Onbekend 1

Thuis zat het niet goed, huwelijk zat in een dipje. Na de late dienst, die duurde tot 22.00 uur was ik nog een cafetaria in gedoken om wat te eten mee te nemen. Van daaruit reed ik de snelweg op en parkeerde op een grote parkeerplaats bij een tankstation, wat maar 1.5 km rijden was, mijn auto. Op mijn gemak begon ik te eten, mijn vrouw had ik ge-smst dat ik later thuis zou komen, dus had alle tijd. Tijdens het eten keek ik om me heen, enkele vrachtwagens hadden de gordijnen al dicht, overnachters dus. Ondanks het toch al late tijd stip was het nog drukkend warm en was ik blij dat ik me na het douchen alleen een t-shirt en sportbroekje aan had gedaan. Zoals meestal droeg ik geen shorts of slipje, omdat ik het prettig vind om het lekker los te hebben hangen. Toen ik klaar was met eten, liep ik naar de afvalbak waar ik mijn afval dumpte, er stonden van die pick nick sets waar ik ging zitten, draaide me een sigaret en rookte, genietend van het nog heerlijke weer. Op een gegeven moment kwam een man aan gelopen met de fiets aan de hand, hij zag me zitten en vroeg, uit te houden zo?, ja hoor, prima zei ik.

Hij parkeerde zijn fiets en kwam tot bij me, ik schatte hem op 65 jaar ongeveer, behoorlijk gezet, hemd en een broek met van die 3 kwart pijpjes. We geraakten in gesprek, op een gegeven moment kwam hij naast me zitten. Of ik vaker hier kwam, nee zei i, en vertelde van het eten. Aha, zei hij, er komen wel meer mannen hier, die vertier zoeken. Ik keek hem zeker onnozel aan, want hij begon te lachen, ik bedoel daarmee, zei hij, die hier komen om wat aan te klooien met andere mannen. O, zei ik, hij vertelde dat hij daar graag naar keek, en dat hij al heel wat piemels gezien had hier, slappe en stijve, die afgetrokken werden, gepijpt werden en kontjes die geneukt werden. Ik kreeg het er warm van, om mezelf een houding te geven, draaide ik nog een sigaret en inhaleerde diep. Ik vond het wel spannend wat hij allemaal vertelde, en voelde in mijn sportbroekje mijn eigen piemel ook reageren, hij bewoog zich met kleine schokjes. Maarja zei hij, niet iedereen komt daarvoor, terwijl hij dat zei, legde hij zijn hand op mijn bovenbeen, ik voelde zij n warme handpalm op mijn huid, even was er een schrik reactie. Hij lachte, ik bijt niet hoor zei hij, maar liet zijn hand wel liggen, mijn piemel reageerde nog meer en begon nu wel behoorlijk stijve vormen aan te nemen. Zeker toen ik zijn vingers voelde over het stof van mijn broekje daar waar mijn stijve pik zich bevond. Hij vind het wel lekker, zei hij, je bent hard geworden. Ik knikte, hij kneep even in mijn pik, dat is volgens mij een lekkere, zei hij, hij duwde zijn hand in mijn  broekje en pakte mijn pik vast. Ik hield even mijn adem in, terwijl ik voelde dat hij mijn pik vasthield. Zal ik je eens een beetje verwennen vroeg hij, loop maar mee dan. Hij stond op en liep naar de bosjes achter de parkeerplaats toe, als vanzelf volgde ik hem, tussen de struiken trok hij mijn broekje omlaag, mijn harde besneden pik sprong tevoorschijn, hij keek goedkeurend, lekker zei hij, mooie dikke pik, lekkere ballen, en mooi kaal het hele zaakje.

Langzaam begon hij me af te trekken, mijn harde pik in zijn warme knuist.  Af en toe speelde hij met  mijn ballen, dan weer streelde hij mijn billen, of kneep zacht in mijn tepels. Er kwam een dikke druppel voorvocht uit mijn eikel, die hij vakkundig uitsmeerde over mijn dikke paddenstoel. Mijn adem ging steeds gejaagder wat een teken was dat het niet lang meer zou duren tot ik zou klaarkomen. Hij ging tegen me aanstaan, masseerde met een hand mijn ballen en met de andere rukte hij aan mijn pik, ohhh ik ga komen kreunde ik. Toe maar, zei hij, kom maar, mmm ja toe maar laat me maar kijken hoe jij spuit, en toen spoot ik dikke stralen sperma. 2-3 dikke stralen waarna er nog wat kleine volgden met uiteindelijk de laatste druppels. Hij gaf me een tik op mijn billen, dat was lekker he, vroeg hij, ik knikte, wist niet wat ik moest zeggen, trilde nog na van het genot. Ik trok mijn broekje omhoog, nadat ik met mijn zakdoek mijn pik die nog half stijf was had schoongeveegd. We liepen naar de parkeerplaats terug, ik naar mijn auto, wie weet komen we elkaar nog eens tegen zei hij, misschien, was alles wat ik wilde zeggen. Snel stapte ik in, startte de auto en reed weg, het was al dik na half 1, dus moest nu wel doorrijden naar huis.

Ik realiseerde me onderweg, dat ik genoten had, en al lange tijd niet meer zo heerlijk en heftig was klaargekomen. Wat ik toen nog niet wist was, dat ik nog heel vaak naar deze plek zou terug komen, om nog meer genot te hebben. Maar misschien hier in een volgend verhaal meer over.

5047 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 27)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.