Mijn eerste ervaring 10(deel 1)

Het reeds  45 jaar geleden is, ik was nog net 18 en Patrick was 33. Volwassen en een top homo die altijd erg lief voor me was net als Arwin en me veel geleerd hebben. Ik kwam hem die bewuste dag tegen bij de super, ik had al even met Erwin staan praten maar die moest weer aan het werk dus liep ik verder voor wat ik zocht. En daar stond Patrick. Hé man heb je een tijdje al niet gezien zei hij. Klopt antwoordde ik, druk met school en het weer nodigde niet uit om over straat te gaan. Maar heb wel zin om weer eens bij je langs te komen.

Leuk, maar ik ga volgende week voor een maand naar Marokko om foto’s te maken voor het maandblad waarvoor ik werk. Ik keek wat sip, want had wel zin om naar hem toe te gaan, kun je vrijdag vroeg ik snel. Ik zag hem even nadenken en hij knikte ja dat lukt wel, blijf je bij me eten vroeg hij vriendelijk, ik lachte hem toe en zei, en slapen en stoeien, hahahahahah. Als je het leuk vind mag je ook blijven slapen hoor. Reageerde hij direkt. Maar geen problemen met thuis hé, geeft vaak erg veel narigheid voor mij maar ook voor jou en je bent nog minderjarig tenslotte. Ik zal wel zien of het lukt wat te regelen thuis, vind het niet makkelijk tegen ze te liegen, doe dat eigenlijk ook nooit daar ze nooit straffen als de waarheid er direkt is. De dagen erna liep ik constant te bedenken hoe ik iets kon regelen, maar kreeg het verhaal zonder wat anders te vertellen niet rond en toch wilde ik zo graag bij Patrick blijven slapen. Uiteindelijk koos ik er voor te vertellen dat ik bij een schoolkameraad bleef slapen. De natuur was me zeer goed gezind want het sneeuwde die dag enorm. ’s Morgens toen ik weg moest kwam het werkelijk met bakken naar beneden. Mijn moeder maakte zich zorgen en dan 8 km heen en terug naar school als dat maar goed gaat. Nu was het helemaal makkelijk om te zeggen dat ik bij een vriendje bleef slapen. Bel dan wel even als je daar bent zei ze, en als ze nu geen telefoon hebben vroeg ik, ze gaf me geld om dan even in een cel te bellen. Toen ik op de fiets stapte en weg reed keek ze me na. Ik was pas twee straten verder of ik ging met de fiets onderuit, shit wat een ellende. Toen kreeg ik een ander idee. Daar de school een regio functie had zaten er veel jongeren op die van verder weg kwamen en met zeer slecht weer zaten de klassen soms maar half vol. Voor de school een gegeven en één telefoontje van ouders was voldoende om niet te verschijnen. Ik vond het idee geweldig en snel sloeg ik een andere straat in om 10 minuten later bij Patrick aan te bellen(de poort achterom zat op slot) of hij de poort even open wilde doen. Vijf minuten later zat ik bij hem aan de keukenbar een warme kop thee te drinken en mijn verhaal te vertellen, terwijl buiten de sneeuw maar bleef vallen. Patrick belde zoals ik had gevraagd naar de school om te zeggen dat het weer zo slecht was dat het onmogelijk was erdoor te gaan. De congierge reageerde direkt van; begrijpelijk, hier is het ook noodweer dus tot maandag. Ik trok mijn natte broek uit en hing hem voor de kachel die goed opgestookt werd met gloeiende kooltjes. Voor Patrick werd dat teveel en gelijk begon hij mijn kruis te strelen en te masseren. Doe maar rustig zei ik lachend ik blijf tot morgen of zondag, moet alleen vanmiddag mijn moeder even bellen dat ik bij een vriendje ben aangekomen. Voor Patrick het moment om mij heerlijk in de armen te sluiten en gelijk even met zijn hand mijn slip in te gaan, waar de knaap al stijf stond van deze genegenheid.

Ik heb mijn bed nog geeneens op gemaakt, zullen we even lekker voor vrijen, vroeg hij. Ik wilde niets liever en rende snel naar boven. Hij was alleen gekleed in een lange kamerjas en daaronder alleen zijn boxer en een t-shirt, smeet onderweg de trap op alles al uit en kwam poedel naakt de slaapkamer binnen met opgeheven trompet. Ik deed snel mijn trui en andere kleding uit en als laatste mijn slip en we sprongen tegelijk in het bed. Ik kroop dicht tegen hem aan want het was koud, maar snel vreeën we elkaar warm en de knuffels waren een waar genot. Patrick zoende mijn hele lichaam en bij bepaalde delen bleef hij veel langer zoenen en likken. Ik voelde steeds zijn harde pik tegen mijn lichaam en kreeg het er steeds warmer van. Hoelang we in bed zijn gebleven weet ik niet maar het eind van het spelletje was dat al mijn zaad in zijn mond terecht kwam en dat van hem in de mijne. Daarna knuffelde hij me nog een uurtje en toen kleden we ons weer aan om beneden een warme mok chocolade te maken. Patrick had nog het nodige te doen die dag en samen brachten we veel tijd door op zijn werkkamer, hij met zijn klus en ik met zijn foto albums. Ook het album van de eerste keer dat ik bij hem kwam met Arwin. Wat een geilheid bij elkaar, ook het album met blootte jongens in allerlei posities en combinaties. Op een gegeven moment zei Patrick; zal ik van jou ook foto’s maken, ik keek hem schijnbaar zo onschuldig aan dat hij moest lachen en zei, en van ons samen. Het idee wond me op en zei dus dat ik dat wel wilde.

