Turkse nacht na de Merwelanden..

Geplaatst door: melissa-thon-cd-trav op 13-07-17

Na de geile avonturen in de Merwelanden, besloot ik nog even hier op de chat te gaan.... Ik was nog bloedgeil en wilde nog wel wat mannen verleiden..na wat gechat kreeg ik contact met een Turkse jongen, ook uit mijn wijk, na gegevens uitgewisseld te hebben stond hij rond 3.00uur in de nacht voor mijn deur...een lange wat schigtige jonge man rond de 20 kwam naar binnen met een grote bobbel in zijn broek. Ik verzocht hem zijn broek uit te trekken en voor mij te gaan staan...zijn pik was heerlijk glad en besneden...ik pakte zijn ballen en begon er aan te likken, is zoog ze een voor een mijn mond in, hij kreunde van geilheid, vervolgens begon ik hem lekker langzaam te pijpen...mijn tong gleed over zijn eikel en hij begon mijn te facefucken, zijn eikel drong diep mijn keel in en ik kokhalsde en nog een keer en nog een keer..................

Toen spoot hij zijn geile warme zaad mijn keel in,..ik slikte alles door en bleef aan zijn lul zuigen, vervolgens likte ik zijn lekkere pik van zeker 19cm schoon...toen ging hij bevredigd de deur uit..rond 03.45.. Ik dronk wat en keer nog even o de chat..het was inmiddels 04.15 geworden...het was rustig oo de chat..toen kreeg ik een bericht van een Turkse kerel...na wat gegeild te hebben, gaf ik men mij adres, hij zat in Spykenisse en was na een halfuurtje ongeveer  bij mij..het was rond 05.00uur..
Een stevig gebouwde man van rond de 30 stond voor mijn deur, niet zo groot, maar zeer breed en gespierd. Na wat gepraat te hebben gaf ik hem toestemming zich uit te kleden... Ik zat op de bank en zag een kleine dikke pik stijf worden...13cm hooguit, maar erg dik 5.5 denk ik.. Hij ging voor mij staan en ik begon hem te tongzoenen.. hmmm wat een geile kus..onze tongen kronkelden over elkaar heen..hmmm...Ik verzocht hem op de stoel te gaan zitten en ik trok zachtjes aan zijn lul en masseerde zijn grote ballen...Hij draaide zich om en trok zijn kont uit elkaar...ik lik zijn reet en duwde mijn tong diep zijn anus in...terwijl hij zich aftrok pakte ik mijn grote zwarte strap-on van 20cm en deed deze bij mij om.

Ik ging staan en deed overal anaal glijmiddel op eerst op mijn kunstpik en daarna op mijn hand en vingers...diep drong ik met 4 vingers zijn geile reed in..ik fiste hem met 4 vingers..net toen ik de 5e er bij wilde doen smeekte hij mij hem de ontmaagden, jij had nog nooit een pik of strap-on in zijn geile reed gehad.. IK trok zijn billen uit elkaar en schoof mijn geribbelde voorbinder zacht, en toen harder en dieper en dieper zijn maagdelijke kontje in....ik kroop op zijn brede rug en stootte mijn voorbinder helemaal naar binnen...OHHHHHHHHHH  mevrouw ja ja neuk me neuk me kermde hij.. Hij trok aan zijn dikke lul een spoot alles over de stoel..vervolgens verzocht ik hem voor mij te gaan staan en ik likte zijn pik en ballen schoon..hij bedankte mij en verliet mijn woning..mag ik nog een keer terugkomen mevrouw fluisterde hij, dat kan schat, we houden via de chat contact, komt goed. het was inmiddels 06.00uur...

Het betekende het einde van een dag vol geiligheid eerst  2x in de Merwelanden, toen thuis....geneukt, met 5 mannen.. ik ben toch echt wel een pijpsletje....wordt vervolgd..

4878 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.