Slikken

Het is een doordeweekse ochtend als ik in een verveelde bui de chat open. Hoewel, verveeld... ik ben net klaar met douchen en heb mn bovenlijf, mn ballen, mn lul en mn hoofd weer helemaal glad geschoren en daar raak ik meestal toch een beetje opgewonden van. Ik meld me in met mn nick en de vaste gegevens. Mannelijk en bottom. Een rood vakje laat me vrij vlot weten dat ik contact heb. Een man die ik al vaker heb gesproken, maar waarbij het telkens is afgeketst. Ik krijg niet het idee dat het een faker is, maar heel makkelijk afspreken is het ook niet. 'He Geile' opent hij. Ik besluit direct maar tot zaken te komen om geen tijd te voldoen, anders stap ik door. 'Hoi man, ik wil en kan nu afspreken bij je. Maar we hebben de kennismaking al gehad. Dus laten we de chat overslaan. Zeg maar waar ik je kan ontmoeten, het hoeft niet lang te duren, als ik maar die beloofde 19cm van je kan proeven.' Het blijft even stil... na een paar minuten vraagt hij of we echt discreet kunnen daten. Hij is getrouwd, met een man, maar heeft gewoon behoefte aan vreemde lippen om zijn pik. Ik beloof het. Hij antwoord met een adres, hier 10 minuten vandaan. 

Ik stap in de auto en met een geil gevoel rij ik zijn kant op. Alle lichten lijken op rood te staan, maar binnen 10 minuten sta ik voor zn deur. Ik zie hem al zitten door de ruiten, ouder, slank, gebruind. Jaar of 49 had hij al gezegd. Op mijn aanbellen doet hij direct open. Veel woorden maken we er niet aan vuil. Hier? vraag ik. Nee, boven, hier is te open. Ik ga naar boven, voor hem uit en ik voel zijn handen al aan mijn billen. Ik moet direct doorlopen naar de slaapkamer zegt hij. In de slaapkamer twijfel ik verder niet. Ik trek mn kleren uit, draai me om en kniel. Ik zie direct op ooghoogte de bobbel in zijn trainingsbroek. Zo.... ik trek de trainingsbroek en de achterliggende degelijke slip naar beneden. Z'n lul veert als bevrijd omhoog. Nog niet helemaal stijf. Ik pak hem vast en trek er zacht aan, hij stapt naar voren, ik leg mn neus in zijn lies en begin zijn ballen te likken. Hij drukt mijn hoofd dieper tegen zich aan en wrijft zijn groeiende lul langs mijn hoofd. Heerlijk. Ik sta even op en we beginnen te tongen. Ondertussen kneedt hij mn tepels. Ik hou met mijn hand zowel zijn lul als de mijne vast. Hij is groter. Een stuk groter. Ik kan niet langer wachten en zak weer terug. Ik neem zijn harde lul in mijn mond en begin hem gulzig en diep te pijpen. Hij pakt mijn hoofd en drukt mn hoofd nog dieper over zijn harde pik. Ik voel hem zo mogelijk nog verder groeien in mijn keel. Ik moet echt mijn best doen om niet te kokken. Ik maak me los uit zijn greep en ga voorover op het bed zitten. Ik buk zo dat mijn kont omhoog staat. Ik voel zijn vingers, en daarna zijn tong over en eerst langs, maar daarna in mn kontgaatje spelen. Tegelijkertijd voel ik zijn ene hand over mijn rug glijden en zijn andere mijn pik pakken. Ik dreig al te komen en ruk me los. Ik ga op mijn rug liggen, kijk hem aan en open mijn mond. Hij heeft geen aanmoediging nodig. Terwijl hij leunt op het bed einde neukt hij mijn mond. Hard. Ik wil steeds mijn eigen lul pakken, maar merk dat ik op knappen sta en glij met mijn vingers door naar mijn natte kontje. Ik kreun van genot. Hij sluit zijn ogen en stoot door. 

Ik wurm me onder hem uit, draai hem op zijn rug en bewonder even zijn lange pik. Ik ga op hem zitten, wrijf met mijn kontje over zijn lul en we tongen nog even diep. Er zijn geen condooms, dat weten we, dus we houden het bij wrijven, al schreeuwt mn reet om zijn lul tussen mijn billen. Ik kom al bijna, zegt hij. Ik laat dit zaad niet schieten en zak weer naar beneden. Terwijl ik mn lippen weer om zn lul laat zakken voel ik hem letterlijk kloppen. Ik proef toch nog mijn eigen natte reet. Zo ver zat hij toch niet? Ik kan me er niet meer druk om maken. Ik hoor hem harder kreunen en ik voel dat zn lul begint te pompen. Ik sluit mijn mond volledig om hem heen en na een laatste stoot en met zijn handen op mijn achterhoofd voel ik zijn zaad mn mond instromen. Ik vang de eerste op, spuug zijn lul bijna uit en zie de tweede stoot nog net vol gas op mij afkomen en voel hem op mijn gezicht landen en afzakken naar mijn borst. De derde en vierde golf zakken zacht uit zijn eikel. Ik hou mijn tong er onder en neem de rest weer tot me.... zonder ook maar aan mijn eigen lul te hebben gezeten voel ik het borrelen. Ik pak mezelf vast en dat is genoeg om spuitend klaar te komen. Mijn zaad mengt zich met zijn zaad op mijn borst. 

Hij pakt een beetje beschaamd een handdoekje, helpt me afdrogen en we nemen weer afscheid. 

De eerste van vele keren....

5182 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.