Sinds lange tijd met een oudere man

Ik heb deze oudere man ooit eens een jaar of 10 geleden leren kennen en in totaal denk ik 3x mee gedate tot nu toe. Ik ben nu zelf 28 en de man is 68 jaar. Ik vond het altijd supergeil op de chat en de gedachte om eens af te spreken met een oudere man maakte me altijd heel geil. De laatste jaren is het er alleen niet meer van gekomen en de reden was eigenlijk dat ik het nog steeds wel heel spannend vond en niet durfde. Elke keer als het onderwerp overging naar een daadwerkelijk date haakte ik vrijwel altijd af en dat was het dan weer... 


Daar was ik nu eerlijk gezegd een beetje klaar mee en dwong mezelf min of meer om het nu toch eens tot een date te laten komen. Ik was altijd wel vaak te vinden op de bekende chatsite en camde ook best veel. Vond het altijd wel leuk als anderen mijn pik konden bekijken terwijl ik hem lekker stijf hield. Altijd wel met oudere mannen, omdat me dat op een of andere manier wel trok. De gedachte dat zo'n oudere man de controle over je neemt en dan doet wat hij lekker vind maakte me altijd zo geil, maar tot een afspraak kwam het vrijwel nooit.

Gisteren had ik mezelf voorgenomen, ik ga hem een mailtje sturen en als hij reageert en tijd heeft dan moet ik er nu gewoon naartoe gaan. Zo gezegd zo gedaan en ik kreeg al vrij snel antwoord dat hij tijd had. Terwijl ik dat las kreeg ik alweer de spanning en begon mn hart te bonzen. Ga ik het nu dan toch echt weer eens doen? Een date met een oudere man die 40 jaar ouder is?! Ik had mezelf nu stellig voorgenomen koste wat het kost heen te gaan. We hebben nog wat gemaild over de tijd en hij was de hele dag thuis dus ik kon komen wanneer ik wilde. 

Ik besloot om ongeveer 15:00u in de auto te stappen en die kant op te gaan, het was een kleine 20 minuten rijden. Onderweg mailde ik dat ik eraan kwam zodat ik ook geen weg meer terug had voor mezelf. De spanning werd steeds hoger hoe dichter ik bij zijn huis kwam. Ik was op de parkeerplaats aangekomen en dacht nog heel even; stap ik nu uit en loop ik naar zijn huis en ga ik toch weer terug naar huis? Nog voor ik hetzelfde echt in de gaten had, had ik de motor uitgezet en stond ik naast de auto. Ik deed de auto op slot en liep langs een grasveldje richting zijn huis. Het was misschien 2 minuten lopen, maar het leek wel of ik binnen 20 seconden voor z'n deur stond, alles vloog voorbij als een waas en mn hart bonkte weer toen ik aanbelde...

Hij deed open, we gaven mekaar de hand en hij vroeg of ik iets te drinken wilde... Ik antwoordde een beetje zenuwachtig; nee dankjewel. Waarop hij de vraag stelde; heb je er zin in? Ik antwoordde; jawel hoor. Vervolgens vroeg die of we dan maar naar boven zouden gaan. Ik liep achter hem aan de trap op naar zijn slaapkamer. We kleedde ons direct uit en hij kwam tegen me aan staan. Hij had al vrij snel mijn inmiddels hard geworden pik in zijn handen. Dat voelde heerlijk zeg! Ik ging langzaam met mijn handen richting zijn pik die inmiddels ook al keihard was. Wat een ding! Een best dikke pik van 19cm, er ging nog even door me heen of het wel zou lukken als ik me zou laten neuken. Maar ik wilde me nu eens laten nemen zonder dat ik het zelf zou stoppen. Hij moet gewoon zijn gang kunnen gaan en me lekker hard nemen, dat is wat ik me had voorgenomen.

De laatste keer dat we een poging hadden gedaan was ruim 2 jaar geleden en toen liet ik hem stoppen na een minuutje of 2, want het voelde toch niet zo heel lekker. We lagen dus naast elkaar op bed en hij begon mij te pijpen, hij liet hem er lekker diep in glijden en mijn pik stond nu al op barsten. Daarna ging hij rechtop op zijn knieën zitten en wilde dat ik hem pijpte, ik ging naar zijn pik toe en nam hem in mn mond. Het was echt best een grote pik en ik kon hem er niet heel ver in krijgen, hij stootte wel een paar keer wat dieper in mijn mond maar ik kon hem echt niet verder krijgen. Op een gegeven moment fluisterde hij in mn oor of ik hem in me voelde voelen... Ik was eventjes stil, maar ik had me voorgenomen dit te doen dus ik antwoordde een beetje stotterend; ja en knikte daarbij.

