Joey en de droomjongen -4

Joey en de droom jongen – 3

Ik had mijn ogen gesloten, wachtte op het onvermijdelijke. Mijn lul maakte sprongetjes in mijn broek maar dat liet ik maar even zo. Toen voelde ik de warmte van zijn adem op mijn gezicht en hoorde ik hem fluisteren “Jij bent het waard Joey. Stop met twijfelen. Laat je zelf zien”. Ik voelde de afstand tussen ons groter worden. Had ik het dan toch verkeerd begrepen. Ik deed voorzichtig mijn ogen open en keek in het mooie gezicht van Marco. Hij had er een volle glimlach op staan. “Kop op Joey, laat ze maar zeuren he. Wij weten beter toch?” Ik keek hem twijfelend aan. “Morgen proberen ze het gewoon weer”. “Wel daar gaan we wat aan doen dan. Jij bent hier niet de verliezer maar zij”. Ik was al vaker gepest maar nog nooit was er iemand voor mij opgekomen. Dit was nieuw, beangstigend.
“Tijd voor de volgende les, kop op en wacht op mij voor de school straks voordat je weg rijd. Ik breng je thuis ok”. Ik maakte een voorzichtige glimlach op mijn gezicht.
“Dat is beter Joey. Dat moet je vaker doen”. Ik voelde me ongemakkelijk. Hij was zo leuk, maar wat was dit nou. Zo ongebruikelijk voor mij. Zo ongewoon. Ik liep achter hem aan terug naar de lokalen, de volgende les kwam er aan. Voordat ik het wist zat ik weer in het lokaal. Ging de dag weer gewoon door. Waarom nu, waarom hij , de jongen waarover ik al zo lang over droomde. Ik kwam de rest van de dag door en wachtte op het moment dat de dag weer voorbij was. Zou hij er staan, zou ik wachtte of gewoon gelijk zo snel mogelijk naar huis proberen te gaan.

Bij mijn fiets aangekomen stond hij daar. Mooi als altijd, glimlach op zijn gezicht.
“He Joey, gelukkig zit deze week er weer op”. “Ja, weekend”. Twee dagen om door te komen, veel lezen, af en toe TV kijken, game en dan zien we wel weer. Niet iets nieuws gewoon hetzelfde als altijd. “Je zou wat meer moeten sporten Joey, wat sterker worden dan laten ze je wel alleen”. “Nee, dat is niks voor mij zo’n sportschool. Al die spieren. Wat moet ik daar”. “Je je moet eens beginnen he, hebben zij ook allemaal gedaan hoor”. Ik haalde mijn schouders op. “Wel, anders kom je morgen bij mij langs. Waar denk je waar ik deze van heb”. Hij balde zijn armen en zijn arm spieren bolde op. Hmmm ja, dacht ik mooi, zo mooi….. Ik realiseerde mij even niet dat hij een vraag had gesteld. Pas toen mijn blik van zijn arm naar zijn gezicht ging besefte ik zijn vraag. Het antwoord had al te lang geduurd en tijd om na te denken over de consequenties kon ik niet. “Ja is goed”.
Wat had ik nou gezegd. Dit kon ik toch echt niet doen. Bij hem thuis langs, samen sporten. De moed zakte in mijn schoenen. “Ok, is dat geregeld. Ik bel je zodra ik wakker. Wat is jou nummer”. Ik gaf hem zijn nummer. We waren bij mijn straat aangekomen. “Ik ben er”. “ok, wel dan zie ik je morgen. Het adres geef ik wanneer ik je bel”. “Tot morgen”. Hij verhoogde zijn snelheid. Ik keek hem na totdat hij twee straten verder op de bocht om ging. Shit, nou wat. Toen ik thuis kwam, ging het al snel weer als vanouds, eten klaar maken, vrijdagavond klusjes en dan bed. Veel tijd om na te denken over zaterdag had ik niet. Ik zag dat morgen allemaal wel weer. Voor nu eerst slapen. Zijn huis was groot, heel groot. Ik wist wel dat er een paar van die daar stonden maar ik wist niet dat Marco daar woonde. Hij liet me binnen met een grote glimlach op zijn gezicht. “Ha je bent er leuk. Kunnen we gelijk beginnen”.

