Geile zaterdagavond

Zaterdagavond naar een feestje geweest en op terugreis nog even langs de parkeerplaats Westerveld aan N34 om even te kijken of er nog iets was te beleven. Er stonden 2 auto's. Even later kwam er een man uit het bos lopen, die zijn broek dicht maakte en al klaar was. Nog even gewacht, kwam er een blauwe Opel aanrijden, stopte en de lampen bleven aan en bij het langs lopen, zag ik 2 jongens in de auto zitten, die de broeken naar beneden schoven en elkaar om en om gingen pijpen. Giga geil om te zien. Intussen was er nog een auto aan komen rijden, waar achteraf een travo uit stapte en ook ging staan te kijken. De jongens in de Opel gingen rustig door met elkaar te pijpen. Intussen had een mijn stijve pik uit de broek gehaald en was naast de Opel gaan staan aan de bijrijder-kant en stond lekker te trekken. De blonde jongen kijk gefascineerd naar mij paal. Zo te zien aan zijn blik had hij waarschijnlijk iets gebruikt. Op een gegeven moment deden ze broeken omhoog en gingen uit de auto en liepen het betonpad op richting ingang van het bos.

Aan het eind van het pad bleven ze staan en begonnen met elkaar te vrijen en deden de broeken weer omlaag en begonnen elkaar om en om te pijpen. Er kwamen meer auto's aanrijden en er stapten enkele uit en met meerdere mannen gingen we rond de jongens staan om toe te kijken. De geile boys gingen gewoon door en met behoorlijke palen, de ene had wel een paal van 21 cm x 6 , de andere ook wel 20 x 5. Slurpende geluiden, geil om te horen. Die met 20 cm begon te kreunen en kwam klaar in de ander zijn mond. Die met een pik van 21 ging zichzelf aftrekken en spoot kreunend zijn zaad wel 50cm ver. Helaas gingen de broeken weer snel omhoog en gingen ze weg. Door dat schouwspel was ik zelf supergeil geworden en liep het bospad op en werd door iemand gevolgd. Na een korte babbel, gingen we bij elkaar in het kruis voelen en merkten dat bij alle twee de palen stijf waren. Langzaam de broeken los gemaakt en onze pikken sprongen naar buiten. Zijn paal was ongeveer 17cm maar met een behoorlijke dikte. Mijn eigen 18cm is slanker maar zelf ben ik er tevreden mee. Heerlijk eerst getrokken en met elkaars tepels gespeeld, zelf hou ik van een stevige tepel-massage.
Langzaam voelde ik een vinger aan mijn sterretje wrijven en ging langzaam naar binnen, een lekker gevoel.

Ik vroeg hem of hij mij wilde neuken, waarop hij met ja antwoordde. Een condoom uit mijn broekzak gepakt en om zijn dikke paal geschoven, wat glijmiddel aan mijn kont gesmeerd. Voorzichtig drukte hij zijn pik bij mij naar binnen, wat eerst iets pijnlijk was maar later in genot overging. Een bepaald moment zat hij tot zijn ballen in mij te rammen. Zelf hou ik ervan dat zijn lichaam tegen mijn billen aankletst. Zijn hand pakte mijn pik beet en begon er aan te trekken, na enige tijd voelde ik mijn zaad borrelen en kreunend van genot en zijn geile woorden spoot ik mijn sperma naar buiten. Even later voelde ik dat het condoom in mijn anus door zijn sperma werd gevuld. Wat een happy end na zo'n geile voorstelling van de boys.    

6486 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.