Onbekend 3

Na mijn eerste twee ervaringen op de parkeerplaats trok me deze steeds vaker er naar toe, vooral na de late diensten dan reed ik vaak via die weg huiswaarts. Ik was nog niet zo vrij om zoals veel mannen met elkaar de bosjes in te duiken, of deze alleen in te lopen op zoek naar een andere man. Meestal keek ik uit naar Jo, of ik hem zag, of zijn auto of fiets zag staan. Vaak was dat zo, maar soms ook niet, en het kwam niet altijd tot sexuele handelingen, vaak ook alleen maar een praatje. Zoals ik dat meestal deed stapte ik uit en rookte ik een sigaret staand naast mijn auto, er kwamen dan wel eens mannen langs gelopen en vroegen of ik met ze meeging de bosjes in, maar dat deed ik dan toch maar niet. Want ik had van Jo gehoord dat er heel wat afgeneukt werd in die bosjes, en dat trok me echt niet, een harde pik in mijn kont, nee dat trok me niet aan. Op een van die avonden stond ik weer te roken naast mijn auto, er parkeerde een andere auto naast me, ook die man stapte uit en stak gelijk een sigaret op, hij kwam naar me toe gelopen en zei, slechte gewoonte he, zijn brandende sigaret omhoog houdend. Ja, zei ik, kom er maar eens vanaf. We stonden naast elkaar te roken en te kletsen, jij komt ook vaker hier he, zei hij, want ik heb je al een paar keer hier gezien.

Ik knikte bevestigend, ja, af en toe kom ik wel eens hier, als je mij gezien hebt, kom jij dus ook geregeld hier zei ik. Ja, klopt, zei hij, maar niet daar, wijzend naar de bosjes toe, weet je, ging hij verder, meestal ga ik in mijn auto zitten en trek me dan zelf af, ik hoop dan dat er iemand komt die dat ziet en dan blijft kijken, dat vind ik wel geil. En soms dan rukt die kijker dan mee, zien trekken doet dan mee trekken zei ik lachend, ja lekker toch. Heb je misschien zin om te kijken, vroeg hij toen, ja, zei ik, okeee zei hij een beetje uitgelaten, hij stapte weer in zijn auto, door het licht van de  straat lamp kon ik redelijk goed in de auto kijken, ik liep wat dichter bij het portier en zag dat hij inmiddels zijn broek los gemaakt had, die hij omlaag schoof samen met zijn slipje tot onder zijn knieën. Zijn pik was al hard, zijn voorhuid liet een klein stukje van zijn eikel bloot, hij had ook zijn kruis geschoren, zodat zijn onderbuik, pik, en ballen goed vrij te zien waren. Ik schatte zijn pik op een cm of 15-16, behoorlijk dik en keihard. Langzaam begon hij te spelen met zich zelf, nadat hij zich eerst goed door me had laten bekijken.  Zijn hand bewoog traag op en neer over zijn harde pik, zijn voorhuid mee bewegend over zijn eikel, dat dan weer bedekt dan weer ontbloot was. Met zijn andere hand masseerde hij zijn ballen, ik voelde mijn eigen pik ook groeien, vond het wel een geil gezicht zo, kijken naar een andere man die zich aan het aftrekken was. Ik stond op het punt om mijn eigen broek los te maken en ook mijn pik tevoorschijn te halen toen ik een man zag komen aanlopen onze richting uit. Ik zette een paar stappen terug, een goede avond, zei de aankomen lopende man, goede avond, antwoordde ik, en is hij wel lekker aan het trekken vroeg die man, hij liep tot bij het portier, daar geilt hij op zei hij tegen me, andere mannen die toe kijken hoe hij trekt en zijn pik leegspuit. Ik liep weer dichter bij, zag dat de pik veel minder hard was van de man in de auto, blijkbaar was hij gestopt met trekken, maar nu ging hij weer verder en in no time was zijn pik weer keihard en welde een druppeltje voorvocht uit zijn pisgaatje omhoog, dat wreef hij vakkundig over zijn eikel uit. De man die naast me stond vroeg, zie je deze voor het eerst, ja antwoordde ik, hij heeft me wel verteld dat hij dit doet, en vroeg of ik wilde kijken, hahaha,  jaja, dat gaat meestal zo, maar als je vaker komt dan leer je deze of gene wel kennen en weet je wat zich hier buiten de bosjes nog meer afspeelt.

Hij wordt nog geiler als je ook mee doet, zei de man naast me, waarna hij zijn gulp open ritste en zijn half stijve pik er uit haalde en zich ook begon af te trekken, alleeh.. kom maar zei hij, doe lekker mee. Ik haalde mijn stijve lul uit mijn broek en deed mee, de man in de auto had het tempo opgevoerd, hij trok snelle aan zijn pik, zijn mond half open, gezicht naar ons gedraaid en keek toe hoe wij naast zijn auto stonden te rukken. Hij ging als eerste komen, hij haald ergens een zakdoek vandaan en hield dat onder zijn pik, even later gromde hij en spoot er een dikke straal zaad uit zijn eikel  in de zakdoek, waarna er nog een paar fikse stralen volgden. Zijn adem ging gejaagd van de inspanning, op dat moment voelde ik mijn zaad ook opborrelen en een paar seconden later spoot ik mijn zaadjes op de straat, heerlijk was dat. Help eens even zei de man naast me, en bood me zijn harde lul aan, ik nam hem vast en begon hem langzaam maar met een stevige vuist aftetrekken, zijn pik was heet, hard en lekker om vast te hebben, even keek ik in de auto, dan man zat nog steeds met zijn kruis bloot, en liet me kijken, wel had hij zijn pik schoon geveegd want de zakdoek zag ik niet meer. Na enkele minuten de man afgetrokken te hebben spoot hij ook zijn pik leeg, een klodder sperma spoot tegen het portier aan, de rest lande ook op de straat bij het mijne. Ook hij veegde zijn pik schoon en borg hem op, moet jij ook doen zei hij, en knipoogde tegen me. Ik besefte dat ik daar nog steeds stond met mijn half slappe pik uit mijn broek hangend.  Ik borg hem weg en ritste mijn broek dicht, de man liep weg en de man uit de auto stapte uit. Dat was geil zei hij, hij stap zijn hand uit en zei, ik ben Hans, Marcel, zei ik terwijl ik mijn hand in de zijne legde. We staken een sigaret op en praatte nog wat, met als afscheid, tot een volgende keer, waarna we beiden wegreden, ik met een gelukkig gevoel in elk geval, weer nadenkend welk smoesje ik thuis moest vertellen waarom ik een dik uur later thuis kwam als normaal.

3098 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.