Joey en de droom jongen (5)

Hoofdstuk 4.
“he luiwammes, wakker worden. Je telefoon is ook al een paar keer gegaan, de volgende keer neem ik hem op ok”  Mijn vader riep dit door de deur. Ik wist dat hij niet de deur zou openen maar toch.
“Ja, ik kom zo”.
Ik hoorde hoe hij de hal doorliep en de trap af.
Langzaam begon ik me te herinneren … neee niet weer, zo levensecht, maar het was weer een droom geweest. Verdomme. Ik voelde mijn slipje en die was nap, een zaadlozing, geen echte aftreksessie van mijn droom jongen maar gewoon weer een droom. Loser dacht ik. Ik slikte diep, oh ja ik zou natuurlijk nog wel naar hem toe gaan maar ja dat wat ik net gedroomd had zou toch zeker niet echt gaan gebeuren.. of toch wel. Ik wist het allemaal niet meer. Ik stond op en liep de badkamer in. Ik twijfelde gisteren al of ik wel zou gaan maar nu helemaal. Had ik hier nou wel zin in, om me zo voor de gek te laten houden. Ik keek in de spiegel en zag het gezicht van een loser. Ik baalde van mij onzekerheid maar het werd dan ook iedere keer weer bevestigd dus wat moest ik nu anders. Shit wat was dat nu op mijn nek een grote pukkel, nee toch. Ik voelde er voorzichtig aan, maar niet dit was geen pukkel. Het leken wel lippen die daar op stonden. Plotseling herinnerde ik de laatste onderdelen van mijn droom. Shit, toch geen droom maar ik was nog niet geweest bij hem. Ja dit was een plek van de love bite. Ik snapte er niets meer van. Eerst die jockstrap en nu dit aandenken. Wat was er toch aan de hand.
Ik hoorde hoe toen mijn telefoon in de hal weer over ging. Ik sprong snel de slaapkamer in en trok mijn broek aan.

“He, met Joey” zei ik.
“Ha, Joey, eindelijk wakker. Ik had al een paar berichtjes achtergelaten. Kom je zo hier naar toe. Ik ben er klaar voor”.
“Hoi, Marco, ja net wakker. Sorry maar nogal onrustig geslapen”.
“Is prima, zie ik je over een half uurtje”.
“ja is prima. Moet ik nog wat meebrengen”.
“nee, beetje sportieve kleren waar je je makkelijk in kunt bewegen ok”.
“Is prima”.
Hij gaf mij het adres. Ik stapte snel de douche in, kleden me aan in een joggingbroek en leuk t-shirt.
Ik nam stel wat melk tot me in de keuken en riep naar mijn ouders. “Ik ben even weg, in de loop van de middag wel weer terug”.
Dit waren ze niet gewend van mij, meestal was ik het hele weekend thuis. Ik wilde niet dat ze vragen gingen stellen en of mijn love bite. Ik stapte snel op de fiets en 10 minuten later belde ik aan bij Marco. Het was een groot huis, met volgens mij voor zover ik kon zien ook een grote tuin. Geen wonder dat hij ruimte had om te werken aan zijn spieren. De deur werd open gedaan door een meisje/vrouw, iets ouder dan Marco dacht ik maar wel zijn even knie.
“He, jij moet Joey zijn. Kom binnen. Ik ben Anita de oudere wijze zus van Marco”.
Wat moest ik daar nou weer op zeggen.  “Ja, ik had afgesproken met Marco”.
“Ja, dat zei hij al, maar kom binnen”.
Ik volgde haar de hal in en vervolgens de kamer. “Geen teken van Marco, wat was dit nou weer zat ik hier met zijn zus opgeschept”.
“Sorry maar Marco komt zo wel. Hij vroeg of ik je even wilde opvangen.
“Oh, ok”.
“Marco heeft het best veel over je de laatste 2 dagen. Kennen jullie elkaar al lang”.
“Wel, nee niet echt. We zitten al wel het hele jaar in dezelfde klas”.
“Ok, wel hij is behoorlijk onder de indruk van je”.
Ze nam me helemaal op van top tot teen. “Wow dat is een behoorlijke aandenken die je daar hebt. Dat moet wild geweest zijn”.
Ik wist precies waar ze het over had maar voelde me ook erg ongemakkelijk er bij. Verdomme. Ik had dit beter moeten camoufleren dacht ik toen. Ik reageerde niet, behalve dan dat ik erg rood kleurde toen ze zei “Ja, Marco zei al dat je verlegen was, geeft niet hoor. Meisjes vinden dat helemaal niet erg, misschien zelfs wel aantrekkelijk. Maar ja dat weet jij als de beste blijkbaar”.
Oh recht voor zijn raap wat nu. Op dat moment ging de deur open en kwam Marco binnen. “He goed je bent er al. Leuk, ik ben warm gedraaid dus wat mij betreft kunnen we gelijk aan de slag”.
Hij zag de blik van mij die richting zijn zus ging. “Eh, zus je hebt hem toch niet te veel op stang gejaagd he”.
“Eh, nee hoor Marco, waarom zou. Als een van jou vrienden moet hij daar toch wel tegen kunnen”.

