Mijn eerste keer (waarheid en wens)

Mijn eerste keer.

(Dit verhaal is deels op waarheid berust en deels op een nog niet beleefde wens. De namen zijn niet de echte namen, maar degene waar ik dit mee beleefd heb herkent het vast wel.)

Een jaar geleden kreeg ik via een chatroom contact met Dennis. Dennis was net als ik onervaren en op zoek naar iemand die samen met hem de seks met mannen wilde ontdekken. Vanuit de chat hebben we onze telefoonnummers uitgewisseld en ging het contact verder via WhatsApp en Skype. Geile verhalen over wat we graag wilden doen en ontdekken werden uitgewisseld, live video beelden hebben we gedeeld waarin we zagen hoe de ander zich aftrok en heerlijk klaarkwam. In alle contacten ontdekten we steeds meer dat onze wensen overeenkwamen. We wilden elkaar wel graag treffen om onze wensen in de praktijk te brengen, elkaar ontdekkend. Maar het maken van een afspraak lukte nooit zo goed. Of bij Dennis liep het vast of bij mij liep het vast. Eindelijk, na bijna een jaar zoeken naar mogelijkheden was de dag aangebroken dat we elkaar zouden ontmoeten. Ik zou naar zijn huis komen en daar zouden we onze wensen en verlangens werkelijkheid laten worden.

Met kloppend hart reed ik naar zijn woonplaats, ik zou hem bellen als ik het dorp in zou rijden. Bij het station zocht ik een parkeerplaats en belde hem op. Hij woonde daar in de buurt en zou me op komen halen. 5 Minuten later liep er een man naar mijn auto, klopte op het raam en vroeg of ik Jan was. Hij stapte in en vertelde waar we langs moesten rijden. In het kleine stukje naar zijn huis vertelden we elkaar dat we er wel veel zin in hadden, maar ook erg nerveus waren. Dennis deed de voordeur open en liet mij voorgaan. Achter de deur bleef ik staan en hij deed de voordeur dicht. Hij wilde voor me aan lopen, maar ik hield hem tegen , trok hem naar me toe en zoende hem zachtjes op de mond. Het was vreemd, maar wel lekker. Dennis kuste me terug, eerst voorzichtig, maar onze kussen werden steeds iets heftiger. Ik streelde met het puntje van mijn tong over zijn lippen en beet hem zachtjes in de onderlip. Dennis opende zijn mond een beetje en we begonnen elkaar te tongen. Mijn handen lagen op zijn billen waardoor ik hem tegen me aan kon trekken. Onze beide pikken drukten tegen elkaar aan. Ondanks dat we het spannend vonden hadden we beide een erectie. Na een poosje geil tongzoenend en pik wrijvend in de hal te hebben gestaan  liet Dennis me los en nam me mee naar de kamer.

Met een kop koffie zaten we naast elkaar op de bank. het gesprek ging natuurlijk over dat we het spannend vonden, over wat we eigenlijk wilden en ook over wat we niet wilden of nog niet zeker wisten. Al pratend begonnen we elkaar te strelen, Dennis ging via mijn bovenbenen naar mijn lies en begon mijn pik te strelen. Die was ondertussen weer in de ruststand, maar dat duurde niet zo lang. Ondertussen was ik met zijn tepels aan het spelen, iets wat we beiden erg lekker vonden. Ik zocht zijn mond weer op en begon hem te tongen. Het wrijven over mijn pik maakte me geil en ik zoog aan zijn tong alsof het een pik was. Dennis kreunde en begon wat harder te wrijven. Ik deed zijn shirt omhoog en kneep zachtjes in zijn tepels. Met mijn mond ging ik naar beneden en maakte zijn tepel nat waarna ik er zachtjes tegen aan blies. Ik zoog hem in mijn mond en beet er zachtjes in. Dennis maakte al kreunend mijn broek los en haalde mijn pik er uit. Langzaam begon hij me af te trekken en met mijn ballen te spelen.

Ik deed zijn shirt uit, trok ook mijn eigen shirt uit en ging op mijn knieën voor de bank zitten. Ik pakte zijn tepels om en om in mijn mond, en afwisselend beet ik er zachtjes in en speelde met mijn tong mee. Ondertussen maakte ik de broek van Dennis los en haalde zijn stijve pik naar buiten. Ik voelde het voorvocht op zijn eikel en ging met mijn hoofd naar beneden. Langzaam likte ik het vocht van zijn eikel af en zoog vervolgens zijn pik naar binnen. Wat voelde dit heerlijk, hier had ik al lang naar verlangd. Eindelijk weer eens een pik in mijn mond en het voorvocht proeven. Dennis kreunde en streelde over mijn hoofd. Hij liet mij lekker gaan in mijn eigen tempo en genoot. Likkend en zuigend werkte ik zijn hele pik naar binnen, de smaak van zijn voorvocht verspreide zich door mijn mond. Dit was genieten. Ik wist dat Dennis net als ik een heel gevoelig kontje had, maar daar kon ik nu niet bij.

