De totaal andere Ervaring

Dat ik anders was als andere jongens, was me al erg snel duidelijk. Op de middelbare school al kwam ik tot de konklusie dat meisjes niks voor mij was. Ik had iets met jongens. Ik werd verliefd op jongens, droomde van die jongens en menig zaad eindigde in de wc, al fantaserend wat die jongen allemaal met mij zou kunnen doen en ik met hem. Ik was het stadium van de gewone experimenteerspelletjes allang voorbij. Het bleef niet bij kijken “wie de grootste had” of bij wat onschuldig aftrekken. Nee, ik was al een volleerde pijper, die geen grotere bevrediging kon krijgen dan de uiteindelijke explosie van al dat witte nektar in mijn mond.
 
Die ontwikkeling zette zich voort. Ik werd steeds aktiever in de homoscene en belandde menig maal met een man in bed. Soms waren het jongens net als ik, soms waren ze iets ouder en zo nu en dan waren ze veel ouder en die oude bokken waren er niet vies van om dit jonge, groene en sappige blaadje in hun bed te vinden. Ik wilde die heerlijke explosie niet alleen in mijn mond ervaren, maar ook in mijn kontje. Dus werd ik al snel bottom, zeg maar gerust uitsluitend. Er was volgens mij geen fijnere ervaring dan het gevoel van het zich verspreidende sperma in me.
 
Dat alles veranderde, toen ik Jeroen ontmoette. Het was liefde op het eerste gezicht, we waren smoorverliefd op elkaar en lagen dan ook al snel in bed. Zoals ik gewend was, rolde ik mij op mijn rug en spreidde mijn benen, verlangend naar dat heerlijke lid tussen zijn benen.. Maar Jeroen reageerde niet...hij bleef alleen kussen, mijn huid likken en strelen. We kronkelden tegen elkaar, genietend van elkaars lichaamswarmte en geur...tongend, likkend, tepelzuigend en genietend.
 
Al genietend zweepten we elkaar op naar een steeds hoger nivo van lust en begeerte. Op een mooi moment legde Jeroen beide handen op mijn schouders en drukte me zacht, maar beslist neer. Voor ik wist wat er gebeurde zat hij op me, zijn zachte, warme kruis precies op mijn keiharde pik. Langzaam begin hij me te berijden...het was een bijna hemels genot. Zijn zachte huid streelde over mijn eikel en over mijn zak...hij glimlachte met een mysterieuze en verlangende  blik naar me terwijl hij dat deed.
 
Juist op het moment dat mijn lava zich naar buiten wilde dringen en mijn liefdeslans niet meer verder kon opzwellen hield hij op met berijden. Hij zat alleen maar op me, maar de glimlach bleef...een homovariant van de Mona Lisa. Ik voelde hoe mijn pik wat rustiger werd, maar hij bleef hard. Jeroen graaide naar achteren, nam hem zacht tussen de vingertoppen, streelde kort teder over de eikel en zette hem tegen zijn vochtige en openstaande sterretje. Langzaam schoof ik in hem, tergend langzaam... ik voelde me onzeker...ik was gewend te ontvangen, maar nu gaf ik...voor de eerste keer in mijn leven.
 
Het leek of ik een geheel nieuw universum betrad. Ik ging langzaam en schuchter zijn tempel van begeerte in en verwonderde me over deze nieuwe ervaring. Het was zo heerlijk...het was er warm, zacht..mijn pik voelde zich beschut en was toch op prooi uit.Het had iets weg van een jong roofdier, dat jaagt en toch veilig in zijn hol wil zijn. Het was het heerlijke gevoel opgenomen te worden en op te gaan in de ander.
 
Zachtjes begon Jeroen hijgend te neurien en vervolgens zachtjes te zingen, nog steeds met die glimlach in zijn ogen: “Fly me to the moon and let me swing between the stars. Show to me how love is like on Jupiter and Mars. In other words: take my ass, in other words, darling, fuck me!!”. Ik herkende het: Sinatra. Maar ik zou zweren, dat wat Jeroen zong op punten wel erg afweek van de originele tekst. Al zacht zingend wiegde Jeroen met zijn heupen in de maat op mijn inmiddels wel erg opgewonden paal. Ik voelde elk spiertje in hem, dat zich om mijn apparaat klemde, alsof zijn lichaam me niet meer wilde loslaten. Ik stootte, stootte opnieuw, steeds dieper ging ik, tot mijn ballen tegen zijn zachte billen rustten. Ik zou het liefst nog verder in hem gegaan zijn, tot ik helemaal in hem was verdwenen. Het was een totaal andere, maar onvergetelijke ervaring zo in hem op te gaan en met volle teugen te genieten van zijn binnenste. Het was een liefdevol binnenste, dat me met graagte ontving en zich ook van zijn beste kant toonde door alle liefkozingen, die de spiertjes me lieten voelen. Ik pakte Jeroen bij de billen, teder strelend over de zachte huid, terwijl mijn roede zich steeds verder probeerde te begraven tussen zijn billen.
 
Ik gleed in een onpeilbare waas van begeerte en lust. De druk in mijn ballen werd ondraaglijk...het zaad perste zich naar buiten...ik stootte nog twee maal diep in Jeroen alsof ik nog wat extra millimeters wilde veroveren. Toen stortte ik brullend alles uit, diep in zijn kontje. Jeroen sloot zijn ogen en zuchtte diep met een serene en voldane uitdrukking op zijn gezicht. Mijn zaad stroomde in hem tot het laatste druppeltje, de spiertjes in hem molken me helemaal uit. Ik keek naar zijn gezicht,....de ogen waren nog steeds gesloten en zijn lippen prevelden een onhoorbaar iets.
“Oh, lieve schat”, bracht ik hijgend uit
“Ga niet uit me, engel...blijf in me...” brscht hij met moeite uit met nog steeds gesloten ogen.
Ik deed wat hij vroeg, bleef in hem tot mijn pik slap werd en er zacht uitgleed. Pas toen opende hij zijn ogen met een gelukzalige glimlach.
“Oohhhh......dat was zooo lekker”, mompelde hij.
Ik kon alleen bevestigend knikken en was er diep van overtuigd dat deze nieuwe ervaring mijn horizon van sexueel genot oneindig uitgebreid had. En dat ik vaker als top zou optreden, zonder daarbij mijn verlangen als bottom tekort te doen.

4672 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 33)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.