De blik van Marco gaf echter wat anders weer. Zo iets van nu even niet zus. Blijkbaar begreep ze zijn boodschap beter dan ik want ze gaf een glimlach naar mij en zij “Als je straks klaar bent, en Marco wil zich nog zelf verder afbeulen dan ben ik in het zwembad. Ik beloof dat ik niet zal bijten ok”.
Ik knikte zo van ok en volgde op dat moment Marco de trap op.
“Eh, Marco wat was dat nou”.
“Oh, niks laat maar. Mijn zus houd van beetje uitdagen en daarin gaat ze soms wel eens te ver. Tof trouwens dat je er bent, leuk om zo ook een maatje te hebben hiervoor. Eerst even naar mijn kamer en dan gaan we naar de kelder, daar staat al het instrumentarium”. Oh shit dacht ik, zijn kamer. Zo was het in mijn droom ook begonnen. Ik voelde hoe mijn lul steigerde in mijn jogging broek. Het was goed dat ik een leuke tanga slip aan gedaan had die zorgde er voor dat er geen paal zichtbaar werd. mHij openende zijn deur, ik volgde hem binnen. Dit was niet leuk. Ik herkende de kamer, ik had die eerder gezien. Vannacht in mijn droom, verdomme. Hoe was dit mogelijk. Ik voelde hoe mijn benen begonnen te trillen. Wat was hier nou helemaal aan de hand. Dit was niet leuk meer. Ik was zo verbaasd van dit alles dat ik niet mezelf realiseerde dat Marco tegen me aan het praten was en terwijl zijn joggingbroek uit gedaan had snel even zijn licht groene slipje aan mij had laten zien.
“Eh, ja is prima” zei ik maar, maar ik wist niet echt waar ik op reageerde.
Hij keek even raar maar reageerde niet en kwam dichterbij. Hij raakte me schouder aan en zei “Kom, dan gaan we naar beneden. Mijn zus noemt dat ook wel de afbeul ruimte. Ik vind het nog wel mee vallen”.  Terwijl volgde ik hem de trap weer af, hal in en nog een trap af.
We kwamen in een erg professioneel ingerichte kamer met een fiets, loopband, gewichten en nog een aantal andere apparaten die ik al wel eens in een sportschool had gezien.
Voordat ik het wist waren we bezig. Marco legde alles goed uit en wist blijkbaar heel goed wat ik al wel aan kon en wat nog niet. Sommige dingen deed hij zelf voor en andere zaken hielp hij me mee. Dat betekende dat hij mij lichaam aanraakte en dat veroorzaakte dan weer een nieuwe uitval van zweet en de bloed toevoer naar mijn liefdes orgaan.
Nadat we zo een half uurtje waren bezig geweest en hij nadrukkelijk een paar keer een oefening had moeten verbeteren bij mij stopte hij ineens. “Wacht even. Ik ben wel lekker bezig he. Je hebt nog niet eens kunnen zeggen of je dit wel leuk vind, of het helpt, of het zeer doet.. sorry maar dat doe ik nou eenmaal als ik op zaterdagochtend door mijn oefeningen heen ga. Anita zegt wel eens dat ik dan bezeten ben. Maar eh.. alles goed”.
Ik glimlachte even dit was de bezorgde Marco die ik had leren kennen, waar af en toe een vleugje van te zien was maar die zo ontzettend lief was als hij dat deed. ‘Eh, ja natuurlijk Marco anders had ik het al wel gezegd. Aan het zweten zo te merken dan gaat het prima. Dat is volgens mij toch ook een beetje de bedoeling”.
“ja, zeker. Nog andere zaken of wil je weer verder”.
“Hm, de volgende keer moet ik echt een sportbroek aan doen want dit werkt zo niet echt. Die joggingbroek plakt af en toe aan mijn benen en dat maakt het niet makkelijker op”.

