten. Hij heet Rob en het is een knappe vent om te zien. Hij is kaal en heeft een stoppelbaardje. Verder is hij normale lengte (ongeveer 185) en vrij gespierd. Deze fantasie gaat over hem. Het was een lekkere lentedag en goed weer voor een mooie pot voetbal. Niet te warm, niet te koud, een licht briesje. We moesten uitspelen. Meestal als we uit voetballen hebben we twee spelers in het team die allebei een busje hebben waar iedereen wel inpast. Dit keer kon een van de jongens met zo'n busje niet dus moesten we het anders oplossen. Om het allemaal te laten passen ging een deel in een auto en ging ik met Rob mee in zijn auto. Hij heeft een grijze Mitsubishi Outlander, een vrij grote auto met een ruime achterbank. Tijdens de wedstrijd ging eigenlijk alles soepel. We kwamen makkelijk op een 1-0 voorsprong en hadden kansen zat om er 2-0 van te maken. Die kansen gingen er echter allemaal niet in. Aan het einde van de wedstrijd had de tegenstander opeens een counter. Als lange vent sta ik eigenlijk altijd achterin en ik pikte de vrije man op. De tegenstander gaf een voorzet op mijn man en toen die kwam trok mijn tegenstander me ineens onderuit waardoor hij vrij kon doorlopen en scoren. 1-1. Ik werd natuurlijk woest op de scheids, die er niets van wilde weten en me gelijk geel gaf. Na de wedstrijd hadden we er flink de pest in en besloten we zonder te douchen gelijk te vertrekken om maar een biertje te gaan drinken op onze eigen club. 

Ik ging weer bij Rob in de auto. Op de snelweg praatten we nog even na over de wedstrijd. Onterecht punten verloren was onze conclusie. Erg zonde, want we stonden er goed voor en maakten nog kans op het kampioenschap. Rob was ook niet helemaal blij met mij. "Echt stom van je dat je dan zo tegen de scheids tekeer gaat" zei Rob. "Je bent een van de belangrijkste spelers achterin, houd je hoofd dan ook koel". "Klopt, trainer, je hebt gelijk, trainer" was mijn matte antwoord. We noemden Rob eigenlijk altijd trainer als het over voetbal ging, maar buiten de voetbal was zijn naam  voor de meeste jongens gewoon Rob. "Luister, je bent een lekker ventje" Rob legde zijn hand op mijn been terwijl hij dat zei. "En als je in het vent staat dan doe je op heb je een lekkere eigen stijl, maar je laat je zo opfokken af en toe dat ik ook niet meer weet hoe ik je in bedwang moet houden" Zei Rob. Ik verbaasde me over de woordkeuze 'lekker ventje' en de hand die lang op mijn knie bleef liggen. "Je hebt gelijk trainer, en zodra ik van het veld af kom weet ik dat ook, maar als ik daar sta vergeet ik alles". Rob zijn hand wreef over mijn blote en bezwete knie heen en weer, wat ik gek opwindend vond. Opeens sloeg hij de snelweg af een parkeerplaats af langs de weg. Ik keek hem verbaasd maar zei niets en Rob reed door de parkeerplaats op en haalde alleen zijn hand van mijn knie om terug te schakelen. De parkeerplaats was groot en helemaal leeg, achteraan stonden bomen. Rob reed erheen en parkeerde de auto op een beschutte plek. Daar schakelde hij de auto uit, draaide naar me toe en keek me indringend aan. "Met sommige spelers moet je een aparte band ontwikkelen om echt tot ze door te dringen" zei hij. "Ja, trainer" was het enige wat ik uitbracht, terwijl ik plotseling enorm geil werd. "Goed, een klein beetje strafwerk lijkt me wel op zijn plaats" zei Rob. "Is goed, trainer" antwoordde ik volgzaam. Rob ontknoopte zijn overhemd, zijn gespierde lichtbehaarde borst werd zichtbaar. "Trek je shirt maar uit, je broekje ook" zei Rob. Ik gehoorzaamde. Ondertussen ontknoopte hij zijn broek en met zijn hand ging hij in mijn boxer. Ik was al redelijk hard geworden van de duidelijke seksuele spanning. "Pak mijn paal maar uit mn onderbroek" zei hij. Ik gehoorzaamde en begon hem langzaam af te trekken, terwijl hij mij betastte. Daarna ging alles heel snel. Ik boog voorover en nam zijn pik in mijn mond. Hij had een gemiddeld lange lul die wel redelijk dik was. Ik nam hem gulzig in mijn mond en begon hem flink te pijpen. Opeens voelde ik zijn hand naar mijn sterretje gaan. Ik werd ontzettend geil. "Oh trainer wat doet u nu?" kreunde ik geil. "Mm, het wordt tijd om eens goed tot je door te dringen, klim maar naar de achterbank" zei Rob. Ik deed wat hij zei en hij kwam achter me aan. Op mn knieeen had ik net genoeg ruimte om op de achterbank te zitten met Rob achter me. Hij begon mijn sterretje intens te likken. Ik begon ondertussen te een beetje te kreunen "Oh, trainer, ja, trainer".

