The french maid

Geplaatst door: biman54-ede op 07-06-17

Ik was 27 jaar oud toen mijn vriendin mij verliet. We hadden samen een koopflat en onze relatie was op. Uit elkaar gegroeid, geen liefde meer. Ik had toen al stiekem gevoelens voor mannen Ik moest haar uitkopen of zij mij, we hadden besloten om het eerste te doen. Ik bleef daardoor met een behoorlijke schuld zitten en in die periode kwam ook nog mijn baan op de tocht te staan, ik werd uiteindelijk werkeloos.  Ik moest mijn ex-vriendin ruin 40.000 gulden betalen om haar uit te kopen.  Ik had maar een lening afgesloten om haar af te betalen en toen was ik van haar af maar bleef wel met een schuld zitten en een ww-uitkering. Ik was op zoek naar een baan, in elk geval een manier om geld te verdienen, soms stiekem naast mijn ww-uitkering. Op een dag las ik een advertentie in een groot dagblad. Welgestelde man zoekt een hulp in de huishouding. Goede verdiensten aangeboden. Ik dacht gelijk bij mezelf, dat kan ik er lekker bij doen voor extra geld. Ik reageerde op de advertentie en kreeg een berichtje terug. Ik kreeg het adres en mocht op gesprek komen.
 
Na twee dagen was het zover. Ik op de fiets naar het opgegeven adres. Het was een mooi statig pand en na even zoeken naar de bel drukte ik erop. Er deed een man open, ik schatte hem zo eind zestig, begin zeventig, mooie golf in zijn haar, wel een kaal plekje op zijn hoofd, bril op, klein beetje stevig. Ik stelde me voor en zij: ik kom voor de baan als huishoudelijke hulp. Ik merkte dat hij me van top tot teen bekeek en zei, kom binnen. De man was gehuld in een mooie lange kamerjas en hij ging me voor de woonkamer in. Hij ging zitten in een ouderwetse stoel en hij bood mij aan om op de bank plaats te nemen en dat deed ik. Weer merkte ik dat hij me van top tot teen bekeek. Je mag vanochtend proefdraaien als je dat wil, zo stak hij val wal. Ik zoek iemand die goed kan schoonmaken, stofzuigen, stoffen, ramen lappen, kortom een goede schoonmaker. Ik beaamde dat ik dat wel kon en zei ook dat ik dit baantje graag wilde hebben. Ga zo maar beginnen zei de man, ik zal je even wegwijzen waar de stofzuiger en schoonmaakmiddelen staan. Ik volgde de man door het huis. Ik betaal je € 50 voor twee uur zei de man. Ik dacht, zo, dat is veel. Ik wil wel dat je dan tijdens je werkzaamheden werkkleding draagt. Ik vind het prima, zei ik tegen de heer des huizes.
 
Ik heb de kleding al klaar liggen op de logeerkamer zei de man, ik volgde hem gedwee. Kijk, daar op bed ligt je kostuum, ik betaal je heel goed, daarom wil ik dat je dit draagt. Ik zag op het logeerbed een zwart jurkje liggen, een wit schortje, panty's en een wit satijnen slipje. Mijn adem stokte, ik had al zo'n vermoeden dat er wat achter zat maar stiekem vond ik het niet erg. Ben al jaren gek op lingerie en op mannen en dit was mijn kans en ik kon er ook nog eens geld mee verdienen. Ga je maar omkleden en aan je werk zei de man op strenge toon. Ik stond alleen op het logeerkamertje en kleedde me uit en deed het stringetje, panty's en slipje aan en liep richting de stofzuiger.  Ik zag de heer des huizes verlekkerd naar me kijken en ik knikte alleen naar hem en ging aan het werk. Ik stofte alles en stofzuigde alle vloeren. De mooie man die mij liet proefdraaien zat op de bank en keek elke keer over zijn krant heen. Ik voelde me bekeken maar vond het stiekem heerlijk. Ik ging vlak voor hem staan en haalde een doekje over de salontafel en bukte diep voorover met mijn kontje naar hem toe. Nou zei hij op dwingende toon, het ziet er weer netjes uit overal, ik wil alleen dat je boven nog even stoft en zuigt en dan ben je klaar. Ik liep de trap op en meneer liep achter me aan, ik voelde zijn priemende ogen op mijn kontje.
 
Ik pakte de stofdoek en ging met het doekje over het nachtkastje, de lampen en de raamkozijnen. Plots voelde ik twee handen op mijn heupen. Je bent aangenomen zei de mooie man met een zware stem, je krijgt het geboden salaris voor twee uur werk. Twee keer in de week mag je hier komen werken. Dank u wel, was het enigste wat ik uit kon brengen. De man kwam steeds dichter achter me staan, zijn handen gleden over mijn satijnen jurkje. Ik durfde niets te zeggen. Je bent mooi en lief zei de man en hij kuste mijn nek en mijn oren. Ik werd geil als boter, ik wist het, hij wilde ook iemand om sex mee te hebben. De man deed zijn mooie kamerjas open en een stijve pik kwam tevoorschijn. Hij legde zijn hand op de bovenkant van mijn hoofd en duwde me naar beneden op mijn knieen en duwde zijn pik in mijn mond. Ik begon hem langzaam te pijpen en steeds meer en meer neukte hij mijn mond. Ik pijpte hem gulzig en opeens duwde hij mijn hoofd weg. Ga maar op bed zitten op je handen en knieen beval hij. Ik deed wat er gezegd werd. Mijn jurkje werd omhoog gedaan en mijn slipje werd uitgedaan,
 
Zijn tong gleed over mijn mannenkutje, ik had het niet meer, ik werd door hem gelikt en gerimt als nooit te voren. Ik kreeg een paar flinke petsen op mijn billen, de man smeerde zijn pik in mijn glijmiddel en duwde zijn pik tegen mijn sterretje, langzaam maar zeker verdween zijn pik in me Ik voelde me meer een teefje en een hoertje maar ik genoot ervan, werd geneukt als een geil teefje. Het duurde niet lang of de man kwam klaar, hij trok zijn stijve uit mij kontje en spoot zijn geil over mijn gezicht, ik pijpte al het zaad eruit. Hij likte vervolgens mijn ballen en pik tot ik schokkende klaar kwam, mijn zwarte satijnen jurkje zat onder de sperma. Mijn hemel, wat was dit lekker, wat een werkgever. Kleed je maar weer om zei de man op strenge toon. Ik kom zo terug. Terwijl ik me omkleedde kwam hij terug en gooide een briefje van € 50 op het bed. Hier dat is je loon. Ik verwacht je woensdagochtend hier weer terug. Ik knikte, is goed meneer, ik ben er aanstaande woensdag weer.
 
Ik heb er later nog meer geld verdiend, wordt vervolgt

6141 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 30)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.