“Ja, sorry dat had ik even moeten aangeven. Maar wat mij betreft mag je hem ook uit doen. Er komt hier toch niemand en wij zijn jongens onder elkaar dus als dat helpt”.
Ik kleurde even nou wat dacht ik. Ik had dan wel een leuke slip aan maar de helft van de tijd was die goed gevuld geweest.
“he, maakt mij niet uit he, jongens onder elkaar en zoals ik al eerder gezegd heb je mag er best zijn dus je hebt niets om je voor te schamen”.
Ik twijfelde even. Hij… verdomme voordat ik iets kon zeggen of doen had hij zijn eigen sportbroekje al naar beneden getrokken “Zo, wat mij betreft doe ik mee dan hoef je je minder opgelaten te voelen”
Oh, nee net of dat zou helpen dacht ik. Maar ik kon gelijker tijd  ook niet achter blijven. Ik deed net of het niets betekende maar ging wel even met mijn rug naar hem toe staan terwijl ik mijn joggingbroek uit deed. “Ok, wat is het volgende wat je wilt dat ik doe”.
Ik zag hem kijken, of zag ik dat nou verkeerd. “Oh, we gaan door met de squad. Nog een half uurtje of zo en dan heb je wel genoeg gehad”.
Hij stond naast me tijdens die oefening en ik zag hem ook kijken naar mijn nek. Ik wist wat hij zag. Hij vroeg niets maar ik wist niet wat dat nu weer betekende. Gedurende het half uur had ik echt een aantal keren een behoorlijke stijve. Ik wist ook niet wat ik hier nu mee aan moest. Ook zijn slipje had af en toe echt wel meer vertoond dan normaal. Stond hij me nu uit te dagen of was dit jongens onder elkaar. Ik durfde niets te doen omdat ik bang was voor het verliezen wat ik nu met hem aan het opbouwen was.
Na een uurtje of zo stonden mijn spieren op springen. “Ik ga nog even verder maar ik denk dat jij genoeg gehad hebt. Wat echt goed zou zijn, is even wat zwemmen en in het water liggen. Je spieren zullen dan morgen wat minder stijf aan voelen. Ik ga nog een half uurtje door en dan kom ik ook. OK?”
“Eh, maar ik heb geen zwemkleding bij me en jou zus is daar”.
“oh, geen probleem achter het zwembad is een kleine kleedruimte. In de tweede la liggen daar ook een aantal zwembroeken van mij die aan je kunt doen ok”.
“Ah, goed, zie ik je straks”. Ik trok mijn joggingbroek aan en liep naar boven en daarna de tuin in.
“Ah, daar ben je” zei Anita.
“Ik dacht al dat ik je moest komen redden”.
“Nee, Anita, Marco was prima, erg zorgzaam en legde alles goed uit”.
“oh, Marco zorgzaam” zei ze zachtjes.
Ze twijfelde even en zei toen “He, Joey, kom even hier zitten volgens mij zijn we op de verkeerde voet begonnen”.
“Geeft niet” zei ik.
“nee, ik wil het goed maken. Kom even zitten, dat zwembad kan wel even wachten”.