Ik stopte met pijpen en ging rechtop zitten om zijn broek uit te doen. Dennis trok me naar zich toe en begon me weer te zoenen. Het spannende was er af en we waren beide geil aan het genieten. Dennis trok mijn broek naar beneden en ik ging staan en trok hem uit. Dennis pakte mijn stijve pik in de mond en begon me heerlijk te pijpen. Hij zoog mijn voorvocht zo ongeveer uit mijn pik, het voelde zo lekker. Hij maakte zijn vinger nat en ging daarmee over mijn mannenkut, wetende dat ik dat erg lekker vond. Geil bewoog ik mijn pik in zijn mond en mijn kutje over zijn vinger. “vinger me” zei ik zacht kreunend en ik voelde zijn vinger naar binnen glijden. Het was nog wat stroef en hij trok zijn vinger terug, stak hem in mijn mond en duwde hem vervolgens weer naar binnen. Kreunend bewoog ik mijn kont naar achteren, dit voelde zo lekker. Dennis begon me zachtjes te vingeren terwijl hij nog steeds mijn pik in zijn mond had. Even later trok hij zijn vinger terug, deed ze in zijn mond en ging vervolgens met 2 vingers naar binnen. Dit was voor het eerst dat iemand anders met twee vingers in mijn kutje zat. Dit zou ik niet lang volhouden, als ik niet op paste zou ik zo zijn mond volspuiten en dat wilde ik nog niet. Ik trok mijn pik terug en vroeg hem even te stoppen. “We gaan even ruilen” zei ik anders spuit ik zo.

Dennis ging staan en deed zijn broek ook uit. Ik pakte hem bij zijn heupen en draaide hem om. “Wil je op je knieën op de bank gaan zitten” vroeg ik. Ik pakte hem achterlangs bij zijn pik en begon er mee te spelen. Ik trok hem langzaam af en wreef het voorvocht over zijn eikel. Ondertussen was ik weer op mijn knieën gaan zitten. Daardoor kon ik makkelijk bij dat heerlijk gaatje van hem en ik begon er om heen te likken. Dennis kreunde en bewoog zijn heupen om mijn tong over zijn kutje te laten gaan. Ik bleef hem wat plagen door afwisselend langs het randje te gaan en met de punt van mijn tong over zijn kutje te gaan. Dennis had het niet meer, hij wilde me voelen. Ik likte zijn kutje en stak het puntje van mijn tong naar binnen. Een geile kreun van Dennis was het gevolg. Met mijn tong neukte ik zijn kutje terwijl ik hem ondertussen aan het aftrekken was. Voor mij was het de eerste keer dat ik dit deed, nooit geweten dat dit zo ontzettend lekker was. Geprikkeld door het kreunen van Dennis probeerde ik zo diep mogelijk met mijn tong naar binnen te gaan. Toen zijn kutje flink nat was stak ik 1 vinger naar binnen al snel waren dat er 2 en ook 3 was geen probleem. Ik wist uit onze verhalen dat Dennis wel vaker wat grotere dingen in zijn kut had gehad en dat 3 vingers geen probleem waren. Hij wilde graag 4 wist ik en langzaam drukte ik er een 4de vinger bij in. Ondertussen met mijn andere hand aan zijn pik trekkend bewoog ik 4 vingers langzaam heen en weer.  Dennis had het bijna niet meer en vroeg me te stoppen, hij wilde niet op deze manier klaarkomen. Ik trok mijn vingers terug en likte nog even over zijn gaatje. Wat was dit geil en wat wilde ik graag meer.