Hij deed een condoom om en ik smeerde een beetje glijmiddel op mijn sterretje. Ik duwde nog eventje mijn vinger er een klein beetje in en ik was nog steeds best nauw en strak dus ik dacht dat gaat nooit passen. Hij had inmiddels zijn condoom om en zij dat ik op mijn knieën moest gaan zit met mijn kontje richting hem. Ik deed dat en hij smeerde nog een klein beetje glijmiddel op mijn sterretje en liet daarbij af en toe zijn vinger erin glijden. Het voelde opzich wel prima en hij nam inmiddels plaats achter mij, zette zijn pik tegen mijn sterretje en duwde hem er langzaam in. Ik moet zeggen dat dit echt eventjes pijn deed, ik schoot iets naar voren en zijn pik ging eruit. Er ging een pijnscheut door me heen en ik moest echt eventjes wachten. Hij zette zijn pik er weer tegen en duwde zijn eikel weer naar binnen terwijl ik nog steeds wel wat pijn had, maar hij vroeg verder niks en ging door met wat ie wilde. Ik had me dit ook zelf voorgenomen om nu eens alles te laten gebeuren en hem zn gang te laten gaan, maar dit deed wel pijn. Hij zit inmiddels weer een stukje in mij en ik begin zelf een beetje heen en weer te bewegen op mijn eigen tempo, ik probeerde hem er steeds iets verder in te krijgen en hij stootte nog eens extra om hem dieper te krijgen. Ik wilde mezelf ook niet laten kennen en liet hem zijn ding doen. Het ging zo even door en ik probeerde me niet op de pijn te concentreren, maar op dat ik nu eindelijk eens door een oudere man genomen werd en probeerde daarvan te genieten. Ik had het idee dat hij zijn pik al helemaal in me had en ik zeg in een geile opwelling; harder. Hij zegt; wat zeg je? Ik herhaal; harder. Hij nam iets andere plaats en begon harde te stoten. Toen merkte ik dat hij nog helemaal niet met zijn hele 19cm in me zat, steeds het laatste stukje deed veel pijn, ik kreunde daarvan en dat maakte hem nog wilder waarop hij nog harder begon te stoten in en tegen mijn kontje...

Ik hield het even niet meer en liet me op mijn buik zakken zodat zijn pik eruit gleed en ik even rust nam, dat dacht ik tenminste... Hij liet zich op mij zakken en zocht met zijn pik mijn sterretje op waarop hij hem er keihard in duwde en me diep en hard begon te neuken. Ik kon nu zelf ook geen kant meer op, maar dat maakte het ook wel weer geil. Er ligt nu gewoon een oudere man op me die zijn pik in me heeft en ik kan geen kant op. Hij was me op een gegeven moment zo hard aan het neuken dat ik niet eens meer voelde of zijn pik in of uit me was. Het was op een of andere manier heel geil, maar het voelde ook een beetje raar dat ik nu keihard geneukt werd en geen kant op kan. Hij ging ook maar door en ik hoorde het kletsen te zijn billen. de geilheid naar hem over van mij en ik deed mijn kontje iets omhoog voor hem zodat hij er lekker bij kon. Tijdens ons mail contact had hij verteld dat hij wel eens in mijn kontje wilde klaarkomen. Ik ben daar zelf voorzichtig mee, maar ik dacht daaraan terwijl hij me zo hard aan het neuken was, zou hij het vergeten zijn en nu al lekker klaarkomen? Nee, hij zij tussen het stoten door; je weet wat ik graag wil he, vind je het goed? Ik liet even niks horen maar knikte daarna heel rustig. Waarop hij omhoog kwam en deed z'n condoom af. Nog voor ik het wist lag hij weer op mij en zocht met zijn pik een weg naar mijn sterretje, die was zo gevonden en ik was al aardig doorgepaald dus hij gleed er zo weer in. Op een of andere manier leek het alsof dit nu veel soepeler ging zonder condoom. Hij begon me weer keihard te palen en het duurde zeker een minuut of 10 dat hij mij nog keihard aan het palen was. Ik was zelf al redelijk uitgeput en zou graag willen als hij nu zou komen zodat zijn pik uit mijn kontje kon. Hij zette me onder het stoten door op mijn knieën en kwam daarna al snel klaar in mijn kontje. Terwijl hij zichzelf aan het leegspuiten was liet hij zich over me heen zakken zodat ik weer op mijn buik kwam te liggen. Hij lag nu weer op mijn met zijn pik in me die al zijn zaad in me spoot. Zijn pik werd wat slapper en hij liet hem uit mijn kontje glijden. Ik voelde iets warms langs mijn ballen op bed lopen en ik voelde me even een uitgewoond jongetje op dat moment. Hij duwde vervolgens nog even 2 vingers in mijn sterretje zodat hij zijn zaad er iets uit kon laten lopen en hij was klaar.

Ik heb gedaan wat ik me had voorgenomen, ook al liep het iets ruiger dat ik dacht. Het was op sommige momenten heel geil en zeker de gedachte dat ik keihard werd gepaald door een oudere man. Mijn sterretje was naderhand best uitgewoond en voel het nog een klein beetje. Het was zeker geil en dit gaat ooit nog eens een keer gebeuren ;)

10109 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 31)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.