Het bleef buiten maar sneeuwen en binnen was het heerlijk warm in de woonkamer en in de werkkamer en douche had Patrick een elektrische verwarming die het daar ook zeer behaaglijk hield. Rond een uur of 4 belde ik mijn moeder om te vertellen dat ik bij een schoolvriend was en er niet meer uit hoefde. Eerst voelde ik me wat naar dat ik tegen haar loog, maar toen ze zei dat het verder goed was en dat ik wel even moest laten weten wanneer ik terug kwam, maar niet door het slechte weer de weg op moest gaan. Snel ging ik weer naar boven om bij Patrick te zijn en hij was net klaar met wat hij te doen had. Hij had zijn camera op een statief staan en vroeg of ik wilde poseren. Waar moet ik staan vroeg ik en ging nonchalant staan, gekleed in zijn joggingbroek en mijn eigen trui(kleur combinatie was niet om over naar huis te schrijven) En prompt vroeg hij, trek die trui even uit, de blouse eronder staat beter. Na een paar foto’s, kwam hij naar me toe en wreef even lekker over mijn kruis en begon me te zoenen, de reactie was er gelijk en wat de bedoeling was ook zichtbaar in de joggingbroek. Hij masseerde nog even en ging terug naar zijn camera en zei hoe ik moest gaan staan. Daarna kwam hij weer en trok mijn joggingbroek omlaag gelijk met mijn slip en mijn harde staaf klapte omhoog, hij pijpte me even en ging direct terug naar zijn camera en ik hoorde het doorlopend klikken. Zo waren we zeker een uurtje bezig en tot slot waren we beide naakt  en met de ontspanner kregen we foto’s waar we met elkaar bezig waren. Op een gegeven moment had ik er genoeg van en kreeg het koud, zei dat ik me weer ging aankleden en dat ik dorst had van het poseren onder zoveel lampen.

Patrick lachte en we kleedden ons weer snel aan. We kookten die avond samen, geen boodschappen doen want alles was in huis, heerlijk relaxd samen en daarna tv kijken naar een van de twee kanalen die er toen waren. Ik hing de hele avond lekker op de bank tegen Patrick aan en met regelmaat kneedde ik zijn kruis en hij die van mij. Ook hij had een joggingbroek aan en het was heerlijk om soms even zijn harde staaf tegen mijn gezicht  te voelen. Uiteindelijk gingen we naar boven en douchen samen. Spoelden ons en hij droogde mij af als een kleine jongen die door zijn vader werd geholpen. Pijpte me steeds even en zoende mijn billen. Kom zei hij tot slot nu snel naar bed. Het bed was eerst nog even erg koud maar snel werd het door elkaars lichaamswarmte behaaglijk. We zoenden elkaar en het elkaar pijpen was een waar genot. Op en bepaald moment ging Patrick op zijn rug liggen en vroeg of ik op hem wilde zitten, ik begreep wat hij wilde en schoof onder de dekens over hem heen en zat toen op zijn buik, zijn grote harde staaf klapte tegen mijn rug. Nu er op lieverd, hij nam wat van zijn eigen speeksel en deed dat op mijn sterretje, ik schoof wat terug en vrij snel had zijn staaf mijn jongenskutje gevonden. Ik kon nu ook zelf duwen en deed dat langzaam en steeds wat verder, toen in eens duwde Patrick zelf door en zat in me. Wat ik niet verwacht had, was nl. al een poosje niet geneukt, dat het eigenlijk geen noemenswaardige pijn deed. Hij pompte heerlijk met zijn billen omhoog en ik deed mijn best de dekens over me heen te houden, was buiten te koud. Na een poosje zo gespeeld te hebben pakte Patrick mij beet en draaide me zo om dat ik onder hem kwam zonder uit me te gaan.

Zijn stootkracht nam enorm toe en ik voelde hem dieper in me komen. Oh, mijn lieverd wil je helemaal, en met dat ik dacht dat hij ging spuiten, zo kreunde hij, stopte hij even en fluisterde zachtjes in mijn oor; wil nog niet spuiten maar nog langer met je spelen, jij ook ??  Ik mompelde ja en kreunde zachtjes: wil jouw teefje zijn Patrick en je lang in me voelen. Hij ging nu wat langzamer stootten en zoende me over mijn gezicht en mijn jongenstepels. 

3002 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.