Geert

Ik moet een jaar of 18/19 geweest zijn. Ik had in ieder geval al mijn rijbewijs. Ik zat die middag te chatten op homochat.nl, zoals ik dat wel vaker deed, maar ik durfde nooit de stap te zetten om ook echt af te spreken. Totdat een man van ongeveer 60/65 jaar mij zover kreeg om langs te komen. Geert heette hij (in ieder geval op de chat). Dus ik stap mijn auto in om naar hem toe te gaan, hij woonde 2 dorpen verder op, dus dit was goed te doen. Ik vond het steeds spannender worden en wilde eigenlijk weer omdraaien, tot ik de auto parkeerde en hem voor het raam zag staan. Een gewone 40 jaar oudere man die hoopvol aan het wachten was op een bezoekje van een jonge jongen. Mijn zenuwen waren meteen weg. Ik stapte uit en nog voor ik aan kon bellen werd de voordeur al geopend in zijn badjas. Ik wilde me voorstellen maar geert deed de deur dicht en begon mij meteen te zoenen. Dit vond ik niet zo prettig, ik hou niet zo van zoenen met een man.


Uit geil enthousiasme greep ik tussen zijn benen en voelde dat Geert niks onder zijn badjas aan had. ik begon meteen zijn pik op te stijven en voelde zijn lid steeds meer op zwellen. Geert legde zijn handen op mijn schouders en duwde mij zachtjes naar beneden en voor ik het wist had ik die geile eikel al tussen mijn lippen. ik zoog als een bezetene tot Geert mij omhoog trok en naar de trap dirigeerde. Deze werd ik opgeduwd en we kwamen in zijn slaapkamer terecht. Geert liet zijn badjas vallen en ik ging op mijn knieen op het bed zitten. onder het uitkleden nam ik plagerig zijn harde pik in mijn mond. Toen ik helemaal naakt was gooide hij me op het bed en begon mijn kontje helemaal uit te likken, oh wat was dat geil. Ik had nog nooit zoiets meegemaakt. Langzaam drong hij met een vinger naar binnen en ik begon te kronkelen van genot. Ik kon niet wachten om zijn knots in me te voelen. Geert vroeg: 'Wil je geneukt worden?' Ik bevestigde met een kreun.'Dan moet je me eerst nog afzuigen'zei hij. Dus ik ging op handen en voeten zitten en nam zijn lekkere lul in mijn natte mondje. In deze houding kon Geert mijn kontje lekker inwrijven met glijmiddel en alvast wat oprekken met een dildo. Mmm wat was dit geil. Hierna gooide hij me weer op het bed en legde me op mijn rug. Ik begon weer te kronkelen van genot toen hij zijn 19 cm zachtjes naar binnen duwde, oh wat was dat geil... langzaam begon hij me te neuken tot hij ineens stopte en mij om gooide. 'op je handen en knieën' zei hij.

Dus dat deed ik, en toen voelde ik hoe hij me steeds harder ging neuken. Ik lag op een gegeven moment op mijn buik, omdat ik niet meer kon steunen van genot, wat was dit lekker. Ineens trok Geert terug en gooide me weer op mijn rug. Hij trok zich boven me af en spoot zijn hele lading over mijn buik en borst. En ik kwam ook al trekkend klaar over mezelf... mmm wat was dit geil. Meteen hierna de schaamte. Ik heb me immers zonder condoom geil laten nemen door een man die 40 jaar ouder was dan mij, dat kan toch niet. En toch ben ik nog vele malen bij hem langs geweest, maar dat is voor een volgende keer.

5700 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 27)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.