Voordat ik het wist stond ik in zijn slaapkamer. Een mooie grote kamer, met aan een kan een computer, muziekinstallatie en een bureau om te werken. Een mix van posters aan de wand. Sommige van sporters, een paar mooie meiden en van een paar muziekgroepen. Niks bijzonders eigenlijk. Hij had achter mij de deur gesloten en was op het bed gaan zitten. Ik wist even niet wat ik moest doen totdat hij naast hem op het bed klopte. Aarzelend ging ik naast hem zitten. Ik keek de kamer rond maar voldoende toen weer zijn warme hand op mijn gezicht. “Daar hebben we straks meer tijd voor Joey. Kom hier”. Voordat ik het wist hadden onze lippen elkaar aangeraakt, Zijn tong drong zich tussen mijn lippen door. Ik stribbelde heel even tegen, maar de smaak van zijn lippen en de zachtheid van zijn tong zorgde dat mijn weerstand al snel verdween. Wat volgde was een hartstochtelijke kus, onze tongen danste samen op ongehoorde muziek, maakte kennis met ieder intiem hoekje. Dus toch vlamde het door mij heen. Dus toch. Op dat moment voelde ik hoe mijn lul met sprongetjes zich omhoog wrong. Tegelijktijdig begon ik behoefte te hebben aan lucht. Ik was bang dat ik droomde dat dit niet waar was dus probeerde de behoefte aan lucht zo lang mogelijk te onderdrukken. Helaas ik voelde hoe hij zich langzaam terug trok. We keken elkaar aan. Ik zag zijn hand langzaam in de richting van mijn broek gaan. De aanraking zorgde voor een luide uiting van hartstocht, een diepe inname van lucht en nog veel meer gevoelens die door mijn lichaam gingen. Zijn andere hand had mijn hand nu beet gepakt en gebracht naar zijn broek. Ik voelde de warmte er al vanaf komen voordat ik die aanraakte. Daar was het instrument van mijn dromen, zijn heerlijke liefdespaal, zijn genotsdolk, zijn … oh wat was die hard en groot.

Hij had mijn hand los gelaten en samen met zijn andere hand duwde hij mij wat omhoog. Hij wilde dat ik ging staan. Ik volgde zijn handen, ging staan en draaide me naar hem toe. Zijn handen gingen nu snel naar mijn broek, begonnen de knopen los te maken en daarna ging deze snel naar beneden. Ik probeerde hem aan te kijken maar zijn blik was nu gericht op mijn kruis, de plek waarin al mijn gevoelens nu te samen kwamen in een stijfheid waar ik wist ik trots op kon zijn. Hij wrijfde zachtjes over mijn slipje heen. Ik hield het niet meer. Mijn oerdriften wilde de vrijheid krijgen.Mijn droomjongen begreep dat en duwde de rand van mijn slipje over hem heen. Met een sprongetje zocht hij de vrijheid op. Ik hoorde hoe hij een diepe zucht maakte. Zijn handen kwamen dichterbij en nog dichterbij en dan touchdown…. Mijn lul werd nog harder, voor zover dat nog mogelijk was. Ze verwelkomde zijn gespierde vingers die langzame de huid van mijn oerdriften begon te bewegen. Op en neer, op en neer, op en neer. Mijn knieën begonnen te trillen. Ik wist dat dit niet lang meer kon duren. Een hand had nu ook de weg naar mijn ballen gevonden. Mijn ballen waar ik langzaam voelde hoe mijn zaad het kookpunt bereikte. Ik legde mijn handen op zijn schouders. Hij keek op, glimlachte toen hij mijn gezicht zag. Hij bleef kijken terwijl hij mij langzaam naar een hoogte punt bracht. Mijn zaad was klaar, klaar om te tonen hoe het hier naar had verlangt en toen, toen sprong het er uit, een, twee, drie,,,, vier, vijf ,… het ging maar door. Ik steunde nu echt op hem. Voelde heel veel energie mijn lichaam verlaten en tegelijktijdig genot en pure extase er voor in de plaats komen. Ik had nooit gedacht dat het zo zo kon zijn en dan nog wel met hem. De laatste hoeveelheid zaad vond de weg naar buiten en ik hang nu half op hem, Marco, mijn droomjongen. Mijn hoofd op zijn schouders. Zijn adem op mijn nek. Ik voelde hoe hij me kuste, niet een keer maar meerdere keren. Mijn klaar komen had zijn oerdriften op stoom gebracht. Hij kuste me heftig in mijn nek, zoog het nectar van zweet uit mijn huid.

Langzaam begon ik weer op adem te komen. Ik duwde me zelf wat naar achteren. Een schuchtere lach op mijn gezicht. Ik keek hem aan, wist dat het nu mijn beurt was. Mijn handen bewogen zich langzaam naar beneden. Blijkbaar begreep hij wat ik wilde. Ik zag een glimlach om zijn gezicht vormen toen hij zachtjes sprak “Hoeft niet meer. Ik…….. Hij kleurde… wow hij was zonder help klaar gekomen.. had ik dat teweeg gebracht. Ik Joey de jongen. De loser…. Een gevoel van trost, van blijdschap van … was het dan toch mogelijk …of ….
 .... wel iets eerder dan verwacht. Ben benieuwd naar de reacties....

3507 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 26)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.