Ik ging naast haar op een van de ligstoelen liggen.
“ok, Ik kan wat erg direct overkomen. Sorry daarvoor. Marco had me al gewaarschuwd dat je verlegen en onzeker bent”. Ze wachtte even. Volgens mij wilde ze een bevestiging of zo.
“Ja, wel onzeker ja, maar …”.
Ze was ontzettend eerlijk en open en ik wist het even niet meer. Het gemakkelijker kunnen praten met Marco voelde ik ook wel met haar.
“Dat geldt in zeker opzicht ook voor Marco weet je…”.
“eh, hoe bedoel je” vroeg ik enigszins verbaasd.
“Wel hij heeft tijd nodig om mensen te leren kennen en hij doet als hij thuis is erg veel zijn ding. Weet je dat hij zelfs nog nooit een van zijn vrienden heeft aangeboden om gebruik te maken van de apparatuur daar beneden”.
“oh, ok, wel ik heb me niet opgedrongen of zo”.
“nee, dat begrijp ik. Marco kan niet stoppen met praten over je zo voor de laatste twee dagen. Ik wil alleen zeker zijn dat je ziet dat Marco op school en hier twee andere personen soms zijn”.
“ok, wel daar heb ik nog niet zo veel van gemerkt”.
“Dat begrijp ik, maar goed, jij bent verlegen en onzeker, Marco doet zijn bijdrage door je te helpen om je lichaam te versterken. Ik wil ook wat doen. Je bent een leuke gast dus wat denk je ervan om morgen samen te gaan shoppen”.
“Hoe bedoel je”.
“Volgens mij kun je wel wat meer up to date kleding gebruiken, dat helpt zeker in de huidige tijd”.
“Oh, normaal gaat mijn ma mee”.
“Ja, dat dacht ik al. Wel zorg dat je klaar staat om een uurtje of 11 morgen ok”.
“hm, maar ik heb geen geld of zo, dat moet ik eerst vragen”.
“Dat komt wel goed. Ik doe graag iets om Marco te verrassen”.
Die laatste snapte ik niet maar durfde ook niet om een verduidelijking te vragen. “Tijd voor het zwembad. Ik wacht even tot Marco terug is en dan ben ik er vandoor”.
Ze verwees me naar het gebouwtje achter in de tuin. “Daar vind je alles, ook schone handdoeken”.
“Dank je Anita, eh ook voor morgen alvast”.
“Is goed Joey”.
Aangekomen in de kleedruimte annex schuurtje vond ik al snel de la waarop Marco geduid had. Ik openende deze en vond er een drietal zwembroeken in, wel niet echt zwembroeken maar meer zwemslipjes, van die speedo achtige. Duidelijk niet heel groot dus dat was wel weer leuk ook om Marco zo een beetje uit te dagen. Of was dat ook echt zijn bedoeling. Ik koos een licht blauwe uit en begon me om te kleden. Net toen ik de speedo aan had begon ik het gevoel te krijgen of ik ergens anders was. Ik knipperde met mijn ogen en realiseerde me dat ik terug in de kelder was. Ik keek naar beneden en zag dat ik nu op een van de matjes lag, met mijn lul,, eh sorry Marco’s lul in mijn handen.. nee Marco’s handen. Ik voelde hoe hij meer en meer opgewonden raakte.

Wat was dit nu weer. Ik leek wel of ik in Marco’s lichaam gekropen was terwijl hij.. was hij echt.. ik droomde nu niet. Hij steunde en kreunde, die kwamen duidelijk uit mijn mond. Al hoewel hij lag en ik stond maakte dat dat mijn benen behoorlijk begonnen te trillen. Ik voelde hoe hij op het punt stond om te gaan klaar komen. Ik keek nog eens even naar beneden. Wat een prachtige lul had hij. Daar wilde ik wel meer mee doen dan alleen mijn hand op hebben. Ik voelde nu een dubbel geil gevoel over me heen komen. Niet alleen die van Marco maar ook die van mij zelf. Ik wist echter dat ik dat niet kon. Ik bewoog mijn hand en merkte dat die bewegingen door Marco werden overgenomen. Geen idee of dat Marco zich dit realiseerde of niet maar ik merkte wel dat hij nog harder geen kreunen, hij naderde zijn hoogte punt dat was wel duidelijk. Ik had mijn(zijn) hand nu helemaal om zijn lul en voelde hoe de spieren in zijn lul begonnen samen te trekken hij was er bijna. Hij kreunde nog harder gevolgd door… wat dacht ik. Ik voelde hoe mijn mond zich vormde en ik mijn eigen naam zij “Ohhh Joeyyyyyyy”.  Zijn orgasme me nam me echter totaal over. Ik voelde hoe ik moest gaan zitten terwijl ik genoot van zijn orgasme. Ook wel weer gaaf. Ik zag het sperma over mijn (zijn) hoofd schieten, daarna mijn (zijn) gezicht en ten slotte een aantal landen op mijn(zijn) borst en buik. De geur van zijn sperma vulde mijn nostrils. Wow, ik bewoog er zijn hand naar toe en langzaam haalde ik deze er door heen. Zou dit werken. Daarna langzaam naar zijn mond. Ik merkte dat er wat weerstand was maar zette door en bracht zijn hand tot aan mijn (zijn) tong. Ik likte langzaam zijn zaad op en yes ik proefde het ook nog. Heerlijk. Blijkbaar was dat wat te veel wat plotseling was ik terug waar ik was. Ik zat op de grond, een verschrikkelijk zichtbare stijve in mijn speedo en totaal geschokt door wat er gebeurt was. Wat gebeurde hier toch… dit was toch niet normaal. Deed ik dat.. of had Marco uit zich zelf Joey geroepen. Ik stond op en pakte een handdoek. Tijd om af te koelen in het zwembad. Het stukje van de schuur naar het zwembad hield ik de handdoek voor me en daarna dook ik snel het zwembad in. Ik zag Anita glimlachen en naast haar stond Marco. Oh wat ………..
wat minder actie in dit maar het verhaal begint zich wel op te bouwen... ben benieuwd wat jullie er van vinden.

3301 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.