Na een tijdje rimmen duwde Rob langzaam een vinger naar binnen. Opeens stopte hij en boog naar het dashboardkastje waar glijmiddel in lag en condooms. "Doe het zonder condoom trainer, ik wil je zaad in me voelen" zei ik geil. "Is goed, geile pupil van me" zei hij. Hij smeerde mijn kontje in met glijmiddel en begon me weer te vingeren. Eerst een vinger, daarna twee en heel voorzichtig drie.  "Nu om het je eens en voor altijd duidelijk te maken" zei Rob. Hij stopte met vingeren en smeerde zijn pik in met glijmiddel. Hij plaatste zijn gespierde lichaam goed achter me en ik voelde zijn dikke paarse eikel tegen mijn kontje aan. Langzaam duwde hij naar binnen. Eerst de eikel. De genotspijn stroomde door mijn kontje heen. Langzaam ging hij op en neer, met elke stoot een klein beetje dieper naar binnen. Steeds dieper en dieper stootte hij totdat zijn pik helemaal in me zat. "Oh ja, trainer, dieper trainer, neuk me trainer" kreunde ik ondertussen geil. Hij gaf gelijk gehoor en begon me sneller en dieper te neuken. Ik werd met mijn gezicht de bank van de auto ingedrukt. Hij had twee handen op mijn schouders en boog zich hijgend over me heen. "Mm, ben ik nu tot je doorgedrongen?" hijgde Rob tegen me. "Is het je nu duidelijk?"  "Oh nee trainer, ik snap t nog niet, ik heb meer les nodig" kreunde ik. Hij sloeg me met de platte hand een paar keer op mijn ronde billen. Ik kreunde iedere keer. "Oeh ja, trainer, leer het me trainer". Ondertussen neukte hij mijn ontspannen aarsje diep en hard. "Mm, ja, trainer Rob gaat t je even leren" zijn gespierde bezwete lichaam neukte me hard in zijn auto, terwijl zijn laag hangende ballen hard tegen me aan zwaaiden en een lekker ploppend geluid maakten. Steeds harder begon Rob te hijgen. Steeds harder begon hij me te neuken. Steeds harder begon ik te kreunen. Rob werkte hard naar zijn hoogtepunt. Luid hijgend kwam hij klaar. Toen zijn kloppende pik zijn zaad in me spoot kreunde ik geil. "Mm, ja trainer, geef het me". Ik voelde zijn warme zaad in me spuiten. Rob bleef maar luid kreunen terwijl het mijn sporters aarsje lang vol spoot in meerdere dikke stralen. Daarna viel hij hijgend bovenop me met zijn dikke pik nog in me. Terwijl hij zijn pik uit me trok en ik zijn zaad langzaam naar beneden voelde lekken zei ik: "Dat was een goede les, trainer, maar volgens mij heb ik nog wel wat vervolg opleiding nodig om het echt te snappen". "Haha" Lachtte Rob "Dat bolle kontje en strakke sterretje van jou is nog lang niet van deze dikke leuter af". Daarna trok ik me geil af op deze heerlijke gebeurtenis.

Zoals ik zei, helaas is het een fantasie maar wel erg geil.

5303 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.