We namen even een korte rustpauze waarbij we zachtjes elkaars pik streelden. Die van Dennis was iets groter dan die van mij, die van mij voelde iets dikker aan. Maar het verschil was niet echt groot. We zoenden elkaar en speelden met onze tongen. Dennis ging op zijn rug liggen. Ik draaide me om en ging in 69 over hem heen liggen. Hier hadden we het al vaker over gehad. We wilden elkaar in 69 gaan pijpen en vingeren omdat we het beiden lekker vonden. Ik schoof wat naar achteren met mijn billen zodat Dennis bij mijn pik kon en mijn kutje kon likken. Ik ging iets rechtop zitten en voelde de tong van Dennis over mijn kutje gaan. Natte vingers had ik al eerder gevoeld, met name die van mezelf, maar een tong die mijn kutje likte. Dit was hemels. Dennis drukte het puntje van zijn tong naar binnen en begon neukbewegingen te maken. Ik voelde het voorvocht uit mijn pik druppen, veegde het op met mijn vingers en likte ze af. Dennis kwam met zijn hand nar voren en begon met mijn pik te spelen ondertussen ging zijn tong steeds in en uit mijn kut. Ik zag zijn geile stijve pik voor me en boog voorover. Dennis deed zijn benen iets omhoog waardoor ik met mijn armen er omheen kon. Nu kon ik zowel bij zijn pik als bij zijn kut. Ik maakte 2 vingers nat en masseerde zijn kut. Tegelijkertijd zoog zijn pik naar binnen. Ik begon hem met mijn vingers te neuken en zoog die lekkere pik van hem helemaal naar binnen. Dennis was ook mij aan het pijpen en streelde mijn kutje met een natte vinger, maar ik voelde dat hij dit minder intens deed. Dennis begon te kreunen. Mijn pik had hij ondertussen los gelaten, alleen zijn vingers zaten nog in mijn kut maar ook die lagen stil. Zijn heupen begonnen te bewegen en hij maakte neukbewegingen in mijn mond. Door mijn vingers in het zelfde tempo tegen te bewegen werd hij geneukt door mijn vingers en tegelijkertijd neukte hij mij in mijn mond. Het kreunen stopte, even was het stil en vervolgens hoorde ik “ooooh  ik kom”. Hij wist dat hij in mijn mond mocht klaarkomen, ook daar hadden we het al eens over gehad, en ik voelde zijn pik verharden. Even stopte het bewegen van zijn heupen en met een zachte “Jaaahhh” voelde ik zijn warme zaad in mijn mond spuiten. Mijn vingers had ik diep in zijn kut geduwd en ik voelde dat die vastgeknepen werden. Dennis spoot altijd veel op de filmpjes, dus dat was nu ook geen verrassing. Meerdere stralen werden diep in mijn mond gespoten. Heerlijk warm zaad, het smaakte bijna gelijk aan mijn eigen, vulde mijn mond. Toen er niets meer kwam en Dennis rustig bleef liggen draaide ik me om. Ik kuste hem en liet zijn zaad in zijn mond lopen. Met onze tong speelden we met het zaad en slikten het beide door. Hier hadden we het in onze gesprekken al over gehad en het leek ons beide heerlijk om dit mee te maken. Toen we elkaar weer aankeken moesten we lachen, dit was geil geniet.

Dennis duwde mij omhoog en vroeg me op mijn rug te gaan liggen. Hij wilde mij likken en pijpen en ook mijn zaad proeven. Ik trok mijn benen op en Dennis stak zijn tong bij mij naar binnen. Hij maakte mijn kutje goed nat en stak eerst 1 maar al snel 2 vingers naar binnen. Mij vingerend likte hij over mijn ballen naar mijn pik. Hij zoog mijn pik naar binnen en speelde met zijn tong rond mijn eikel en in mijn gaatje. Ondertussen was ik in mijn tepels aan het knijpen, iets wat ik lekker vind als ik geil ben. Het duurde dan ook niet lang dat ik voelde dat het bijna klaarkwam. Ik fluisterde “harder” tegen Dennis en bewoog zijn vingers wat dieper in mijn kut. Mijn pik zat voor mijn gevoel helemaal in zijn mond en met een diepe kreun spoot ik me helemaal leeg. Dennis duwde zijn vingers diep naar binnen en drukte stevig aan. Zo heftig was ik nog nooit klaargekomen. Terwijl ik weer tot rust kwam draaide Dennis zich om en drukte zijn mond op mijn mond. Ik proefde mijn zaad op zijn lippen en deed mijn mond open. Dennis lag boven op me en al tongend speelde we nu met mijn zaad. Ik kon met mijn hand bij zijn billen en drukte voorzichtig een vinger in zijn kutje. Zo bleven we nog even liggen, bij komend van onze eerste keer samen mannen seks beleven. We wisten beide dat de middag nog niet om was en dat er nog veel lekkere geile dingen zouden gebeuren. Maar dat vertel ik een andere keer wel

4875 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.